Neked miért nincs még?
-
öhm, rázni sosem kell, sőt tilos :D idő előtt el fog benne kopni a műanyag gyűrű
a gyorsításnak egy kulcsa van, az pedig az, hogy a kezdeti nagy köríveket amiket a csuklóddal csinálsz (a karodat ugye nem mozgatod, azt nem szabad, csak a csuklót) azokat kell kisebbekre és gyorsabbakra venni
tehát alacsony fordulaton nagyobb köröket kell leírni a csuklóval, és egységnyi idő alatt kevesebbet, addig a fordulatszám emelésével a képzeletbeli kör átmérője csökken míg a fordulatok száma nő
ezt elég nehéz így leírni, "érezni" kell a dolgot, gyakorold :) rázni semmiképp se rázd, ha arra kényszerülsz nagyobb fordulatnál az azt jelenti hogy a csuklód egyelőre még nem bírja azt a tempót, és önkéntelenül elkezdesz karból dolgozni, ami pedig megöli az egész folyamatot
edz a csuklódra a powerballal, pl kinyújtott karral csináld a körzéseket azon a sebességen amivel még tudod, addig amíg el nem kezd "égni" az izom, majd válts kezet, és ott is... ezt ismételgesd amíg bírod :) másnap egy tollat nem fogsz tudni megfogni :DDD én amúgy 1 percig szoktam egyszerre egy kézzel csinálni, igaz én elég nagy fordulaton tekerem már