Powerball
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ja, amúgy szvsz elég erõsen szorítom úgy is, hát vaze mennyire szorítsam má, akko veszek egy vasgolyót, aztá szorítgatom, nem kopik el semmi . . . :-DDDD
azé jobban is legyárthatták volna, mondjuk elég kezdetleges megoldásnak tartom én ezt a koptatógyûrüt ami csak úgy forog-pörög a másik mûanyagon, háát, gondoltam megölöm, nálam minden behal alapból :-D
kiváncsi lennék a 48ezer, v mennyi Ft-os fém powerball mennyire tartós azon részén. kedden itt van 3tasak alkatrész, no para :-) <#vigyor2>#vigyor2>
Powerball!!!
Bazinga!
ha felpörgetem és csak lazán fogom és nem mozdul el az jó, ugye?
JAPANESETECHNOLOGY 2007.11.10 óta az SG-n
Powerball!!!
12ezer a rekordom kerek perec, de most 10500 körül má végem, berezonál ez a szar :-D 3 hét alatt kinyeffent 🤣
Powerball!!!
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
http://www.powerballnsd.com/images/Top_NeonRed_Pro.jpg
amúgy itt a hang ami kijön belõle :-)
10300-nál
media player classic lejátsza :-)
Powerball!!!
Állítólag nem fogtam erõsen nagy sebességnél, szerintem meg érzékeny a cucc, ennyitõl nem szabadna kinyíródnia . . . na mind1, csere után majd jobban odafigyelek :-) Amúgy most ránéztem, 1000-es fordulat bõven elég, hogy be tudjam indítani a cuccot :-) bár lehet az is nyírja a forgó alkatrészeket, és jobb lenne zsinórral rögtön 2700-ig felpörgetni, ki tudja . . .
jelenleg 10k fölé alig megy a vibráció miatt, szegénykém :-DDDD<#banplz>#banplz>
Powerball!!!
most már sokkal jobb a helyzet, sokkal késõbb jön az "izomégés", tovább bírom tekerni, nagyobb fordulaton, és ez azért van mert erõsödnek folyamatosan azok az izmok amik dolgoznak a powerball használata közben
berántás után pedig lassan és szélesen kell köröznöd a csuklóddal (a karod ne mozogjon), addig lassítsd amíg nem kattog, mert ha kattog akkor az adott fordulathoz képest gyorsan körzöl a csuklóddal... tehát szép lassan, amíg sima nem lesz a hangja, és érzéssel felveszed a ritmusát a forgásnak, és tudod gyorsítani, méghozzá úgy hogy a képzeletpbeli kör amit a csuklóddal leírsz kisebb lesz (kisebbeket körzöl) és egységnyi idõ alatt több kört írsz le (gyorsítod a körzést)
ez leírva így bonyolult, csinálni egyszerûbb 😊
használd rendszeresen, de ne erõltesd meg az izmaidat fõleg ne így az elején, és idõvel nõni fog a rekordod is 😊
Bazinga!
3-4 ezer felett már magától nehezen áll le
Bazinga!
Hol láttad, hogy Akis 20K fölé nyomja? :-) inkább 16K lesz az, a 20 K szerintem a 90s :-)
Powerball!!!
ha nyugalmi állapotban rázogatom, kotyog, ilyen mind :-) kb 1mm-es játéka van. Amúgy ma szétkaptam satuban, meg ráütve is, szépen szét lehet kapni :-) kipucolgattam belõle a port, meg tanulmányozgattam. De mûködött utána is, simán nyomtam egy 11300-at.
Powerball!!!
All hail the double x!
de durva! ha belegondolok, hogy ennyire durva a 18ezres fordulat... és ha belegondolok hogy Akis kézzel felnyomja 20ezer fölé 😄 az komoly 😊
Bazinga!
remélem enyém még bírja, most járok 2millánál fordulatilag, persze ez csak akko számol, ha arra állítom, szal már sokkal több lenne . . .
Powerball!!!
lehet az is közrejátszik, hogy eléggé el van már kopva a polikarbonát gyûrû és könnyebben beindítható mint egy új ball
Bazinga!
nekem az egy ujjas beindítás már perfekt megy, most majd az egykezes-egyujjas beindítást gyakorlom :-D
na az nem egyszerû!
Powerball!!!
Powerball!!!
ahogy elnézem elég nagy a választék. Mi alapján érdemes választani és egy kezdõnek melyiket javasolnátok?
Powerball!!!
Powerball!!!
Nemrég hallottam elõször errõl a szerkezetrõl, és igen megtetszett amiket olvastam eddig róla.
Az lenne a kérdésem, hogy hol és körülbelül milyen áron tudok ilyet beszerezni?
van Akis féle leírás, h mi is lenne az edzésterv, de angol :-(
Powerball!!!
remélem egy hétenbelül jólesz mert nagyon csábít a lbada 😄
itt van vmi kép róla
Powerball!!!
barátnõmnek ma már sikerült minden 10-re beidítani a powerballt, és max 8500-at pörgetett :-D
Powerball!!!
nem tudom, szvsz jó, nekem elsõ nap ennyi volt kb. de két - három nap alattt el is értem a teljesítményem, és technikám csúcsát, kerek 12000, de bármikor pörgetek 11900-at, de a rekordom a zistennek nem tudom átlépni :-D
Powerball!!!