Neked miért nincs még?
-
én meg pont azért vettem mert vékony karjaim és csuklóm van, és ezzel próbálom egy kicsit edzésben tartani és vastagítani rajta... meg persze játéknak sem rossz :)
amúgy én sem cigizek, nem iszok, nem kávézok, úgyhogy 5500at megengedtem magamnak egy ilyenre... egy normális szerelhető kézi súlyzó drágább lett volna... és azzal közel sem annyira "fun" dolgozni mint ezzel :)
persze az sem lehetetlen hogy idővel veszek majd rá egy számlálót, ahogy néztem olyan 3-4k körül van
én tegnapelőtt annyira széthajtottam a karomat, hogy elég durva izomlázam van, gépelni is alig tudok... de nem is lenne gond, de az ujjaim nagyon fájnak :) úgyhogy most addig pihentetem a dolgot, míg el nem múlik... de amúgy érzem, hogy sokkal erősebb lett a markolásom, az alkarom is keményebb lett, picit vastagodott, a bicepszem is érezhetően keményebb lett, és a mellizmomban is érezni szoktam a hatását
képek alapján nem is szokták elhinni a rekordokat, asszem power-ball.hu -n olvastam hogy rekordbejelentéshez kell egy kép a dologról, plusz egy video amin megpörgetik a rekord asszem minimum 95 v. 98% -át
inkább youtube -on nézegess ilyeneket, ott ugye látszik, hogy tényleg nem csalnak