5863
A WAREZT KÉRETIK MELLŐZNI!
-
egyenlőre sokaknál gond van, mint nálam is.....
ha cd-t kér sd4hide (lentebb a link)
de nekem ezután hibával kiszáll...
mgpróbálom majd ubinstall és a defaultba installni....hátha....meg lehet dx frissítés is kell...de csak este leszek otthon... :-( b+ -
navahok #274 Akinek fut a game az leírhatná, hogy milyen, jó vagy olyan csalódás mint az aoe3 -
Valaki adjon 10 percre wanadoo vagy akármilyen kódot nagyon fontos lenne!!
PLEASE!!
ccd-civ4.r22-től szeretném márcsak letölteni! -
Ranger23 #272 Kéri a DVD-t.
Ti ilyenkor mit tettetek? -
perkon #271 Esetleg nem valami DirectX "hibát" ír ki nálad? Nálam először az volt a gond, kellett neki egy frissítés, aztán ment. valami dll fájl -
próbáltam és ugyan az az eredmény...
hmmm..még megfejtek -
KorruptOrszag #269 antiblaxx-ot felrakod, megadod a daemonod elérési útját, a játék elérési útját, aztán jobbklikk a trayen az antiblaxx ikonra, majd Run. elvileg ennyi. -
akinek megy az alapértelmezésre installta? vagy egyedi helyre? szoktak ilyen alapvető hülyeségek lenni -
sajna nekem nem megy.....sd4hide nélkül kéri a cd-t..sd4hide-al nem de hibával el se indul....demon-al probálom....lahet ki kén írni?
-
KorruptOrszag #266 nekem elindul, aztán a játéknál már csak egy nagy feketeséget látok, meg az egységeimet, menüt stb..de a térkép az black screen. civfanatics fórumon sokan írtak ilyen hibát különböző kártyákról (nekem radeon 7500 van), semmilyen megoldást nem kaptak rá. van még, aki itt kínlódik ilyesmi gonddal? ;) -
http://cdmediaworld.com/hardware/cdrom/cd_utils_8.shtml#SafeDisc%204%20Hider
ez kellhet....sd4hide -
Thanatos #264 egy kép :)
mentme vissza gamelni :) bár lehet aludni is kéne :D -
0 :-) -
6 perc....
-
perkon #261 Én is így tettem, de nekem nem ment daemon-nal, így hát elmentem gamecopyworld-re, leszedtem sd4hide kis progit, mount daemon-ba, hide a kis progival, és már fut is! -
Nah, lejött, feltelepítettem, leléptem a NET -ről, bemount -oltam a 3.47 DAEMON -ba, play és simán indult. Itt egy kép a főmenüről! -
Emmemm #259 Azt nem ismerem. Elmondanád mi a pontos neve, hogy rá tudjak keresni? -
perkon #258 Na, sd4hide-dal sikerült elindítani. -
Emmemm #257 hmmm ez engem is érdekelne -
perkon #256 Sziasztok!
Most tettem éppen föl, majd némi DX9 frissítés után megpróbáltam sima Daemon-nal, de kéri a DVD-t. Antiblaxx kell neki? -
Thanatos #255 5.9re alapuló omegaval 9800pro-val megyeget :) nah bye all egy hét mulva :D -
majd ott laszol -
Ranger23 #253 Nekem lejött de nem indul el. A win hibát észlelt ezért le fog állni:(
Nem tudom mi lehet a gond. A legujab driver van fent... Nagyon morcos lettem. -
áááááhhh lement a sebessége 10k-ra 2 nap
Lehet mégis elkérném, és reggel ha felébredek, és reménytelen a helyzet, akkor használnám, mert holnap jön haver, jó lenne lanban kipróbálni :)
Viszont ha reggelre lejön, akkor szólok, és másnak felajánlhatnád a kódot?? -
Emmemm #251 Nincs mit. Legalább mi Civ-esek tartsunk össze. -
megtehetNÁM h nem fekszem le, de akkor suliban meghalok :@ -
Emmemm #249 A legszomorúbb, hogy addig nem fekszem le amíg nem láttam a saját szememmel. Szégyenlem, restellem, kövezzenek meg, függő vagyok. -
Köszi szépen :)
Végülis találtam tor*entet, ahonnan talán reggelre lejön.
Na thx még 1x. -
Emmemm #247 120-al, egy bizonyos warez oldalról, nem bírtam várni -
milyen gyorsan jön le? -
Emmemm #245 Nekem még több mint 2 óra!
Pont akkor mentem el hazulról mikor kijött. -
Emmemm #244 Hát úgy 3 óra múlva megdobhatlak vele, mikor már letöltöttem.[dumcsi] -
KorruptOrszag #243 nekem 15 perc ;) -
nekem még 58 perc.... -
Na valaki írjon már valamit milyen a játék, ne csak az elindításáról legyen szó... -
Valaki akinek már nem kell megdobna egy smsweb accountal plz? -
Thanatos #239 nekem nincs bajom, a smily-t arra szántam hogy csodálkozik hogy nem kell crackelni amikor a nevében is benne van....
félreértés ne essék én ha tudok csak cloneos cuccot hazsnálok a aptchek maitt, utáloma crackekel szivást... -
Mi bajod vele? Legalább lehet majd patch -elni! -
Thanatos #237 clone... -
BYpsilon #236 nekem nem kellett crackolni, csak kiirja az elso inditaskor hogy valami cd-t keres azt le cancel es ment