5863
A WAREZT KÉRETIK MELLŐZNI!
-
Thanatos #557 könyörgöm banner alaá valami illetékes rakja már be hogy az iylen kérdésekért pont és törlés vagy mittomén..., azthittem civ4-el csak az értelmesebbje foglalkozik de nem :((( -
#556 Azért sajnálom, hogy ez a topik leállt az idiótábbnál idiótább kérdések szintjén, és nem a játékról van benne szó, hanem pár write only gyökér 1000x is felteszi a kérdéseit. Aki meg annyira nyámnyila, hogy nem tudja sem letölteni sem elindítani, az
a) pasziánszozhat, feltéve ha valaki felinstallálta neki a windózt
b) megveheti ha megjelent a boltban. -
Madmartigen #555 Hol találom a thanatos által említett registry keyt? milyen könyvtár alatt? -
Madmartigen #554 hogyha végigolvastad volna az összes postomat, akkor tudnád hogy már telepítéskor jelezte, hogy nem fogja felrakni...directx did not copy a required file.. -
Madmartigen #553 a probléma megoldódott, találtam egy siteot ahonnan letölthetőek a hiányzó dll-ek...http://www.toymaker.info/Games/html/d3dx_dlls.html -
#552 Telepítéskor felrakja neked... -
Madmartigen #551 biztos vagyok benne, hogy tudjátok honnan tölthetem le azt a 9.0c directx verzsönt, amit a civ4 is használ.. áruljátok el:p -
Thanatos #550 vannak barbárok is -
Anor #549 Hi all!
nekem olyan gondom lenne, a game megy (daemon+blaxx) de a tutorial-nál kéri a cd-t :S
Ami furi még "talán az előző részek miatt" nem tudok farmot építeni(civil service required) és a "moutain-ra" ami most peak vagy mi a pék :D nem lehet menni. Lehet hogy majd később?? Még nagyon az elején vagyok. Ja és a barbárok helyett medvék, farkasok ..... :))))))) -
CyrSyS #548 segitsetek kérem. feltelepítettem a Civ 4-et de nemtudom mi az a antiblaxx vagy az a másik. mit hogy tegyek? -
#547 cdgalaxisban előrendelhető -
Yossi #546 ez vmi eszmeletlen hangulatos. meg csak a tutorialban jatszok, de nem birom abbahagyni. meg lehet mar vhol venni? -
#545 Két fajta módon lehet, mindkettőhöz valamelyik civic-et kell életbe léptetni, esetleg wonderrel is elérhető, de ez nem biztos. Pl. ha slavery a kiválasztott civiced, akkor ha hurryeled a productionödet, pár embered meghal. De később valamelyik másik civic megengedi a pénzért hurrielést.
Jajj de szépen fogalmaztam :) -
Madmartigen #544 magát a hibaüzit, hogy nem találja a d3dx_29.dll-t akkor írja... de amikor a telepítés előtt megpróbálom felrakni a directx-t eleve jön, hogy nem volt képes átmásolni egy szükséges filet és így a directx installation failed... DirectX Development kit-et honnan tudnék szerezni? vagy hol találhatom meg ezt a fajta 9.0c-t? (mert az ms oldalán lévő user directx különbözik ettől, állítólag) vki help me pls:p -
#543 ja azt hittem indításkor írja, mert ismerősnél akkor írta, mert nem telepítette ezt a verziót -
Madmartigen #542 bocs de szerinted mégis honnan akarom feltelepíteni?:D Pont ezzel van agáz... Raádásul azt mondja, hogy ez egy speciális 9.0c verzió ami más játékkal nem fog kijönni.. honnan tudom még leszedni ugyanezt a verziót? -
Thanatos #541 vande csak ha arabszolgaságot hazsnálsz és akkor egy adag civilt áldozol fel érte asszem -
#540 telepítsd fel a dvdről a directxet -
#539 ha van pénzed akkor meg tudod "venni" az aktuális építést a városban idő elött?
