818
Neked miért nincs még?
-
ferander #377 Akkor neked is gratula! :)
Na, igen, az enyémmel is lehetne rekordokat döntögetni, mert nagyobb fordulatszámon kevésbé hajlamos "rosszalkodni". De alacsonyabb tartományokban kifejezetten zavaró. Valószínűleg mindegyik "ball" produkálja ezt több-kevesebb mértékben (tapasztaltam másiknál is), de az enyémen kifejezetten zavaró. -
#376 Sejtem mire gondolsz, azt a mély hangot az enyém is produkálja, de tegnap mégis rekordot tekertem vele
(11720, majd 12k fölött postolok én is képet) -
ferander #375 Gratulálok! Nekem nincs mérő rajta, így foglamam sincs, meddig tudom felpörgetni.
Visszatérve a hibás "ball"-omra: még nem mentem el az üzletbe, de van valakinek ötlete, hogy miből adódik ez a hiba és esetleg házilag javítható-e, ha nem jutnék dűlőre a gyártóval? A power-ball.hu oldalon olvastam valamit a vibrálásról, de egyrészt kissé bonyolultan írja le számomra, másrészt nem is vagyok benne biztos, hogy ugyanaz a hibát írja le vibrálás címén, ami nekem van. -
#374 bal kézzel 12050 :-) -
#373 Igen, sajna az ilyen problémákat nehéz bizonyítani, hogy Te hibáztál, vagy alapból előjött volna a hiba. Szerintem a debreceni Tüzér utcai helyükön szervízelik csak. De megvan a csávó száma aki a garinál hívott, privátba megadhatom. Rendes, hozzáértő gyerek. -
ferander #372 Igen, NSD. Pesten vettem, Szondi utcában. Igen valami ilyesmi mondtak, hogy nem rájuk tartozik a garancia, ezért nem tudom, mit kell tenni, de mindenesetre visszaviszem az üzletbe.
De mondom már egy hét vagy lehet, h hamarabb is kezdtem ezt tapasztalni és szerintem megfelelő módon használtam. Szerintem itt többről van szó, mint használatból adódó kopás és kifejezetten zavaró számomra.
Valóban, nagyobb fordulatszámokon kevésbé csinálja ezt, de sokszor akkor is.
Hát nem tudom, jó lenne, ha ki tudnám cseréltetni. -
#371 Hi
Sosem lesz olyan később mint első nap, sajna kopik a cucc rendesen. Amire én most már figyelek;
Bármilyen menő is az ujjal indítás, csakis zsinórral indítok, így nagy sebességről kezdem a pörgetést, kevesebb a surlódás, mivel kis fordulatszámon jobban megcsúszik a polikarbonát gyűrű a vályuban, hosszú távon ez tuti kopik, ettől a fura hang. Vibrálás is van, és akárhogyan vigyázok rá, vannak sebességtartományok, ahol hallom a rágást a szerkezetben. nem hinném hogy bénán pörgetek, ez ilyen. Nagy sebességnél, olyan 9ezer körül már szépen fut, ott már az erőt is érezni benne. De amíg felgyorsít az ember, addig bizony kopik, mégha (tíz)ezred miliket is, de tuti kopik!
Sokféle hibája lehet, kopog, berezonál, rág . . . Legtöbb esetben a hibás használatra vezethető vissza (mondom mindezt egy hónapos powerball tapasztalattal LOL :-DDD ) De persze akad gyári hiba is amit vagy elismernek, vagy rádvernek! Nekem szerencsém volt, mivel a rotor volt elrepedve, és így sikerült a gari, pedig nálam sem esett le, és ha azt mondják tuti leejtettem, akkor nem tudok mit tenni, 5ezer Ft-os rotor miatt nem perlek, így is a postaköltség engem terhelt feléjük. (vissza már ingyen jött futárral)
Vidd vissza az üzletbe, de szerintem azt mondják majd, hogy add postára (vagy Debrecenbe vetted?) mert ők nem foglalkoznak a garival. Amúgy milyen márkáju Powerballod van, NSD? Mert már eddig 3 félével találkoztam :-) -
ferander #370 Sziasztok, a véleményeteket kérném: vettem egy alap powerballt és kb.
1 hét után kezdtem érezni, hogy nem jár olyan simán, egy kicsit olyan
recegős vagy reszelős, nem tudom, hogy mondjam.Ez fordulatszámtól
független (még a leglassabb pörgésnél a legszembetünőbb) és eléggé
zavaró. Nem mindig ilyen, van hogy feltekerem és akkor simábban fut,de
aztán megint kezdi.Nem mondanám, hogy vibrál, inkább, mintha a
tengelyénél nem jól illeszkedne és akadozna és ilyenkor egész mély
hangot is ad. Mi lehet az oka (nem ejtettem le stb, van egy másik is a
családban, amit ugyanúgy használtunk és az nem ilyen), és mi a
megoldás? Ha visszaviszem az üzletbe, mit mondjak? Kicserélik vagy javítják? -
#369 az ilyen emberek lusták gyakorolni, és csak a fikázás, lejáratás megy részükről, nem poén a videójuk, megyek le is pontozom -
#368 sehogy :-D mármint csak simán számláló, tudod lesni nagyban hol is jársz 30,60,90s-nél. :-) nem kell az órát bámulni, ennyi -
#367 ez hogy működik? :) -
Immigrants #366 Fail
-
#365 Na, új rekord simába :-D
-
14942 90s! ez a 8-ik hely a listán :-) de szvsz felesleges beküldeni, egy hónap múlva úgy is több lesz. nem akarom zaklatni őket :-) viszont most meg a 12800-at nem tudom átlépni, tuti a technikán múlik! ja, és mielött nagy pörgetésre készültök, kicsit mossátok át szappannal a ball-t, meg alapos kézmosás, és sokkal jobban tapad a gumi, lehet ezerrel pörgetni! -
#363 számláló, elég jó :-)
letölt, futtat :-) -
#362 ha értesz hozzá, akkor csinálhatsz nekem is egyet :D anyagot megveszem ofkorsz meg fizetem a munkadíjat is :) -
#361 tényleg jó volna vmi vezetéknélküli verzióban :) akár vmi kis usb -s infrás vevő, vagy bluetooth -
#360 Amcsimotorok c. discovery-s műsor alapján mi is csinálunk egy műsort
HunBall címmel. Egyedi powerballok építése.
