Powerball

← ElőzőOldal 17 / 17

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Törölt felhasználó
Osszad csak ki õket! Gyerünk, hadd lássam 😊))
Efreet
azt ugye tudjátok, hogy az elsõzésért elméletileg büntetõpont jár? <#ejnye1>

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Törölt felhasználó
Vészesen zuhan a topik, nem tudjátok mi a jó 😛
Esrohnoil
De mivan ha meglát vki ezzel és még nem tudja mi ez? 😄
"-Mondd csak öregem,... ezt írta a doki Parkinson-kór ellen?" <#vigyor3>

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

el lehet vele játszogatni..... 😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Törölt felhasználó
Totálisan maszturbálós mozdulatokkal kell kezelni, mindenki megszakad a röhögéstõl amikor ülve csinálod, mert pont olyan 😛PPPPPP
jáá ilyenem vannn !!!!!

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Esrohnoil
Az jo, nem kell többet maszturbálni h. erõsödjön a kezem. <#worship>

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Törölt felhasználó
Csakis a mozgatás, ami nem semmi, tekinve a 10,000 feletti fordulatot...
Esrohnoil
Elemes, v. kinetikus energia mûködteti? 😊

Törölt felhasználó
Kis türelmetlen 😊
Törölt felhasználó
Úgy gondoltam megér egy topikot ez a kis szerkezet! Én tegnap találkoztam vele elõször, egy ismerõsöm mutatta, ma reggel azonnal vettem belõle 3 db -ot. Valami hihetetlen kis cucc, behoztam ma az idodába és mindenki teljesen megõrült tõle/érte.

Aki nem tudná mi ez, annak elmondom, hogy ez elvileg egy kézerõsítõ valami, de szerintem egy merõ élvezet. Tulajdonképpen egy kis labdáról van sz (kemény mûanyag) aminek a belsejében van egy giroszkóp elven mûködõ szerkezet. A dolog lényege, hogy el kell kezdeni csuklómozdulatokkal pörgetni és ekkor a centrifugális erõ hatására nagyon "elnehezedik" a golyó, percenként akár 12,000 fordulatot is megtesz, ilyenkor a leírás szerint 15 kg -os súlyzónak felel meg. Mindenesetre borzasztó nehéz nagy fordulaton nyomni akár 5-10 másodpercig is. Nálunk mindenkinek bedurrant az alkarja és a keze 😊)

Álljon itt néhány kép, hogy el tudjátok képzelni:

A Mountex boltokban és másik hegymászó-felszerelés boltokban lehet kapni, de gondolom utcán is. Ára: 2490-2990 Ft.

Próbáljátok ki 😊
valaki kommenteljen má valamit....

ranGer2
<#kerdes>

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

DJ Skyline
<#kerdes><#fejvakaras>

0ppika
<#wow2>

http://epica.nl

← ElőzőOldal 17 / 17