Civilization IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mephike
Srácok ez az új kieg valami isteni lett. A kedvencem az volt, amikor a hurrikán ledöntötte az egyik tenger melletti városom felét 😊
A spy egység nagyon kemény lett, pár kör alatt leredukáltam a lakosságot 8asról 1esre. Van itt minden, csak ajánlani tudom, bár még rengeteg újdonság számomra sem teljesen tiszta.

Thx

Amúgy pont a lényeget nem írja, hogy melyik az a tíz nép, vagy mik az új szenáriók. 😊 Sokra megyek azzal hogy a puskapor feltalálása után van 😊

gergod
biztos hogy a legfrisebb patchet probalod?

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

sziasztok

mitõl van az, hogy netes játékot indítanék, erre a belépés után jelzi, hogy új patch van, tegyem fel, mert az kell. letölti, fel is rakja szépen, aztán mégsem indul el, mindig jelzi a patch hiányát. viszont, ha engedem neki, hogy újra letöltse, telepítse, akkor szól, hogy ez a patch már fent van.

http://forums.civfanatics.com/showthread.php?t=222075
Teljes leírás! 😊

Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD

Gyerekek az lenne a kérdésem, hogy az új kieg (Civilization IV Beyond The Sword) mirõl szól és milyen újdonságokat takar? Az alapjátékot nagyon sokáig nyúztam, kiváncsi lennék erre is.

Szerintem a teljesbe is lehet használni ujdonságokat multiba. Mert akkor miértelme az egésznek.

Sanko
(+25/turn) annyi a hasznod abban a körben
ha viszed lefelé a %-ot (nem költesz annyit a kutatásra) akkor még több pénzed marad.....új városok elöször viszik a pénzt, érdemes tartalékolni

a mohának mindig a déli oldala fás

1: szerintem, hogy mennyit költesz rá. Ott helyben változtatni nem tudod, úgyhogy én csak nem törõdöm vele. 😊

2 és 3: Zöld pöttyös dolgok események. Rajtahagyod az egyes opciókon az egeret, megjelenik, hogy mi lesz az effect.
HELP me! Tudok angolul de azért annyira jól mégse. Alapjátékkal játszom és ezzel kapcsolatba lenne 3 kérdésem:
1. Bal felsõ sarokba nekem 2 %-os ráta van. 1. a kutatás és alatta valami spy (ez új). Ezzel kapcsolatosan 2 kérdésem van:
- egy példa 100% kutatás (+25/turn). A zárójelbe írt érték
az mit jelent?
- Ez a spy-os izé micsoda? e mellett is van valami +4/turn
az meg pláne mi ?
2. Bejött nekem egy ablak hogy a swordman-em mondja hogy készen áll valami csatára vagy mi és az ablakba van egy zöld pötty mellette meg egy csomó szöveg. Ez mi?

3. 2.-hez hasonlóan bejön mégegy ugyanilyen ablak de abba meg valami master blacksmith-t ír meg valamit :S ezek mik?

Válaszokat köszi!

Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD

Sanko
az a vicces hogy ez a sok minden már meg volt a Call To Power 2 ben....abból lehetne egy 3-ik...

de addig nyüsti ezt

Értem!
Apropó nincs meg valakinek a Warlords Kézikönyv PDF-be? A civ4 kézikönyve az megvan gondoltam megkérdezem van-e valakinek warlords könyve is digitálisan 😄

gergod
Ki tudja ausztriaban mit neznek es mennyire. Valszeg itt sem nezik nagyon de itt nem merem <#lookaround>

otthon valszeg lekapnam, bar ezt amugy is megvennem, mert nagyon jo es megerdemli hogy megvegyek...

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

Nem akarok túl kiváncsi lenni meg indiszkrét, de miért nem mered?

gergod
A francokat + 8 USD ado.... ez aze genyosag nem feltuntetni. Bar meg mindig megeri...

gergod
igen, sajna ezt nem merem 😞((
viszont lattam Steamen Civ4 + BtS kieg 39.99 USD.... ez igy nem is rossz

Szia! Fellélegezhetsz mert már kijött igaz nem hivatalosan. Torrent oldalakon fellelhetõ!

gergod
óóó tossza meg hogy meg egy het mire kijon.... Itt sogoreknal nem merem lekapni 😞(((

A demo-t van ertlme leszedni?

Botond
Nem értem ezt a sok fanyalgást. Én az alap civ4nél éreztem azt, hogy nem egyértelmû elõrelépés a 3hoz képest, hiszen sokminden kimaradt, ami egyszer már a 3ban volt és bevállt, de cserébe kaptunk egy csomó újdonságot, aztán a Warlordsal még egy nagyobb halom újdonságot, és most itt ez a kiegészítõ és lám visszakaptuk azokat a dolgokat amiket a civ3ban már élvezhettünk meg pár újítást. Nekem eddig nagyon tetszik, végre teljesnek érzem a játékot. :-)
😞 Akkor kár! No mind1 akkor marad ez így ahogy van 😞
Játszunk vele így!
Patchrõl esetleg tudsz valamit? Nekem check for updates-re jelezte hogy van frissítés 😊