Pl.: Piros burokba signature rotor, természetesen a rotor tovább centírozva 20.000-es max fordulatig. Háttérvilágítás a fordulatszám mérőn.
Vagy igen, golyós csapágyasat, dragster széria néven -
#359 iesmi jó lenne, csak bluetothba -
#358 Lehet én is tervezek egyet totál fém lesz minden, és csapágyakon fut a jelenlegi polokarbonát gyűrű :-D -
#357 Lassan elkezd mindenki powerball-t gyártani .
Majd jön a kis matrica hogy "Akis approved" :) -
ennek pedig ITT a videjója :-D -
#355 amúgy ez a Dynamax powerball-t is gyárt, van pár vidi jutubon, árban 15ezer körül van egy motoros indítóval, de lehet több, má nem emléxem :-)
-
#354 kb 190-204 a dollár most, akkor ez mennyi pínz is? :-D 44ezer Ft? :-D bazeee . . . -
#353 na igen,ez a torna tök felesleges mellé, mármint jó ha csinálják, csak ne így akarják eladni :-D meg szvsz ha ezt is bénán rázzák, tönkre lehet vágni két hét alatt :-) -
na ezt pl parasztvakításnak érzem... lehet én vagyok hülye, de miben segít ez vagy miért is jó az, hogy a kezemben forgatom a giroszkópot, miközben guggolok meg ilyenek :) ennyi erővel giroszkópozás közben felüléseket csinálok, és piacra is dobom az abtronic gyroscopre pro ultra 2000 -et :D -
#351 hooogynevazzeg :D
LINK
veszek tízet egyből :D ilyen baráti áron :D meg vannak huzatva azért :D -
#350 találtam egyilyet
ennek pl nem sok értelmét látom a sima powerballal szemben :D -
#349 hát nekem ez új, még sosem láttam vagy hallottam róla :D
érdekes, annyira nem lehet rossz, talán a plusz (szerintem) a sima kézi ballhoz képest, hogy koordinációt fejleszt, mivel mindkét kéz együttes és összehangolt mozgása kell ahhoz hogy mozgásban tartsd, egyszerre tudod vele dolgoztatni a két karodat (időspórolás), meg azért a rögzített kartávolságnak is vannak előnyei (mint pl a kézi súlyzó vs. rúd súlyokkal a végén)
úgy lenne az igazi, hogyha lenne belőle olyan verzió amibe bele lehet rakni akármilyen ballt, és nem kéne bele a motoros indítás sem, feltekerem én kézzel :D mert így biztos elég drága lehet -
Erről mit tudni, mennyibe fájna? :-)
És persze mit tud?
-
Immigrants #347 Oké köszi a segítséget! -
#346 lemezt is kapsz, én most kaptam egyet, de szar nincs rajta :-D mármint amit magadtól nem tudnál, és a böngészőben nyitja meg. -
Immigrants #345 Ez szép lett grat! annyira megtetszett lehet magamnak is beszerzek egyet!Ezt kapom hozzá ugye? -
#344 Egyszerű a válaszom, a rekordokra hajtok :-) és közben jól szórakozok :-) -
#343 madzag (berántózsínór) alapból kettő jár, a többi mind külön vehető :-) de semmi értelmük, én pl vartam az én ballomnak tokot, állat lett :-)
-
Immigrants #342 Ezeket külön lehet hozzá megvenni vagy hozzá jár? Ezeket -
Immigrants #341 Köszi a segítséget!Majd írok! -
#340 a 2. linken lévőn mintha le lenne zárva a teteje, szal nem az a kivehető fekete "kupak" van a számláló helyén
sztem az azért annyira olcsó mert nem lehet rá számlálót rakni -
#339 -
#338 ha nem értesz hozzá miért nem kérdezel előtte, mielőtt hülyeségeket írsz
nagyon röviden leírom neked... a rotor többezres fordulaton pörög, a súrlódás miatt pedig mozgási energiáját átadja a házra, és ezáltal a kezedre
nyilván még nem fogtál ilyet a kezedben, de 10-11ezer felett már a testépítők is "izzadnak" tőle... hogy miért dolgoztatja meg az izmot? mert k*rva erősen kell szorítanod és ellentartanod, mivel a rotor az ellentétes irányba szeretne mozogni a tehetetlensége miatt, neked pedig egy helyben kell tartanod... írd be pl a youtube -ra hogy akis world record vagy akis metal powerball és nézd meg, hogy az izomagy is belejajjgat a nagy fordulatnál és az egész teste remeg és látszik hogy dolgozik az izom
de biztos csak megjátsza a dolgot... az egész egy kamu, a tamagocsi gombjának nyomogatása is jobban dolgoztat mint ez... :DD
méghogy tamagocsi omg. ez egy mérnöki precizitással kiegyensúlyozott és összerakott giroszkóp, nem holmi gyerekjáték.
Ha további kételyeid vannak akkor két lehetőséged van:
1. veszel egy labdát és az első napi izomláz után "térden állva kérsz bocsánatot" itt :DDD
2. továbbra is azt mondod, hogy ez egy fasság, minket ez nem különösebben érdekel, és pláne nem fontos ide beírnod :D