előadók,zenék,klippek,minden ami country
-
Hellotok!
Linedance klubot szeretnék létrehozni. A paci.hu lovastársaságnak - akik igencsak érdeklődnek a téma iránt - az alábbiakat küldtem el:
"Hi minden linedance szerető lovasnak!
Egyre többen vannak/vagyunk, és nem csak itt a paci.hu-n, hanem a neten létrejött két countryzenés fórumon is, akik szeretnénk megspékelni a feeling-et egy kis táncikával. Tehát eljött az ideje, hogy komolyan gondolkodjunk egy linedance klub beindításáról.
Ma meglátogattam a Híd Western sörözőt. Beszéltem az új tulajjal (Ti. július 1.-től tulajváltás volt.). Nagyon bizalmatlan volt a linedance-szel kapcsolatban. Szerintem azt sem tudja, mi fán terem. Ennek ellenére sikerült beleegyezését megszereznem. Megbeszélés szerint a szept. 5.-ével kezdődő héten lenne az első összejövetel - a nap és az időpont szabadon választható -, melyhez az üzletvezető - ígérete szerint - CD lejátszót biztosítana. Eddig elég jól hangzik a dolog. Viszont ottani belső forrásból megtudtam, hogy két hét múlva kezdődik egy átépítés, aminek az lesz a következménye, hogy a bárpultot és az előteret szétszedik, a bárpultot hátra helyezik a klotyó irányába. Az előtérben egy lejáratot képeznek ki a pince felé, ahol valamilyen (idézem a forrást): un. roma disco-t fognak üzemeltetni. Öszintén megmondon, nekem személy szerint ez a párosítás nem igazán tetszik. Arról nem is beszélve, hogy a kricsmi teljesen el fogja veszíteni jellegét.
Ha azt mondjátok vágjunk be - legyen úgy.
Én egy másik helyszínt preferálok:
Tárgyalást folytattam egy vadi új étterem tulajával, aki nagyon pozitívan állt a dolgokhoz. Ez az étterem Budakalászon van az Omszki tó partjára építették, mely a Cora parkolója felöl közelíthető meg kocsival. Végülis a Cora parkolója és a tó között található.
Tömegközlekedéssel a szentendrei hévvel közelíthető meg, a menetidő kb. 25 perc a Batthyány térről, a Budakalász megállónál (Békásmegyer után az első) kell leszállni, ahonnan kb. tíz perc sétával elérhető.
Időpont: A szeptember 5.-ével kezdődő hétre tervezem az indulást. Szerintem legyen pl. 7.-e szerda este 7 óra. Ott a helyszínen egyeztetünk a továbbiakról: időpont, gyakoriság, klub neve. Létrehozunk valami szabályzatot, tehát megalakulunk.
Hajlamos vagyok más helyszín és időpont egyeztetésre is, de szerintem nem kellene az időt tovább húzni.
LEGYEN MÁR VALAMI
Véleményetek?
Üdv
OC
Ui.: ÉRDEKELTEK: 27.-én szombaton este a veresi westernlovas találkozó buliján - a szokás szerint - linedance oktatás!!! "
Ez itt és a másik zenés fórumon is érvényben van. Tehát várom véleményeteket.
OC