818

Neked miért nincs még?
  • erieskrisz
    Hm ara kiváncsi lennék de egyébként tényleg nem értem mire jó ez a labda kb annyi értelmét látom mint pl a tamagochinak vagy mi volt az. Valaki kitalál valami hülyeséget és mindenki megveszi. Olvastam ezt :Tökéletes gyakorlat szerkentyű sportokhoz mint a golf, tenisz, squash, krikett, baseball, bowling, kosárlabda, motocross, hegymászás.
    Növeli az ujjak, csukló, kéz, alkar, bicepsz, tricepsz, szalag és a karok erejét.
    Óriási előnyt hoz zenészeknek, gitárosoknak, zongoristáknak, dobosoknak.
    Rehabilitálja a fájó izmokat és az ízületeket. Ennek a labdának mi köze van itt bármelyik sporthoz is és fölleg hogy rehabilitálja a fájó izmokat izületeket mitöl növené például ez a labda a bicepszedet vagy az alkarodat ez akora hülyeség hogy már fáj
  • ppk
    Jó az :-) csak ha rám hallgatsz, veszel neki egy alapmodellt számlálósba, azzal nem lesz gondod :-) bár ha 13 éves a gyerek, tuti jobban díjazza ha még világít is :-) ha úgy vesszük elég ha a ball közepéig beér az ujja vége, már nem esik ki a kezéből. De inkább válassz neki red neont, vagy kéket, ez asszem sima ledes fehér fénnyel :-)

szóval inkább egy ilyet ajánlanék :-) olcsóbb is, szebb is, és kijelzős ez is :-)

amúgy ez furcsán olcsó, én ezt venném :-) ilyen olcsón még nem láttam sehol.
  • mNzJean
    Te ne próbáld ki mert eltöri a csuklódat .
  • Immigrants
    Helló! Milyen gépet érdemes venni?
    Ahogy visszaolvastam a lézeres, kijelzős labdák a legjobbak.Olyat is hallottam hogy lehet gépre is adatokat feltölteni ezt minden előbb említett labda tudja?Jah és kell valami speciális képesség hozzá? Nagy a labda, ha az embernek kis keze van elfér azért benne( Rokonomnak tetszik és jön a húsvét de elég kis keze van 13 éves)?
    Személy szerint ezt néztem! Szerintetek?
  • ppk
    tegnap úgy széttekertem a kezeim, rá sem tudok nézni a gépre
  • ppk
    és ilyeneket beírni mire jó? én sem megyek a fürge ujjak topicba nyaforászni, hogy ti meg itt kötögettek v miafaszomvan?

amúgy meg hokizmot erősít, szal erősen ajánlom figyelmedbe!
  • GhostR1der
    próbáld ki és megtudod :)
  • erieskrisz
    Ugye most komolyan nem ilyennel játszotok OMGés ez most mire jó
  • mNzJean
    Grat , én még csak 10 körül járok , remélem jövő héten a 11 ezret kipörgetem .
  • ppk

Új rekord melóhelyen :-)

• precision
    thx :)
  • precision
    nice :)

amúgy én tuti nem kenném be azzal a takonnyal vagy mivel amivel akis meg az a másik arc is bekente
    inkább kesztyű vagy mittudomén a csúszás ellen, nade ilyen trutymó :( elég lehet levakarni utána :(
  • ppk
    Tettem fel vidit egy pörgetésemről, jutu errorozik, inkább feldobtam tárra :-)

3GP, szal VLC, vagy GOM player :-)

Este megpróbálom jutura is feltolni, bár nem nagy rekord, csak úgy unatkoztam :-)
  • ppk
    Bár itt Akis ball-ja is elég ragasztós, a vidi végefelé nézd meg mikor az eredményt mutatja. Bár lehet akkora sebességnél már kell, h ne másszon ki az ember kezéből. Nekem 12 körül már nagyon csúszik a neon
  • ppk
    na, név, és eredmény alapján megtaláltam jutun is :-D kész :-D

15238 Max Fernandez

19021 90s Max Fernandez <--- amúgy ez szerintem öli a ballt, az ilyen kipörgetés, mikor a polikarbonát nem pörög, csak a rotor. Bár végülis a techno modellnél meg csak így lehet leolvasni az eredményt, ha kiiktatjuk a másik pörgést.

