818

Neked miért nincs még?
    Osszad csak ki őket! Gyerünk, hadd lássam :)))
  • Efreet
    azt ugye tudjátok, hogy az elsőzésért elméletileg büntetőpont jár?
    Vészesen zuhan a topik, nem tudjátok mi a jó :P
  • Esrohnoil
    De mivan ha meglát vki ezzel és még nem tudja mi ez? :D
    "-Mondd csak öregem,... ezt írta a doki Parkinson-kór ellen?"
  • cyrus #12
    el lehet vele játszogatni..... :D
    Totálisan maszturbálós mozdulatokkal kell kezelni, mindenki megszakad a röhögéstől amikor ülve csinálod, mert pont olyan :PPPPPPP
  • cyrus #10
    jáá ilyenem vannn !!!!!
  • Esrohnoil
    Az jo, nem kell többet maszturbálni h. erősödjön a kezem.
    Csakis a mozgatás, ami nem semmi, tekinve a 10,000 feletti fordulatot...
  • Esrohnoil
    Elemes, v. kinetikus energia működteti? :)
    Kis türelmetlen :)
    Úgy gondoltam megér egy topikot ez a kis szerkezet! Én tegnap találkoztam vele először, egy ismerősöm mutatta, ma reggel azonnal vettem belőle 3 db -ot. Valami hihetetlen kis cucc, behoztam ma az idodába és mindenki teljesen megőrült tőle/érte.

Aki nem tudná mi ez, annak elmondom, hogy ez elvileg egy kézerősítő valami, de szerintem egy merő élvezet. Tulajdonképpen egy kis labdáról van sz (kemény műanyag) aminek a belsejében van egy giroszkóp elven működő szerkezet. A dolog lényege, hogy el kell kezdeni csuklómozdulatokkal pörgetni és ekkor a centrifugális erő hatására nagyon "elnehezedik" a golyó, percenként akár 12,000 fordulatot is megtesz, ilyenkor a leírás szerint 15 kg -os súlyzónak felel meg. Mindenesetre borzasztó nehéz nagy fordulaton nyomni akár 5-10 másodpercig is. Nálunk mindenkinek bedurrant az alkarja és a keze :))

Álljon itt néhány kép, hogy el tudjátok képzelni:

A Mountex boltokban és másik hegymászó-felszerelés boltokban lehet kapni, de gondolom utcán is. Ára: 2490-2990 Ft.

Próbáljátok ki :)
  • cyrus #4
    valaki kommenteljen má valamit....
  • ranGer2
  • DJ Skyline
  • 0ppika