818

Neked miért nincs még?
  • ppk
    remélem nem viszi haza vmi postás magával, me rábaxik, szétrázza a kezét :-DDD amúgy nem tudom miért járt így, első nap bénáztam kicsit, aztán szuperül ment minden . . . másik fórumon írt valaki arról, hogy . . . na de inkább betolom;

Hali!
    Gondolom azt, hogy nem ejtetted e le, felesleges megkérdeznem, feltételezem, hogy nem. Az utolsó előtti képen a tengely rotor felöli részén fehér porszerű anyagot vélek felfedezni. El tudom képzelni, hogy beszivárgott a tengely és a rotor közé, megfeszült és az egyik pillanatban elpattant a műanyag. Vagyis arra gondolok, hogy feszültség keletkezett a rotorban és a "leggyengébb keresztmetszetben" elpattant.
    Próbálkozz először ott ahol vetted, vszínű kötekedni fognak, mert nem értenek hozzá, hogy leejtetted, földhöz vágtad, nem megfelelően használtad stb... Ha nem állnak kötélnek, Bp-en a hatodik kerületben van a hivatalos márkabolt, abban bízhatsz, hogy ott jobban értenek a témához. Szvsz belső felültség miatt repedt meg, ami anyag, vagy akár gyártási hibára is visszavezethető. Műanyag iparban dolgozom, tudom mit beszélek.
    Ha bunkók és nem cserélik, akkor 5 ezerért lehet külön neon rotort venni. :(

• precision
    ja tényleg itt volt a hétvége... akkor tényleg várni kell míg odaér :)
  • ppk
    semmi :-) szombaton adtam fel, gondolom hétvégén pihent szegény a raktárba, majd talán szerdán odaér . . ki tudja. Már hiányzik egy jó kis pörgetés
  • precision
    na van már valami fejlemény?
  • ppk
    Ma feladtam a csomagot, 730Ft volt ajánlottan.
  • ppk
    Csak tudod nem szeretném, ha simán leoltanának, hogy leejtettem, meg bénán tekertem, basszus ez olyan örökélet gari, amibe ezer helyről bele lehet dumálni bármit! :-/

• macleod2005
    Nekik holt mindegy hogy egyel több vagy kevesebb powerball van-e raktáron. Én nagyon sok cuccot gariztattam már és eddig egyszer se mondták hogy az én hibám. (pl.: Adidas szemüvegemet 3 szor cserélték garisan, amikor eltört.) Meg aztán nekik sem hiányzik egy balhé abból, hogy nem cserélik ki, te meg felnyomod őket, inkább küldenek egy labdát hogy meg légy elégedve és maradj nyugton
  • ppk

de gondolj bele, 1500Ft-ért felküldöm, és mi rá a gari, hogy nem benyögi, LEEJTETTE BIZTOS!!! Akko micsinálok? Hová forduljak? Szvsz ezt fogja mondani, miért is mondana mást. Szóval szívás ez minden hogyan. Még csak ki sem esett a kezemből, egyszerüen széthajtottam, de könyörgöm, nem arra van, hogy feltekerjem akár 16ezerig??? Mert tuti nem egy mérnök ül ott, aki megállapítja, hogy igen, ez anyaghiba miatt repedt be a nagy sebességnél a belső vasmag feszítéséből adódóan . . . nem, le-ej-tet-te és kész!

fogyasztóvédelmiseket lehet megkeresem utána, vagy megérdeklődöm mi a teendő ilyen esetben, hazugságvizsgáló??? vicc az egész . . .

na de ki tudja, lehet valami értelmes emberke fogja bevizsgálni . . .
  • precision
    az kemény :(
    hát reméljük hogy a visszacsomag egy zsír új pb lesz majd :)
  • ppk
    1000-1500 a Postai csomagküldés :-(
  • ppk
    Na, hívtak, fel kell küldenem Debrecenbe, és ott majd átvizsgálják :-/ megint plusz költség, szuperjó . . . .
  • ppk
    azaz :-) de fújhatom, bedöglött ez a xar :-( válasz meg nem jött az e-mailemre, most elküldöm megint.
  • precision
    ja amúgy mi volt az alkatrészcsomagban? gyűrű + alátétek?
  • precision
    aaaaaz igen
    én úgy tudtam, ilyen fajta sérülés csak leejtéstől lehet, arra pedig garancia nincs ugye :( hát remélem azért sikerül valamit intézned, és kicserélik
    én úgy tudom, hogy ha cserélik akkor mindenképpen Írországba küldik, ahol megvizsgálják... bár lehet csak a javíthatóakat küldik oda, ezt pedig szerintem nem igazán lehet :| az lenne a legtisztább ha egyből kapnál egy újat... esetleg ha akadékoskodnak, mondd hogy adjanak egy led nélkülit, számlálóval :) jó az :)
  • ppk

