Neked miért nincs még?
-
jó-jó :-) még csak a kezdeti lelkesedésből fakadóan a rekordra hajtok, edzés nem nagyon volt :-D meg bal kézzel tök béna vagyok, azt még gyakorolnom kell. Megérte-e megvenni? Hmmm . . . Nekem bejönnek az ilyen érdekes, és extrém cuccok, de tuti a környezetemben lévő 20-30 ember jópofának tartaná, meg bulinak, de ennyit nem adna érte :-) amúgy én elég kreatív vagyok, szóval minden ilyen kütyü lázba tud hozni, nekem bejön, és más véleményére már nem is adok. Most mondhatnám, h nem iszom, nem bagózom, de ez sem mentség anyám szemében :-DDD pl Ő tuti mondana egy litániát, hogy megint csak elbasztad a pénzedet, mikor nősz már fel, stb . . . 

Izomláz kicsi van, de elhanyagolható, azt hittem durvább lesz reggel, de semmit nem éreztem, bár azt tegyük hozzá, hogy ésszel hajtottam, melózni is kell még ma is, szal nem akarom kinyírni a karomat.
Amúgy a 14ezer olyan könnyűnek tünt videókon, mondom mi ez nekem, de be kell lássam nem egyszerü :-)
Mondjuk az ilyen netre feltett képekre nem adok, leveszi a számlálót, aztán vmi fúrófej elé betéve feltolhatja 14k-ig simán :-)
bár lehet a fúrók nem is rörögnek annyit, akkor mondjuk flexkorong elé, gondolom infrásan mér a cucc.