Powerball

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ppk
Akis nem fogta sosem rotorral a tenyere felé? Szerintem igen . . . pl mikor egyik kezébõl a másikba teszi, nem látom, hogy forgatná, de ki tudja . . . én azt hittem lehet úgy is, nem írták sehol, hogy a rotor nem nézhet a tenyér felé, BAN-t mindenkinek! <#banplz><#banplz><#banplz><#hehe>

ja, amúgy szvsz elég erõsen szorítom úgy is, hát vaze mennyire szorítsam má, akko veszek egy vasgolyót, aztá szorítgatom, nem kopik el semmi . . . :-DDDD

azé jobban is legyárthatták volna, mondjuk elég kezdetleges megoldásnak tartom én ezt a koptatógyûrüt ami csak úgy forog-pörög a másik mûanyagon, háát, gondoltam megölöm, nálam minden behal alapból :-D

kiváncsi lennék a 48ezer, v mennyi Ft-os fém powerball mennyire tartós azon részén. kedden itt van 3tasak alkatrész, no para :-) <#vigyor2>

Powerball!!!

precision
Arra még nem gondoltál, hogy a nem szabályos fogás miatt (a tenyér felé nézõ rotor) nem tudtad rendesen szorítani, ezért elkezdett kopni, és ezért rezonál? 😊

Bazinga!

GhostR1der
az konkrétan mit jelent hogy berezonál?
ha felpörgetem és csak lazán fogom és nem mozdul el az jó, ugye?

JAPANESETECHNOLOGY 2007.11.10 óta az SG-n

ppk
a rotor a tenyered felé nézzen, és kifelé pörgess, tuti ezerrel többet pörgetsz ;-) a kifelé pörgetés annyit jelent, hogy óramutató járásával megegyezõen ;-)

Powerball!!!

ppk
dehogymá, nem látod netes kép :-D én 16ezerné járok nesércsémámeg <#hehe><#banplz>

12ezer a rekordom kerek perec, de most 10500 körül má végem, berezonál ez a szar :-D 3 hét alatt kinyeffent 🤣

Powerball!!!

precision
ja az nem az övé, csak mutatta hogy neki is olyanja van 😊

Bazinga!

Barnabyka
ezt a képet google-bõl(vagy valamelyik társából) szedhette😄

mNzJean
Amúgy ezt a 15673 mat te pörgetted ? Én most ott tartok ,hogy a 9800 megvan általában de afölé nem bírom vinni , még a technikámat kell fejleszteni .

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

precision
nekem sem játsza le az mpc
"cannot render the file"
😊

Bazinga!

mNzJean
Ez milyen file formátum ? Nekem nem játsza lem, pedig Mplayer classicom van.

ppk
neon pro piros ledekkel :-)

http://www.powerballnsd.com/images/Top_NeonRed_Pro.jpg

amúgy itt a hang ami kijön belõle :-)

10300-nál

media player classic lejátsza :-)

Powerball!!!

mNzJean
Neked melyik típus van ?

ppk
Na az enyém meg szarrá ment :-DDD berezonál nagy sebességnél, tehát tutira kinyírtam 3hét alatt :-DDD majd rendelek 3 adag alkatrészt, egyet nem éri meg kihozatni, több a futárköltség mint a cucc :-D

Állítólag nem fogtam erõsen nagy sebességnél, szerintem meg érzékeny a cucc, ennyitõl nem szabadna kinyíródnia . . . na mind1, csere után majd jobban odafigyelek :-) Amúgy most ránéztem, 1000-es fordulat bõven elég, hogy be tudjam indítani a cuccot :-) bár lehet az is nyírja a forgó alkatrészeket, és jobb lenne zsinórral rögtön 2700-ig felpörgetni, ki tudja . . .

jelenleg 10k fölé alig megy a vibráció miatt, szegénykém :-DDDD<#banplz>

Powerball!!!

