A WAREZT KÉRETIK MELLŐZNI!
-
CyrSyS #464 Sziasztok! Emlékszem mikor még középiskolás voltam és az egyik évofolyam társam a civ3-ról beszélgetett osztálytársával. Bekapcsolódtam a beszélgetésbe és kiváncsivá tett a játék---> beszereztem rövid időn belül de valahogy nemtudtam a játékon kiigazodni. Grafikája sem tetszett igazán. Valahogy az egésztől ezek után elment a kedvem. fél év mulva tettem egy próbálkozást arra az esetre hogy mégiscsak belelendülök és megszeretem a játékot. Nem nyert. Feladtam végleg. És most mit láttam pont ma?! CIVILIZATION IV. Jó tudom levagyok maradva de sohasem késő és az a lényeg hogy legyen a játék közösség ahol meglehet beszélni a játékkal kapcsolatos dolgokat, problémákat. Hát utána néztem hogy milyen ez IV. képek fantasztikusak----> grafika végre számomra is megfelelő. A bővítések is korrektek szerintem. és még ki is jött. nagyszerü. Jelenleg a letöltés fázisában vagyok, hamarosan beüzemelem a jónak igérkező játékot. ami a vga kártya problémát illeti a játék terén nekem évek óta nvidiám van nem lesz ezzel gondom. alcohollal is lehet futtatni?