nem láttam ehhez tartozó gombot....(hurry production)
nincs auto end turn? sokxor várok hogy mi van és látom nyomni kéne gombot/entert
már a piros pötty (az end turn gomb) kezd lekopni az egérmutatótól.... -
Madmartigen #538 btw nekem azt írja ki, hogy directx did not copy a required file... és utánna hiányol egy d3dx_29.dll-t.. Más is találkozott a problémával, vagy rossz az imagem? -
Madmartigen #537 http://dcplusplus.sourceforge.net/ - Dc++ nevü ingyenes fájlcserélő, akár tűzfallal is futtatható (passive módban), ajánlott alap 30 giga megosztás vagy kevesebb, hubokra (serverekre) felcsatlakozva tudsz tölteni a serveren tarózkodó emberektől...
http://www.majomparade.com - magyar torrent oldal, faq-val soksok segítséggel... Részletesen leírja mit használj, hogyan, stb...
És innentől ne halljak több "honnan töltötted le" kezdetű nyavajgást... Találjátok már fel magatokat pls, különben érvénybe lép a természetes kiválasztódás.. -
Verseghy #536 Thx, amugy nagyon jó a game. Elösször nagyképűen szartam a tutorialra, de nemtudtam semmit, ugyhogy muszáj volt megcsinálnom a tutorialt.:) -
#535 igen. bár a workereket nyugodtan automatizálhatod(a). Elég jól csinálják maguktól. -
Verseghy #534 Hy!
Bocsi a lámaságomért, annyit szeretnék kérdezni, hogyha setlersen vagyok a körök azt jelentik, hogy oda érdemes várost csinálni? És ha workeren vagyok akkor a körök azt jelentik, hogy ott kell valami farmot vagy bányát vagy akrámit csinálni? -
#533 a multiba is van egy jó nagy bug
a képernyő közepére berakja piros betükkel egy hibát és nem lehet eltüntetni
nemjön elő csak néha..de másoknál is ezvan
valami sync-es hiba -
#532 ühye 1 helyen van a két file...és pl a nevüket nem változtattad meg
civilization4.mds
CIVILIZATION4.mdf
-
#531 Demon 3.47?
-
#530 Ami szintén baromság, hogy a helikopter nem tud víz fölé menni. Másik kontinensre pl transporttal kell vinni, és a partközeli hajókat sem tudja támadni. Úgy kellett volna megoldani, hogyha valaki nem figyel és a víz fölött fogy el a mozgásipontja akkor megsemmisüljön, de ez így azért elég röhejes. -
Warden #529 Köszi a file-t Sanko megérkezett de sajna nem vagyok beljebb mivel az mds-file-t valamiért nem hajlandó bemountolni sem a daemon sem az alkohol ugyhogy most keresek egy dunát és.... -
#528 Nos feltelepitettem es csodalatosan megyen semmi gond nelkul :D
Naon teccik bar szerintem is sokkalta konnyebb az elozo reszhez kepest.... -
#527 Gondolom akkor ütheti le, ha a cobrának szinte nulla az ereje. Bár még így is baromság... max elfogyott az üzemanyaga, leszállt, és szétverték mint a jöttünk láttunk visszamennénkben a postás kocsiját :) -
zizzenet #526 Egy korábbi videóban (ign-es asszem) a lovag leütötte a cobrát az égről, remélem ezt azért kivették.
Mivel az egy review video, a végleges játékból készült, tehát benne van a lehetőség efféle furcsaságokra. A cikk, vagyis az írásos review egyébként egy külön bekezdésben tárgyalja is ezt a témát. -
#525 hiába ha elkezded a civ4-et..... -
#524 Bocsi most néztem csak a postát....2 email is ment.....remélem még időben.... -
#523 [email protected] -
#522 adj egy emailt -
shogun1 #521 hat annak en is orulnek.
sajna nem talaltam semmit(civilization4.mdsre keresve), megis hogyan keressem?
(nem vagyok egy PC profi) -
Thanatos #520 zinternetről...
könyörgöm irja be valami illetékes banner alá hogy az ilyeneket mellőzük már :( -
shogun1 #519 thx sanko!
es honnan kaphatnek .mds filet? mert ha jol latom neked is az kellett es a s4hide-val elindult -
#518 :D
20ezerben kezdodik? de akkor milyen a találmányok, meg az épület? barlangrajz, meg tűz? :D