818

Neked miért nincs még?
  • ppk

igen, én is szétolvastam róla mindent, 98%, és kell videó :-)

na, majd ecce talá :-D

azért egy kézmosás sosem árt elötte, a kosz, de főleg a zsír miatt :-DDDD

• precision
    én meg pont azért vettem mert vékony karjaim és csuklóm van, és ezzel próbálom egy kicsit edzésben tartani és vastagítani rajta... meg persze játéknak sem rossz :)
    amúgy én sem cigizek, nem iszok, nem kávézok, úgyhogy 5500at megengedtem magamnak egy ilyenre... egy normális szerelhető kézi súlyzó drágább lett volna... és azzal közel sem annyira "fun" dolgozni mint ezzel :)
    persze az sem lehetetlen hogy idővel veszek majd rá egy számlálót, ahogy néztem olyan 3-4k körül van

én tegnapelőtt annyira széthajtottam a karomat, hogy elég durva izomlázam van, gépelni is alig tudok... de nem is lenne gond, de az ujjaim nagyon fájnak :) úgyhogy most addig pihentetem a dolgot, míg el nem múlik... de amúgy érzem, hogy sokkal erősebb lett a markolásom, az alkarom is keményebb lett, picit vastagodott, a bicepszem is érezhetően keményebb lett, és a mellizmomban is érezni szoktam a hatását

képek alapján nem is szokták elhinni a rekordokat, asszem power-ball.hu -n olvastam hogy rekordbejelentéshez kell egy kép a dologról, plusz egy video amin megpörgetik a rekord asszem minimum 95 v. 98% -át
    inkább youtube -on nézegess ilyeneket, ott ugye látszik, hogy tényleg nem csalnak
  • ppk
    jó-jó :-) még csak a kezdeti lelkesedésből fakadóan a rekordra hajtok, edzés nem nagyon volt :-D meg bal kézzel tök béna vagyok, azt még gyakorolnom kell. Megérte-e megvenni? Hmmm . . . Nekem bejönnek az ilyen érdekes, és extrém cuccok, de tuti a környezetemben lévő 20-30 ember jópofának tartaná, meg bulinak, de ennyit nem adna érte :-) amúgy én elég kreatív vagyok, szóval minden ilyen kütyü lázba tud hozni, nekem bejön, és más véleményére már nem is adok. Most mondhatnám, h nem iszom, nem bagózom, de ez sem mentség anyám szemében :-DDD pl Ő tuti mondana egy litániát, hogy megint csak elbasztad a pénzedet, mikor nősz már fel, stb . . .

Izomláz kicsi van, de elhanyagolható, azt hittem durvább lesz reggel, de semmit nem éreztem, bár azt tegyük hozzá, hogy ésszel hajtottam, melózni is kell még ma is, szal nem akarom kinyírni a karomat.

Amúgy a 14ezer olyan könnyűnek tünt videókon, mondom mi ez nekem, de be kell lássam nem egyszerü :-)

Mondjuk az ilyen netre feltett képekre nem adok, leveszi a számlálót, aztán vmi fúrófej elé betéve feltolhatja 14k-ig simán :-)

bár lehet a fúrók nem is rörögnek annyit, akkor mondjuk flexkorong elé, gondolom infrásan mér a cucc.

• precision
    és milyen maga a cucc? csak a rekordra hajtasz vagy szoktál vele "edzeni" is? izomláz v. ilyesmi volt már? :) megérte megvenni? :D
  • ppk

Nagyon profin nyomom már, be vagyok állva egy bizonyos intervallumra, :-D
  • precision
    :D
  • ppk
    10092 :-D
  • ppk
    ez szét is esik, vagy én :-DDD

nem hinném, hogy sokkal többet ki tudnék hozni belőle még, max 11K . . . . majd meglátjuk :-)

• precision
    hát ha így folytatod akkor durván 250 nap alatt elérheted a 20k -t :)
  • ppk
    Uj rekordom, 10061 :-D

hááát, nem sokat javítottam :-D
  • dronkZero
    Aha, hát akkor az a baj. Mindegy egyébként. Nekem nincs ilyen cuccom, haverét basztattam egy időben viszonylag rendszeresen, de nem annyit, hogy igazán belejöjjek a dologba.
  • precision
    13-15e -es fordulat felett kell amúgy technikát váltani, ott pl már nyújtott karral kell dolgozni, és a csukó mozdulat szinte meg is szűnik és karból, leginkább vállból kell iszonyat picit és rohadt gyors körívet leírni

ha majd ilyen szintre jutsz érdemes a youtube -on megnézni Akis technikáját, ő pont ezt csinálja... nem véletlen ő a világrekorder :)

