5863
A WAREZT KÉRETIK MELLŐZNI!
-
haxoror #517 Na lassan szunya de az IceAge scenariót még megnézem idő előtt 20000-ben kezdődik
Egy korábbi videóban (ign-es asszem) a lovag leütötte a cobrát az égről, remélem ezt azért kivették. -
#516 OLVASS VISSZA!! DE TÉNYLEG!!!
nem lebaszás csak tanács.....keress a hozzászólásaimra... -
#515 Civ I votl a legjobb. Abban Sztalin is benne volt :) Hitlerm ár asszem nem, de ebben meg már sztálin sincs benne :( -
#514 Nincs sajna :( De nekem a pályák tök kicsinek tűnnek. Már időszámítás elött 3000-ben is találkozol a civek 60-70%ával... Úgy lenne a jó, hogy kb 1400 körül találkozzan a népek. -
#513 Persze, hogy belehet. belehet állítani a victory conditionnél, hogy mi legyen, diplomáciai, háborús, kultúrális, stb. -
haxoror #512 A scenariók közül melyik a teljes Föld minden néppel?
(már ha van ilyen egyáltalán) -
haxoror #511 Fejlődés rulz kiváncsi vagyok a Civ5 hogy fog kinézni
-
shogun1 #510 hi
tudnatok segiteni sehogy sem akar elindulni a civ 4, probaltam s4hideot leall h hibat eszlelt, probaltam antiblaxxot( az elso inditas utan kiir vmi hibat de ettol fuggetlenul lehet hasznalni) leirna vki h kell beallitani mert nagyon szeretnem kiprobalni a gamet...
ui: sot meg a regedites sz.rral sem mukodott -
Emmemm #509 Hát eléggé elszomorodtam. 2000-es amd, 768 ram, FX5200. Nem egy ütős konfig, de eddig egy darab játék se szaggatott, erre pont a civ... Már az intró is szaggat, tudnám mi a franctól. Ha a Doom3 elfut 1024*768-on, mediumon akkor a civ-től is elvártam volna legalább ennyit. Tény, nagyon szép lett a grafika, de egyszerűen nem hiszem el hogy ilyen magas a gépigénye? Mitől? A bugok nálam is jelentkeztek: például kék csíkok ha messzire zoom-olok.
Na mindegy, jövőhéten veszek egy új videókártyát, remélem akkor már nem lesz gondom vele. Addigra talán kiadnak egy patchet is. Vagy kettőt. -
Ákos12 #508 Bltban? -
#507 Szerinted!!! -
Ákos12 #506 Elnézést kérek a kérdésért de nektek honnan van meg a game?
-
Bravoman #505 XML ügy - Valóban a regionális beállításokkal volt a gond. Nálam angolra volt állítva, de custom beállításokkal a szám és dátum formátumok. Valamelyik ezek közül zavarta, de az is lehet, hogy a custom beállításokra nem készítették fel a programozók... -
Meszi #504 Nekem antiblaxx-al mukodott. Siman feltelepitettem, a telepites soran frissitettem a directx-et az install cd-rol.
Ja es ati kartyam van, amd3000+ laptop, 512 ram, ati express 200 (nem valami utos...) 128 mega ram. -
#503 Bocs de ehez én kevés vagyok! -
#502 jjee végre jó mán a civ...
egész délelőtt ezt basztam aztán délután meg nem tuttam vele sokat jáccani
majd most
szerintem tök fasza lett -
#501 Hát ha megírod, feltöltöd akkor berakom a banner alá. :-) -
#500 A warezos részre gondoltam mert látom szinte erről szolaz egész topik. -
Ákos12 #499 bocsánat -
#498 Civ-hez FAQ? Még egy komplett fordításnál is keményebb feladat lenne. :-) -
#497 Már mondtam: privátban beszéld meg az illetékesekkel vagy menj egy erre létrehozott topicba. -
#496 Lehet,hogy valakinek kéne csinálni egy FAQ-t!!!! -
#494 ohh,bocsanatot kerek az uraktol/holgyektol...elnezest az offtopic beszolasert... -
#493 Na mostantól fogva a különböző torrentes problémákat privátban beszéljétek meg, mert semmi szükség rájuk. -
Ákos12 #492 rendben
-
BladeW #491 INTERNETROL -
Ákos12 #490 és az honnan kellene hogy legyen? -
#489 én is mindig magamat okoltam, hogy miért nem tetszik ez nekem, de akkor még más volt az ízlésem talán. gondoltam ezzel teszek egy próbát, és bejött :)
antiblaxx+daemon, én így használom -
Ákos12 #488 jolvan -
joe69 #487 mintha a falnak beszelnenk... -
BladeW #486 Torrent tutorialt keretik nem a civ4 topicban megbeszelni! -
Meszi #485 Google: download aureus... -
#484 a torrent klienssel megnyitod -
haxoror #483 Azureus de a bitcomet-tel jobban jársz -
#482 mar csak egy kerdes...honnan toltsem azeroust? -
Ákos12 #481 de hogy inditom el a torrent fájlokat? (vagy miket) -
joe69 #480 ne offoljunk plz -
haxoror #479 Na nem gyengét szoptam a DirectX vmiért nem hajlandó települni le kellett szednem egy installert ehhez:
D3DX DLL 26
Ott a link ha esetleg másnál is lesz ez a problem -
Ákos12 #478 de melyik Azureust kell letölteni? -
Ákos12 #477 köszi szépen!!!!