Civilization IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Darkon
Segitsegre lenne szuksegem! Akinek megvan mar a Beyond the Sword kiegeszito elkuldhetne nekem a setup.exe file-t ugyanis letoltes soran serult. A netem nagyon lassu tehat tobb nap lenne az egeszet letolteni a file pedig 459kb szoval eleg idegesito a dolog. Elore is koszonom!
(email: [email protected])

Born to win

Ki lehet kapcsolni! Nekem is az alap van fent és én is kikapcsoltam

ollie
De neki nincs Warlords.

kösz megnézem mégegyszer. Nekem csak az alap játék van fennt.
Az uj visa (Civilization IV - Warlords 2.0.8 / 2.1.3 - ViSa 3 Expansion Pack) tehát kompatibilis a BTS miatt patchelt warlordsal is, szóval ezt nagy valószinüséggel tudod használni ha felrakod a BTS-t is.

lakac00 : Arra már nem emlékszem, hogy az alap játékban van-e, de a BTS-ben van a grafikai beállításoknál NO MOVIES opció.

Sziasztok!
Lenne egy problémám az ala játékkal.Mikor megépítek egy csodát és bejön az átvezetõ mozi képe akkor kiakad a játék az esetek 70%-ban.Nem lehet a videot valahogy kikpacsolni? Én kerestem mindenhol ezt a funkciot de sehol nem találtam.
ollie
Kérdezz utána a civfanatics fórumon.

Molnibalage
Igazából és emiatt kérdem.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

ollie
Ha ûrben akarsz harcolni a normál játék keretében, akkor vagy valamilyen modot kell majd feltenned - ha valaki készít egyáltalán ilyet - vagy a Civilizitation Test of Time-ot kell kipróbálnod, mert abban van extended game, és ott miután megérkezel az Alpha Centauri-ra, 2 szálon folytatódik a történet (vanna alienek is 😊. Egyetlen hátránya a játéknak, hogy a Civ2-re épül, szóval egy kicsit szegényes a Civ4-hez képest. De egyébként a Civ2-nél jobb.
Illetve van még a Call to Power sorozat, emlékeim szerint ott is van valami (z)ûrös rész, de az csak Civ koppintás (a Test of Time ugyanaz mint a Civ2, néhány plusz dologgal).

"You don't fight in space in a regular game, you race for Alpha Centuri, its a scenario called Final Frontier where you fight and create empires in space."

Magyarul azt csak egy (Final Frontier nevü) scenarioban tudod megcsniálni <#nezze>, normál játékban csak megépited, fellövöd az ürhajót és nyersz, már ha be volt állitva a space race és te érsz oda elõbb <#vigyor4>

woy
ezen a videón harcolnak az ürben is,valakinek sikerült már idáig eljutni a Beyond the Sword -ben ? én is fellõttem egy ûrhajót,de azóta sem hallottam róla,pedig már vagy 100 kör eltelt<#szomoru1>most meg unatkozok mert béke van ,mennék már meghódítani a világûrt is <#violent><#nemtudom>

hello!
ez itt nem a reklam helye, de akinek hianyzik a gyujtemenyebol az alap civ4, akkor a cd*****isban kemeny 3 rongyert megveheti.
ollie
Igen, a legújabb kieg.

A Warlordos modulokat meg részben tudod használni, részben nem. Viszont ami a Warlords szabályaira erõsen épül, az nem lesz kiegyensúllozva BtS alatt, de persze egy sima térképet, vagy grafikai módosítást fogsz tudni használni az új kieg alatt.

Molnibalage
A Beyond the Sword az újabb kiegje? Ha azt megveszem, akkor a Warlords-os Modokat tudom használni?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Kösz, már találtam a Total Realism-ot. Nem rossz. Találtam ami még érdekes a Lost Units meg még a Civics&stuff-ot. Ezzel elleszek egy darabig.

A Visa-ban aztán van minden, szvsz picit talán túl sokminden 😊, csak asszem ez ONLY Warlords 2.08-al müxik, amugy itt nézz körül ha modokat keresel.

Molnibalage
Skacok 2 év után újra elõvettem a játékot. Nem tudnátok az ALAPJÁTÉKHOZ valami jópofa MOD-ot? Lehetõleg olyan kéne ami egyszerre tesz be új egységeket és sokfajta civics-et és épületeket, mert ami alapból benne van, az röhejesen kevés.

Lehet valami grafikai gixer, vagy kikapcsoltál valamit az optionsban amit nem kellett volna 😊

ollie
Mindent kéne látnod, ami építesz.

lemike
Amikor épitek egy bányaát vagy egy malmot vagy bármit kivéve a falut azt csak nekem nem jeleníti meg vagy ez így van megoldva?
Mert elég zavaró hogy nem látom a bányákat meg amit építek ):

ollie
Kiegészítõ, kell hozzá az alap.

Civilization IV Beyond The Sword - ez az alapjáték vagy vmi kiegészítõje ?

Shan
Bocsi megtaláltam. a dokumencszettingszben....köszi.
Shan
Asztán monddcsak, hogy üzemelnek az 1Ghz-es Ram-jaid?
Otthon engem sem zavar, csak a melóhelyen
Shan
Ennyi van az ini-ben:

; Magyar civ by Anima Croatorum
; Version 1.04

; This mod is only for single player games
SinglePlayerOnly = 0

; Allow public maps to be used with this mod
AllowPublicMaps = 1

; Mod Image file
ImageFile = 0

; Name of Mod
Name = Magyar

; Description of Mod
Description = Magyar Civilization
Shan
Melyik ini-ben?
dr Kotász
Az ini file-ban állítható, hány körönként mentsen.
LOL, nem is tudtam róla h van.

Shan
Hali!

