Powerball

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ppk
Ma pörgettem a cégnél negyed órát, hát még bírtam volna, szerintem nem ettõl lesz nekem izomlázam :-D viszont a 12K-t nem tudom átlépni, 19800 volt ma a legjobb :-)

amúgy ha 90sec módnál pergetnék 12001-et, akkor jóváíródna mint uj rekord, vagy az csak az utolsó opciónál számít?

ja, amúgy a mutatóujjam ami kikészült, hát bele kell kapaszkodni néha a cuccba <#nezze>

Powerball!!!

precision
állat 😄

Bazinga!

ppk
enyémmel az a gond, h hangosabbra számítottam, majd ecce lehet a fütyülõset veszem meg :-D

Powerball!!!

ppk
téééneg pörög :-D köszi

Powerball!!!

precision
hát lehetne halkabb 😊
de annyira nem vészes, egy bizonyos fordulat felett kezd nagyon hangos lenni

Bazinga!

macselek
Mennyire hangos ez a cucc? Nem mennék vele a család agyára?😄

precision
mert forgás közben picit megemelkedik (a rotort körbevevõ polikarbonát gyûrû ugyanis a mûanyag ház belsõ peremén fekszik, és a kettõ között igencsak nagy a súrlódás, ami egy bizonyos fordulatnál megszûnik vagyis csökken, mivel a centrifugális erõ miatt a rotor egy hajszálnyit megemelkedik)
próbáld meg hogy fejjel lefelé tartod, tehát a rotor a föld felé néz, és ilyenkor meg lehet forgatni benne a rotort

Bazinga!

ppk
Jajj, megvan mit akartam kérdezni . . .ugye mozgás közben a rotor a tengelye körül merõlegesen is elfordul (remélem jól írom) de nyugalmi állapotban meg sem lehet mozdítani :-) ez miért is van?

Powerball!!!

precision
beszarás... 😄

Bazinga!

ppk
Gyors munka :-D

Powerball!!!

precision
😄DD
hát megjegyeztem hogy kb milyen hangja van meg milyen érzés a 8000, szal egy kis viszonyítási alapom már van 😊

Bazinga!

ppk
aaaz igen :-) bár én is számláló nélkülit néztem, me óccó nem drága, de tudom magamról, hogy a véremben van a versengés, szal a fene megenne, ha nem tudnám mennyi az annyi :-D

de jó lehet számláló nélkül is, mert pörgetsz egy nagyot, és meggyõzöd magad, hogy a drágaszág 13ezret pörgött! :-D

Powerball!!!

precision
a 10e szerintem nekem is menne, mert mikor még nem fájtak az ujjaim akkor éreztem hogy jóval gyorsabban tudom pörgetni mint a tegnapi 8e -t 😊
majd veszek én is egy számlálót, bár eredetileg nem azért vettem, hogy rekordokat döntögessek, hanem edzeni
1-1 percnyi váltott kezes gyakorlatokat szoktam csinálni, a legutóbb összesen 20 percig nyomattam... na azóta fájnak az ujjaim 😄😄😄😄 az alkarom úgy be volt durranva mint az állat, bicepszem is egy kicsit, mellizomban és a tricepszemben még másnap is izomláz volt 😊

Bazinga!

ppk

Toljad neki akko csak :-D mondjuk Akis-nak mien keze van már, szerintem pár testápítõ lepipálná, ha nekiállnának ezzel pörgrtni :-)

most gyúrog a 90sec-re, hát ott aztán bedurranik úgy a kezem :-D 12ezerrel már fel lehet kerülni, nekem 11ezer valamennyi volt, de bal kézzel is tolni kell, mert amúgy esélytelen. másfél percig fullon pörgetés, hááát, asszem ez már edzés lesz. :-D minden nap viszem be céghez, aztá munka vége felé van kis idõm az irodában pergetni :-)

amúgy a legjobb idõt úgy értem most el, hogy számlálóval lefelé pörgettem, csak nagy sebességnél már köszörülte a rotor a tenyerem :-DDD

szal alakul ez, csak még rá kell jöjjek a legjobb fogásra :-)

Powerball!!!

precision
biztos tetszeni fog, addiktív cucc
szerintem az Árkádba menj be, Tengerszem nevû sportüzletbe, én is ott vettem az enyémet, több mint valószínû, hogy megengedik, hogy kipróbáld, rendes volt az arc velem is, mondta hogy kipróbálhatom én is, de nem akartam bénázni elõtte 😄 meg amúgy is úgy voltam vele, hogy mindenképpen kell, szal nem kellett próbakör 😄

Bazinga!

Loál János
hy
😄
Írásaitok alapján tetszik ez a szarság, meg kéne néznem egyet élõben, aztán eldönteném, hogy kell-e, vagy sem.
Vicces, hasznos, ÁJ LÁJK IT, szal valszeg kéne. <#smile>

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

precision
Mester! Mi szél hozott erre? Tán a LoálBall (TM) megalkotásán gondolkodsz? 😄

Bazinga!

precision
az szép! 😊
én tegnap voltam unokatesóméknál, van neki egy számlálós powerballja, sajnos még mindig fájt a kezem, de muszáj volt megtekernem, hogy mennyi a mennyi 😊 hát csalódtam magamban, csak 8e volt 😊 nem bírtam tovább mert elkezdett fájni a kezem 😊

Bazinga!

Loál János
Hmmm...

