Powerball
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem inkább ujjtörés érzése volt, izomláz csak minimális :-)
fél óra pörgetés volt egyik nap a rekordom, néha fel-felgyorsítva 9000-re, de másnap semmi izomláz, pedig nem csinálok én sem mást, csak sima hétköznapi mozgásokat, tehát a kezem eléggé el van lustulva :-)
Powerball!!!
volt aki aztmondta ínhüvelygyulladás, más meg azt hogy azonnal sebészet és gipsz.. na az ami biztos nem fog bekövetkezni xD
JAPANESETECHNOLOGY 2007.11.10 óta az SG-n
nincsenek hozzászokva azok az izmok az effajta terheléshez, el vannak lustulva 😊 pihend ki persze, aztán mehet megint 😊
Bazinga!
Rossz teknikával csináltam? remélem nincs komoly baj és elég ha kipihentetem.... bár csak akkor fáj ha körkörösen mozgatom, vagy ha kihajlítom ameddig csak tudom...
azóta nem erõltetem 😄 jó nekem a "hagyományos" fogás is 😊
Bazinga!
Powerball!!!
gondolkodom vmiféle vékony kesztyûn amivel jobb tapadást tudnék elérni, biztonságosabban tudnék nagyobbakat pörgetni
vmi ilyesmin
de az is lehet, hogy csak zavarna a dolog... 😊
Bazinga!
na maj megmosom meleg vízze :-)
az ember sok zsírt ráken ám, alapból is, és persze nem kézmosás után használjuk, csak mikor ránkjön :-)
Powerball!!!
9275
9012 (H)
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Keziccsókolom ppk anyukája! 😄
Bazinga!
én sosem használtam azt a galéria opciót, nem is tudtam, h van ott kép :-D
na, asszem meg is van az új aláírásom :-D
Powerball!!!
reméljük más topicokba nem talál be XDDDDD
De semmit nem lehet ám neki elmondani, mert akkor nem tér ki belõle, épp olvasta, h bedugult a fülem, hát milyen ciki már! :-DDDD
Most majd ezt kell hallgatnom, h ne tekerjem, mert bedugul a fülem . . .
Fater az nem nyomozói iroda, szépen alszik a meccsen, , áááá, nem is ragozom, majd ezt is elolvassa, és most h rátalált a fórumra, majd ide jár állandóan lesni mi a kínom épp :-D
Nagyon kínos . . . . <#banplz>#banplz>
Na, tekerek is egyet erõs felindulásból!
Szia anyu! <#nezze>#nezze><#hehe>#hehe><#banplz>#banplz>
Powerball!!!
ha nem megy a kézi indítás, akkor meg kell tanulnod zsinór nélkül beindítani 😊 olvass vissza beszúrtam egy videot ahol egy fazon mutat többféle madzag nélküli indítást + youtube -on is nézhetsz, ott is van jópár video és technika
Bazinga!
csak aztán nehogy a gyári golyókat lecserélje az "erõgolyóra" 😄
igen, a levegõ visszatartása nem biztos, hogy szerencsés, szép mélyeket kell lélegezni 😊
Bazinga!
lehet mikor állva csináltam, igen visszatartottam a levegõt, és ez nyomást gyakorolt a fülemre, na kicsit pihentetem akkor a nagy sebességet állva, és pukkadó fejjel, aztán ha elmúlik megnézem ismét mi lehetett a gond :-)
ma 18:30-kor nekiálltam a híradót lesni, és míg az idõjárás le nem ment, addig pörgettem szépen 6-7ezres fordulaton, néha rágyorsítottam, meg cserélgettem a kezem :-)
holnap megyek csajóhoz, má írt sms-t, h feltétlen vigyem a golyómat <#hehe>#hehe>
mind a 3-at :-DDD
Powerball!!!
én ilyet még nem tapasztaltam, pedig én van amikor nagyon sok ideig használom egyszerre... nemtom, füldugó? 😄
Bazinga!
Na akkor egy kis negatívum is a szeretett powerballunkról . . .
tegnap észrevettem, h süketülök, ez természetes? :-D szerintem nem! Tünet; fáj a fülem belül, vagyis nem fáj, hanem mint amikor az embernek víz megy a fülébe, és tompábban hall. Azon agyaltam, hogy mivel nagy sebességen pörget az ember, nem lehet-e káros a cucc a fülben lévõ egyensúlyozó szervre? :F
Az egyensúly érzékelése a félkörös ívjáratok belsejében levõ receptorsejtekkel történik. A három félkörös ívjárat (ampullák, belsejében folyadék - endolimfa) végében levõ érzékelõsejtek a fej gyorsuló illetve lassuló mozgást érzékelik. A receptorok felett kocsonyás állományú rétegbe ágyazva mészkristályok fekszenek, melyek ingerlik a receptorsejteket. A zsákocskák és tömlõcskék a fej statikus helyzetének érzékelésére alkalmasak (szintén kocsonyás burokban). A kiváltott ingerület rövid hossz után hozzákapcsolódik a hallóideghez, majd az agyi központba kerül. A belsõ fülön kívül még az izmok és inak nyújtásérzékelõ receptorai is szállítanak információkat a test helyzetérõl.
