A WAREZT KÉRETIK MELLŐZNI!

• LSSAHPAUL
    Én úgy csináltam, hogy mikor meglett a betű megnéztem, hogy kinek- milye van, és 1 kör alatt elcseréltem mindent mindenre, ami a piacon volt, kivéve a betűt. Ez azért jó, mert így csak velem tudtak kereskedni.

EZ FENOMENÁLIS :D nagyon jó ötlet!!
    Én lopom a techologiákat, a nagyfal+bekell rakni kémet!!! nem tudost :) ahogy régen csináltam ugyanis egy nagy kém a városba beáldozni is hoz vagy 6 kutatást, tán a tudos is csak 7et hoz de viszont kell a sok spypoint :) de ha valaki nagyon erős tudományilag akkor beáldozok egy nagy spyt az ellenfél városába hogy csak fele annyiba kerüljön egy techology ellopása, mellesleg mindig látom mi van abban a városban.. hihetetlen de úgy van egy rakás egysége hogy ebben a városban Wealth-ot gyárt :p Egyébként ma hajnalban elbuktam a játékomat :( sok évi háborúskodás után.. nekem esélyem se volt, egyre visszaszorultam, a végén már a városokban védekeztem, mindenem eltaposott :p majd bevette a városokat is.. szal nem kényeskedésből hagytam abba hanem mert levágtak.. monarch pedig jónak tünik.. a baj az hogy nem tudom hol rontottam el.