5863

A WAREZT KÉRETIK MELLŐZNI!

• söör
    Azért továbbra is tartom az ajánlatom egy kis multira!
  • söör
    Bocs , vadászokat?
  • söör
    Igen.
    Vasászokat? Mire gondolsz ? Vadászrepülőre?
  • Molnibalage
    Mármint nem csak várost bombardolni, hanem egyes egységeket?

Mikor jön már el az a pillanat amikor az ellenséges vadászokat lehet támadni a sajáttal?
  • söör
    Már a katapulttal is lehet.
  • Molnibalage
    És az az opció hl tűnik fel? Tudnál egy screent felrakni róla?
  • Molnibalage
    Akkor rosszul raktam fel..
  • söör
    Lehet egységeket bombáztatni.
  • Molnibalage
    A Dale's combat mod hatását mikor kéne észrevennem? Mit csinál az?
  • söör
    http://forums.civfanatics.com/downloads.php?do=file&id=8042
    a PublicMaps-ba kell tenni
  • Molnibalage
    Honnan lehet ezt leszedni?
  • söör
    Hali!

Maga a térkép generálása újszerű , nagyon változatos térképek születnek.
  • Molnibalage
    Mi benne az érdekes?
  • söör
    1.lépés :1.0
    2.lépés :1.0.2 patch
    3.lépés :Kalimakhus' extra stuff for RoM 1.0.2
    az alapot be a mod könyvtárba , aztán szépen sorban felüliratni a többivel

föld térképen nem játszottam vele sosem , viszont ajánlom a PerfectWorld.py letöltését majd beillesztését az eredeti helyére.Érdekes nagyon , egy probléma jöhet szóba ha valakinek gyengébb a konfigja azt megfogja
  • Molnibalage
    Felrakom, de így meg nem indul el a MOD...

RiseOfMankind1[1].0.zip ---- Ez az alap.

RoM 1[1].0 Extra Stuff.rar ----- Van még ez.

RoMPatch1[1].0.2.zip ----- És ez. Akkor milyen sorrendben kell ezeket bemásolni???

1. Az alap be a MOD könyvtárba. És aztán?
  • Molnibalage
    Az megoldható valahogyan, hogy a RoM kieggel Föld térképen játszak rendesen? Mert a 18 cives térképet kiválasztva nincsenek új nyersanyagok...

Valahol mintha láttam volna 41 cives térképet. Tényleg van ilyen? Támogatja a ROM-ot?
  • Molnibalage
    Ah. Nincs nekem arra időm. Csak ki akartam próbálni és megnézni, hogy hova fejlődik a dolog. Már talán túl sok épület is van benne...

Azért sokkal finomhangoltabb, mint az eredeti verzió.
  • söör
    Hali!

Nem , az úgy egy külön mod lesz. A ROM-hoz rakd fel az 1.02 patchet meg az extrát és akkor abban benne lesz így.Aztán akár multizni is lehetne.
  • Molnibalage
    Kszöi, én is pont ezt szedtem le magamtól bár még csak az alapot raktam fel ebből. A Dale féle bombard cuccot külön is leszedtem exe-ben. Akkor az MINDEHOL működni fog?
  • söör
    Hali!

Töltsd le innen a modot és a kiegészítéseit , szerintem tetszeni fog :http://forums.civfanatics.com/showthread.php?t=238801
    Az utóbbi időben sokat játszottam rajta 1 v 1 et multiban.Úgy is nagyon izgalmas.
  • Molnibalage
    Újra kedvem támadt játszani ezzel. Tud valaki olyan modot ami kibővíti ez egységet számát és a választható civics-eket EGYSZERRE? BTS-em van. Azok a modok amik Warlords alá íródtak jók BTS alatt is? Ezer éve nem játszottam már ezzel..
  • Wlakos
    Nézz szét az ilyen oldalakon:http://startlap.dicfor.hu/szotar/hun/eng-hun/
  • envoka
    Tedd fel a Magyarítást,
    akkor talán érthető lesz mit mondanak.
  • blur55
    akkor mit kell csinálni, amikor a játék elején a városban azt mondják az emberek, hogy "it's too crowded"?
  • Helius
    Köszi!
  • Wlakos
    advanced -> load a mod
  • Helius
    Sziasztok!
    Bocsi az amatőr kérdésért, de a modokat, pl a magyar civilizációt hogyan lehet berakni a játékba?
  • Nyugis
    privibe küldj egy skp-azonositot, és megbeszéljük!! ;-)
  • Szaruman
    Több magyar összejött civezni? Adhatnátok részleteket, esetleg én is beszállnék, ha van rá mód:)
  • Nyugis
    tetszik a dolog..:D kifejezetten tetszik! :DDD
  • söör
    Üdv !
    Nicsak egy ismerős! Szóval már multizunk egy páran, és szerintem nem gáz az ha kezdők is bekerülnek a csapatba hisz itt a játék élvezete a lényeg szerintem.Sok játékmód van ki-ki megtalálja a neki tetszőt. Én a csapatjátékot szeretem és abban is a" nem lóversenyt ". A csapatjátékban mindenki érdekelt egyszerre , nem válik unalmassá mint mikor valakit kipécéznek a többiek és mindenki őt támadja. A kezdők tudnak tanulni , illetve a középhaladók is, a profik pedig gyakorlatban maradnak.
  • Wlakos
  • Nyugis
    mindegy.. attol még tolhatnánk közösen a neten! ,-)
  • uwu
    En sokat multizok idegenek ellen. Nem kell eredeti játék hozzá.
    1v1 meccseket szeretem, mert azt 1-2 kivételtől eltekintve mindíg megnyerem
    A FFA-ban az a gáz, hogy nem mindenki kezd azonos feltételek között, és aki rossz helyen van megszívja, a teamer meccsekben meg az a gáz, ha kezdőkkel kerül egy csapatba az ember, éás az ellenfelek meg nem kezdők...
  • Nyugis
    okés!! ezzel sokat segitettél!!
    aszem igy kicsit élvezetesebb lessz a game!

jössz te is netes gaméra? ha igen dobj egy skyp cimet privibe!! ;-)
  • Carmang
    Hülyeséget írok, a körönként bejövő pénzmennyiség is csökken (természetesen), ha növeled a kutatási ráfordítást.
  • Carmang
    A képernyő bal felső sarkában van valami üvegcse, olyan kémiai izé... :). Mellette + - gombok, azokon tudod módosítani a kutatásra szánt pénzmennyiséget körönként. Ha módosítod vele együtt csökken a kutatásból hátralevő körök száma, illetve nő a körönként gyűjtött pénzmennyiséged (ami a kincstárat gyarapítja).
  • Nyugis
    kincstáramban van, és hogy tudom elkölteni..? szivesen elverem gyorsabb fejlesztésekre csak hogy kell? ;*)
  • Carmang
    Attól függ hol van az arany. Ha a kincstáradban, akkor költsd el a tudományok gyorsabb fejlesztésére. Ha a földeken, akkor úgy juthatsz hozzá, ha szaporodik a városod és azon a mezőn megjelenik egy lakos, azaz a mező művelés alá kerül. Ezt a várostérképen fehér körrel jelöli a program.
  • Nyugis
    én ebneen vagyok! ha gondolod irj privit és MSN-en vagy skyp-on lebeszéljük a részleteket! illetve aki még benen van az irjon nekem vagy a kollégának privi üzenmetet, és skyp-on lebeszéljük! egy szuperjó kis multis téma!! király lessz!! gyertek!!

u.i.: a multizáshoz MINDENKÉPPEN eredeti game kell..