5863
A WAREZT KÉRETIK MELLŐZNI!
-
sbi85 #395 alcohol megy x64 alatt??? -
#394 ok...leírom még 1x mi volt nekem, mit tettem....
sima install demontolls-al
indít -> keresi a dvd-t
sd4hide (link lejjebb) -> nem kér dvd, de error reporttal el sem indul...
uj driver ati-hoz - > nincs változás
dx9c ujra install -> semmi
civ4.exe win2000 compatibilitás -> semmi...
amit én leszedtem az csak *.mdf file volt.
megjött a *.mds file... mount - dvd kér (grrrrrrrrrrr)
sd4hide -> és megy.....
nem tudom mitől, vagy melyik lépést lehet kihagyni, de most jó...és most megyek is jáccani mert meghalok az idegtől...
KÖSZI A FILET!!!!! -
#393 :)) tán még se, jó játékot! -
#392 I S T E N V A G Y!!!!!!!!
végre megy!!!!!!!!! -
#391 Akkor használj alcoholt -
sbi85 #390 de a daemin 3.47 nem megy x64 alatt -
#389 Köszönönom, megjött...ki is próbálom!!!!!!! -
#388 Használj daemont 3.47 -ot. -
#387 Asszem elküldtem, de ha még sem, jelezd! -
sbi85 #386 vagy valaki részletesen írja le hogyan kéne megcsinálni a dolgokat -
sbi85 #385 mer nekem sehogy se akar elindulni.
Anti-blaxx gondolom nem megy FantomDVDvel,az sr7stop meg azt írja hogy nincs mit elrejteni, az sd4hide meg megy de attól még azt írja h nincs bennt a dvd.
pls valaki help -
sbi85 #384 van itt valaki aki 64bites windows alatt futtatja a civ4-et? -
#383 http://cdmediaworld.com/hardware/cdrom/cd.shtml -
#382 ha visszaolvastok ot van a link az sd4 hez is meg ugyan ott van a blax is.....
viszont még nem kaptam email....
Kérem valaki küldje el emailben az isofilehoz tartozó információs filet!!!!
[email protected]
civilization4.mds
KÖSZÖNÖM!!!!!!!!
-
#381 kurva annyát
nekem is azt irja ki hogy Failde to Initalized Renderer
annyát (Ati 9600xt) -
#380 de először neked is ezt irta ki hibának?
-
#379 sd4hide -ot énse találtam, anti blaxxot pedig megtalálja! -
#378 antiblaxxot honnan szeggyem le..
állitolag sd4hide is megy ha ezt irja ki mint nalam de honnan szeggyem le?
gógléba beirtam nem tlaált semmit -
#377 én is megcsináltam a regedites cuccot, de nem működött, viszont anti blaxx -al ment! próbáld meg azt;) -
#376 na, kipróbáltam végre! sztem móka lett, és végre itt van a hosszúhétvége:D a tutoriallal túrtam, bár furcsamód az útépítés után nem ment tovább-ehhe, nanembaj, semmi sem tökéletes:))) -
#375 kelle krekkelni?? vagy mit csináljak? Mindig azt irja ki mintha krekkeltetni kéne..please insert blabla
pedig megcsináltamm a regedites dolgokat de ugyanaz -
Thanatos #374 jah zene nekem is nagyon bejön, szvsz nem nagyon tdtak volna jobbat találni a civ hangulatához... -
#373 Van zene de azok már a generál korszakzenék. -
BladeW #372 Zenerol jut eszembe: jatek kozben van zene? Mert en az elejen mintha hallottam volna, de ujabban az sincs... -
#371 -
#370 Na megy már nekem is végre a dolog, most tolom a tutorialt. -
#369 Ja a zene nagyon bejövős. Amik az intro és a főmenü alatt mennek azok nagyon jól sikerült darabok. Kicsit Disney mesékre hajazó zene, de megteremtik a hangulatot a játékhoz.
Az is kellemes meglepetés volt, hogy visszhozták az első rész kezdő slideshowját. Nimoy itt is domborít. -
#368 Sziasztok magyarosítás várható a játékhoz??? -
#367 nekem a #296-os megoldás nem segített, ám ekkor elkezdtem próbálgatni, hogy nemcsak a "rendszergazda" sort, hanem a "létrehozó tulajdonos" sorát is letiltottam. így már faszán megy, eddig nagyon tetszik! valahogy összeszedettebbnek tűnik, mint a civ3, pedig az se kutya... -
#366 Amúgy Leonard Nimoy-nál jobb narrátort keresve se találhattak volna. Amikor a szatelit fejlesztés végén elkezdett pittyegni..hát azt hittem menten leesek a székről. XD -
#365 zsír köszi [nem tudta h a torrent oldal lejelszavazza] -
#364 ATI-nál jó a legújabb driver (főleg 9600XT-vel). Nekem is ilyen kártyám van, 5.10-es driver és semmi gond nincs a játékkal (leszámítva a későbbi korokban a hoszzú gondolkozást, de az már alapvető Civ-betegség. -
Newfronter #363 Itt a jelszó: www.torrent-galaxy.to -
#362 sry linkként akartam :@ -
#361 -
Thanatos #360 abba az epic menetbe énis beszálnék :D -
#359 "akinel hibaval kilep ne az mdf-et hanem az mds "
küld el légyszives az mds filet emailben....az nekem nem volt benne a torrentbe...
köszönöm...
[email protected] -
Thanatos #358 én csak normált kezdtem de ma egész nap azt nyomtam :D sőt még nyomom, msot lesznek majd tankjaim meg repülőim :P
amugy igy hogy nem mentek nálam is 0 bug és mivel minden körbe auto save van igy külön mentésnek nincs értelme :) -
#357 #296 <----------- ezt úgy érted, hogy miért raktam bele a hozzászólásba? -
#356 milyen jelszót kér kicsomagoláskor?