5863

A WAREZT KÉRETIK MELLŐZNI!

• Thanatos
    a sajto véleménye kb 0-t ér tudhatnád :)
    másrészt meg az nagy vigaz hogy sikerült 10 gépre optimalizálni a tied meg pont a 11. :)
  • Hmuda
    A hiba az ön készülékében van. Minden egyes újságírói és játékosok által írt review az egekig magasztalja, de egyikben még csak említés szintjén se esik szó bugokról (leszámítva az ATI problémát, de az köztudomású). Frissíts drivert, vagy ne szemeteld tele a wint.

(Csak sajtót nézve szólok, nekem még mindig csorog lefelé.)
  • Attiska
    Én azt nem értem, hogy mi a fasznak vannak a teszterek, hogy a francba lehet ilyen bugosan kiadni valamit?
  • nyeksek
    sd4hide-al most elindult, pedig eddig kb 100szor próbáltam azzal is sikertelenül...
  • BladeW
    Na meg arrol nem is beszelve
  • nyeksek
    Hálistennek én eddig nem találkoztam semmi buggal, mivel 1etlen itt leírt megoldással se indul el a game.
  • Thanatos
    #307...., ha az rendszeres lesz sokra fogok menni a savejeimmel :D
  • BladeW
    Szeretnek mindenkinek jo tanaccsal szolgalni: mentsetek surun, mert a jatek iszonyat szinten tele van buggal:

- a minimap egy ido utan (nem jottem ra mitol) hasznalhatatlanna valik, kek-feher csikok lesznek a terep helyen. Ezzel parhuzamosan amikor kizoomol az ember legkulso nezetbe (ahol latszanak a felhok) szinten csak csikokat latni

- de ami a legaggasztobb, hogy az elobb egyik pillanatrol a masikra magatol kilepett, majd a kulfoldi forumokon is emlegetett hibauzenettel (vmi directx init failed vagy mi), nem volt hajlando ujra elindulni. A windowst is olyan szinten szetkurta hogy atlatszo lett az osszes ablak, es ujrainditani se lehetett a rendszert, csak reset segitett. Nvidia kartyam van, eddig csak ATI-ra hallottam ilyesmi panaszt

- ha par ora jatek utan ilyen orbitalis bugokba fut bele az ember elkepzelni se tudom milyen es mennyi jatektechnikai bug maradhatott az 1.0-nak minositett verzioban...

Szoval csak ovatosan :)
  • Thanatos
    amugy akinek megy az se örüljön...., kicsit még faszbugos a dolog..., most probáltam pl savegamet visszatölteni és vissza is tölti csak mielött bármit cisnálhatnék újrainditja a gépet... (nem kékhalálosdi, ott ki van lőve az auto ujrainditás).... szal érdekes egy dolog... :(
  • zizzenet
    Köszi! Ezek jó hírek.
  • princeofdark
    Nekem is simán megy!

HURRÁ!
  • laslandes
    Nekem nem akad egyáltalán. X600-as karim van. Térképgenerátor van benne, kb. ugyanazokat be lehet állítani mint a Civ 3-ban.
  • Yossi
    nekem mar a kitomoritesnel elszall, azt irja, hogy az mdf ? file crc hibas. lehet ez a winrar verziojatol?

• Lacc
    Lol nekem is gebasz van, elindul meg minden, de az intro videót nem látom, csak egy nagy kékséget, gondolom codec probléma, aztán a menüben nem látom a szöveget, csak a hátteret a Földdel. lol
  • Thanatos
    picit? akkorától még az első hsz se férne be a képre :(
    jah amugy nekem ugy tünik multi fog menni tökéletesen, simán beengedett a lobbyba, tovább nem nzétem emrt összes game passos volt de szvsz az is fog menni
  • Thanatos
    heh :D, nem tom mi a problémád akkor :D
  • Mayan
    Szerintem picit tul nagy.
  • zizzenet
    És #289?
  • Kandurex
    #293 "ja, az nekem is be van állítva"
  • Thanatos
    ezer egyszer le lett már mindenhol irva de a kedvedért:
    HKEY_LOCAL_MACHINE\HARDWARE\DEVICEMAP\Scsi\Scsi Port 4 (nekem a 4es de az amelyikben van egy d347prt értékü kulcs...)
    jobb katt rá > engedélyek >rendszertgizda > olvasás megtagadása...

és még:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\MountedDevices
    erre is jobbkatt engedélyek rendszergizdától olvasás emgtagadása...,

játéka válogatja hogy melyikehez melyik kell, esetleg mindkettő, de a kettővel együtt edig nekem összes securom ment....

