818

Neked miért nincs még?
  • ppk
    eddrága, majd adok neki natúr pillanyatragenyót, bár lehet az sincs itthon :-D
  • precision
    vagy ha lusta vagy obi -ba elmenni :)

http://www.euplaza.eu/index.php?categoryID=18087&offset=0
  • precision
    már hogy a viharba ne lenne itthon két komponensű :) fater nemrég vett, netmom már mihez kellett neki (mármint, hogy mit ragasztott vele)

obi -ba van többféle is

amit fater vett az nincs ilyen spéci közös adagolós tartályban, hanem külön külön tubusban, és olyan büdös mint a kurvélet... külön-külön is gyilkos, de összekeverve... áh, húztam is el otthonról kb olyan büdös volt :D
  • ppk
    maj tolok neki vmi hazait, kétkomponensü nincs szvsz itthon :-D bár én sem értem a rossz rotort miért küldték vissza, végülis még jó lehet valamire, a dinamó szerkezet jó benne, csak ki kellene találni hová kössem ami forog is, talán biciklikerék tengelyre? :-D
  • precision
    azt írja hogy ecsettel kell felvinni a ragasztót, és hagyni egy napig száradni
    sok sikert :)
  • ppk

Nekem visszaküldték a rossz rotort, lehet alkotok én is valamit akkor :-D
  • precision
    állat a csávó :D

Azt nem írja, hogy mi okozta a dolgot, de a tüneteit igen. Rezonált neki, és rohadt hangos volt. Remegett az egész és alig bírta tartani. Aztán megragasztotta epoxival, a képeken látható módon, és hagyta 24 órát száradni, annak ellenére, hogy a kétkomponensű cucc már jóval hamarabb köt. És tekert vele egy 12ezret :)

Szóval nem derül ki a dolog, hogy a pk por vagy esetleg gyártási hiba okozta e vagy rossz technika vagy e három valamilyen kombója.
  • ppk
    Hehe, mégis lesz ball a héten, jó fej a csávó!
  • ppk
    sajna csúszik egy hetet a dolog, de meglesz :-)

Amúgy a múltkori rotorrepedésem nem egyedi, nézd mit találtam, bár ez az őrült megragasztotta kétkomponensüvel :-D a lap utsó negyede körül lesz, kicsit ha tudsz angolul, akkor leírhatnád mi volt nála a gond, gondolom ott is vibrált, és ő sem ejtette le, hanem a polikarbonát por repesztette szét a cuccot ami e tengely és a rotor közé ment, vagy a bánat tudja :-D
  • precision
    ejj de el vagy eresztve :D
    nekem nem akarsz venni egyet? :D

na jó viccet félretéve, grat :) már elég szép kis gyűjteményed van :)

aztán majd élménybeszámolót hogy milyen :) valszeg le fogja szakítani a karodat :DDD azért jobb a raptor, mert az is fém igaz, de könnyített (mármint súlyban)
  • ppk
    emmeik, a 42ezres? soha :-D

na jó, esetleg 20-ér, bár az is 350-es, tehát miért is kellene? :-)
  • macleod2005
    Raptorod mikor lesz?
  • ppk
    20500Ft, korrekt :-) megvettem, hajrá Magyarország!
  • ppk
    74-ik hely a világranglistán :-D
  • ppk
    30s 5781 :-) nem egyszerű a fél perc sem :-)
  • ppk
    Powerball 350HZ Metal Pro - Új, bontatlan 19900Ft, írtam a csávónak, kiváncsi vagyok miért ennyi 27ezer helyett :-)
  • ppk

90s gyilkol rendesen

• ppk
    számlálósat vegyé, aztán rekordozunk :-D
  • mark364
    nagyon szépen köszönöm az infókat!:)
    szerintem benevezek majd egy powerballra;)
  • precision
    akkor te is nézd meg az egyel ezalatti hszemben a linket
    vannak ott gyakorlatok, azzal lehet szépen dolgoztatni az izmokat :) nem csak az alkart :)
  • precision
    ITT találhatsz gyakorlatokat, ebből kiderül, hogy milyen izmokat mozgat meg. Bicepsz, tricepsz, kéz, ujjak, alkar és vállizom.

