818

Neked miért nincs még?
  • ppk
    passzmek, 90s-ben pörgettem párat, hát mintha eltörték volna a csontjaim, rendesen fáj a kezem, nem izomláz, hanem fájdalom, kezd veszélyes lenni a cucc

a bal kezem kisujj/gyűrüsujj tenyércsont készenvan :-D

11500 körül pörgettem, de hogyan is van ott a számlálás, h 17ezret is tudnak pergetni?
  • ppk

mondom én, h erő fügvénye az egész, persze kis ügyesség is kell, de tuti, h az erő lesz a mérvadó egy idő után :-)

akárhogy tekerem, a 12ezret nem tudom ujból átlépni, vagyis elérni . . . 11800, meg ilyenek, de átlag 11400 :-(

a led kijelzősbe meg olvasom, h abszolúte nem kell elem, mivel nincs digitális kijelzője, csak ne lenne macerás a leolvasás :-)

• precision
    igen, mindenben ugyanaz

de amúgy bármikor lehet rá később számlálót rakni a nem számlálós verzióra is, ugyanis maga a számláló nem kapcsolódik sehogy sem a powerballhoz, a megtermelt energia alapján számolja ki a fordulatszámot
  • dbala
    A számláló nélküli powerball csak annyiban különbözik a számlálóstól, hogy nem tudom mennyivel pörgettem?
    Minőségben, kidolgozásban ugyanolyan?
  • ppk
    iwiw-en van már powerball club, ki akar csatlakozni? :-D

• ppk

na ja, érzéketlen a legtöbb ember, és pont ők azok, akiket alapból nem is érdekel ilyen dolog! mert aki fogékony az érdekességekre, az kitartóbban pörget, nem leteszi az első sikertelen tekerés után hülyeség jelzővel :-D
  • precision
    ja rá lehet persze

uhh... az kellemetlen, főleg ha egy ledbe akad bele... asszem a power-ball.hu faq -jában olvastam erről, hogy mit lehet tenni ilyenkor

ezért sem szeretem én sem odaadni más kezébe, mert csak rángatja, egyszer majdnem el is ejtették...stb. ja és hiába magyarázol neki, hogy mindig erősen markold, így pörgesd csuklóból, ne rázogasd, nem 20 ft -os gagyi játékszer... leszarják :)
  • ppk
    Amúgy egyre jobban az erősödik bennem, hogy a nagy rekordhoz erős kéz, vagy alkar kell, tehát piliszka kezü gyerek nem fog soha 16K-t pörgetni!

de ne legyen igazam :-)
  • ppk
    tiedére rá lehet tenni a számlálót?

amúgy alul lett egy nagy karcolás a burkolaton, a rák tudja mé. lehet a mazzag ahogy berántottam? tuti nem húztam meg semmin, vmi mazzagbeakadás lehetett, vagy ki tudja :-D

munkatársamnak mondom rántsa be, erre mint az állat, be is tekerte a madzagot, az egyik led fogta meg, há majnem leszabta, me még ekezdte ráncigáni mindezt az első napon :-D
  • precision
    hidd el, ha úgy csinálod ahogyan kell, simán lehet vele izomlázat csinálni :) közel max fordulaton, nem karból hanem csuklóból, karonként legalább 1 perc, és no szünet :D

számlálós kérdést passzolom, nem használtam még szal ennyire nem ismerem

nekem is a mutatóujjam kezd meghalni :DD
  • ppk
    Ma pörgettem a cégnél negyed órát, hát még bírtam volna, szerintem nem ettől lesz nekem izomlázam :-D viszont a 12K-t nem tudom átlépni, 19800 volt ma a legjobb :-)

amúgy ha 90sec módnál pergetnék 12001-et, akkor jóváíródna mint uj rekord, vagy az csak az utolsó opciónál számít?

ja, amúgy a mutatóujjam ami kikészült, hát bele kell kapaszkodni néha a cuccba
  • precision
    állat :D
  • ppk
    enyémmel az a gond, h hangosabbra számítottam, majd ecce lehet a fütyülőset veszem meg :-D
  • ppk
    téééneg pörög :-D köszi
  • precision
    hát lehetne halkabb :)
    de annyira nem vészes, egy bizonyos fordulat felett kezd nagyon hangos lenni
  • macselek #161
    Mennyire hangos ez a cucc? Nem mennék vele a család agyára?:D
  • precision
    mert forgás közben picit megemelkedik (a rotort körbevevő polikarbonát gyűrű ugyanis a műanyag ház belső peremén fekszik, és a kettő között igencsak nagy a súrlódás, ami egy bizonyos fordulatnál megszűnik vagyis csökken, mivel a centrifugális erő miatt a rotor egy hajszálnyit megemelkedik)
    próbáld meg hogy fejjel lefelé tartod, tehát a rotor a föld felé néz, és ilyenkor meg lehet forgatni benne a rotort
  • ppk
    Jajj, megvan mit akartam kérdezni . . .ugye mozgás közben a rotor a tengelye körül merőlegesen is elfordul (remélem jól írom) de nyugalmi állapotban meg sem lehet mozdítani :-) ez miért is van?
  • precision
    beszarás... :D
  • ppk
    Gyors munka :-D

