A WAREZT KÉRETIK MELLŐZNI!
-
Én is már 1 hónapja próbálkozom, de monarch szinten még egy játékot sem nyertem!;D
Egyszerűen egyik pillanatról a másikra úgy ki tud ugrani 1-1 ellenséges nép, hogy esélyem sincs ellene. A multkori játéknál már örültem, hogy 1 kontinensen 2 másik civ ellen vagyok, és mire minden városukat elfoglaltam, én voltam a legnagyobb lélekszámú kontinens, meg nekem volt a legtöbb városom. Kb 300 év alatt nagyjából rendbe is jöttek a városok, és akkor szépen sorra bejelentkeztek a többi népek. Nekem meg leesett az állam, mert úgy le voltam maradva mint a borravaló. Akkor jöttem rá, hogy valszeg azon buktam, hogy hárman kevés technológiát ismertünk, a másik kontinensen levő vagy 6 nemzet értelemszerűen sokkal többet. Ráadásul úgy támadtam be a sajáton levőket, hogy nem cseréltem el mindent.
De még a kémkedéssel sem vagyok teljesen tisztában. Szal van egy általános kémkedési termelés, az tiszta, és kémeket kell küldeni valamelyik városba, de akkor onnan hogy tudok technológiát lopni? Vagy annak olyan magas a költsége, hogy amiatt tudok csak a viszonylag egyszerű dolgokat, szabotázsakciókat megcsinálni?