Persze mindez csak feltevés, de eddig ilyen problémám még nem volt . . . 😊
Powerball!!!
havertól veszem, sima ball de utólag lett rátéve számláló...
3ezerért kezdésnek sztem jólesz
...és melyik a leglassabb?
Ha a leggyorsabb Powerball-t keresed, akkor a 250 Hz Pro modell a Te választásod!
Részletes magyarázat: Gyakran kérdeznek minket, hogy milyen sebességet képes elérni egy adott Powerball modell, vagy mennyivel gyorsabb az egyik Powerball termék a másiknál.
Az igazság az, hogy a 250 Hz-es modellek a sebesség királyai, s nincsen ezeknél gyorsabb modell jelenleg a piacon!
Ezeket a nagyszerû giroszkópokat nem lassítja a Neon és Techno modellekbe épített indukciós dinamó, így képesek nagyobb sebességet elérni minden próbálkozásodnál.
Objektíven nézve kimutatható, hogy a Techno és a Neon rotorjai képesek elérni azt a sebességet, amit egy 250 Hz-es modell, hiszen ugyanúgy egyensúlyozták ki ezeket a rotorokat is.
A gyakorlat viszont azt mutatja, hogy ennek a két modellnek a teljesítménye 2-4%-al kisebb, mint a 250 Hz-es modelleké, ami a rotorba épített mechanika miatt van.
Természetesen ez nem eredményez jelentõs különbséget: a kék Neonnal ugyanúgy el lehet érni a 15.000-es fordulatszámot.
A Techno további 2-3 %-kal lassabb a Neonnál. Ez az eltérõ belsõ tervezés miatt van. Ezzel a modellel nagyon nehéz a 15.000-es fordulatszámot túlpörgetni (természetesen el lehet érni, de csak a megfelelõ technikával, és gyakorlással).
Összegezve: A 250Hz a leggyorsabb modell, a második helyen a Neon, a harmadik helyen pedig a Techno áll.
Powerball!!!
nézd csak meg, van aki 17ezret is perget 90s-ben, vagyis 90mp alatt nem tudom hogyan jön ki magasabb átlagfordulat szám. lehet a másfél percet veszi 1 percnek? na utánajárok
itt egy példa, elég víkonka gyerek tolja, a végén szépen zilál :-D
Powerball!!!
kézcsont nekem is fáj, de már kezd elmúlni... 😊 kicsit lejjebb adtam a dolgot, kevesebbszer használom és akkor sem annyira sokat
Bazinga!
utsó hely a powerball.hu-n :-DDDD jóvatyok mi? :-D<#eljen>#eljen><#hehe>#hehe>
Powerball!!!
a bal kezem kisujj/gyûrüsujj tenyércsont készenvan :-D
11500 körül pörgettem, de hogyan is van ott a számlálás, h 17ezret is tudnak pergetni?
Powerball!!!
mondom én, h erõ fügvénye az egész, persze kis ügyesség is kell, de tuti, h az erõ lesz a mérvadó egy idõ után :-)
akárhogy tekerem, a 12ezret nem tudom ujból átlépni, vagyis elérni . . . 11800, meg ilyenek, de átlag 11400 :-(
a led kijelzõsbe meg olvasom, h abszolúte nem kell elem, mivel nincs digitális kijelzõje, csak ne lenne macerás a leolvasás :-)
Powerball!!!
de amúgy bármikor lehet rá késõbb számlálót rakni a nem számlálós verzióra is, ugyanis maga a számláló nem kapcsolódik sehogy sem a powerballhoz, a megtermelt energia alapján számolja ki a fordulatszámot
Bazinga!
Minõségben, kidolgozásban ugyanolyan?
na ja, érzéketlen a legtöbb ember, és pont õk azok, akiket alapból nem is érdekel ilyen dolog! mert aki fogékony az érdekességekre, az kitartóbban pörget, nem leteszi az elsõ sikertelen tekerés után hülyeség jelzõvel :-D
Powerball!!!
uhh... az kellemetlen, fõleg ha egy ledbe akad bele... asszem a power-ball.hu faq -jában olvastam errõl, hogy mit lehet tenni ilyenkor
ezért sem szeretem én sem odaadni más kezébe, mert csak rángatja, egyszer majdnem el is ejtették...stb. ja és hiába magyarázol neki, hogy mindig erõsen markold, így pörgesd csuklóból, ne rázogasd, nem 20 ft -os gagyi játékszer... leszarják 😊
Bazinga!
de ne legyen igazam :-)
Powerball!!!
amúgy alul lett egy nagy karcolás a burkolaton, a rák tudja mé. lehet a mazzag ahogy berántottam? tuti nem húztam meg semmin, vmi mazzagbeakadás lehetett, vagy ki tudja :-D
munkatársamnak mondom rántsa be, erre mint az állat, be is tekerte a madzagot, az egyik led fogta meg, há majnem leszabta, me még ekezdte ráncigáni <#wow3>#wow3><#ijedt>#ijedt><#csodalk>#csodalk> mindezt az elsõ napon :-D
Powerball!!!