818

Neked miért nincs még?
  • ppk
    erről vki lelopta a gumit? :-O
  • GhostR1der

• ppk
    valami rekordképet linkeljé majd :-D

• GhostR1der
    nekem inkább csuklótörés érzés :DDD
  • ppk

nekem inkább ujjtörés érzése volt, izomláz csak minimális :-)

fél óra pörgetés volt egyik nap a rekordom, néha fel-felgyorsítva 9000-re, de másnap semmi izomláz, pedig nem csinálok én sem mást, csak sima hétköznapi mozgásokat, tehát a kezem eléggé el van lustulva :-)

• GhostR1der
    köszi, megnyugodtam...
    volt aki aztmondta ínhüvelygyulladás, más meg azt hogy azonnal sebészet és gipsz.. na az ami biztos nem fog bekövetkezni xD
  • precision
    nem csináltad rossz technikával, hanem sokat csináltál :)
    nincsenek hozzászokva azok az izmok az effajta terheléshez, el vannak lustulva :) pihend ki persze, aztán mehet megint :)
  • GhostR1der
    basszus, reggel felkeltem, és mind a 2 csuklóm olyan szinten fáj azóta is hogy grrrrr :(
    Rossz teknikával csináltam? remélem nincs komoly baj és elég ha kipihentetem.... bár csak akkor fáj ha körkörösen mozgatom, vagy ha kihajlítom ameddig csak tudom...
  • ppk
    most én is csak lazán tolom, egyszer rápörgetek fullon naponta, és annyi :-)
  • precision
    ja értem :) úgy én is próbálkoztam már, de egyszer hozzáért a kezem a rotorhoz és eléggé fájdalmas volt :(
    azóta nem erőltetem :D jó nekem a "hagyományos" fogás is :)
  • ppk
    bringás kesztyüm van itthon, de azokkal az a baj, h az én technikámmal nem jóak, mivel én eddig úgy értem el a legnagyobb sebességet, hogy a rotor a tenyerem felé volt, és kifelé pörgettem :-) ergo a rotor eléri a kesztyüt, mivel behajlított tenyérnél a kesztyű nem követi a kéz formáját, hanem egy centire elválik tőle :-)

• precision
    ja, ismerős :) ráadásul nekem izzadós tenyerem van sajnos, hiába megmosom, akkor is izzad egy idő után, pedig nem piszkolom össze

gondolkodom vmiféle vékony kesztyűn amivel jobb tapadást tudnék elérni, biztonságosabban tudnék nagyobbakat pörgetni

vmi ilyesmin

de az is lehet, hogy csak zavarna a dolog... :)
  • ppk
    na, ammá jó, én ma úgy megtekertem, a gumi kezdett lemászni róla :-D

na maj megmosom meleg vízze :-)

az ember sok zsírt ráken ám, alapból is, és persze nem kézmosás után használjuk, csak mikor ránkjön :-)
  • GhostR1der
    igen fogok :D amúgy szerintem eredeti, kék a ház sárga a rotor benne, meg a számláló is rápasszol, haver is aztmondja akitől vettem
  • precision
    tudnál róla egy képet csinálni? :)
  • GhostR1der
    az én labdámon nincs power ball feliratú fekete csík:(

9275
  • GhostR1der
    érdekes. kézmosás előtt 700 fölé bwe se mentem, megmostam :
    9012 (H)
  • GhostR1der
    most lepillantotta mvol 8800 de a számlálót még nem teljesen értem meg a funkcíókat
  • ppk
    frankó, elsőre nekem sem volt több, szerintem 12K-t simán pergetsz Te is :-)

• GhostR1der
    megvan a cumó:D buszon csináltam hazafelé 8045öt majd postolok képet :D
  • precision
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Keziccsókolom ppk anyukája! :D
  • ppk
    ott kúrtam el, h vmikor ezer éve a galériába tettem magamról képet :-D

én sosem használtam azt a galéria opciót, nem is tudtam, h van ott kép :-D

na, asszem meg is van az új aláírásom :-D
  • GhostR1der
    EPIC FAIL XDDD
    reméljük más topicokba nem talál be XDDDDD
  • ppk
    Basszus, anyám is olvassa a fórumot a szar 6630-ával, hát eszem megáll!!! Beütötte, h powerball fórum, aztán idejött,valahogy rájött, h én lehetek, és má futott is át a szobámba, h lebuktam! Ez van, ha valaki a szüleivel lakik :-DDDDDD Na én nem engedném, h reg nélkül a google kidobja az itt leírtakat, ez kérem adatvédelmi hiba, monjon le!

De semmit nem lehet ám neki elmondani, mert akkor nem tér ki belőle, épp olvasta, h bedugult a fülem, hát milyen ciki már! :-DDDD

Most majd ezt kell hallgatnom, h ne tekerjem, mert bedugul a fülem . . .

Fater az nem nyomozói iroda, szépen alszik a meccsen, , áááá, nem is ragozom, majd ezt is elolvassa, és most h rátalált a fórumra, majd ide jár állandóan lesni mi a kínom épp :-D

Nagyon kínos . . . .

Na, tekerek is egyet erős felindulásból!

