5863

A WAREZT KÉRETIK MELLŐZNI!
-
Hú wazze, már napok óta csak szopok. Akarom mondani tanulok! 
Olyanfajta emberke vagyok aki sztenderdben csak a rómaiakkal szok(p)ott lenni, bár ennél a BtS kiegnél valamit átállítgattak, de azért a kora középkorig elég jól tűröm a dolgokat. Van két vallásom, meg ugye a légió az nagyon sokáig baba.
De sajna pont mellettem van a Nagy károly a Szent Római birodalmával és mint rakéta megy. Gyorsan lenyomtam a Perzsákát pedig Dáriusz jó haver volt, de az üzletben nincs barátság és kellett a terület;) Mire mennék neki a Karesznak, az már Lovagokkal meg mindennnel fel van fegyverkezve. Tegnap 1950-ben hagytam abba, amikor kb ugyan akkora földterületen 3X annyi lakosa volt, 2X annyi pontja, ja és mindíg lenyúlta technológiáimat, mert ő nem a fejlesztésre, hanem a kémkedésre gyúrt. Amúgy 1 városában volt annyi katonája mint nekem az egész birodalomban, ja és statisztika szerint is exponenciálisan húzott el a termelésben is, szal még arra sem volt esélyem hogy az űrrakétával nyerjek.
Ma estére, ha nem is győzők de kicsinálom a g*cit!;) -
Nem volt az rossz. -
Szerintem van Magyar mod is, Hortyval, meg Szent István csatahajóval. -
Wlakos #4780 ROM2 benne Mátyás király meg 3 román vezér
köztük Drakula hát ezért ez baszottul nevetséges! Magyar vezér szerintem sokkal több olyan van akit még egy játékban is érdemes megörökíteni mint a keleti szomszédunknál. Igaz ez csak játék, de akkor is!!!!
-
A Beyond the Sword kiegben annyi kafa és tényleg alkalmazható kis újdonság van, hogy csak kapkodom a fejem.
Az első két kezdésemnél Isz. 1000-ig gyak elpicsáztak, mint a xart. Lehet, hogy nem rutinból monarch szinten kellett volna kezdeni, jó lett volna valami könnyebb tanuló fokozat is;)))
Amúgy biztos van valami Hun-os mod. De szerintem nem nagy vasziszdasz csinálni. Régebben én is nézegettem ezeket a szerkesztőket, szal egy fél óra alatt lehetne olyat modot csinálni, amiben van Attila az Isten ostora is, ha még nem lenne.;) -
Fúúj a Call to Power nagyon rossz volt !!
A civ4 lassan tökéletes lesz, már csak a hunokat kellene beletenni. -
Most jelent meg ugye a Civ:Revo konzolokra, ami nagyon jó játék, eszméletlen könnyedséget visz a játékba, úgy hogy közben a lehető legkevesebb "civességet" veszítsen el.
Másrészt alapból az összetettsége, olyan Civ2 szintű, szal nekem ez elég kevés, bár lehet, hogy azért még lehet megynyitni néhány opciót, de én azért többre vágyom.
Szal be is szereztem a CivIV:Complete kiadást amiben mindkét nagy kieg benne van.
Végre megnyugodtam a CivIV-gyel kapcsolatban, most már benne van az amit, az alapjátékból hiányoltam. Mert a CivIV alapból annyira más volt, mint pl a Call to Power is annak idején. Nem rossz, de más, és a cives fíling nagyrésze hiányzott.
Na most ebben benne van. Most már sajnálom, hogy csak 1 évvel a megjelenés után vetemedtem rá. -
Mindegy mosmá' megvan!;)
Nincs megbánva.;D -
Nem kell eredeti hogy online jatszal -
Most néztem a CDgalaxisban 6 misi a kiegekkel együtt, asszem meló után meg is veszem, mert az onlájn is érdekel. -
Hosszas kihagyás után nekiálltam megint Civ4-ezni. Megvan a Beyond the sword kieg is és az már elég kellemesre sikerült. A Civ4 megjelenésekor szenvedtem a gámával jó pár hónapig, de az elég zűrös időszakvolt és el is vette a kedvemet az egésztől.
Konzolra mostanában próbáltam a Civ:Revót és nagyon játszható volt, de sok mindent elég lájtosra csináltak benne, bár az összkép nagyon is pozitív.
Szerencsére a Civ4 is sokat fejlődött a kiegekkel, szal most inkább azt nyomom. -
CyrSyS #4772 És már a ROM 2 is optimizálva van rá :) -
http://apolyton.net/forums/showthread.php?threadid=1783
Van 3.17es patch. -
Hát igen :D , legalább tudtam nyugodtan travianozni :p
Majd a héten benézek a tsetekre hátha lesz valami game! -
Te meg próbáld ki a spanyolcsizmát, vazze..! :P :D De tényleg, ezzel kínozni lehetne. Mennyi időközönként kerültél sorra? Félóránként kb?
