Civilization IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként is a conqest victory a legjobb.
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
A magyarítást,h kell telepíteni,mert ha én úgy telepítem ahogy ennek az oldalnak a használatiutasításában van leírva: http://www.sus.hu/civ4/
Akkor egyáltalán nem jelenik meg nekem az,h hungarian meg át sem változik,ha meg azt másolom a civilization 4\Assets\XML mappájába amit a magyarítások portálról töltöttem le akkor meg az angolt írja át de nem tökéletesen pl:txt_settler meg ilyenek lesznek belõle.
Szóval,h kell megcsinálni?
További adat:1.0-ás a játék szal teljesen az alap nincs benne semmilyen mod csak amit magától felrakott
Elõre is kösz a segítséget...
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
Intel Celeron D 2,8 GHz, ASUS Radeon 9550 GE 256MB, MSI PT 890 Neo2-V, 1,5 GB pqi DDR, 160 GB Qantum Fireball
Ha már mindened van, ami egy kis atomozáshoz kell (urán, manhatten project, na meg icbm 😄) akkor már csak az lehet, ami meggátol a használatában, ha az UN-t megépitette már valaki és megszavazták a nukleáris fegyverek tilalmát.. Ha ez a helyzet akkor már nem valószinü, hogy ebben a játékodban be fogod tudni vetni.
Intel Celeron D 2,8 GHz, ASUS Radeon 9550 GE 256MB, MSI PT 890 Neo2-V, 1,5 GB pqi DDR, 160 GB Qantum Fireball
ICBM ugyanúgy mükõdik mint a repülõk.(aszem)
Re-base,Bombing mission<#crazya>#crazya>
valakit kérnék, hogy irja le az ICBM mûködését. mármitn nekem hogyna kell elinditanom, mert nem sikerülget...manhattan project megvan.
köccej
Viszont az inditó ikon (exe fájl)verziója 3.01
a progi eredeti és jó lenne ha rámenne a patch mert ahogy olvastam elég sok mindent javít
Már a jéték Mo-i forgalmazóját is hívtam de nem tudtak segíteni
Valaki?
Valaki más is esetleg tapasztalt hasonlókat <#confused>#confused>
A magyarítással lenne egy kis problémám.Mégpedig az hogy leszedtem a civilization.extra.hu-ról a
1.61-es peccset és fel is raktam.Ezután leszedtem a magyarítást a magyarositas.hu-ról és abban két mappa van.Egyikra az van írva hogy a 1.61-es peccshez ebben xml
fájlok vannak.A másik mappa neve Text és ebben is xml fájlok vannak.Majd ezután a 1.61-es mappa tartalmát bemásoltam a assets mappába a text tartalmát pedig a text mappába.Majd miután elindítottam a játékot magyar lett azonban minden szöveg elõtt ki van írva valami ilyesmi hogy TEXT_... .És amikor betölt valamit mindig hibaüzenetet ír ki hogy vmelyik xml-el baj van vagy valami ilyesmi.Valaki írja le legyenszíves értelmesen hogy hogyan magyarosítsam a játékot és azt is hogy honnan lenne tanácsos letölteni hozzá a szükséges dolgokat.
Köszi szépen
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
Nem minden arany ami hörcsög.
Hallottam, hogy megjelenik konzolra is a Civilization Revolutions néven! Tudtok valamit a játékról?
Pár képet találtam eddig csak...
Már nagyon várom, mert PC-n nagyon tetszik 😊Civ Revolution
Nem minden arany ami hörcsög.
|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
bocsi a duplapostért
How much can you take,before you snap?
amúgy én nem tudok.
lenne még egy kérdésem, mitõl függ az hogy a határaim nõjenek?
mindenesetre köszönöm 😊
Ha gépek ellen játszol akkor akkor az epic, vagy maratont érdemes kipróbálni, nagyon jó úgy játszani, persze lehet normal sebességen is.
A gyors fokozat csak azért van benne, hogy ha emberek játszanak egymás ellen, pár óra alatt lemenjen egy meccs.
Persze csak a leggyengébb fokozaton 😊
Amúgy azt be lehet állítani valahol, hogy egy turn alatt ne 60 évet (ez csak egy példa) lépjen bc 3000-nél?
Van tutorial mód a játékban? vagy egybõl a mélyvíz?
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Játszottál már 3v3 inland see teamert neten?
Ott lehet eléggé pofára lehet esni, ha túl aggresszív vagy, és az ellenfél nem teljesen kezdõ. Ugyan ez igaz a dount nevû teamer meccsakre is.
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Igazából soha nem fogsz megtanulni civezni, nem lehet.
Én kb 10 éve civezek, és még mindíg tanulom.
Addig gyorsan el lehet jutni, hogy megismerdd benne a szabályokat és lehetõségeket, de hogy hogyan használod ki...na az fog sokáog tartani, mire rájösz melyik az adott szituban a legjobb.
MOst szeretnék elkezdeni játszani a CIV 4-el de úgy hallottam, hogy nagyon bonyolult! Vki tudna linkelni egy kis játékleírást hogy könnyebb legyen?(lehetõleg magyart)<#help>#help>
°°·.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.·°° °°·.:| XBOX 360 |:.·°° by FLeT®
kösz mégegyszer mindenkinek
Ha nagyon bejön neked a játék, meg még kitartóan játszol vele próbáld ki a Rise of MAnkind Mod-ot(BTS kell hozzá). Álmaim vágyaival egészíti ki a játékot. Pár napja jött ki az 1.0. Még jobb lett 😊
Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD