818

Neked miért nincs még?
  • ppk
    neon pro piros ledekkel :-)

amúgy itt a hang ami kijön belőle :-)

10300-nál

media player classic lejátsza :-)
  • mNzJean
    Neked melyik típus van ?
  • ppk
    Na az enyém meg szarrá ment :-DDD berezonál nagy sebességnél, tehát tutira kinyírtam 3hét alatt :-DDD majd rendelek 3 adag alkatrészt, egyet nem éri meg kihozatni, több a futárköltség mint a cucc :-D

Állítólag nem fogtam erősen nagy sebességnél, szerintem meg érzékeny a cucc, ennyitől nem szabadna kinyíródnia . . . na mind1, csere után majd jobban odafigyelek :-) Amúgy most ránéztem, 1000-es fordulat bőven elég, hogy be tudjam indítani a cuccot :-) bár lehet az is nyírja a forgó alkatrészeket, és jobb lenne zsinórral rögtön 2700-ig felpörgetni, ki tudja . . .

jelenleg 10k fölé alig megy a vibráció miatt, szegénykém :-DDDD
  • precision
    az elején én is így voltam, hogy fájtak azok az izmok, amik el voltak satnyulva, és a pb megmozgatta őket :)
    most már sokkal jobb a helyzet, sokkal később jön az "izomégés", tovább bírom tekerni, nagyobb fordulaton, és ez azért van mert erősödnek folyamatosan azok az izmok amik dolgoznak a powerball használata közben

berántás után pedig lassan és szélesen kell köröznöd a csuklóddal (a karod ne mozogjon), addig lassítsd amíg nem kattog, mert ha kattog akkor az adott fordulathoz képest gyorsan körzöl a csuklóddal... tehát szép lassan, amíg sima nem lesz a hangja, és érzéssel felveszed a ritmusát a forgásnak, és tudod gyorsítani, méghozzá úgy hogy a képzeletpbeli kör amit a csuklóddal leírsz kisebb lesz (kisebbeket körzöl) és egységnyi idő alatt több kört írsz le (gyorsítod a körzést)
    ez leírva így bonyolult, csinálni egyszerűbb :)

használd rendszeresen, de ne erőltesd meg az izmaidat főleg ne így az elején, és idővel nőni fog a rekordod is :)
  • mNzJean
    Na, most már ráéreztem a technikára szépen fel tudom pörgetni , de 6800 fölé még nem sikerült mennem , de az alkarom már olyan mint a beton , pedig nem vagyok tápos csibe de elsőre a fájdalomhatárig nagyon hamar el lehet jutni . Nem bántam meg , szinte le sem bírom tenni .
  • GhostR1der
    az még pont az a tempó mikor a rotor nem pörög eléggé :D:D:D
    3-4 ezer felett már magától nehezen áll le
  • mNzJean
    áÁÁÁ sikerült az első pörgetésem 2635 , juhéjjj .
  • mNzJean
    Na megkaptam , a signature series-t . Most próbálom berántani a zsinórral , az sikerül is de utána nem tudom a forgást fenntartani . Lesz mit gyakorolnom. Amúgy a berántás iránya az mindegy ?
  • ppk
    jaja, lehet a 90s-t veszi egy percnek, én sem vágom mi ez :-)
  • precision
    a 90s mérés az az hogy 90 másodpercig kell folyamatosan tekerni, és az alapján számol ki egy átlagértéket vagy nem tudom mit, de ott mindig több jön ki mint a sima hagyományos mérésnél
  • mNzJean
    Na sajna csak holnap jön meg ma már lecsúsztam róla , amúgy mi az a 90 es ? Több féle mérés van ?
  • ppk
    igen, az elég furán számol :-D
  • precision
    ja igaz, bocsi :) mindig elfelejtem, hogy a 90 -es cucc az máshogy számolja
  • ppk