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

ppk
Egyiknél olvastam, hogy 2%-al gyengébb mint a társai, de már nem tudom hol :-)

amúgy ma a cégnél új rekordot (sajátomét) pörgettem, de nem is ez az érdekes, hanem a kerek szám! na ez tuti nem menne mégegyszer :-D

Powerball!!!

xxdani
Ahha...értem. Köszi

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

precision
ilyen különbség csak a fém és nem fém powerballok között van, mivel a fém nehezebb, így azt nehezebb is használni

de ugye a fém ház nem átlátszó, abból nincs is ledes pl

és ja, nincs különbség köztük, mármint a 250hz -sek között... a számláló az csak adatot szolgáltat, a led csak dísz, a techno meg a kettõnek a keveréke... mindegyik ugyanolyan használat szempontjából

Bazinga!

xxdani
Egy kérdés bár lehet hülyeség. Apowerball-ok csak kinézetileg meg ledileg meg csak ilyen dolgokban különböznek egymástól tehát olyanban nincs különbség, hogy az egyiket könnyebb felpörgetni 10.000fölé míg a másikat nehezebb ugye?

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

precision
én egyszer egy powerball metalt próbálnék ki, a 350hz -set, az meleg lehet 😊

még Akis is belejajgatott a végén, pedig õ szisszenés nélkül szokta tekerni a 20ezret 250hz -n 😊

Bazinga!

ppk

ja, csak fényképezõgépem van, azon ien szar videófelvevõ, meg a P1i-m, bár az azért jót csinál :-)

most már rájöttem a ledes verza helyett a sima is jó lett volna :-) de jó így is persze

amúgy juteszembe, nekem ien piros ledes van (neon red) mekkora lenne már, ha megyünk este kocsival, és megpörgetve kitenném a kocsi tetejére (persze fognám a kezembe) :-D

egy ilyen vidit megnéznék :-D

Powerball!!!

precision
fel kell venni videora 😄

Bazinga!

ppk
Iet akartam venni, csak egy gondom volt vele, a kijelzõt nem tudnám fotózni :-(

szal nehezebb az eredmények rögzítése

Powerball!!!

precision
a powerball techno is állat 😊

Bazinga!

ppk
jaja, ide õrültek nem nagyon jönnek, max egy két reklámozni vágyó :-D

Powerball!!!

precision
most már csak 500 hsz -t kell generálni hogy tudjunk kérni jogot 😊
bár most nincs is rá szükség 😄

Bazinga!

precision
yeah! köszönjük a moderátornak! 😊

Bazinga!

ppk
ez gyors volt :-)

Powerball!!!

precision
😊)

Bazinga!

ppk
azt a **ar nyilat nekem kellett megcsinálnom a powerball o-betüjében, mert sehol nem találtam használhatót :-)

köszi elõre is aki berakja! <#worship><#law>

Powerball!!!

precision
<#eljen>

szólok is hogy tegyék be, meg hogy írják át a topik nevét 😊

Bazinga!

ppk
Ennyi telik tõlem :-D

Powerball!!!

Sil3nt
igen, az elmeletet tudom, de gyanitom, hogy valami elromolhatott belul, mert semmilyen modon nem akar rendesen beindulni.

precision
itt egy video a különbözõ indítási módokról, itt szerepel a zsinóros is, amivel nagyon egyszerû beindítani

itt pedig a motoros cucc, ami szerintem hülyeség, de létezik 😄

Bazinga!

Sil3nt
koszi, ertem. nekem egy nagyon regi valtozat van, talan nem is powerball-nak hivjak😊 gyakorlatilag mar be sem lehet inditani, akarmennyire is porgetem be.

precision
mûanyag rúd? 😊
az eredeti powerballokhoz nincs ilyen, egy indítózsinór van hozzá, amit be kell dugni a rotoron lévõ lyukba, feltekerni, majd egy rántással bepörgetni a rotort, és ezt már könnyû a csuklómozgással fenntartani illetve gyorsítani
a powerballban nincs elem, nincs rajta on off gomb, magától soha nem fog beindulni, ez nem egy "gép" hanem "csak" egy giroszkóp... neked kell mozgásba hoznod (az most lényegtelen, hogy a zsinórral, a kezeddel, van lehet hozzá kapni ilyen motoros cuccot ami felpörgeti) a lényeg hogy forogjon
az on off gomb az a számlálóhoz tartozik, ami a rotor percenkénti fordulatszámát méri

Bazinga!

Sil3nt
erdeklodnek, hogy a sima (alap modell) magatol indul? mert nekem regota van powerball-om, de azt egy muanyag ruddal kell beinditani es ez nehezseget okoz. amikor meg uj volt, jol indult, bar akkor is szenvedes volt. ezeknel az uj modelleknel latom, hogy van on/off gomb. vagy meg mindig manualisan kell elinditani?

ppk
minjá kész :-D

csak mellette még ezer dolgom van, de alakul :-D

Powerball!!!

precision
<#eljen>

Bazinga!

ppk
akkor neki is állok :-D

Powerball!!!

precision
be lehet persze 😊

Bazinga!

ppk
attól még bannert be lehetne tetetni nem?

Powerball!!!

precision
most néztem a házigazda jog kiosztás feltételeit, és ott van egy olyan, hogy minimum 500 hozzászólás kell legyen az adott topikban 😊 szóval ezt buktuk, egyelõre 😄

Bazinga!

ppk
jaja, valamit kéne dobni a topicon. legyé házigazda, én ajánlak, régebb óta pörgetel :-) aztá maj okoskodunk itt jókat, szépítjük a topigot ;-)

holnap reggel csálok vmi bannert, majd lopok méretet más topigbó :-D

Powerball!!!

precision
meg a topik nevét is át kéne írni simán Powerball -ra
szerintetek?

Bazinga!

precision
a moderátor topikban kérhetjük, hogy betegyék
vagy vki lehet házigazda is

pixelméret pedig tökmind1 😊 persze ésszerû határokon belül 😄 a lényeg hogy ne tömörítetlen képformátumban mentsd le és ne legyen több megás a mérete 😄

Bazinga!