5863

A WAREZT KÉRETIK MELLŐZNI!

• Thanatos
    ahogy gondoljátok, nekem 8, amugy még anyit hogy nekem megy közbe egy letöltés de az csak 150k-t vesz el lefele igy is marad még 100 feltöltést meg nem csökenti elvielg nagyon (pár kb max szvsz...)
  • Hmuda
    Lehet gép játékos is. Tőlem mehetünk hárman is három gép ellen.
  • Thanatos
    amugy olyan van hogy ha nincs elég ember akkor gép játékos is lesz? vagy hogy megy ez?
  • Thanatos
    okés :D amugy az 5 k nem oylan sok de ahogy gondoljátok :)
  • Hmuda
    Nemigazán, mert most bunkózik a szolgáltató és max 20k a feltöltésem. :P

Ja és gamespy van, szóval elméletben nem lehet probléma.
  • Thanatos
    kábelnetnek jöbb a feltöltése nem? :)
    jah és még rouzterem is van ami elgtöbb gamenál erősen necces :P
  • Hmuda
    Szerintem akárki, mert nem éppen sávszéligényes a cucc (bár jelenleg Thanatos a legesélyesebb :-) ).
  • Verseghy
    Jó, és ki fogja a szervert inditani?
  • Thanatos
    2mega/256 vagy valami iylesmi..., max 25k-val tok feltölteni de akkor már midnen msá lehal, ergo nem én elszek a ynerő :)
  • Hmuda
    Csak egy kábeles, de nem is kell hozzá túl angy erőmű (TBS-nél érdekes is lenne).
  • Verseghy
    Jaja, milyen netetek van? nekem fél megabites:(
  • Hmuda
    Na végre, már hárman vagyunk. Még egy ember és tőlem mehetne.
  • Thanatos
    hát én egy mai egy estés multiba benne lennék, több naposra sajna nincs időm :/
  • Verseghy
    Senki?
  • Hmuda
    Passz. beírtam párszor hogy ideje lenne elkezdeni szervezni a multit, mert itt a hosszú hétvége és elméletben mindenkinek lene rá ideje, de seniktől semmi.
  • Verseghy
    Merthogy?
  • Hmuda
    Ha ismernéd a magyar átlagfórumozó magatartását, akkor fel se merülne benned ilyesmi. Ebből talán (TALÁN) érteni fognak és nem spamelik szét a topicot. Inkább arról legyen szó amiért a topic létrejött és ne arról, hogy a szomszéd pistike nem ért a torrenthez.

Amint lesz egy normális FAQ, ami elmagyarázza a dolgokat, akkor az ki lesz téve, de addig se fárasszuk azokat, akik képesek tovább menni "[szmájlik] [makrók] [url] [kép] [képfeltöltés]" részen.
  • Hmuda
    Már napok óta próbáltam összehozni egy multis csapatot, de sikertelenül.
  • Sanko
    inkább azt írd ki, hogy olvassanak vissza a problémák megoldására!
  • Sanko
    teszek a bannerra...

egy fórum haldoklása akkor kezdődik el amikor egy nagyokos elkezdi "szabályozgatni"

azzal hogy te is játszol nyílvánvalóan warezolsz....

2005 van.... nem 1984
  • Verseghy
    Hej, nem nyomunk egyet neten? Annak akinek megvan a game? Ehhez nem is kell olyan kiváló net se szerintem. A legnagyobb sávszéllel rendelkező ember indit egy servert 'Hungary' néven 'hun' jelszóval, majd megbeszéljük hány emberre és gyözzön a legjobb:) Kinek lenne kedve hozzá?

Amugy azt hiányolom a játékbol, hogy nincs benne world map csere.:(
  • Hmuda
    Sose volt még ilyen. Akárhányszor bejött valaki, mindig rendesen be tudott kapcsolódni a játkba.
  • Captain Sparrow
    nektek nemirta ki multiba ha valaki kilépett és helyette valaki beakart lépni hogy Out of Sync...
    nagy piros betükkel ott villogott
  • BaziJoe
    Egyébként a kérdésemre nem kaptam választ!
  • BaziJoe
    Én ezzel is eggyet értek nem is azért mondtam,csak érdekelt a dolog.
  • gergod
    olvass vissza 100 hozzászólást és rájössz miért van így
  • BaziJoe
    Remélem azért aki ennyire ellene van a wareznak az megvette a játékot,abbol a pénzből amiért a körme kopott!!!
  • gergod
    Látom érdemes volt a bilimnek kiborulni :)
  • Hmuda
    Pl:

- boldogságot termelő épületek.
    - boldogságot eredményező civic-ek.
    - boldogtalanságcsökkentő épületek.
    - boldogtalanságcsökkentő civic-ek.
    - ugyanez a cucc csak technológiákkal.
    - Vallásra nagyon kell figyelni.
    - stb.
    - stb.
  • Hmuda
    Ha normális emberekkel játszol, akkor max egy perc alatt lezavarható egy kör.

Pláne ha egy perces időkorlát van berakva.
  • Thanatos
    erre lenne jó az emailes mód, napi csak egy két kör megy el lehet de nem kell folyamatos mennie a gamenak, egy iylesmibe énis bennelennék :D
  • Captain Sparrow
    jó de hogyan??
  • Captain Sparrow
    én multiztam de nemsokat és ha már jáccanak 7en akkor már egy kör rohatt hosszu..
    szerintem tök jó a multi bár uccse fogok sokat mert sokáig tart a körváltás, de végülis máshgoy nemlehetett volna jobban megoldani
  • Hmuda
    Tedd boldoggá őket például.
  • BYpsilon
    én egyelőre csak pár óra single-n vagyok túl. Az eddig leginkább tetsző dolog, hogy az országon belül két vallás alakult ki. A hinduizmus és a kereszténység. :)
  • Captain Sparrow
    ha rossz a városban a nép hangulata pl piros meg sárga fej van ott aztán ég meg sárga füst száll azon hogyan lehet javitani??
  • Hmuda
    Amúgy egész nap multiztam három másik emberrel és reggel óta csak 1640-ig jutottunk epicben. Egy epic multi tényleg többnapos móka. :-)
  • Thanatos
  • Hmuda
    Nah, ettöl a perctől kezdve a banner alatti szabály életbe lépett. Gondoltam szólok.
  • CyrSyS
    lenne egy olyan gondom hogy feltettem a civ4-et utána Safedisc4 progit inditok majd HIDE és akkor meg azt irja ki a játék hogy a civ4 súlyos hibát észlelt ezért leáll. ez mitől lehet? Alcohollal telepítettem.