Ez a csávó is szépen öli a gépet, én inkább nem próbálom ki, tuti gari lenne belőle :-D

20014 90s Ben Pressley magyar rekord asszem olyan 17k körül van 90s-ben,
  • ppk
    lehet csak a dvd-n van meg, amúgy ha le akarod tölteni, thepiratebay-on fentvan!

ehun-e

ja, megjött nemrég a ballom :-) most nem rezonál be, és a rossz rotort is megkaptam, azt hittem azt visszaküldik valahova, hmm . . . amúgy a kék ball sokkal, de sokkal szebben mozog, ennél érzek valami ellenállást, vagy harapást, szal mintha alapból kopna már most . . . a kék ball az valami csodás, mintha jégen csúszna bent minden, csak a giroszkópikus ellenállást érzem. lehet a ledek, mágnes miatt. az biztos többet led-es nem kellene, minél komolyabb vmi annál több a hibalehetőség :-/

• precision
    lol, linket tudnál adni? :)
  • ppk
    Torrentről lehúztam egy powerball dvd-t, vannak rajta érdekes pörgetések :-) csávókám kesztyűbe, meg az egyik beragasztózta a kezét, na az nagyon kész, mondom mi ez a gusztustalan labda, mintha egérfogó ragasztóból szedte volna elő :-D
  • ppk
    ja, én úgy tudtam kirepülnek vmi sztratoszférába, v mibe, aztá ott má lebegés van :-)
  • precision
    25 másodperc alatt Akis megtekeri a 16ezret lazán :D:DD:D
  • precision
    na, mondtam én... csak nem vagyok annyira hülye mintha 2x annyira lennék :D

http://www.youtube.com/watch?v=oxHpUk_Dfx0

"This plane flies up to 30,000 ft, then dives 10,000 ft in about 25 seconds causing the people on board to temporarily experience zero gravity."

azaz felrepül 30e láb magasra, aztán 10e lábat zuhan, ez 25 másodpercig tart, addig a repülő belsejében létrejön a súlytalan állapot :)
  • precision
    hát már "földi" környezetben is tudnak mikrogravitációt létrehozni, nem kell ahhoz felmenni az űrbe :) asszem vmi repülőgéppel felmennek nemtom már milyen magasra, és vhogy ott létre tudnak hozni közel súlytalanságot
    gondolom elkezdenek szabadesni, mert szabadesés közben jön létre "súlytalanság" (persze nem teljesen, csak mikrogravitáció... pl mikor egy lift elkezd zuhanni az emberek felemelkednek benne)
  • ppk
    jaja, míg fürödtem leesett :-D de hogy jól jöjjek ki belőle, valami videóanyagot/rekordot megnéznék :-) de lehet fel sem vitték az űrbe, csak reklámfogás :-) kommenteljük amúgy, nemsokára 5száz háesssssz :-DDD
  • precision
    hát ha hihetünk a szóbeszédnek, a nasa elvileg azért fejlesztette ki ezt a cuccot mert mikrogrativációban is működik a dolog, szóval biztos kipróbálták már :)
  • ppk
    jaja, szerintem is sokat számított a friss ball az új rekordnál, bár technikát is váltottam, megsúgom nagy sebességnél eddig arra mentem, hogy aprókat körözzek, de inkább úgy kell, hogy a kör ovális kör legyen, szinte mintha csak fel le mozgatnám, de a körkörösség minimálisan megmaradjon :-) rá kell érezni, szvsz meglesz a 13ezer hamarosan :-) amúgy igazad van, a ledes tuti csigább. :-) kiváncsi lennék zárt rotor hogyan pörögne, vagyis egy légmentesen lezárt golyóban futna a rotor, az hogyan viselkedne. mondjuk az elindítás nem tudom hogy menne végbe, lehet lezárva nem is pörögne fel ennyire? vagy mégjobban? esetleg az űrben is ki kellene próbálni majd írok a NASA-nak egy levelet, meddigtartmá :-D
  • precision
    na, zsír :) jó hírek :)

