5863
A WAREZT KÉRETIK MELLŐZNI!
-
Meszi #476 isohunt.com es onnan tudsz torrentet letolteni.
Telepitsd az azerous (asszem igy irjak) torrent progit, elinditod, majd file megnyitas es behivod az isohunt-rol letoltott torrentet es mar jon is a civ4 lefele.:) -
Ákos12 #475 de azt szeretnem tudni hol van az a torrent vagy mi és mi az az isohunt
(Nagyon hülye vagyok ugye?) -
#474 oregem,bevallom oszinten,a torrentrol annyit tudok,hogy letoltessel kapcsolatos valami:)de azerty kosz,guglizok egyet:)
hogy a manoba lehet onnan tolteni? -
haxoror #473 reges oldal és most full létszám van :/
isohunton találsz torrentet pillanat alatt ;) -
Ákos12 #472 és mi az oldal címe (torrent...)
(nagyon hülye vagyok tudom!) -
haxoror #471 Én torrentről szedtem ha ez segít vmit :) -
#470 ok..ha összejön valami szóljatok légyszi...kipróbálnám
msn: [email protected] -
#469 Hát úgylátszik ketten már megvagyunk, de még kellene pár ember. -
#468 most értem haza...lessz valami közös game? -
#467 nem fogjak elarulni...mindegy,meglesz...jah,es csak azert nem aruljak el,mert mi lamak vagyunk,ha nem jovunk ra:) -
#466 Emberek, kezd sötétedni. Lassan ideje lenne összeszedni a csapatot és beizzítani a gamespy-t. -
Ákos12 #465 szeretném megtudni honnan lehet LETÖLTENI!
Egy csomóan írják de senki nem modja meg honnan -
CyrSyS #464 Sziasztok! Emlékszem mikor még középiskolás voltam és az egyik évofolyam társam a civ3-ról beszélgetett osztálytársával. Bekapcsolódtam a beszélgetésbe és kiváncsivá tett a játék---> beszereztem rövid időn belül de valahogy nemtudtam a játékon kiigazodni. Grafikája sem tetszett igazán. Valahogy az egésztől ezek után elment a kedvem. fél év mulva tettem egy próbálkozást arra az esetre hogy mégiscsak belelendülök és megszeretem a játékot. Nem nyert. Feladtam végleg. És most mit láttam pont ma?! CIVILIZATION IV. Jó tudom levagyok maradva de sohasem késő és az a lényeg hogy legyen a játék közösség ahol meglehet beszélni a játékkal kapcsolatos dolgokat, problémákat. Hát utána néztem hogy milyen ez IV. képek fantasztikusak----> grafika végre számomra is megfelelő. A bővítések is korrektek szerintem. és még ki is jött. nagyszerü. Jelenleg a letöltés fázisában vagyok, hamarosan beüzemelem a jónak igérkező játékot. ami a vga kártya problémát illeti a játék terén nekem évek óta nvidiám van nem lesz ezzel gondom. alcohollal is lehet futtatni? -
mért néz ki tutorialban a segítő ember így? :| -
#462 letolteni honnan lehet? -
#461 3ikra is kissé kusza :)
Azért lehet ezt tutorial nélkül is nyomni :) -
#460 tudtok segíteni? wanadoo-ra befizettem, de nem enged bejelentkezni, azongya nincs ien felhasználónév...az ftp meg nem müködik.... -
#459 Ja igen, csak aztán meglátva a képernyőt, jobbnak tartottam a "tutorial" menüpontban kezdeni a játékkal való ismerkedést, mert bár a Civ3-at éjszakákon át nyomtam, ez még egy kicsit idegen (így elsőre kevésbé áttekinthető a kezelőfelület mint a 3. részé) -
#458 Lassan el lehet kezdeni szervezni a multit...
Báz Gery, látom megpróbáltál fellépni abba a játékba amelyikben én is benne voltam nemrég. :P -
#457 Nem is tudtam hogy van ilyen torrent tracker és már használtam is
Persze értem a célzást... -
#456 Végre indul! Hazaértem, s 32biten gyönyörűen fut :) -
#455 Én *MODERATED* torrentoldalról szedtem, 150-250K között ingadozó sebességgel. Registry buherálással nem működött, viszont SD4Hide-al igen. Magyar win, magyar minden beállítás, ATI "teszkógazdaságos" Radeon 9200 VGA-val megy a játék. Csak valami brutálisan lassú, már az intro is szaggat, a játék pedig élvezhetetlen. Talán nem ártana lecserélni az őskövület Athlon 1600+omat... -
#454 Töltöttem. Egészen eddig. Most visszaestem 100b/s alá. Azt hiszem sose fog visszagyorsulni. Vagy a szerver döglött be, vagy én vagyok tiltva. -
Ákos12 #453 Honnan "töltöd" a játékot?
