Civilization IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(email: [email protected])
Born to win
lakac00 : Arra már nem emlékszem, hogy az alap játékban van-e, de a BTS-ben van a grafikai beállításoknál NO MOVIES opció.
Lenne egy problémám az ala játékkal.Mikor megépítek egy csodát és bejön az átvezetõ mozi képe akkor kiakad a játék az esetek 70%-ban.Nem lehet a videot valahogy kikpacsolni? Én kerestem mindenhol ezt a funkciot de sehol nem találtam.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Illetve van még a Call to Power sorozat, emlékeim szerint ott is van valami (z)ûrös rész, de az csak Civ koppintás (a Test of Time ugyanaz mint a Civ2, néhány plusz dologgal).
Magyarul azt csak egy (Final Frontier nevü) scenarioban tudod megcsniálni <#nezze>#nezze>, normál játékban csak megépited, fellövöd az ürhajót és nyersz, már ha be volt állitva a space race és te érsz oda elõbb <#vigyor4>#vigyor4>
ez itt nem a reklam helye, de akinek hianyzik a gyujtemenyebol az alap civ4, akkor a cd*****isban kemeny 3 rongyert megveheti.
A Warlordos modulokat meg részben tudod használni, részben nem. Viszont ami a Warlords szabályaira erõsen épül, az nem lesz kiegyensúllozva BtS alatt, de persze egy sima térképet, vagy grafikai módosítást fogsz tudni használni az új kieg alatt.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Mert elég zavaró hogy nem látom a bányákat meg amit építek ):
Otthon engem sem zavar, csak a melóhelyen
; Magyar civ by Anima Croatorum
; Version 1.04
; This mod is only for single player games
SinglePlayerOnly = 0
; Allow public maps to be used with this mod
AllowPublicMaps = 1
; Mod Image file
ImageFile = 0
; Name of Mod
Name = Magyar
; Description of Mod
Description = Magyar Civilization
Nem röhögni: hogy tudom kikapcsolni az automentést? eléggé lelassít...az opciókban nem találtam...
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
°°·.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.·°° °°·.:| XBOX 360 |:.·°° by FLeT®
Civilization.IV.Beyond.The.Sword megy önnmagában is vagy kell hozzá a Civ 4?
°°·.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.·°° °°·.:| XBOX 360 |:.·°° by FLeT®
AMugy ez az uj kieg amit felraktam a warlods is fent van annak a cuccait is tartalmazza akkor?
Písz
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
Én hajlamos vagyok új lappal kezdeni és nem marni egymást. Bennem is hiba van igaz! Én kezdtem....Sajnálom....Az ICBM vinne el 😄
Legyen béke! (Tartja virtuális kezét feléd baráti megbékélés céljából!)
Az hogy te mgeveszed a játékot szuvenir jogod és nem vagy emiatt hülye és rossz! Csak ha én minden játékomat megvettem volna akkor érdekes anyagi helyzetem lenne 😄 De ez tényleg egyedi vélemény! Én elfogadom a te elveidet!
<#love12>#love12>
Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD
Igazad van, kicsit bunko voltam, dehat te estel nekem az elso hozzaszolasodban, hogy hogy mondhatom el mi idegesit ill. nem jo a jatekban, majd a kovetkezo harom hozzaszolasodban sokkal durvabban leszidtad a jatekot.
Elmondom, hogy min szorakoztam a hozzaszolasaidban. Nem azert hogy bantsalak (nem akarlak tenyleg), csak legkozelebb jobban figyelj miket irsz:
- leb***ol, hogy negativ kritikat irok. Majd a kovetkezo 3 hozzaszolasodban ecseteled, hogy mi szar a jatekban...
- "Én csak arra akartam rávilágítani hogy te olyanokat tartasz idegesítõnek amiknél van sokkal rosszabb (az általad felsoroltaknál is valósághûtlenebb) dolgok is. Ezért is írtam a tank vs lovas összeütközést. Kíváló játék ez így is van. De ha te kiakadsz pl kémeken akkor nemtudom miért nézel át olyanokon amik kegyetlenül szemszúróan negatívum a játékba ? (szintén idézem az én példámat)
Igaz ezen javítani nem nagyon lehet. De minél valósághûbb annál jobb. Ez a stratégia jól közelít hozzá "
Most egy stratégiai vagy minél valósághûebb és jól közelíti, vagy a lovas leveri a tankot (ami nem epp valosaghu)
- utolso elotti megjegyzés, hogy te azt mondod fejleszted a jatekot, hogy masoknak jobb legyen (bar egy arva konstruktiv hozzaszolast nem tettel) en pedig azzal fejlesztem, hogy leirom mi nem jo benne. Hatha egyszer valaki elmondja Firaxisnak es kijavitjak, bar ez hiu abrand...
- utolso: nehogy mar en legyek a rossz hogy megveszem a jatekokat... Azert megall az eszem <#merges2>#merges2>
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
Aki nem mer letölteni egy játékot mert fél, és megvásároltad ezen én szórakozom. Költsd csak ilyenekre a pénzt megéri.
Megjegyzem én nem aláztalak meg semmivel te meg kinyögöd hogy rajtam szórakozol. Legjobb védekezés a támadás de ezt neked hiába is mondom. Kritizálj és játsz akkor csak tovább az való neked, ehhez értesz csak, én meg fejlesztek hogy másoknak jobb legyen.
Ja és vásárolj meg minden játékot amit kedvelsz! Jobban jársz jóval!
Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD
Nekem inkabb kedvenc trait-eim vannak. most a Protekcionista a favorit, de szeretem az industrialistat es a financialt...
Most epp a szent romai birodalommal tolom
Te melyik népet komálod amúgy? Én a BTS-be a Pericles irányításával Görög nemrossz bár tudom kinek mi a célja! 😊