Nem röhögni: hogy tudom kikapcsolni az automentést? eléggé lelassít...az opciókban nem találtam...
Akarod mondani politikus 😊 Párttal furcsán hangzik, amúgy jogos

Ez sajna nem vicces ez osszes part egy hazug mocskos csicska féreg, az összes,gyülölöm mindet emelett igazad és ez a nagy baj. 😊

lol

😄

Szerintem, ha nem egy olyan országban élnénk amit majdnem eltöröltek a föld színérõl, mindenki simán megvenné a játékot eredetiben. Csórók vagyunk, ez van. Lehet, hogy benõsülök a pártba, és simán megveszem én is eredetibe.

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

De attól, hogy nekem nem olyan az anyagi helyzeted miért kell a másikat fikázni?

Sanko
két darab 4 is kell hozzá?

a mohának mindig a déli oldala fás

igen, kivéve a warlords scenarioit, midnen más benne van a warlordsbol

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

FLeT
ok. THX

°°&#183;.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.&#183;°° °°&#183;.:| XBOX 360 |:.&#183;°° by FLeT&#174;

kell hozzá a 4

kell hozzá a 4

FLeT
csá nép!
Civilization.IV.Beyond.The.Sword megy önnmagában is vagy kell hozzá a Civ 4?

°°&#183;.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.&#183;°° °°&#183;.:| XBOX 360 |:.&#183;°° by FLeT&#174;

AMugy ez az uj kieg amit felraktam a warlods is fent van annak a cuccait is tartalmazza akkor?

gergod
<#love12>
Písz

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

F.N.E. pedagógiai alapelv értelmében befejezem a vitát.
Én hajlamos vagyok új lappal kezdeni és nem marni egymást. Bennem is hiba van igaz! Én kezdtem....Sajnálom....Az ICBM vinne el 😄
Legyen béke! (Tartja virtuális kezét feléd baráti megbékélés céljából!)

Az hogy te mgeveszed a játékot szuvenir jogod és nem vagy emiatt hülye és rossz! Csak ha én minden játékomat megvettem volna akkor érdekes anyagi helyzetem lenne 😄 De ez tényleg egyedi vélemény! Én elfogadom a te elveidet!

<#love12>

Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD

Akkor most had legyek én is egy kicsit bunkó mind2tökkel. Az ucssó ~10 hsz eleinte még talán viccesnek is mondható, de aztán qrvára unalmas, ugyhogy ha lehetne egy javaslatom folytassátok privátban legyetekszivesek...

gergod
Már ne is haragudj, de te kuldtel el a fenebe (jo atvitt ertelemben, de akkor is), hogy ki a fenét érdekel hogy nekem mi nem tetszik, amikor egy forumban szimplan teljesen odailloen le merészeltem irni a véleményemet...

Igazad van, kicsit bunko voltam, dehat te estel nekem az elso hozzaszolasodban, hogy hogy mondhatom el mi idegesit ill. nem jo a jatekban, majd a kovetkezo harom hozzaszolasodban sokkal durvabban leszidtad a jatekot.

Elmondom, hogy min szorakoztam a hozzaszolasaidban. Nem azert hogy bantsalak (nem akarlak tenyleg), csak legkozelebb jobban figyelj miket irsz:
- leb***ol, hogy negativ kritikat irok. Majd a kovetkezo 3 hozzaszolasodban ecseteled, hogy mi szar a jatekban...

- "Én csak arra akartam rávilágítani hogy te olyanokat tartasz idegesítõnek amiknél van sokkal rosszabb (az általad felsoroltaknál is valósághûtlenebb) dolgok is. Ezért is írtam a tank vs lovas összeütközést. Kíváló játék ez így is van. De ha te kiakadsz pl kémeken akkor nemtudom miért nézel át olyanokon amik kegyetlenül szemszúróan negatívum a játékba ? (szintén idézem az én példámat)

Igaz ezen javítani nem nagyon lehet. De minél valósághûbb annál jobb. Ez a stratégia jól közelít hozzá "

Most egy stratégiai vagy minél valósághûebb és jól közelíti, vagy a lovas leveri a tankot (ami nem epp valosaghu)

- utolso elotti megjegyzés, hogy te azt mondod fejleszted a jatekot, hogy masoknak jobb legyen (bar egy arva konstruktiv hozzaszolast nem tettel) en pedig azzal fejlesztem, hogy leirom mi nem jo benne. Hatha egyszer valaki elmondja Firaxisnak es kijavitjak, bar ez hiu abrand...

- utolso: nehogy mar en legyek a rossz hogy megveszem a jatekokat... Azert megall az eszem <#merges2>

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

Rajtam szórakoztál? Értem! Csak egy kicsit vagy bunkó és megalázó.
Aki nem mer letölteni egy játékot mert fél, és megvásároltad ezen én szórakozom. Költsd csak ilyenekre a pénzt megéri.

Megjegyzem én nem aláztalak meg semmivel te meg kinyögöd hogy rajtam szórakozol. Legjobb védekezés a támadás de ezt neked hiába is mondom. Kritizálj és játsz akkor csak tovább az való neked, ehhez értesz csak, én meg fejlesztek hogy másoknak jobb legyen.

Ja és vásárolj meg minden játékot amit kedvelsz! Jobban jársz jóval!

Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD

gergod
Ne aggódj en jol szorakoztam rajtad, miert haragudnek? 😊

Nekem inkabb kedvenc trait-eim vannak. most a Protekcionista a favorit, de szeretem az industrialistat es a financialt...

Most epp a szent romai birodalommal tolom

ok! Remélem nincs harag!
Te melyik népet komálod amúgy? Én a BTS-be a Pericles irányításával Görög nemrossz bár tudom kinek mi a célja! 😊

gergod
hagyjuk...