Engem is érdekelne -
#452 Na mindegy, majd meglátjuk. Én még csak töltöm a játékot, de előre összegyűjtök magamnak minden hibalehetőséget és a potenciális megoldásokat. Szóval ez egy lehetőség az XML hiba megoldására, másoknak működött. Remélem, nekem elő sem jön. De nekem is ATI kártyám van, fogok én még szenvedni más bugokkal. -
zizzenet #451 Ez azért furcsa, mert a beolvasott értékek nyilván jól vannak beírva az xml-elekbe. A program futása közben létrejövő számértékek stringgé alakítása formázás útján történik, amely művelet paraméterei nyilván lehetnek a környezetből véve. (Már amennyiben a program menet közben is xml-ekben dolgozik, amire van esély.)
Hasonló problémakör a dátumok megadása is.
Megjegyzem azonban: amennyiben definíciók szerint dolgoznak az xml-ekkel, nem merülhetnek fel regionális különbözőségek. Az egyes elemi, illetve natív adattípusok formátuma az XML-ben szabályozott és független a területi beállításoktól. Egy a témához valamit is konyító programozó ehhez igazodik. Mivel az egész játék szerves részét képezi az xml, furcsállanám, hogy efféle hibába fussanak bele. Főleg, hogy a játék több nyelvet is támogat.
És fogalmam sincs, mi a szöszt magyaráztam ilyen nagy vehemenciával, de nézzétek el nekem. Péntek van. Délután. -
#450 Na multiztam egy kicsit. Nekem eddig bejön, bár isz.900 környékén akadt pár ember akinek totál szétment a kapcsolata és akik bejöttek helyettük azok vagy "f*szlámák" voltak, vagy nekik is bénázott a kacsolatuk. Amúgy érdekes módon van megoldva, mert mindenki totál egyszerre lépi a köröket, szóval nehéz lesz összehangolni a támadásokat. Remélem most délután sikerül összehozni egy SG partit. :-)
Csak majd ha lehet akkor Pangeán legyünk mert msot Archipelliagon voltunk és alig volt két embert a 6-ból akik tudtak egymással mit kezdeni. -
Thanatos #449 nekem emg magyar win maygar nyelvi beállitásokal és magyar területi beállitásokkal..., és tökéletesen megy a game..., szal kb enyit errőla teóriáról... -
#448 ööö nem baj, hogy nekem angol windowson magyar beállításokkal működik? Más lesz itt a probléma :) -
#447 Arról van szó, hogy az angolok tizedes pontot használnak, mi (meg sokan mások) meg tizedes vesszőt. A fájlok pedig direktben tizedes pontokkal ellátott számokat tartalmaznak, amit a magyar regionális beállítás nem tud elolvasni. Hülye hiba a fejlesztők részéről, de nem ők az elsők, akik elkövetik. -
Bravoman #446 A Windows-om angol, de a regionális beállítások valszeg tényleg magyaron vannak. Este kipróbálom, remélem tényleg ennyi a megoldás! Kösz. -
zizzenet #445 Ez nekem gyanús. Elvileg a Civ XML-jei kizárólag az angol ábécé karaktereiből kéne táplálkozzanak, akkor viszont minden kódolás szerint helyesnek kelle lenniük. Persze egyes tulajdonnevek speciális karaktereket használnak. Ebben az esetben, ha nem UTF-8 vagy hasonló kódolást alkalmaztak az XML-ekben, akkor az egy nehezen megbocsátható szarvashiba volt a fejlesztők részéről. Éppen ezért kétlem tehát, hogy ez volna a gond, vagyis a Win területi beállításainak módosítása nem biztos, hogy megoldja a problémát. -
#444 Az XML hiba azért van, mert a Windowsod tippem szerint magyar de mindenképpen a regionális beállítások magyarok. Állítsd át a regionális beállításokat angolra.
Ezt a CivFanatics fórumon olvastam. Elvileg így jó. -
BladeW #443 Felig egy kitorolt hozzaszolasra valaszolva: hal istennek ujabban nem jelentkeznek nalam bugok, egyszer volt egy "save-utani feketekepernyos windozz fagyas", de azota semmi. Nagyon remelem hogy igy is marad!! -
#442 na mostmár elindul nekem is
a tutorial az nem...egy csomó xml hibát ir ki -
CéZé #441 Köszi. Igy már végre elindul a 9600xt-m is :) -
#440 csak most megin elbasztam valamit mer a daemon toolsba véletlenül mellékattintottam és 4 meghajtót állitottam be :D és ha kiakarom szedni ujraindul a gép..
szal most először ezt :DD -
#439 ezt ki kellene ide fentre is tenni, mondjuk egy faq formájában. -
#438 ja még nem láttam
kösz ha megy akkor kösz :DD remélem jó
#437 ja sp2őm van -
#437 SP2 XP-d van? Próbáld azon, bár ez csak egy tanács.