Elpuhultam.... :) Néha szoktam Uwuval nyomulni, ő viszont "kemény" :), majd' minden nap tolja...
2v2-ket szoktunk játszani, általában esélyük sincs a véletlenszerűen összeálló pároknak ellenünk...
Szerintem nyugodtan csapódhatnál Uwuhoz, vagy ha véletlenül én is ott vagyok, lehetne 3v3 is ismeretlenek ellen, hamar belejönnél a netes zúzásba megint. -
De hisz civ4 multiban is várni kell a másikra! :) igaz nem annyit, de mondok neked egy rosszabbat: Heroes Might and Magic 3 muiltiban 6 emberrel! szombat vasárnap volt szerencsém egy ilyenben résztvenni... na ezt próbáld ki és utána fütyürészve fogsz free-kolozni :D
Tee nyomatod minden nap a civ4-et neten? vagy már elpuhultál? ( én is játszok minden nap de nem merészkedek a netre mert nem megy valami nagyon jól.. mármint ahoz képest ahogy ott nyomják ) -
Heh, elszántak vagytok! :)
Én is imádom a Colonization-t, de mikor a 3.körben meg kellett volna várnom, míg lép a haver, nyomtam egy alt+F4-et...
Masszív Civ4ezés után lehetetlen "megvárós" körökre osztott stratégiát játszani multiban... Legalábbis nekem nincs hozzá türelmem...
Ezért lesz nagyon király a Civ4:Col! -
Cormac #4766 Huhh..nagyon klassz. ;)
Kösz a linket. :) -
Nagyon állat, mi nyomtuk haverral multiban! -
Ezt már láttad? FreeCol -
lol...
Civilization Revolution XBOX-ra !!!!
http://www.pcguru.hu/pcguru/blog_index.php?id=13&hszid=1657 -
Cormac #4762 Ez jól hangzik.. :)
Apropó, ha valakit érdekel: Novus Mundus néven csináltunk anno Colonization-szerű online ingyenes játékot, ahol 1-1 telepest személyesítettek meg a játékosok...készül a következő része. -
még nincs kész -
Civ4:Colonization....mit tudtok róla? -
Thanatos #4759 mármint leszedted, felülirtad és ugyis ugyan ez a hiba? akkor tényleg support forum, jobb ötletem perpill nincs, esetleg max valami codec kavarás -
Wasse 1 #4758 Köszi,de mindent próbáltam,de semmi... :S -
Thanatos #4757 http://www.google.com/search?q=binkw32.dll&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a
az első oldalon gyk majdnem minden találat jó -
Wasse 1 #4756 Thanatos nem tudsz egy linket ahonnan letudnám tölteni,mert sehol se találom...:(
Előre is thx! -
Thanatos #4755 probáld leszedni netről az emlitett filet ujra... (amugy gondolom a binkw32.dll-re gondoltál mert binlw32.dll dll nincs acivben :)), ha ez se segit akkor tényleg support forum hiv odlalon, hátha van valami ötletük -
Thanatos #4754 az hogy valami hiba van a bink video-val nem tudom mirét kéne hogy warez legyen..., de okoskodni könyebb, tény :)
-
Fogalmam sincs. Gondolom warez mi? Ha az akkor tekints fel a piros szövegre és oldd meg magad. Ha origi akkor meg írj a kiadó supportnak. -
1. Mert csak irreális veszteségekkel és túlerővel vehető be egy város. Ha hegyen van akkor meg végképp.
2. A hajók végre tudnak megint szárazföldi egységekre lőni. Végre. Talán ezt nem kellett volna kivenni.
3. Az íjászegységek végre tényleg távolsági egységek szintén és nem is olyan gyengék ám! A longbowman tényleg elég jó. -
Wasse 1 #4751 PLS HELP! -
Miertis? -
Bombardment nélkül meg a Civ4 játszhatatlan. -
Wasse 1 #4748 Sziasztok! Amikor játszani akkarok a játékkal ezt írja ki: Az eljárás belépési pontja (_BinkShouldSkip@4) nem található a DLL-ben (binlw32.dll).
Mi ilyenkor a teendő? -
Azt nemtudom, en letoroltem es feltettem a regi ROM2. -
Ki lehet kapcsolni ezt a részét? Hogyan? Nekem csak integrált verzióm van. (bár lehet, hogy rosszul emlékszem) -
Valoban en kezdtem ujat Rev nelkul mert sokszorozodott a nepek szama. Nem te lettel profi:P nalam is ezvan. Egyszeruen rosszuul kezeli a birodalmat. -
Ez a RoM2 bombarment-tel és a Revolutionnal nem lenne rossz, de 6. szinten is olyan béna a gép. Állandóan elveszti a városait. Nem igazán ellenfél. Régen úgy elvert, mint állat. Most vagy én lettem hiretelen nagyon profi, de esélye nincs az ellennek.