5863

A WAREZT KÉRETIK MELLŐZNI!
-
söör #4663 Azért továbbra is tartom az ajánlatom egy kis multira! -
söör #4662 Bocs , vadászokat? -
söör #4661 Igen.
Vasászokat? Mire gondolsz ? Vadászrepülőre? -
Mármint nem csak várost bombardolni, hanem egyes egységeket?
Mikor jön már el az a pillanat amikor az ellenséges vadászokat lehet támadni a sajáttal? -
söör #4659 Már a katapulttal is lehet.
-
És az az opció hl tűnik fel? Tudnál egy screent felrakni róla? -
Akkor rosszul raktam fel.. -
söör #4656 Lehet egységeket bombáztatni. -
A Dale's combat mod hatását mikor kéne észrevennem? Mit csinál az? -
söör #4654 http://forums.civfanatics.com/downloads.php?do=file&id=8042
a PublicMaps-ba kell tenni
-
Honnan lehet ezt leszedni? -
söör #4652 Hali!
Maga a térkép generálása újszerű , nagyon változatos térképek születnek.
-
Mi benne az érdekes? -
söör #4650 1.lépés :1.0
2.lépés :1.0.2 patch
3.lépés :Kalimakhus' extra stuff for RoM 1.0.2
az alapot be a mod könyvtárba , aztán szépen sorban felüliratni a többivel
föld térképen nem játszottam vele sosem , viszont ajánlom a PerfectWorld.py letöltését majd beillesztését az eredeti helyére.Érdekes nagyon , egy probléma jöhet szóba ha valakinek gyengébb a konfigja azt megfogja -
Felrakom, de így meg nem indul el a MOD...
RiseOfMankind1[1].0.zip ---- Ez az alap.
RoM 1[1].0 Extra Stuff.rar ----- Van még ez.
RoMPatch1[1].0.2.zip ----- És ez. Akkor milyen sorrendben kell ezeket bemásolni???
1. Az alap be a MOD könyvtárba. És aztán? -
Az megoldható valahogyan, hogy a RoM kieggel Föld térképen játszak rendesen? Mert a 18 cives térképet kiválasztva nincsenek új nyersanyagok...
Valahol mintha láttam volna 41 cives térképet. Tényleg van ilyen? Támogatja a ROM-ot? -
Ah. Nincs nekem arra időm. Csak ki akartam próbálni és megnézni, hogy hova fejlődik a dolog. Már talán túl sok épület is van benne...
Azért sokkal finomhangoltabb, mint az eredeti verzió. -
söör #4646 Hali!
Nem , az úgy egy külön mod lesz. A ROM-hoz rakd fel az 1.02 patchet meg az extrát és akkor abban benne lesz így.Aztán akár multizni is lehetne. -
Kszöi, én is pont ezt szedtem le magamtól bár még csak az alapot raktam fel ebből. A Dale féle bombard cuccot külön is leszedtem exe-ben. Akkor az MINDEHOL működni fog? -
söör #4644 Hali!
Töltsd le innen a modot és a kiegészítéseit , szerintem tetszeni fog :http://forums.civfanatics.com/showthread.php?t=238801
Az utóbbi időben sokat játszottam rajta 1 v 1 et multiban.Úgy is nagyon izgalmas. -
Újra kedvem támadt játszani ezzel. Tud valaki olyan modot ami kibővíti ez egységet számát és a választható civics-eket EGYSZERRE? BTS-em van. Azok a modok amik Warlords alá íródtak jók BTS alatt is? Ezer éve nem játszottam már ezzel.. -
Wlakos #4642 Nézz szét az ilyen oldalakon:http://startlap.dicfor.hu/szotar/hun/eng-hun/ -
Tedd fel a Magyarítást,
akkor talán érthető lesz mit mondanak.
-
blur55 #4640 akkor mit kell csinálni, amikor a játék elején a városban azt mondják az emberek, hogy "it's too crowded"? -
Helius #4639 Köszi! -
Wlakos #4638 advanced -> load a mod -
Helius #4637 Sziasztok!
Bocsi az amatőr kérdésért, de a modokat, pl a magyar civilizációt hogyan lehet berakni a játékba? -
privibe küldj egy skp-azonositot, és megbeszéljük!! ;-) -
Több magyar összejött civezni? Adhatnátok részleteket, esetleg én is beszállnék, ha van rá mód:) -
tetszik a dolog..:D kifejezetten tetszik! :DDD -
söör #4633 Üdv !
Nicsak egy ismerős! Szóval már multizunk egy páran, és szerintem nem gáz az ha kezdők is bekerülnek a csapatba hisz itt a játék élvezete a lényeg szerintem.Sok játékmód van ki-ki megtalálja a neki tetszőt. Én a csapatjátékot szeretem és abban is a" nem lóversenyt ". A csapatjátékban mindenki érdekelt egyszerre , nem válik unalmassá mint mikor valakit kipécéznek a többiek és mindenki őt támadja. A kezdők tudnak tanulni , illetve a középhaladók is, a profik pedig gyakorlatban maradnak. -
Wlakos #4632
-
mindegy.. attol még tolhatnánk közösen a neten! ,-) -
uwu #4630 En sokat multizok idegenek ellen. Nem kell eredeti játék hozzá.
1v1 meccseket szeretem, mert azt 1-2 kivételtől eltekintve mindíg megnyerem
A FFA-ban az a gáz, hogy nem mindenki kezd azonos feltételek között, és aki rossz helyen van megszívja, a teamer meccsekben meg az a gáz, ha kezdőkkel kerül egy csapatba az ember, éás az ellenfelek meg nem kezdők... -
okés!! ezzel sokat segitettél!!
aszem igy kicsit élvezetesebb lessz a game!
jössz te is netes gaméra? ha igen dobj egy skyp cimet privibe!! ;-) -
Hülyeséget írok, a körönként bejövő pénzmennyiség is csökken (természetesen), ha növeled a kutatási ráfordítást. -
A képernyő bal felső sarkában van valami üvegcse, olyan kémiai izé... :). Mellette + - gombok, azokon tudod módosítani a kutatásra szánt pénzmennyiséget körönként. Ha módosítod vele együtt csökken a kutatásból hátralevő körök száma, illetve nő a körönként gyűjtött pénzmennyiséged (ami a kincstárat gyarapítja). -
kincstáramban van, és hogy tudom elkölteni..? szivesen elverem gyorsabb fejlesztésekre csak hogy kell? ;*) -
Attól függ hol van az arany. Ha a kincstáradban, akkor költsd el a tudományok gyorsabb fejlesztésére. Ha a földeken, akkor úgy juthatsz hozzá, ha szaporodik a városod és azon a mezőn megjelenik egy lakos, azaz a mező művelés alá kerül. Ezt a várostérképen fehér körrel jelöli a program. -
én ebneen vagyok! ha gondolod irj privit és MSN-en vagy skyp-on lebeszéljük a részleteket! illetve aki még benen van az irjon nekem vagy a kollégának privi üzenmetet, és skyp-on lebeszéljük! egy szuperjó kis multis téma!! király lessz!! gyertek!!
u.i.: a multizáshoz MINDENKÉPPEN eredeti game kell..