A hatékonysága rajtad múlik, ugyanis dinamikusan állíthatod a terhelést, attól függően, hogy milyen gyorsan tekered a cuccot. Amit a linken látsz gyakorlatokat, egymás után szoktam csinálni, mindkét kézzel, mindegyik kézzel 60-60 másodpercig. A végén a pulzusom 200 és kajakra elfáradnak az izmaim. Nyilván nem lesz tőle bitang izmod, de tény, hogy megdolgoztatja az izmot, és olyanokat is amikre amúgy nehéz lenne dolgozni. Pl az alkar és csukló környéke.
  • mNzJean
    Nekem elsősorban alkart de azt brutálisan .
  • mark364
    hali!
    skacok, ez most milyen izmokat mozgat és milyen hatékony a cucc?
  • mNzJean
    Köszi , kipróbálom , de bakker ez ,hogy állandóan kikapcsol már nekem is az agyamra megy .
  • ppk
    Jaja, jól mondod, 90mp-ig kell tekerni, és az össz fordulat kerül kiszámlázásra :-D csak utána gyorsnak kell lenni, mert 40mp múlva kikapcsol a számláló, és már nem tudod fotografálni :-( a simánál felpörgeted, és ha a jelenlegi memóriájában tárolt rekordnál többet pörgettél, akkor villogni fog az új rekord, és az tárolódik. Tehát ott a pillanatnyi legnagyobb szám/sebesség rögzül. Na, tekerj egyet 90s-ig, meglátod milyen gyilkos, szívbetegek ne próbálkozzanak
  • mNzJean
    Bakker még mindíg nem vágom mi az a 90s , ott 90 mp ig kell tekerni ? És a simánál felpörgetem és ennyi ? Valaki magyarázza el pls...
  • ppk
    amúgy szvsz a 90s a mérvadó, ott mintkét kéznek dolgozni kell. a szívem majdnem kiesik :-D
  • ppk

vetyémá!!! :-D de nem ér beelőzni ám :-D
  • precision
    ha lenne számlálóm raknám a képeket :)
  • ppk
    jó lenne más is tolná a rekord képeket, legyen inspirációm, vagy mittudomain :-D
  • mNzJean
    Ez igen ,grat .
  • precision
    2-3 hónap és lenyomod Akist is :D:D:D
  • ppk
    kívülről is le tudtam szedni :-D
  • ppk
    90s hatodik hely már :-D

• ppk
    jaja, csak alap, számlálós drágába van má nekem :-) majd átalteszem a másikról, csak asszem belülről lehet lepattintani, most lusta vagyok szétszedni mindkettőt
  • precision
    screamer? :)
  • ppk

Ma jött meg, reggel majd zenélek egyet vele :-D

• ferander
    Igen, köszi, láttam a GYIK-ot, de nem mertem nekiállni a szétszedésnek, meg elég bonyolult volt elsőre, amiket írt és nem is voltam biztos benne, hogy ez a hiba.

Egyébként még mindig nem értem, hogyan kophatott el pár nap (!) alatt, amikor szabályszerűen használtam és nem ejtettem le, stb.??

Akkor nem érdemes visszavinni a boltba?
  • precision
    ferander:

szedd szét a powerballt, és pucold ki
    a youtube -on vagy a power-ball.hu -n van leírás, kép, video, miegymás, hogy hogyan kell szétszedni

szóval szedd szét, és a házban lévő fehér port (ami a polikarbonát gyűrűből darálódik le) takarítsd ki, egy száraz rongy megteszi

tehát pucold ki szépen, rakd össze és nézd meg hogy javult e a helyzet
    ha semmit sem segített a takarítás akkor már eléggé el van kopva a polikarbonát gyűrűd és venni kell újat, 1000ft -ba kerül, az alátétekkel együtt, asszem reflexshop -ban "alkatrész csomagként" szerepel

esetleg a ház belső peremét nézd végig, ahol végigfut a rotor és a gyűrű, hogy nincs e rajta vmiféle sérülés (ez általában leejtéstől van, ilyenkor a rotor tengelye mélyedést csinál a műanyag ház peremén ahol fut maga a rotor, és ezen a mélyedésen megugrik mindig a rotor mikor áthalad rajta)... az effajta sérülést amúgy lehet orvosolni kisebb-nagyobb sikerekkel, ha tartósan, legalább 60 de inkább 90 secig 10ezer fölötti sebességen tekered a ballt, ilyenkor az a kis mélyedés eltűnik vagy kisebb lesz mivel a pk gyűrű szépen "lenyírja" a peremet és sima lesz az egész

amúgy meg javaslom mindenkinek a power-ball.hu alján van egy link a gy.i.k. -hoz, azt érdemes olvasgatni :)
  • ferander
    Már napok óta nincs is vele kedvem emiatt tekerni...