Le sem esett, egyszerüen nem értem, lehet a sebességtől repedt el, vagy a belső fémgyűrű feszítette szét a pörgetés hatására? Lehet hogy már ilyen volt mikor megvettem???? nem tudom mi lesz, hogyan lesz, de a garancia tutira jár, csak ne kerüljön pénzembe :-( hogy azt hogyan hozzák össze nem tudom, remélem nem kell Amerikába vagy hova küldenem :-DDD

Most kiderül mit is takar az örök élet gari . . . vagy még ma meghalok, és ez jelzi?
  • macleod2005
    Szerintem jogos. Így elég nehéz "házilag" eltörni.
  • ppk

Szerintetek?

• ppk
    meglett a hiba, asszem gari bejátszik :-) na mindjárt tolok képeket :-(
  • ppk

megjött a cucc, hát mit mondjak, féltem, h nem lesz tökéletes, nem is lett :-( 3500-nál már érzek vibrálást,most mi a rák legyen? nem lehet hogy a vályat is kopott, vagy sérült valamennyire? vagy ennyi volt a móka? most szétszedem, de vmi alkoholos cuccal átdörgölöm a burok belső felületét, ahol a polikarbonát gyűrű fut. érzékeny cucc most kiderült.
  • macleod2005
    5 nap alatt kopott olyan szintre, hogy gyakorlatilag "álló helyből" lehetett tekerni, de fel nem pörgött, ami a képen van sok apró fehér cucc, na az a polikarbonát(ha tényleg az) gyűrű, vibrál stb...
    És ami nagy hiba, nem lehet kitakarítani, mert ragasztva van,ezt egyszer lehet szétszedni...
    Aztán még lehet előjön egykét dolog, de két kezezéshez jó lesz :)
  • ppk
    maj ecce veszek gagyit, és megmondom :-D de szerintem csak vad koppintás, vagyis nincs olyan szépen kiegyensúlyozva, az alakatrészek vmi gagyi műanyagból készültek, nincs alkatrész cseréltetőségre lehetőség, ienek . . . :-)

holnap jön meg az alkatrész enyémbe, kiváncsi leszek segít-e rajta, mert már 7500-nál többet nem tudok pörgetni annyira széjjel van :-(
  • dronkZero
    Mitől gagyi a gagyi? Mi a különbség?
  • precision
    welcome :)

gyrotwister :) kemény :)
  • macleod2005
    Na csatlakozom én is

Most váltottam, tényleg nem éri meg "ócsót" venni...
  • ppk

jaja, szerintem is csak a pk gyürü a mágnessel, és a két alátét van benne :-) mert a csomagolás látszik csak, semmi mást nem tudok :-(
  • precision
    Ezen a videón látszik is a két plusz gyűrű
  • precision
    a holtjáték csak nagy fordulatnál "veszélyes" kopás szempontjából, ezért mikor Akis átrakja egyik kézből a másikba, ott még nem pörög annyira, hogy gondot okozna, hogy nem szabványosan fogja
    te pedig ugye 12ezer környékén is úgy fogod, és a tenyered szorítása kiesik a "játékból", mivel nem tudsz rámarkolni teljesen, érthető okok miatt, mivel szükséged van még a tenyereden lévő bőrre és nem akarod, hogy a rotor ledarálja :DD

ennél jobban nem lehetett megoldani a kialakítást amúgy, a mostani PB 30 éves fejlesztőmunka eredménye, tizenezres fordulatoknál alap, hogy kopnak a mozgó alkatrészek... ha nem így lenne megoldva amúgy, tehát ha nem lenne súrlódás maga a rotor (vagyis közvetetten a rotor-gyűrű és gyűrű-ház) és a ház között akkor nem tudnád a csuklómozgással gyorsítani... és így nem a maga a rotor kopik, hanem a polikarbonát gyűrű, azt meg néha kicseréli az ember és annyi :)

amúgy abban az alkatrész csomagban mi van? gondolom a polikarbonát gyűrű igen, meg az alátétek... azon kívül van még benne más?

