5863
A WAREZT KÉRETIK MELLŐZNI!
-
Thanatos #599 ahogy gondoljátok, nekem 8, amugy még anyit hogy nekem megy közbe egy letöltés de az csak 150k-t vesz el lefele igy is marad még 100 feltöltést meg nem csökenti elvielg nagyon (pár kb max szvsz...) -
Lehet gép játékos is. Tőlem mehetünk hárman is három gép ellen. -
Thanatos #597 amugy olyan van hogy ha nincs elég ember akkor gép játékos is lesz? vagy hogy megy ez? -
Thanatos #596 okés :D amugy az 5 k nem oylan sok de ahogy gondoljátok :) -
Nemigazán, mert most bunkózik a szolgáltató és max 20k a feltöltésem. :P
Ja és gamespy van, szóval elméletben nem lehet probléma. -
Thanatos #594 kábelnetnek jöbb a feltöltése nem? :)
jah és még rouzterem is van ami elgtöbb gamenál erősen necces :P -
Szerintem akárki, mert nem éppen sávszéligényes a cucc (bár jelenleg Thanatos a legesélyesebb :-) ). -
Verseghy #592 Jó, és ki fogja a szervert inditani? -
Thanatos #591 2mega/256 vagy valami iylesmi..., max 25k-val tok feltölteni de akkor már midnen msá lehal, ergo nem én elszek a ynerő :) -
Csak egy kábeles, de nem is kell hozzá túl angy erőmű (TBS-nél érdekes is lenne). -
Verseghy #589 Jaja, milyen netetek van? nekem fél megabites:( -
Na végre, már hárman vagyunk. Még egy ember és tőlem mehetne. -
Thanatos #587 hát én egy mai egy estés multiba benne lennék, több naposra sajna nincs időm :/ -
Verseghy #586 Senki? -
Passz. beírtam párszor hogy ideje lenne elkezdeni szervezni a multit, mert itt a hosszú hétvége és elméletben mindenkinek lene rá ideje, de seniktől semmi. -
Verseghy #584 Merthogy? -
Ha ismernéd a magyar átlagfórumozó magatartását, akkor fel se merülne benned ilyesmi. Ebből talán (TALÁN) érteni fognak és nem spamelik szét a topicot. Inkább arról legyen szó amiért a topic létrejött és ne arról, hogy a szomszéd pistike nem ért a torrenthez.
Amint lesz egy normális FAQ, ami elmagyarázza a dolgokat, akkor az ki lesz téve, de addig se fárasszuk azokat, akik képesek tovább menni "[szmájlik] [makrók] [url] [kép] [képfeltöltés]" részen. -
Már napok óta próbáltam összehozni egy multis csapatot, de sikertelenül. -
inkább azt írd ki, hogy olvassanak vissza a problémák megoldására! -
teszek a bannerra...
egy fórum haldoklása akkor kezdődik el amikor egy nagyokos elkezdi "szabályozgatni"
azzal hogy te is játszol nyílvánvalóan warezolsz....
2005 van.... nem 1984 -
Verseghy #578 Hej, nem nyomunk egyet neten? Annak akinek megvan a game? Ehhez nem is kell olyan kiváló net se szerintem. A legnagyobb sávszéllel rendelkező ember indit egy servert 'Hungary' néven 'hun' jelszóval, majd megbeszéljük hány emberre és gyözzön a legjobb:) Kinek lenne kedve hozzá?
Amugy azt hiányolom a játékbol, hogy nincs benne world map csere.:( -
Sose volt még ilyen. Akárhányszor bejött valaki, mindig rendesen be tudott kapcsolódni a játkba. -
nektek nemirta ki multiba ha valaki kilépett és helyette valaki beakart lépni hogy Out of Sync...
nagy piros betükkel ott villogott -
Egyébként a kérdésemre nem kaptam választ! -
Én ezzel is eggyet értek nem is azért mondtam,csak érdekelt a dolog. -
olvass vissza 100 hozzászólást és rájössz miért van így -
Remélem azért aki ennyire ellene van a wareznak az megvette a játékot,abbol a pénzből amiért a körme kopott!!! -
Látom érdemes volt a bilimnek kiborulni :) -
Pl:
- boldogságot termelő épületek.
- boldogságot eredményező civic-ek.
- boldogtalanságcsökkentő épületek.
- boldogtalanságcsökkentő civic-ek.
- ugyanez a cucc csak technológiákkal.
- Vallásra nagyon kell figyelni.
- stb.
- stb. -
Ha normális emberekkel játszol, akkor max egy perc alatt lezavarható egy kör.
Pláne ha egy perces időkorlát van berakva. -
Thanatos #568 erre lenne jó az emailes mód, napi csak egy két kör megy el lehet de nem kell folyamatos mennie a gamenak, egy iylesmibe énis bennelennék :D -
jó de hogyan?? -
én multiztam de nemsokat és ha már jáccanak 7en akkor már egy kör rohatt hosszu..
szerintem tök jó a multi bár uccse fogok sokat mert sokáig tart a körváltás, de végülis máshgoy nemlehetett volna jobban megoldani -
Tedd boldoggá őket például. -
BYpsilon #563 én egyelőre csak pár óra single-n vagyok túl. Az eddig leginkább tetsző dolog, hogy az országon belül két vallás alakult ki. A hinduizmus és a kereszténység. :) -
ha rossz a városban a nép hangulata pl piros meg sárga fej van ott aztán ég meg sárga füst száll azon hogyan lehet javitani??
-
Amúgy egész nap multiztam három másik emberrel és reggel óta csak 1640-ig jutottunk epicben. Egy epic multi tényleg többnapos móka. :-) -
Thanatos #560 -
Nah, ettöl a perctől kezdve a banner alatti szabály életbe lépett. Gondoltam szólok. -
CyrSyS #558 lenne egy olyan gondom hogy feltettem a civ4-et utána Safedisc4 progit inditok majd HIDE és akkor meg azt irja ki a játék hogy a civ4 súlyos hibát észlelt ezért leáll. ez mitől lehet? Alcohollal telepítettem.