(ehez pl nekem csak az ucso van msot megcsinálva és simán megy a civ4 daemonból, semmi sufnituning progi nem kell hozzá...)
  • zizzenet
    Idézet az egyik hivatalosnak minősíthető fórumról, a Firaxis közölte az alábbiakat azok számára, akiknek inicializáláskor problémája van. Remélem, hasznos, hogy bemásolom ide.

Firaxis is currently looking into the startup issues people are experiencing.

There appear to be two seperate issues which lead to the "Failed to Initialize Renderer" bug.

-------------------------------

1) When installing Civ 4 you MUST install the version of DirectX 9 that shows up. If you get a window asking you to upgrade you NEED to update to the new version. Aside from Civ 4 this version is only available through the DirectX Development kit and does not come with other games or with the user DirectX you find through Microsoft.

-------------------------------

If you still get the error...

2) People who are receiving a failure to initialize error on startup that own ATI cards should do the following. This has worked on every test case where this problem was experienced.

1. Go to add/remove programs and uninstall the listing titled ‘ATI Graphics Driver’
    2. Once uninstalled they need to download the latest version of the Windows Catalyst Driver – 5.10

Windows XP & Windows 2000:
    https://support.ati.com/ics/support/...ge&folderID=27

3. REBOOT
    4. Retry launching the game
  • Pluskast
    Még nem szereztem meg a játékot de nem tudjátok 800xt-vel is problémás a dolog? Mert ha igen akkor inkább nem szerzem be mert feleslegesen nem akarom idegesíteni magamat.
  • Kandurex
    Ja, ez nekem is be van állítva :))

Más találtam egy bannert, csak kicsit nagynak tűnik, szerintetek? Csere? Vagy valaki csinál jobbat?

• Emmemm
    Na Antiblaxxal elindult nekem is, de izé... szaggat. Pedig medium grafikára állítottam és elméletileg az ajánlott konfigon fut. Kicsit zavar. Rohadt 3D.
    De nekem ez gyanús, valami hiba lehet, tudnám mi.
  • CéZé
    Tessék :)
    Atira van valami megoldás 9600xt-n nem tudom elindítani...
  • Kandurex
    No erre kíváncsi vagyok, avass be!
  • zizzenet
    Azt jól látom az IGN és a GameSpot "video review"-jában, hogy kissé akadozós a játék, főleg távolnézetben? Mondhatni már-már közepes FPS számmal megy?

Másik kérdés: van benne olyan véletlen térképgenerátor, mint a Civ III-ban, vagy itt csak előre gyártott térképek vannak különböző méretekben?
  • Thanatos
    és van aki hajlandó votl egy db registry kulsc engedélyeit átálitani és azóta semi godnja semilyen securomos gameval... :)
  • Ranger23
    Most keresek alcohol progit és azzal próbálom meg.
  • Ranger23
    Hihetetlen...
  • joe69
    akinel hibaval kilep ne az mdf-et hanem az mds fajlt mountolja, nekem ugy elindult (sd4hide-dal)
  • Kandurex
    Változó. Volt, aki letépte az összes CD-DVD IDE kábelt és a 3.47 daemonnal tökéletes volt. Aztán olyan is, aki antiblaxx -ot használt, volt aki CDhide -t, volt aki SR7 és utoljára sd4hide, de nem utolsó sorban, és vagy te, aki egyelőre még semmit :))
  • Ranger23
    Valkinek volt már ilyen gondja hogy kéri a dvd-t. Hogy oldottátok meg?
  • Thanatos
    sazedd le torrentről...
  • Thanatos
    nem kéne ilyen buher programokal szenvedni és nem lenne gond :)
  • Thanatos
    nekem alapból bejön de nem sokat nyomtam még vele
  • danika82
    A kompatibilitást állítsd win2000-re.
    Nekem így sikerült!
  • Sanko
    demon tools (virtuális cd) mountolás=iso file felépítése (berakta a cd-t a virtuális cd-be)
    tök minde1 hogy kiírod vagy mountolod....

• Newfronter
    IGN 9.4 - Szerintem ez nem rossz értékelés. :))
  • Ranger23
    Nah, lejött, feltelepítettem, leléptem a NET -ről, bemount -oltam a 3.47 DAEMON -ba, play és simán indult.

bemount -oltam ez mit jelent?????
    Én akármit csinálok kéri a DVD-t. hihetetlen hogy a siker kapujában állok :(