Szia anyu!
  • GhostR1der
    királyság.
    Már nagyon be vagyok zsongva rá :DDD
  • precision
    ha be tudod indítani nélküle, akkor semennyire
    ha nem megy a kézi indítás, akkor meg kell tanulnod zsinór nélkül beindítani :) olvass vissza beszúrtam egy videot ahol egy fazon mutat többféle madzag nélküli indítást + youtube -on is nézhetsz, ott is van jópár video és technika
  • GhostR1der
    az mekkora baj, hogyha a zsinór nincs meg hozzá?
  • precision
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
    csak aztán nehogy a gyári golyókat lecserélje az "erőgolyóra" :D

igen, a levegő visszatartása nem biztos, hogy szerencsés, szép mélyeket kell lélegezni :)
  • ppk

lehet mikor állva csináltam, igen visszatartottam a levegőt, és ez nyomást gyakorolt a fülemre, na kicsit pihentetem akkor a nagy sebességet állva, és pukkadó fejjel, aztán ha elmúlik megnézem ismét mi lehetett a gond :-)

ma 18:30-kor nekiálltam a híradót lesni, és míg az időjárás le nem ment, addig pörgettem szépen 6-7ezres fordulaton, néha rágyorsítottam, meg cserélgettem a kezem :-)

holnap megyek csajóhoz, má írt sms-t, h feltétlen vigyem a golyómat

mind a 3-at :-DDD
  • precision
    hát nemtom, én ugye nem szoktam 12ezer környékén pörgetni, olyan 9-10 körül inkább, most hogy már nem fáj a kezem, már megy

én ilyet még nem tapasztaltam, pedig én van amikor nagyon sok ideig használom egyszerre... nemtom, füldugó? :D
  • ppk

Na akkor egy kis negatívum is a szeretett powerballunkról . . .

tegnap észrevettem, h süketülök, ez természetes? :-D szerintem nem! Tünet; fáj a fülem belül, vagyis nem fáj, hanem mint amikor az embernek víz megy a fülébe, és tompábban hall. Azon agyaltam, hogy mivel nagy sebességen pörget az ember, nem lehet-e káros a cucc a fülben lévő egyensúlyozó szervre? :F

Az egyensúly érzékelése a félkörös ívjáratok belsejében levő receptorsejtekkel történik. A három félkörös ívjárat (ampullák, belsejében folyadék - endolimfa) végében levő érzékelősejtek a fej gyorsuló illetve lassuló mozgást érzékelik. A receptorok felett kocsonyás állományú rétegbe ágyazva mészkristályok fekszenek, melyek ingerlik a receptorsejteket. A zsákocskák és tömlőcskék a fej statikus helyzetének érzékelésére alkalmasak (szintén kocsonyás burokban). A kiváltott ingerület rövid hossz után hozzákapcsolódik a hallóideghez, majd az agyi központba kerül. A belső fülön kívül még az izmok és inak nyújtásérzékelő receptorai is szállítanak információkat a test helyzetéről.

Persze mindez csak feltevés, de eddig ilyen problémám még nem volt . . . :)
  • ppk
    jóám :-)

11945, nem bírom a 12ezret :-DDDDD

• precision
    teljesen :)
  • GhostR1der
    holnap meglesz a powerballom :P
    havertól veszem, sima ball de utólag lett rátéve számláló...
    3ezerért kezdésnek sztem jólesz
  • ppk
    Melyik a leggyorsabb Powerball?
    ...és melyik a leglassabb?

Ha a leggyorsabb Powerball-t keresed, akkor a 250 Hz Pro modell a Te választásod!

Részletes magyarázat: Gyakran kérdeznek minket, hogy milyen sebességet képes elérni egy adott Powerball modell, vagy mennyivel gyorsabb az egyik Powerball termék a másiknál.

Az igazság az, hogy a 250 Hz-es modellek a sebesség királyai, s nincsen ezeknél gyorsabb modell jelenleg a piacon!

Ezeket a nagyszerű giroszkópokat nem lassítja a Neon és Techno modellekbe épített indukciós dinamó, így képesek nagyobb sebességet elérni minden próbálkozásodnál.

Objektíven nézve kimutatható, hogy a Techno és a Neon rotorjai képesek elérni azt a sebességet, amit egy 250 Hz-es modell, hiszen ugyanúgy egyensúlyozták ki ezeket a rotorokat is.

A gyakorlat viszont azt mutatja, hogy ennek a két modellnek a teljesítménye 2-4%-al kisebb, mint a 250 Hz-es modelleké, ami a rotorba épített mechanika miatt van.

Természetesen ez nem eredményez jelentős különbséget: a kék Neonnal ugyanúgy el lehet érni a 15.000-es fordulatszámot.

A Techno további 2-3 %-kal lassabb a Neonnál. Ez az eltérő belső tervezés miatt van. Ezzel a modellel nagyon nehéz a 15.000-es fordulatszámot túlpörgetni (természetesen el lehet érni, de csak a megfelelő technikával, és gyakorlással).

Összegezve: A 250Hz a leggyorsabb modell, a második helyen a Neon, a harmadik helyen pedig a Techno áll.
  • ppk
    90s-ben többet mutat, multkor kérdeztem is, h mi alapján számol?

nézd csak meg, van aki 17ezret is perget 90s-ben, vagyis 90mp alatt nem tudom hogyan jön ki magasabb átlagfordulat szám. lehet a másfél percet veszi 1 percnek? na utánajárok

itt egy példa, elég víkonka gyerek tolja, a végén szépen zilál :-D
  • precision
    te vmi kigyúrt állat lehetsz... :D:D
  • ppk
    13087 a 90s-ben, alakul :-D

• precision
    nice :)

kézcsont nekem is fáj, de már kezd elmúlni... :) kicsit lejjebb adtam a dolgot, kevesebbszer használom és akkor sem annyira sokat
  • ppk
    12242 90s :-D

utsó hely a powerball.hu-n :-DDDD jóvatyok mi? :-D