5863
A WAREZT KÉRETIK MELLŐZNI!
-
#355 sd4hide nélkül kéri a dvd-t... -
#354 #296, és hagyd a fenébe a sd4hide -t! -
#353 Ne a legújabb ati cuccokat tedd föl! Nekem 5.8-assal tökéletesen megy. Ugyanolyan kártyám van. A mi kártyáinkhoz nem érdemes mindig a legújabb drivereket feltenni, mert bizony ezek már nem élvonalbeli kártyák, már nem erre fejlesztik a drivert.
Nekem deamon emu egyik sem kell.
Próbáld ki az antiblaxx-ot, nekem azzal simán megy. 3-4 óra játék, semmi hiba, amit itt előttem írtak, tökéletesen ment. -
#352 el vagyok keseredve...sehogy se jó...
ATI9600XT
demontools 3.47 minden emu bekapcsolva
elindítva dvd-t kér....
sd4hide elindít...nem kér semmit de egy kis idő után:
"A(z) Sid Meier's Civilization 4 hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük."
minden más játék tökjól megy....BF2-től az Imperialism 2-ig....
még feltettem a legutolsó ati-s cuccokat is de semmi változás...
HELP!!!!!!!! -
#351 Igen persze -
#350 Jól hangzik! :D -
#349 Egyvalamit nagoyn hiányolok, ez pedig a palota építgetése. Imádtam csinosítani a vityillómat a történelem során, ez most eltünt (legalábbis tutorialban nem volt). :-(
gergod: mind a két bejegyzés módosítva lett?
Lacc: Majd ha sikerült beüzemelned, akkor lehetne csinálni egy e-mailes epic mecset. Jövő okóberre végeznénk is. -
#348 próbálj korábbi drivert -
#347 Akkor igen szerencsés vagy koma, mert nekem rohadtul nem akarja még behozni mindig a menüt, ill. az animok helyett is csak kék képernyőt kapok az arcomba. Úgy tűnik nekem várni kell az új driverre... -
#346 Hát nekem sajna így nem megy, csak antiblaxx-al :( -
#345 Ja igen: akinek esetleg nem akarna elindulni, próbáljátok a szokásos registry szöszölést ami SafeDisces progiknál szokott lenni. Nekem annyi bőven elég volt. -
#344 Nah, laza két és fél óra alatt megvolt a tutorial. ATI kártyám van (9600xt) és a fellépő problémák száma: nulla. Ilyen jól összerakott játékot keveset látni mostanában.
Azt hiszem nekiesek egy epic menetnek. Azzal eleszek pár napig... -
#343 fú srácok nincs vkinek pass-a wanadoora? 5 file hiányzik még, max egy órára kellene. ha igen, küldd privbe plz -
Thanatos #342 daemon tolls + #296 -al összes se4curomos game megy kivétel nélkül... -
#341 Hell!
Nekem sikerült elindítani a játékot sf4hide-al (másképp nem indult,mert kérte a DVD-t)!
Tökkkkkkéletesen fut a játék, és sztem nagyon szép és hangulatos! Szóval nem is szaporítom tovább a szót!:) -
#340 Jó, akkor áruld már el kérlek, hogy milyen virtuális meghajtóprogit használsz! -
Thanatos #339 pointosan :) főleg hogy még fölöslegesek is :P -
#338 Hát igen, valahogy nem bízok az ilyen progikban, meg hát mi a csudának használjam, ha nélküle is elindult :D Meg a másik, hogy hallottam hogy rengeteg embernek úgy szétcseszte az Antiblaxx a gépét, hogy winreinstall kellett. Na én az ilyen progikból nem kérek. -
#337 Várható ehhez a progihoz magyarítás? Mert az alapok megvannak, de azért akkora penge nem vagyok :( -
Thanatos #336 végre egy ember aki nem erőlteti ezeket a sufnituning progikat -
#335 Olvasok itt sokféle problémáról ati kártyákkal, meg bugokról. Hát nekem, lekopogom, egyikkel sincs bajom eddig, pedig Ati 9800-as kártyám van. Sőt nekem semmilyen progi nem kellett (antiblaxx, sd4hide stb), install után símán indult a játék. Eddig kb. 2 órát nyomtam vele, vannak benne új dolgok, a grafika tökéletes szerintem ehhez a játékhoz, én egyedül a közelebbi városnézetet hiányolom, ami a régebbi verziókban megvolt. Szóval jónak tűnik, semmilyen buggal nem találkoztam eddig, se csikózódás, se desktopra kilépés, semmi. Lehet, hogy én vagyok az egyetlen ilyen?? -
#334 Pár órája már én is játszom a játékkal, de még egy árva buggal sem találkoztam. Ez nem ellenvélemény, csak megállapítás. -
Thanatos #333 és amugy mindezektől eltekintve az tény hogy a msotani játékok közül mgé igyis az egyik leg bugmentesebb game..., efelé halad a játékvilág :D -
Thanatos #332 tény és még igaz is lehet, de ettől még ez nem 100% hogy nála van a hiba..., tudod ha valami 100ból csak egy gépen bugos akkor is a programozok sara... ( na persze nem a élőhalott winekről, 40éves driverekről és virusoktól hemzsegő gépekről van szó de ahogy kivettem nála sem ez a helyzet..., az én hibámnál meg driverek és társai alapból kilőve, a winnek meg semmi baja és még elég friss :P) -