• precision
    öhm, rázni sosem kell, sőt tilos :D idő előtt el fog benne kopni a műanyag gyűrű
    a gyorsításnak egy kulcsa van, az pedig az, hogy a kezdeti nagy köríveket amiket a csuklóddal csinálsz (a karodat ugye nem mozgatod, azt nem szabad, csak a csuklót) azokat kell kisebbekre és gyorsabbakra venni

tehát alacsony fordulaton nagyobb köröket kell leírni a csuklóval, és egységnyi idő alatt kevesebbet, addig a fordulatszám emelésével a képzeletbeli kör átmérője csökken míg a fordulatok száma nő

ezt elég nehéz így leírni, "érezni" kell a dolgot, gyakorold :) rázni semmiképp se rázd, ha arra kényszerülsz nagyobb fordulatnál az azt jelenti hogy a csuklód egyelőre még nem bírja azt a tempót, és önkéntelenül elkezdesz karból dolgozni, ami pedig megöli az egész folyamatot

edz a csuklódra a powerballal, pl kinyújtott karral csináld a körzéseket azon a sebességen amivel még tudod, addig amíg el nem kezd "égni" az izom, majd válts kezet, és ott is... ezt ismételgesd amíg bírod :) másnap egy tollat nem fogsz tudni megfogni :DDD én amúgy 1 percig szoktam egyszerre egy kézzel csinálni, igaz én elég nagy fordulaton tekerem már
  • dronkZero
    Nekem azzal volt bajom, hogy a közepes fordulatszámról felpörgetésnél megint kell egy technikaváltás, a "körözgetek a csuklómmal" nem elég, "rázni" kéne, de ennek a váltásnak a technikája nekem nincs meg, mindig elbasztam, kiestem a ritmusból, és csökkent a fordulatszám, nem pedig nőtt...
  • precision
    pedig nincs is annál jobb, mikor nem kell szarozni a madzaggal :)

nekem sem ment egyből, úgy 2-3 nap után sikerült

lassítsd le a pörgést úgy 1000-1500 -ra és próbáld meg fenntartani ezt a sebességet... ha ez megy, jegyezd meg, mert ez a technika kell ahhoz hogy madzag nélkül beindítsd :) ugyanis kézzel nem fogod tudni 2-3000 -re bepörgetni mint a zsinórral, ezért kell másféle technika hozzá
  • ppk
    Perszeee, simán megy, most jött a futár két órája, aztá holnap má világrekordot is döntök mi? :-DDDDDD

Próbáltam, de nem megy még, nem is eröltetem :-)
  • precision
    na, te is "birka" lettél? :DDD
    a 10ezer az már nem annyira rossz, én nemtom mennyivel tekerhetem mert nincs számlálóm... de visít mint a disznó az tény :D sztem én is ilyen 10-11k körül járhatok

egykezes (zsinór nélküli) indítás megy? :)
  • ppk
    hehe, 5-ik pörgetés, nemrég hozta meg a futár :-D az ára a kijelzőn látható, plusz egy ezres :-D

• Higany
    THX!
  • precision
  • Higany
    Tudnátok linkelni egy olcsó helyet, ahol venni lehetne egyet? Köszi!
  • precision
    5000-5500 Ft a legolcsóbb alap modell
    ez nem világít, és nincs rajta számláló
  • Mazarex
    egy ijen mennyibe kerül? mondjuk az alap model?
  • ppk
    köszi :-)
  • precision
    fos, szét fog esni, el fog kopni, zörögni fog, és miegymás

tessék eredetit venni, hidd el, megéri
  • ppk
    Ejjoé?
  • precision
    Hivatalos weboldal!

itt pl az üzletek menüpont alatt látható egy városlista, és azon belül üzletnevek, hogy hol lehet kapni
  • precision
    up!

na mi van, senki sem "teker" ? :D
  • harvypoker
    http://shop.builder.hu/
    multhet szombaton vettem egy neon red pro t 11,5 ért mostjarok olyan 9600 rpm nél de brutalis egy cucc :D
  • iko
    kéne fordulatszámlálos, vki tudja hol lehet venni?
  • iko
    :DDD
    [elképzelte]
  • cyrus #65
    ja, nem olyan raj, ha a pláza közepén előveszed :D
  • Amse
    Jah.Meg egy 10 kilós súlyzót szarabb cipelni.:)
  • PResident Evil
    az kéne :o
    Alkarra és patkóbélre.
  • Dynamic
    Hát ja, elég zajos.
    Amúgy meg sima súlyzóval vagy valamilyen súllyal is lehet alkart erősíteni.Jó az nem annyira extravagáns meg futurisztikus mint a powerball:)
  • PResident Evil
    csak alkarra gyúr ?
  • Amse
    Tv-zés közben jó lenne ha halkabb lenne.De jó alkar erősítő 1ébként.
  • Dynamic
    Kipróbáltam az egyik boltban.Jó meg minden és végül is annyira nem sok érte a 2900 Ft, de addig volt érdekes amíg először kipróbáltam, de 2 perc múlva már nem is érdekelt annyira a cucc:)
  • Amse
    Jöttetek volna megnézni mi?