precision
az elején én is így voltam, hogy fájtak azok az izmok, amik el voltak satnyulva, és a pb megmozgatta õket 😊
most már sokkal jobb a helyzet, sokkal késõbb jön az "izomégés", tovább bírom tekerni, nagyobb fordulaton, és ez azért van mert erõsödnek folyamatosan azok az izmok amik dolgoznak a powerball használata közben

berántás után pedig lassan és szélesen kell köröznöd a csuklóddal (a karod ne mozogjon), addig lassítsd amíg nem kattog, mert ha kattog akkor az adott fordulathoz képest gyorsan körzöl a csuklóddal... tehát szép lassan, amíg sima nem lesz a hangja, és érzéssel felveszed a ritmusát a forgásnak, és tudod gyorsítani, méghozzá úgy hogy a képzeletpbeli kör amit a csuklóddal leírsz kisebb lesz (kisebbeket körzöl) és egységnyi idõ alatt több kört írsz le (gyorsítod a körzést)
ez leírva így bonyolult, csinálni egyszerûbb 😊

használd rendszeresen, de ne erõltesd meg az izmaidat fõleg ne így az elején, és idõvel nõni fog a rekordod is 😊

Bazinga!

mNzJean
Na, most már ráéreztem a technikára szépen fel tudom pörgetni , de 6800 fölé még nem sikerült mennem , de az alkarom már olyan mint a beton , pedig nem vagyok tápos csibe de elsõre a fájdalomhatárig nagyon hamar el lehet jutni . <#hehe> Nem bántam meg , szinte le sem bírom tenni .<#eljen>

GhostR1der
az még pont az a tempó mikor a rotor nem pörög eléggé 😄😄😄
3-4 ezer felett már magától nehezen áll le

mNzJean
áÁÁÁ sikerült <#idiota> az elsõ pörgetésem 2635 , juhéjjj .<#hehe>

mNzJean
Na megkaptam , a signature series-t . Most próbálom berántani a zsinórral , az sikerül is de utána nem tudom a forgást fenntartani . Lesz mit gyakorolnom. Amúgy a berántás iránya az mindegy ?

ppk
jaja, lehet a 90s-t veszi egy percnek, én sem vágom mi ez :-)

Powerball!!!

precision
a 90s mérés az az hogy 90 másodpercig kell folyamatosan tekerni, és az alapján számol ki egy átlagértéket vagy nem tudom mit, de ott mindig több jön ki mint a sima hagyományos mérésnél

Bazinga!

mNzJean
Na sajna csak holnap jön meg ma már lecsúsztam róla , amúgy mi az a 90 es ? Több féle mérés van ?

ppk
igen, az elég furán számol :-D

Powerball!!!

precision
ja igaz, bocsi 😊 mindig elfelejtem, hogy a 90 -es cucc az máshogy számolja

Bazinga!

ppk

Hol láttad, hogy Akis 20K fölé nyomja? :-) inkább 16K lesz az, a 20 K szerintem a 90s :-)

Powerball!!!

ppk
jaja, mozog, de pörgetésnél szépen siklik :-)

ha nyugalmi állapotban rázogatom, kotyog, ilyen mind :-) kb 1mm-es játéka van. Amúgy ma szétkaptam satuban, meg ráütve is, szépen szét lehet kapni :-) kipucolgattam belõle a port, meg tanulmányozgattam. De mûködött utána is, simán nyomtam egy 11300-at.

Powerball!!!

GhostR1der
ha megrázzátok a labdát, mozog a rotor nektek benne?

pxxl
ejj de röhögtem volna ha beforgatja 18.000es fordulatnál <#eplus2>

All hail the double x!

precision
jézusisten 😄DD
de durva! ha belegondolok, hogy ennyire durva a 18ezres fordulat... és ha belegondolok hogy Akis kézzel felnyomja 20ezer fölé 😄 az komoly 😊

Bazinga!

ppk
Megy ám a hackelés is :-D

szal képre nem lehet adni rekordoknál :-)

Powerball!!!

ppk

remélem enyém még bírja, most járok 2millánál fordulatilag, persze ez csak akko számol, ha arra állítom, szal már sokkal több lenne . . .