Thanatos #331 ott a pont :) -
Thanatos #330 hát énis magasztalom de a savesdi ha tényleg olyan mitn sejtem kissé idegesitő...., és azéprt mert sokaknak nincs vele gond az még nem jleneti hogy nem létezi a hiba..., a sajót meg olyan hogy neked lehet hogy jelent valamit de nekem nem sokat, max a shotokat nézegetni :P volt már bőven olyan hogy amit lepontoztak bejött és olyan is hogy amit egekbe magasztaltak max egy órát volt a gépen..., hiába mond a sajtó amit akar amit ők "tesztelen" az csak szubjektiv nézőpont, objectivan ezt nem nagyon lehet innentől kezdve meg vagy egyezik a véleményünk vagy nem... -
#329 sohice, sohice
erre mondják hogy aki kapja, marja... -
#328 akit érdekel, van egy ma hatig érvényes (nemmonommelyiksite)-belépőm. azalatt pont lejön a civ4, ha gyors a net :) -
BladeW #327 A bugok termeszete ilyen, van ahol elojon, van ahol nem... Ami szembeotlo volt nekem, hogy par ora jatek utan ennyi buggal talalkoztam. (Es ezek csak grafikai problemak) Mas jateknak 2 oldalnyi bugjavitasokbol is jo ha egyet eszre szoktam venni. -
#326 /off
Vilmoska nevű észlény kieszközölte magának a ban-t és ehez hasonló szövegekkel szórakoztatta a "Best of Büntipontok" topic lakóit. Vagy fél napig szórakoztatott minket. :-)
/on -
#325 Off: Hmuda az álírásodban lévő szöveg honnan van? Nagyon LOL! -
#324 "Csak sajtót nézve szólok, nekem még mindig csorog lefelé."
Én csak észérvekkel próbálom kideríteni, hogy vajon most a játékosok 90%-a látványosan nem vesz tudomást a bugokról, vagy csak nálad problémázik, hogy tudjam mire számítsak. -
BladeW #323 Ugyanazt a Clonecd-t szedtem mint mindenki mas, hagyjuk mar, ha nem vagy kepes elfogadni hogy a jatek bugos, raadasul meg ki sem probaltad a jatekot nem tudom mirol beszelunk... -
#322 Érdekes, még a hivatalos fórumokon se merült fel a problmád. Érdekes verziót tölthettél le. -
KorruptOrszag #321 jah. amúgy meg régen rossz, ha civ topicban egyáltalán szóba jön a videokártya téma. régebben a civ állt a legmesszebb attól, hogy kikényszerítse a userektől az újabb alkatrészek vásárlását, egyszerű grafikájú, hangulatos kis játék volt. most meg már pixel shader kell neki meg TnL? haladni kell a korral, de azt a hardverbővítési kényszerítősdit, ami természetes módon zajlott eddig is, nem a civnek kéne magára vállalnia..ez megmaradhatna a doom, half life stb. cuccoknak. ;) -
zizzenet #320 Kíváncsi lennék, ennek az illetőnek milyen videókártyája van. -
BladeW #319 Igen, a hiba meg Thantalos gepeben is van, mas nem panaszkodott save bugra, neki is biztos azert van mert tele van szemetelve a windowsa, meg legfrissebb drivere sincs...
Nos nekem nincs teleszemetelve a windowsom, es legfrissebb nvidia driver van fent, de lehet hogy az en gepemben van a hiba. De varjuk meg a jovoheti bugtenger javito patchet es meglatjuk. -
KorruptOrszag #318 "And it's all bad news. Basically, if you are getting the black terrain, it means that your video chipset is too old to run the game, and there is no solution planned for that. If you are seeing some of the terrain, while the rest is black, it means the same thing--your video chipset is too old, and you will not be able to play the game properly on that machine.
So, in conclusion, if you are having video problems with Civ4, they are there to stay because Firaxis made the game that way. There is no solution right now, and there is not one planned in the future. I am returning my own copy to the store tomorrow. Apparently, my one-and-a-half-year-old P4 2.4 laptop, which runs Doom 3 and HL2 flawlessly is not good enough to run the incredibly technologically advanced Civ4."
Állítólag ezt az infót a Firaxistól szerezték. Szóval aki a "black terrain"-problémával küzd, az ne várjon megoldást rá, nem lesz patch. Egyszerűen elavult lett a videokártyája. -
#317 Nem csak a sajtó. A játékosok 99%-a is magasztalja, de az ATI problémán kívül senki nem szól egy szót se bugokról, és azért van még megbízható sajtó a világon (pl GameSpot, ha náluk valami 9.0 fölötti akkor az már jelent valamit). -
Thanatos #316 mongyuk igaz nekem eddig csak a saves bug volt de az nekemk épp elég idegesitő :P
viszotn most probálgattam, hogy ha kivág deskre a game akkor autosave-t tudja hazsnálni...., ugy tünik mintha attol kurodott volna el amikor én is saveltem rendesen :/ nah mind1, még kivizsgálás alatt :)