Civilization IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Inkább játszunk 😄
Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD
Egyébként észrevetted, hogy 1 hozzászóláson belül is teljesen egymásnak ellentmondó dolgokat írsz? <---- vagy csak nem bírod ha más esetleg nem ért veled egyet? 😊
Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD
plz gondoldkodj ezen még egy kicsit! 😊
Bár elképzelhetõ a valóságban... odalopózik, és bedöfi a dárdáját a tank kémlelõnyílásába és megöli a tankost.... 10^6 bol elofordulhat 😊
Egyébként észrevetted, hogy 1 hozzászóláson belül is teljesen egymásnak ellentmondó dolgokat írsz?
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
Én csak arra akartam rávilágítani hogy te olyanokat tartasz idegesítõnek amiknél van sokkal rosszabb (az általad felsoroltaknál is valósághûtlenebb) dolgok is. Ezért is írtam a tank vs lovas összeütközést. Kíváló játék ez így is van. De ha te kiakadsz pl kémeken akkor nemtudom miért nézel át olyanokon amik kegyetlenül szemszúróan negatívum a játékba ? (szintén idézem az én példámat)
Igaz ezen javítani nem nagyon lehet. De minél valósághûbb annál jobb. Ez a stratégia jól közelít hozzá <#wink>#wink>
Summa summárum jó a game 😊
Utolso soromat is elolvastad? vagy csak write only?
Ha egy jatekban csak ennyi dolog nem jo, akkor az egy kivalo jatek... szerintem...
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
Amúgy a komolyabb játékosok fejlesztik a játékot hogy jobb legyen, élethûbb legyen. Azok ilyeneket nem mondanak hogy ez idegesítõ meg az idegesítõ, hanem elfogadják.<#ejnye1>#ejnye1>
Botond: en steamen kereztul vettem meg 47 EUR volt afaval a Civ 4 + a BtS. Igaz, en Ausztriabol, de kamu cimmel is biztos engedi....
a.cerkey: majd a kovetkezo gameban megnezem, de nagyon ugy emlekszem parhuzamosan kellett szavazgatni...
Apostolic palace. A végjátékban is pár körönként szavazni kellett ki legyen a vezér, de semmi más opció soha nem jött föl, nagyon idegesítõ volt. Kár hogy nincs egy technológia, ami megszünteti a hatását. Mindig én voltam megválasztva.
Ûrhajó. Tök jó, hogy lehet customizálni, csak semmi értelme. Epic speeden mire összejönnek a technológiák, simán meg lehet csinálni az összes részegységet addig, amíg a következõ technológiát fejleszted.
Kész volt a teljes ûrhajó, de még a 2bõl csak egy engine volt. 19 kört írt, hogy eléri a célját. Gondoltam legyártom a másodikat is, hátha gyorsabban odér. 7 körbe telt legyártani, és amikor kész lett azt irta 16 kör kell, hogy elérje a célját... Megint semmi értelme.
Vazallusok. A vazallusaim annak ellenére kémkedtek nálam, hogy nem lett volna nekik szabad. Megtagadták, hogy technológiát adjanak nekem, pedig ezt egy vazallus állam sem teheti meg a "valóságban" megint nagyon bosszantó.
Kémek. Ez talán a legidegesítõbb dolog. Sokkal fejlettebb voltam az ellenfeleimnél, a part mentén volt 3 anyahajóm tele repülõvel (Jet), 5 destroyer, 2 battleship meg hasonlók, erre õ jön a caravelljével, és sorban rakta ki a kémeket nálam, mert ugye ccaravell be tud jönni az országhatáromon belül, a kémet nem látom, tehát open border nélkül is simán kémkedett. 10 körönként kb 3 városomban mérgezte az ivóvizet, hiába volt meg az összes kémkedés elleni épület. Hadatüzenni meg nem akartam neki, mert békés títpus vagyok és úgyis nemsokára kész lett az ûrhajóm...
Egyelõre ennyi dolgot találtam ami nem tetszett, viszont nagyon sok jó dolog van benne, amik feledtetik ezeket a dolgokat... Arról majd késõbb írok.
ezen a fórumon:
civ4hun
összegyûlt jó pár civ fan. Multi játékok szervezéséhez talán jó lenne ha egy helyre írogatnánk 😊. meg vannak itt egyéb infók, fordítások is.
For the greater good
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Titan: Tudtommal nem! 😞 (Bár nekem nem hiányzik)
#4379-es hozzászólásomban szereplõ kérdésre még nemtudom a választ 😞
Melyik a térkép típus amelyen szépen és dúsan vannak elszórva randomszerûen a nyersanyagok és olyasmi felszínû a map mint a Great Plains de egy kicsit vízesebb ?(hogy legyen azért vizi csata is)
Szóval?
Nem minden arany ami hörcsög.
Érdemes elindítani annyi mínusz tekintetében is?
Mindenki akárhányat indíthat vagy vagy összesen van az a pár és ha valaki valamelyiket elindítja akkor azt már más nem teheti meg?
Bosszanto itt csucsul steamen a gepemen a preloadolt kieg es nem haggya jaccani magat 😞((
és leszedtem nem volt jo megse néztem ugy voltam hozzá kell alap de nem tom sorry
Megszeretném kérdezni, hogy ez a Civ (még egyet se probáltam) milyen játék?<#confused>#confused> Annyit tudok róla, hogy körökre osztott stratégia de amúgy olyan mint a többi, hogy sereget csinálsz, támadsz , gyõzöl? Vagy inkább olyan várso építõs, hosszadalmas?
Elõre is köszönöm!
PS3 ID: SDani456
Nem kell félni, itt lesz az eredeti nálam díszdobozban, mielõtt valakit a rosszullét kerülgetne...
Hatalmas játék lett a kiegészítõvel!
Sokat javult a gépjátéka és a kémkedéssel tökéletesedik a játék.
Azért pár új nyersanyagot berakhattak volna...
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Mer hát ugye még az USA-ba se jelent meg a cucc, legalábbis a lentiekben említett oldalon így van.