Nem müködik nekem a linked, de az biztos, hogy hivatalos oldalon nem írtak olyat, hogy ûrstratégiává alakul az alapjáték. Arról volt szó, hogy a space victoryhoz már nem lesz elég csak megépíteni az ûrhajót, annak célba is kell érnie alá' CIV1. De ez abból áll, hogy van X% esélyed, hogy odaérjen, az alapján hogy mennyi cuccot építettél bele, meg a hajtómûvek számától függ, hogy hány körig is tart ez.
Van hozzá már patch! CSak nem merem frissíteni mert nemtudom hogy van-e hozzá törés :S

Igazad van! Nem is olyan fontos az ûr az csak 1 lehetõség. Mondjuk tényleg egy különálló modként szerepel. De ez tényleg úgy lenne az igazi hogy meghódítom a földet majd kifelé az ûrbe. Bár olvastam hogy az alapjátékba ha kilövöd a spaceshipet akkor az ûrbe kerülsz.
Apropó installkor kér valami firewall valamit ami szükséges a multiplayerhez. Nem tettem fel, ennek ellenére azért mondjuk direct módon tudnék valakivel multiba játszani?

Ugyan már a játék rengeteget javult és sokkal izgalmasabb lett!
Mi 2-en szoktunk játszani egymás ellen és sokkal színesebb a játék. Ûrtechnika nem ez a játék... El sem tudom képzelni nagyon milyen lenne...

Nem minden arany ami hörcsög.

Bár odavésték hogy 12 scenárióba van ezek benne! :S
Hát még azért reménykedek de ha mégsem akkor ez egy nagy fos!

http://hardwired.hu/forum/forum.phtml?area=comment&id=21361
BOCS!

Corporationre gondolsz? Ahhoz a (ha jól emlékszem) azonos nevû tech kell, a céghez passzoló resource, meg egy great person.

Ha a guildekre gondolsz, az ugyanaz, de csak egy szkenárióban vannak.

Ûr: sosem írták, hogy az alap játék folytatódna az ûrben.
Tudja valaki az újjításban hogy lehet beindítani a manufaktúrákat?
Mert csak látom hogy milyen lehetõség van de nem tudom hogy kell aktiválni vagy mit kell kikutatni stb...

Nem minden arany ami hörcsög.

Bár a leírásban azt olvastam hogy ez alap a játékba. Custom game pl aztán spaceship kifejleszt a végén aztán így tovább! Nem írta külön hogy ez csak mod és hogy csak ott mûködik!

Azt hittem tök mind1 melyik pályával vagy milyen generált pályával játszom, elmegyek 2050-ig kilövöm a spaceshipet és folytatódik az egész az ûrben. Bár lehet hogy a Space Race-t bekell kapcsolni és akkor lehet akkor lesz ilyen folytatás. Ha nem akkor 10000000%-ot csalódtam az új kiegbe! Mert külön mod az már izé meg hozé pffff 😞

JAJ NEEEE! Ugye ez azt jelenti hogy Custom game-et játszok akkor semmi ûr?

Hmuda
Jó, rosszul fogalmaztam. Sokkal többmindennel lehetett volna bõvíteni (új hi-tech egységek az egyik amit nagyon vártam például). 😛

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Heh. Eltekintve új csodáktól, leaderektõl és civektõl, kultúrkörönként különbözõ unit grafikáktól, tech tree, és egyéb rebalancoktól, spying bevezetésétõl, corporation-öktöl, apostolic palace-os vallás-kibõvítéstõl, a gyakorlatban igen jól mûködõ quick start lehetõségtõl, igazad van, tényleg nem sok minden változott 😛

Hmuda
Fenébe, akkor az igazi játék alig fejlõdött valamit. 😞

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

robotnyk
single player/beyond the sword content/final frontiers mod
Hmuda
Hát nemtudom. Hogyan kellene elõcsalni azokat a bizonyos ûrcuccokat? Még scenariok között se találtam.

Meg mintha igértek volna hi-tech egységeket az új kutatások mellé, amikkel eddig csak egy küldiben találkoztam, rendes játékban nem igazán.

Alwares
Na holnap én is belevetem magam, már érzem milyen király lesz!

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Botond
Durvasok újítás van. :-)
Sanko
sikerült, nézegetem...

FEnn az az új kieg. Tényleg szuper lehet bár elsõre a civilopedia-ban nem sok minden változást láttam fõleg a technológiák terén. Az ûr egységeket nem találtam meg. Nem értem hogy mûködik.

Kipróbáltam a kieget!!!
Egy isten... van benne ez a Final Frontier mod és valami elképesztõ...
játék a játékban 😄
lényeg az hogy ajánlom mindenkinek!!

Sanko
letülthetõ a fizetõs file planeten kívûl?

Botond
Earth 35 civ map kell :-D
Gnome
megvárom míg lesz hozzá Total Realism mod...úgyláttam már dolgoznak rajta..

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

Kijött 😄

robotnyk
na, hamarosan kiderül, milyen lett ez az új csodakiegészítõ :p
demo? kiegészítõnek minek demo <#wilting>, na mind1, ha nem lesz 6gigás talán még le is töltöm 😊

Sanko
http://www.fileplanet.com/promotions/civ4/

júli 19 demó 😄

gabber a hun
áá már csak husz nap juhééééj 😄😄

Sanko
de ha sikerül tedd közzé