Powerball!!!

precision
az nem egyszerû tényleg, de nekem már az is megy 😊
lehet az is közrejátszik, hogy eléggé el van már kopva a polikarbonát gyûrû és könnyebben beindítható mint egy új ball

Bazinga!

ppk
Várjuk ;-)

nekem az egy ujjas beindítás már perfekt megy, most majd az egykezes-egyujjas beindítást gyakorlom :-D

na az nem egyszerû!

Powerball!!!

precision
üdv a klubban! 😊

Bazinga!

mNzJean
Üdv urak , rendeltem én is egy powerball-t . Szerdán jön meg , majd beszámolok az elsõ eredményekrõl . <#wave>

ppk
Mint írtam, az alap fordulatszám mérõset vedd, igaz pár ezerrel több mint az anélküli, de pár nap pörgetés után rájösz, hogy a fene enné meg, de jó lenne tudni mennyit is pörgetek :-) Az, hogy világít is, még plusz 2ezer, de az annyira nem fontos, sõt, állítólag a sima verziók még pár %-al gyorsabbak is :-)

Powerball!!!

Barnabyka
köszi szépen.<#integet2>

ahogy elnézem elég nagy a választék. Mi alapján érdemes választani és egy kezdõnek melyiket javasolnátok?

ppk
ppk
bluetooth cucc a ball digi kijelzõ helyére, és a gépen lévõ bluetooth usb kulcs leveszi a forgulatot, majd a progi kiírja :-) vmi iesmi :-)

Powerball!!!

Barnabyka
Helló emberek.

Nemrég hallottam elõször errõl a szerkezetrõl, és igen megtetszett amiket olvastam eddig róla.
Az lenne a kérdésem, hogy hol és körülbelül milyen áron tudok ilyet beszerezni?

precision
és ez mi amúgy? nem igazán tudok spanyolul 😊

#225: igaz, jogos 😊

Bazinga!

ppk
Valami uj rekord? :-) én 12K-t nem bírom átlépni, de 11900-at bármiko tekerek :-D

van Akis féle leírás, h mi is lenne az edzésterv, de angol :-(

Powerball!!!

GhostR1der
még mindig fájnak a csuklóim egy picit, igaz ma meg kellett mutatnom barátnõmnek, hogy hogy kell szabályosan fekvõzni 😛
remélem egy hétenbelül jólesz mert nagyon csábít a lbada 😄

ppk
Á, csak tekergette, meg anyám figyel, isze tudod :-DDDDDDD

Powerball!!!

precision
😊
képet 😊 mármint a barátnõdrõl, ahogyan powerballozik 😄DD

Bazinga!

ppk
bluetooth cuccot mennyiért adják, egyáltalán lehet kapni? Mert magát a progit megtaláltam, de gondolom kell vmi a ball-ra is :-)

itt van vmi kép róla

Powerball!!!

ppk

barátnõmnek ma már sikerült minden 10-re beidítani a powerballt, és max 8500-at pörgetett :-D

Powerball!!!

GhostR1der
na ma már tudtam pörgetni párat, de még csak ésszel, már annyira nemfájok

precision
kellemest a hasznossal, hatványozottan 😄

Bazinga!

ppk

nem tudom, szvsz jó, nekem elsõ nap ennyi volt kb. de két - három nap alattt el is értem a teljesítményem, és technikám csúcsát, kerek 12000, de bármikor pörgetek 11900-at, de a rekordom a zistennek nem tudom átlépni :-D

Powerball!!!

vénfarok
ma kezdtem el powerballozni, elsõre 8396...jó vagy szar?