ha már van vagyis lesz két pb -t akkor érdemes azt a módszert használni mint Akis, miszerint, külön pb -t használsz a gyakorlatok végzéséhez, és külön "bogyót" a rekordhoz... a led nélküli -t használd sztem a rekordhoz, az amúgyis gyorsabb 2-3% -kal, a ledessel meg eddzél mint a hülye :D ezzel azt éred el, hogy a rekordra használatos pb -d nem lesz széthajtva :)
  • ppk
    pszt :-DDDD jaja. amúgy hívott ma a tag, tök rendes volt, és értett is hozzá, kicserélte a rotort, meg az alsó műanyag tokot, holnap már itt is lesz a futárral :-) kérdeztem tőle, lehet fejtetőn is tekerni, amit ezentúl betartok, az a satukéz . . . amúgy a boltban aszonja a csaj, hogy ne kézzel állítsam le a rotort, nyomjam a polómra, a telós csávó meg azt mondta meg kell várni míg magától megáll :-D basszus ki az a dili aki megvárja míg leáll 12ezerről? :-D a buszt meg lekésem, kávé is lefő :-DDD

esetleg vkinek szakmai tanács kell, a száma megvan nekem.

ja, és uj technikával uj rekord :-)

• precision
    nem bírtad ki mi? vettél egy másikat :D
  • macleod2005
    90 sec-be asszem olyan 8-9k között, de ahhoz még gyenge vagyok, 60 sec is eléggé legyilkolja az ember kezét. Majd idővel menni fog folyamatosan :)
    Vettél másikat vagy kölcsönbe van a sima kék powerball?
  • ppk
    12361 új rekord :-) sima kék powerball.
  • ppk
    90sec-be mennyi? amúgy jó az, nézegettem jutubon vidiket, némelyik ember olyan könnyedén teker 14K fölé . . .
  • macleod2005
    Csak egyéni :) 11490 max fordulat, 6400 60 sec-be.
  • ppk
    Amúgy fejtetőn is lehet tekerni, itt egy vidi róla :-)
  • ppk

Nem :-) adja magát, lesz két kiálló fül, el sem tudod hibázni :-) ja, és ne félj szétszedni, lehet bátran rátehenkedni, bírja az :-) mikor enyém meghalt, napi 5xör szétszedtem :-D
  • GhostR1der
    ha szétszedem ugye nem lehet rosszul összetenni?
  • precision
    azt nem olvastam amúgy (vagy nemtom már :)) de arra alapozva mondtam, hogy ugye logikusan gondolkodva, olyankor a tenyered mint szorító-erő az kiesik a játékból, tehát gyengébben tudod megszorítani az egészet, ezáltal nő a holtjáték

kézváltást pedig vagy úgy kell megoldani, hogy még az eredeti kézben lelassítod szépen olyan 2-3ezerig és akkor mindegy hogyan adod át a másik kézbe, ugyanis az irányváltás csak nagy sebességnél gáz... vagy példát veszel Akisról meg a többi pro -ról aki úgy rakja át a másik kézbe hogy nem vált közbe irányt :D (én a lelassítós módszert használom :D)
  • ppk
    Igen, lehet ott hibáztam, hogy nem pucolgattam, basszus nem tudom miért nem írják rá, hogy 4000 fölé ne pörgesd, mert meghal :-D

amúgy azt olvastad valahol is, hogy úgy nem lehet pörgetni, hogy a rotor, vagyis a nyitott rész a tenyered felé néz? Na, még egyszerübben leírom, a számláló nem a tenyered felé van, hanem kifelé néz.

mert kézváltásnál nagy sebesség közben hogyan lehetne másképp? forgassam akkor is? akkor meg kopog a rotor, az irányváltás közben. nagyon kiváncsi lennék egy szakorvosi véleményre ballbaleset ügyben :-D
  • precision
    hát = ház :)
  • precision
    amúgy erre már én is gondoltam, mert magától csak úgy nem reped el, elég kemény műanyagból van
    én ezért szoktam hetente legalább 2-3x szétszedni és kipucolni a port (mondjuk már egyre ritkábban van, ahogy fejlődik a technikám... de szerintem elkerülhetetlen a por, mivel a polikarbonát gyűrű a hát műanyag részén forog, úgyis darálják egymást...:))
  • ppk
    rekordok vannak-e már? :-)