Hol láttad, hogy Akis 20K fölé nyomja? :-) inkább 16K lesz az, a 20 K szerintem a 90s :-)
  • ppk
    jaja, mozog, de pörgetésnél szépen siklik :-)

ha nyugalmi állapotban rázogatom, kotyog, ilyen mind :-) kb 1mm-es játéka van. Amúgy ma szétkaptam satuban, meg ráütve is, szépen szét lehet kapni :-) kipucolgattam belőle a port, meg tanulmányozgattam. De működött utána is, simán nyomtam egy 11300-at.
  • GhostR1der
    ha megrázzátok a labdát, mozog a rotor nektek benne?
  • pxxl
    ejj de röhögtem volna ha beforgatja 18.000es fordulatnál
  • precision
    jézusisten :DDD
    de durva! ha belegondolok, hogy ennyire durva a 18ezres fordulat... és ha belegondolok hogy Akis kézzel felnyomja 20ezer fölé :D az komoly :)
  • ppk
    Megy ám a hackelés is :-D

szal képre nem lehet adni rekordoknál :-)

• ppk

remélem enyém még bírja, most járok 2millánál fordulatilag, persze ez csak akko számol, ha arra állítom, szal már sokkal több lenne . . .
  • precision
    az nem egyszerű tényleg, de nekem már az is megy :)
    lehet az is közrejátszik, hogy eléggé el van már kopva a polikarbonát gyűrű és könnyebben beindítható mint egy új ball
  • ppk
    Várjuk ;-)

nekem az egy ujjas beindítás már perfekt megy, most majd az egykezes-egyujjas beindítást gyakorlom :-D

na az nem egyszerű!

• precision
    üdv a klubban! :)
  • mNzJean
    Üdv urak , rendeltem én is egy powerball-t . Szerdán jön meg , majd beszámolok az első eredményekről .
  • ppk
    Mint írtam, az alap fordulatszám mérőset vedd, igaz pár ezerrel több mint az anélküli, de pár nap pörgetés után rájösz, hogy a fene enné meg, de jó lenne tudni mennyit is pörgetek :-) Az, hogy világít is, még plusz 2ezer, de az annyira nem fontos, sőt, állítólag a sima verziók még pár %-al gyorsabbak is :-)
  • Barnabyka
    köszi szépen.

ahogy elnézem elég nagy a választék. Mi alapján érdemes választani és egy kezdőnek melyiket javasolnátok?
  • ppk

Hi, üdv a klubban :-)

Itt a magyar oldal

Árak, típusok :-)

Pár hetes tapasztalattal őt ajánlanám
  • ppk
    bluetooth cucc a ball digi kijelző helyére, és a gépen lévő bluetooth usb kulcs leveszi a forgulatot, majd a progi kiírja :-) vmi iesmi :-)

• Barnabyka
    Helló emberek.

Nemrég hallottam először erről a szerkezetről, és igen megtetszett amiket olvastam eddig róla.
    Az lenne a kérdésem, hogy hol és körülbelül milyen áron tudok ilyet beszerezni?
  • precision
    és ez mi amúgy? nem igazán tudok spanyolul :)

#225: igaz, jogos :)
  • ppk
    Valami uj rekord? :-) én 12K-t nem bírom átlépni, de 11900-at bármiko tekerek :-D

van Akis féle leírás, h mi is lenne az edzésterv, de angol :-(
  • GhostR1der
    még mindig fájnak a csuklóim egy picit, igaz ma meg kellett mutatnom barátnőmnek, hogy hogy kell szabályosan fekvőzni :P
    remélem egy hétenbelül jólesz mert nagyon csábít a lbada :D
  • ppk
    Á, csak tekergette, meg anyám figyel, isze tudod :-DDDDDDD
  • precision
    :)
    képet :) mármint a barátnődről, ahogyan powerballozik :DDD
  • ppk
    bluetooth cuccot mennyiért adják, egyáltalán lehet kapni? Mert magát a progit megtaláltam, de gondolom kell vmi a ball-ra is :-)

itt van vmi kép róla
  • ppk

barátnőmnek ma már sikerült minden 10-re beidítani a powerballt, és max 8500-at pörgetett :-D
  • GhostR1der
    na ma már tudtam pörgetni párat, de még csak ésszel, már annyira nemfájok
  • precision
    kellemest a hasznossal, hatványozottan :D

• ppk

nem tudom, szvsz jó, nekem első nap ennyi volt kb. de két - három nap alattt el is értem a teljesítményem, és technikám csúcsát, kerek 12000, de bármikor pörgetek 11900-at, de a rekordom a zistennek nem tudom átlépni :-D

• vénfarok
    ma kezdtem el powerballozni, elsőre 8396...jó vagy szar?