Powerball
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amúgy nagy PS fan vagyok, lehet összedobok egyet, de ki teszi be? :-D
ja, és pontos pixelméret kellene, nincs kedvem kétszer nekiállni :-D
Powerball!!!
link
Bazinga!
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
köszi a válaszokat
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Nyilván nem a pörgõ vasdarab fog elromlani benne egyébként, hanem ahol a tengelye érintkezik a külsõ résszel.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
maga a rotor elvileg soha nem romolhat el, ezért is vállalnak rá élettartam garanciát
Bazinga!
Bazinga!
Bazinga!
na nekem volt már ilyen por, emiatt szét is szedtem már a cuccot, és kipucoltam, de nem láttam semmi féle darálást magán a mûanyag gyûrûn... azóta már mégegyszer meg kellett ejteni ezt a pucolás dolgot
nemtom, picit hangosabb lett, de nem számottevõen, meg kicsit mintha más lenne a forgása, nem rosszabb, hanem kicsit talán "érdesebb"
tudtok errõl valamit? nem értem, mert szerintem helyes technikával használtam... az igaz, hogy párszor ismerõsök, családtagok elkérték, és õk tuti szarul használták, lehet õk okozták a dolgot
Bazinga!
és ja, úgy van ahogy írod :) gondolom van egy érzékelõ a számlálón amivel pontosan mérhetõ a megtermelt "áram" mennyisége
Bazinga!
Hú bazz, ien komoly szerkezetem van, na, meg is érte akko a pízt :-D
bár mintha a digitális kijelzõ nem lenne összekötve a belsõ forgó résszel, vagy a mágnesesség átindukálódik? :-)
Powerball!!!
igen, én is szétolvastam róla mindent, 98%, és kell videó :-)
na, majd ecce talá :-D
azért egy kézmosás sosem árt elötte, a kosz, de fõleg a zsír miatt :-DDDD
Powerball!!!
amúgy én sem cigizek, nem iszok, nem kávézok, úgyhogy 5500at megengedtem magamnak egy ilyenre... egy normális szerelhetõ kézi súlyzó drágább lett volna... és azzal közel sem annyira "fun" dolgozni mint ezzel :)
persze az sem lehetetlen hogy idõvel veszek majd rá egy számlálót, ahogy néztem olyan 3-4k körül van
én tegnapelõtt annyira széthajtottam a karomat, hogy elég durva izomlázam van, gépelni is alig tudok... de nem is lenne gond, de az ujjaim nagyon fájnak :) úgyhogy most addig pihentetem a dolgot, míg el nem múlik... de amúgy érzem, hogy sokkal erõsebb lett a markolásom, az alkarom is keményebb lett, picit vastagodott, a bicepszem is érezhetõen keményebb lett, és a mellizmomban is érezni szoktam a hatását
képek alapján nem is szokták elhinni a rekordokat, asszem power-ball.hu -n olvastam hogy rekordbejelentéshez kell egy kép a dologról, plusz egy video amin megpörgetik a rekord asszem minimum 95 v. 98% -át
inkább youtube -on nézegess ilyeneket, ott ugye látszik, hogy tényleg nem csalnak
Bazinga!
Izomláz kicsi van, de elhanyagolható, azt hittem durvább lesz reggel, de semmit nem éreztem, bár azt tegyük hozzá, hogy ésszel hajtottam, melózni is kell még ma is, szal nem akarom kinyírni a karomat.
Amúgy a 14ezer olyan könnyûnek tünt videókon, mondom mi ez nekem, de be kell lássam nem egyszerü :-)
Mondjuk az ilyen netre feltett képekre nem adok, leveszi a számlálót, aztán vmi fúrófej elé betéve feltolhatja 14k-ig simán :-)
bár lehet a fúrók nem is rörögnek annyit, akkor mondjuk flexkorong elé, gondolom infrásan mér a cucc.
Powerball!!!
Bazinga!
nem hinném, hogy sokkal többet ki tudnék hozni belõle még, max 11K . . . . majd meglátjuk :-)
Powerball!!!
ha majd ilyen szintre jutsz érdemes a youtube -on megnézni Akis technikáját, õ pont ezt csinálja... nem véletlen õ a világrekorder :)
Bazinga!
a gyorsításnak egy kulcsa van, az pedig az, hogy a kezdeti nagy köríveket amiket a csuklóddal csinálsz (a karodat ugye nem mozgatod, azt nem szabad, csak a csuklót) azokat kell kisebbekre és gyorsabbakra venni
tehát alacsony fordulaton nagyobb köröket kell leírni a csuklóval, és egységnyi idõ alatt kevesebbet, addig a fordulatszám emelésével a képzeletbeli kör átmérõje csökken míg a fordulatok száma nõ
ezt elég nehéz így leírni, "érezni" kell a dolgot, gyakorold :) rázni semmiképp se rázd, ha arra kényszerülsz nagyobb fordulatnál az azt jelenti hogy a csuklód egyelõre még nem bírja azt a tempót, és önkéntelenül elkezdesz karból dolgozni, ami pedig megöli az egész folyamatot
edz a csuklódra a powerballal, pl kinyújtott karral csináld a körzéseket azon a sebességen amivel még tudod, addig amíg el nem kezd "égni" az izom, majd válts kezet, és ott is... ezt ismételgesd amíg bírod :) másnap egy tollat nem fogsz tudni megfogni :DDD én amúgy 1 percig szoktam egyszerre egy kézzel csinálni, igaz én elég nagy fordulaton tekerem már
Bazinga!
nekem sem ment egybõl, úgy 2-3 nap után sikerült
lassítsd le a pörgést úgy 1000-1500 -ra és próbáld meg fenntartani ezt a sebességet... ha ez megy, jegyezd meg, mert ez a technika kell ahhoz hogy madzag nélkül beindítsd :) ugyanis kézzel nem fogod tudni 2-3000 -re bepörgetni mint a zsinórral, ezért kell másféle technika hozzá
Bazinga!
Próbáltam, de nem megy még, nem is eröltetem :-)
Powerball!!!
a 10ezer az már nem annyira rossz, én nemtom mennyivel tekerhetem mert nincs számlálóm... de visít mint a disznó az tény :D sztem én is ilyen 10-11k körül járhatok
egykezes (zsinór nélküli) indítás megy? :)
Bazinga!
Powerball!!!
A mesterséges inteligencia nem ellenfele a természetes hülyeségnek.
tessék eredetit venni, hidd el, megéri
Bazinga!
itt pl az üzletek menüpont alatt látható egy városlista, és azon belül üzletnevek, hogy hol lehet kapni
Bazinga!
multhet szombaton vettem egy neon red pro t 11,5 ért mostjarok olyan 9600 rpm nél de brutalis egy cucc :D