Powerball

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

iko
😄DD

spam. sry

ja, nem olyan raj, ha a pláza közepén elõveszed 😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Amse
Jah.Meg egy 10 kilós súlyzót szarabb cipelni.😊

PResident Evil
az kéne :o

Törölt felhasználó
Alkarra és patkóbélre.
Dynamic
Hát ja, elég zajos.
Amúgy meg sima súlyzóval vagy valamilyen súllyal is lehet alkart erõsíteni.Jó az nem annyira extravagáns meg futurisztikus mint a powerball😊
PResident Evil
csak alkarra gyúr ?

Amse
Tv-zés közben jó lenne ha halkabb lenne.De jó alkar erõsítõ 1ébként.

Dynamic
Kipróbáltam az egyik boltban.Jó meg minden és végül is annyira nem sok érte a 2900 Ft, de addig volt érdekes amíg elõször kipróbáltam, de 2 perc múlva már nem is érdekelt annyira a cucc😊
Amse
Jöttetek volna megnézni mi?<#nyes>

Amse
Nagykerben(szentendre), de ott nem tartunk mert kiskeres termék de kint a boltokban van.

iko
ja, melyik?

spam. sry

Törölt felhasználó
Nem elegendõ a topiknyitó hozzászólásban fellelhetõ információhalmaz?
PResident Evil
melyik Mountex-be ? 😄

Amse
Jah a Mountex-ben lehet kapni.

PResident Evil
hmm... most poént félre téve, kimegyek cigizni, de msn-en msg me !

gyere fel érte Bp-re 😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

PResident Evil
KELL KELL KELL 😄DD

nekem van... 😄
jó, csak nem köt le irtam... 😄

azt is hogy ha kell kölcsönkapod 😄

PResident Evil
vki tud vmit írni errõl a szerkezetrõl... mármint személyes tapasztalatot 😊

ir, olvas, beszél, és jól megvágja az ujjadat ha akkor teszed oda mikor pörög...

Esrohnoil
Kötni is tud? 😄

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

nekem van egy... kölcsönadom ha kéri valaki... és budapesti... két hétnél tovább ugyse köt le senkit 😄

Most jövök a westendi Overlandbõl, nem árulnak :/

Törölt felhasználó
A mocskos állat! 😊 Itt van mellettem az a Mountexes papírszatyor, amiben tegnap vásároltam a cuccot...
Esrohnoil
Mit vársz egy szakmunkást végzett eladótól? 😄

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

BADE
Bent voltam a Mountexben,a buta picsa azt sem tudta mirõl van szó.

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Loál János
<#idiota> Nem láttam a képek alatt a szöveget.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

kösz borg....

Törölt felhasználó
Olvasni -e tudsz legalább? #5

iko
1#-4# mindenki beszerzett egy figyit ami szilveszterig kitart 😄
amúgy egész érdekes, lehet én is beszerzek egyet

spam. sry

Ja, karácsony van. Vagyis lesz holnaptól! Szal az én dolgom maradt 😄

Amúgy jó dolog ez a gyroball, anno én is majdnem vettem egyet az ebay-rõl. Itthon még nem lehetett kapni. Csak az átszámítva 5-6e ft-os árat kicsit sokalltam érte.
Loál János
Drága legalább?

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

CSOCSO
en is probaltam ilyet.. erdekes.. szeritnem nincs benne semmi nagy szam.. amugy szeeeeep😊
PResident Evil
hhmm... nekem teccik... sztem beszerzek egyet 😊

Törölt felhasználó
Jó, hogy rátaláltál, így még könnyebb elképzelni azoknak akik nem ismerték eddig, khösziek! 😊
Aquir
"fordulat"os
és karizomerõsítõ 😊

hát egész érdekes dolog ez..

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Lacc
Ezt ki fogom próbálni 😊
Esrohnoil
Meggyõztél, nekem is kell ilyen. 😊

Törölt felhasználó
Ha nem okozna nem ajánlanám 😛
Esrohnoil
Ez nem okoz rákot? 😊
Bizalmatlan vagyok az új cuccokkal szemben. <#vigyor3>

Törölt felhasználó
Rohannnnny! 😊) Még ma este vedd meg, különben... <#felkialtas> 😊)
BADE
Hihetetlen pont itt van 100 méterre😊
Ha Pest lenne megérteném.Egyébként egri vagyok!Karácsonyra veszek egyet én is.

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Köszi, Westend ideális, kb 200 méterre lakok tõle 😄

Törölt felhasználó
Overland, Mountex boltok például a Westendben.

www.mountex.hu itt van a boltok listája.
Ááh, mindig is akartam ilyet de nem akartam tengerentúlról rendelni, mert baromi drága lett volna. Kicsit bõvebben tudsz mondani konkrét üzleteket, hogy hol lehet kapni?

<#sir>

Big Daddy
Nekem kell 1 ilyen.nem tudtok konkrét helyet ahol lehet kapni?(vidéken)

\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"

Efreet
karácsony van 😊 de megjegyeztem a neveket.

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"