• precision
    :DDD
    hát megjegyeztem hogy kb milyen hangja van meg milyen érzés a 8000, szal egy kis viszonyítási alapom már van :)
  • ppk
    aaaz igen :-) bár én is számláló nélkülit néztem, me óccó nem drága, de tudom magamról, hogy a véremben van a versengés, szal a fene megenne, ha nem tudnám mennyi az annyi :-D

de jó lehet számláló nélkül is, mert pörgetsz egy nagyot, és meggyőzöd magad, hogy a drágaszág 13ezret pörgött! :-D
  • precision
    a 10e szerintem nekem is menne, mert mikor még nem fájtak az ujjaim akkor éreztem hogy jóval gyorsabban tudom pörgetni mint a tegnapi 8e -t :)
    majd veszek én is egy számlálót, bár eredetileg nem azért vettem, hogy rekordokat döntögessek, hanem edzeni
    1-1 percnyi váltott kezes gyakorlatokat szoktam csinálni, a legutóbb összesen 20 percig nyomattam... na azóta fájnak az ujjaim :D:D:D:D az alkarom úgy be volt durranva mint az állat, bicepszem is egy kicsit, mellizomban és a tricepszemben még másnap is izomláz volt :)
  • ppk

Toljad neki akko csak :-D mondjuk Akis-nak mien keze van már, szerintem pár testápítő lepipálná, ha nekiállnának ezzel pörgrtni :-)

most gyúrog a 90sec-re, hát ott aztán bedurranik úgy a kezem :-D 12ezerrel már fel lehet kerülni, nekem 11ezer valamennyi volt, de bal kézzel is tolni kell, mert amúgy esélytelen. másfél percig fullon pörgetés, hááát, asszem ez már edzés lesz. :-D minden nap viszem be céghez, aztá munka vége felé van kis időm az irodában pergetni :-)

amúgy a legjobb időt úgy értem most el, hogy számlálóval lefelé pörgettem, csak nagy sebességnél már köszörülte a rotor a tenyerem :-DDD

szal alakul ez, csak még rá kell jöjjek a legjobb fogásra :-)

• precision
    biztos tetszeni fog, addiktív cucc
    szerintem az Árkádba menj be, Tengerszem nevű sportüzletbe, én is ott vettem az enyémet, több mint valószínű, hogy megengedik, hogy kipróbáld, rendes volt az arc velem is, mondta hogy kipróbálhatom én is, de nem akartam bénázni előtte :D meg amúgy is úgy voltam vele, hogy mindenképpen kell, szal nem kellett próbakör :D
  • Loál János #151
    hy
    :D
    Írásaitok alapján tetszik ez a szarság, meg kéne néznem egyet élőben, aztán eldönteném, hogy kell-e, vagy sem.
    Vicces, hasznos, ÁJ LÁJK IT, szal valszeg kéne.
  • precision
    Mester! Mi szél hozott erre? Tán a LoálBall (TM) megalkotásán gondolkodsz? :D
  • precision
    az szép! :)
    én tegnap voltam unokatesóméknál, van neki egy számlálós powerballja, sajnos még mindig fájt a kezem, de muszáj volt megtekernem, hogy mennyi a mennyi :) hát csalódtam magamban, csak 8e volt :) nem bírtam tovább mert elkezdett fájni a kezem :)
  • Loál János #148
    Hmmm...
  • ppk
    Egyiknél olvastam, hogy 2%-al gyengébb mint a társai, de már nem tudom hol :-)

amúgy ma a cégnél új rekordot (sajátomét) pörgettem, de nem is ez az érdekes, hanem a kerek szám! na ez tuti nem menne mégegyszer :-D

• xxdani
    Ahha...értem. Köszi
  • precision
    ilyen különbség csak a fém és nem fém powerballok között van, mivel a fém nehezebb, így azt nehezebb is használni

de ugye a fém ház nem átlátszó, abból nincs is ledes pl

és ja, nincs különbség köztük, mármint a 250hz -sek között... a számláló az csak adatot szolgáltat, a led csak dísz, a techno meg a kettőnek a keveréke... mindegyik ugyanolyan használat szempontjából
  • xxdani
    Egy kérdés bár lehet hülyeség. Apowerball-ok csak kinézetileg meg ledileg meg csak ilyen dolgokban különböznek egymástól tehát olyanban nincs különbség, hogy az egyiket könnyebb felpörgetni 10.000fölé míg a másikat nehezebb ugye?
  • precision
    én egyszer egy powerball metalt próbálnék ki, a 350hz -set, az meleg lehet :)

még Akis is belejajgatott a végén, pedig ő szisszenés nélkül szokta tekerni a 20ezret 250hz -n :)

• ppk

ja, csak fényképezőgépem van, azon ien szar videófelvevő, meg a P1i-m, bár az azért jót csinál :-)

most már rájöttem a ledes verza helyett a sima is jó lett volna :-) de jó így is persze

amúgy juteszembe, nekem ien piros ledes van (neon red) mekkora lenne már, ha megyünk este kocsival, és megpörgetve kitenném a kocsi tetejére (persze fognám a kezembe) :-D

egy ilyen vidit megnéznék :-D
  • precision
    fel kell venni videora :D
  • ppk
    Iet akartam venni, csak egy gondom volt vele, a kijelzőt nem tudnám fotózni :-(

szal nehezebb az eredmények rögzítése
  • precision
    a powerball techno is állat :)

• ppk
    jaja, ide őrültek nem nagyon jönnek, max egy két reklámozni vágyó :-D
  • precision
    most már csak 500 hsz -t kell generálni hogy tudjunk kérni jogot :)
    bár most nincs is rá szükség :D