5863

A WAREZT KÉRETIK MELLŐZNI!

• haxoror
    Na lassan szunya de az IceAge scenariót még megnézem idő előtt 20000-ben kezdődik

Egy korábbi videóban (ign-es asszem) a lovag leütötte a cobrát az égről, remélem ezt azért kivették.
  • Sanko
    OLVASS VISSZA!! DE TÉNYLEG!!!

nem lebaszás csak tanács.....keress a hozzászólásaimra...
  • I.C.ram
    Civ I votl a legjobb. Abban Sztalin is benne volt :) Hitlerm ár asszem nem, de ebben meg már sztálin sincs benne :(
  • I.C.ram
    Nincs sajna :( De nekem a pályák tök kicsinek tűnnek. Már időszámítás elött 3000-ben is találkozol a civek 60-70%ával... Úgy lenne a jó, hogy kb 1400 körül találkozzan a népek.
  • I.C.ram
    Persze, hogy belehet. belehet állítani a victory conditionnél, hogy mi legyen, diplomáciai, háborús, kultúrális, stb.
  • haxoror
    A scenariók közül melyik a teljes Föld minden néppel?
    (már ha van ilyen egyáltalán)
  • haxoror
    Fejlődés rulz kiváncsi vagyok a Civ5 hogy fog kinézni
  • shogun1
    hi
    tudnatok segiteni sehogy sem akar elindulni a civ 4, probaltam s4hideot leall h hibat eszlelt, probaltam antiblaxxot( az elso inditas utan kiir vmi hibat de ettol fuggetlenul lehet hasznalni) leirna vki h kell beallitani mert nagyon szeretnem kiprobalni a gamet...
    ui: sot meg a regedites sz.rral sem mukodott
  • Emmemm
    Hát eléggé elszomorodtam. 2000-es amd, 768 ram, FX5200. Nem egy ütős konfig, de eddig egy darab játék se szaggatott, erre pont a civ... Már az intró is szaggat, tudnám mi a franctól. Ha a Doom3 elfut 1024*768-on, mediumon akkor a civ-től is elvártam volna legalább ennyit. Tény, nagyon szép lett a grafika, de egyszerűen nem hiszem el hogy ilyen magas a gépigénye? Mitől? A bugok nálam is jelentkeztek: például kék csíkok ha messzire zoom-olok.
    Na mindegy, jövőhéten veszek egy új videókártyát, remélem akkor már nem lesz gondom vele. Addigra talán kiadnak egy patchet is. Vagy kettőt.
  • Ákos12
    Bltban?
  • BaziJoe
    Szerinted!!!
  • Ákos12
    Elnézést kérek a kérdésért de nektek honnan van meg a game?
  • Bravoman
    XML ügy - Valóban a regionális beállításokkal volt a gond. Nálam angolra volt állítva, de custom beállításokkal a szám és dátum formátumok. Valamelyik ezek közül zavarta, de az is lehet, hogy a custom beállításokra nem készítették fel a programozók...
  • Meszi
    Nekem antiblaxx-al mukodott. Siman feltelepitettem, a telepites soran frissitettem a directx-et az install cd-rol.
    Ja es ati kartyam van, amd3000+ laptop, 512 ram, ati express 200 (nem valami utos...) 128 mega ram.
  • BaziJoe
    Bocs de ehez én kevés vagyok!
  • Captain Sparrow
    jjee végre jó mán a civ...
    egész délelőtt ezt basztam aztán délután meg nem tuttam vele sokat jáccani
    majd most
    szerintem tök fasza lett
  • Hmuda
    Hát ha megírod, feltöltöd akkor berakom a banner alá. :-)
  • BaziJoe
    A warezos részre gondoltam mert látom szinte erről szolaz egész topik.
  • Ákos12
    bocsánat
  • Hmuda
    Civ-hez FAQ? Még egy komplett fordításnál is keményebb feladat lenne. :-)
  • Hmuda
    Már mondtam: privátban beszéld meg az illetékesekkel vagy menj egy erre létrehozott topicba.
  • BaziJoe
    Lehet,hogy valakinek kéne csinálni egy FAQ-t!!!!
  • leveskocka
    ohh,bocsanatot kerek az uraktol/holgyektol...elnezest az offtopic beszolasert...
  • Hmuda
    Na mostantól fogva a különböző torrentes problémákat privátban beszéljétek meg, mert semmi szükség rájuk.
  • Ákos12
    rendben
  • BladeW
    INTERNETROL
  • Ákos12
    és az honnan kellene hogy legyen?
  • robotnyk
    én is mindig magamat okoltam, hogy miért nem tetszik ez nekem, de akkor még más volt az ízlésem talán. gondoltam ezzel teszek egy próbát, és bejött :)

antiblaxx+daemon, én így használom
  • Ákos12
    jolvan
  • joe69
    mintha a falnak beszelnenk...
  • BladeW
    Torrent tutorialt keretik nem a civ4 topicban megbeszelni!
  • Meszi
    Google: download aureus...
  • nyami
    a torrent klienssel megnyitod
  • haxoror
    Azureus de a bitcomet-tel jobban jársz
  • leveskocka
    mar csak egy kerdes...honnan toltsem azeroust?
  • Ákos12
    de hogy inditom el a torrent fájlokat? (vagy miket)
  • joe69
    ne offoljunk plz
  • haxoror
    Na nem gyengét szoptam a DirectX vmiért nem hajlandó települni le kellett szednem egy installert ehhez:
    D3DX DLL 26
    Ott a link ha esetleg másnál is lesz ez a problem
  • Ákos12
    de melyik Azureust kell letölteni?
  • Ákos12
    köszi szépen!!!!