a fémnél úgy van megoldva, hogy a rotoron ott is ugyanez a polikarbonát gyűrű van, de az alsó és felső házba belülre raknak egy-egy műanyag gyűrűt, tehát a rotor a fém házzal nem is érintkezik, hanem ezzel a két segéd műanyag cuccal... tehát egyfajta parasztvakítás a dolog :D
  • ppk

Ehun-e :-) a futár díj 1000Ft, ezért 3-at rendeltem.
  • GhostR1der
    honnan rendelted az alkatrészeket és mennyiért?
  • ppk

jaja, markold erősen, mert ki fog nyíródni, szerintem ezt arra gyártották, hogy 8ezres fordulat felett ne pörgesd, és jó lesz két évig :-) örök élet garancia, basszus, még jó hogy a rotorra örök élet van, végülis csak egy műanyag gömb, kitenném az esőre, akkor is jó lenne még pár ezer évig :-D

ha meg vmi baja lesz, tuti a Te hibád, leejtetted, rosszul fogtad, kutyád biztos játszott vele, szomszéd néni pörgette, stb . . .

de én arra gondolok, ez a kézzel beindítás is öli, mivel elég jól súrlódik mikor 1200-as fordulatról kínlódom felfele, ugye a berántózsínór az kétszer ilyen gyorsra feltolja, és ott már nem lesz akkora súrlódás . . na majd tesztelem az új belső szettet :-)
  • ppk
    Akis nem fogta sosem rotorral a tenyere felé? Szerintem igen . . . pl mikor egyik kezéből a másikba teszi, nem látom, hogy forgatná, de ki tudja . . . én azt hittem lehet úgy is, nem írták sehol, hogy a rotor nem nézhet a tenyér felé, BAN-t mindenkinek!

ja, amúgy szvsz elég erősen szorítom úgy is, hát vaze mennyire szorítsam má, akko veszek egy vasgolyót, aztá szorítgatom, nem kopik el semmi . . . :-DDDD

azé jobban is legyárthatták volna, mondjuk elég kezdetleges megoldásnak tartom én ezt a koptatógyűrüt ami csak úgy forog-pörög a másik műanyagon, háát, gondoltam megölöm, nálam minden behal alapból :-D

kiváncsi lennék a 48ezer, v mennyi Ft-os fém powerball mennyire tartós azon részén. kedden itt van 3tasak alkatrész, no para :-)
  • precision
    Arra még nem gondoltál, hogy a nem szabályos fogás miatt (a tenyér felé néző rotor) nem tudtad rendesen szorítani, ezért elkezdett kopni, és ezért rezonál? :)
  • GhostR1der
    az konkrétan mit jelent hogy berezonál?
    ha felpörgetem és csak lazán fogom és nem mozdul el az jó, ugye?
  • ppk
    a rotor a tenyered felé nézzen, és kifelé pörgess, tuti ezerrel többet pörgetsz ;-) a kifelé pörgetés annyit jelent, hogy óramutató járásával megegyezően ;-)
  • ppk
    dehogymá, nem látod netes kép :-D én 16ezerné járok nesércsémámeg

12ezer a rekordom kerek perec, de most 10500 körül má végem, berezonál ez a szar :-D 3 hét alatt kinyeffent :lol:

• precision
    ja az nem az övé, csak mutatta hogy neki is olyanja van :)
  • Barnabyka
    ezt a képet google-ből(vagy valamelyik társából) szedhette:D
  • mNzJean
    Amúgy ezt a 15673 mat te pörgetted ? Én most ott tartok ,hogy a 9800 megvan általában de afölé nem bírom vinni , még a technikámat kell fejleszteni .
  • precision
    nekem sem játsza le az mpc
    "cannot render the file"
    :)
  • mNzJean
    Ez milyen file formátum ? Nekem nem játsza lem, pedig Mplayer classicom van.