5863
A WAREZT KÉRETIK MELLŐZNI!
-
#684 Az a lényeg, hogy vizi vagy szárazföldi úton legyenek összekötettésben, és már megy is a kerreskedelem. Másik civvel meg megkell nytini a határokat. -
#683 Naja, de égis ők állnak hozzánk a legközelebb, ergó simán lehetnek magyaro ka szemünkben :) -
ronhaven #682 ok kosz -
Ranger23 #681 Sziasztok!
Mi értelme van ha egy csapatba támadom meg az enemyt?
Miért nem lehet diplomáciába üzletelgetni? Minden tiszta piros.
A kereskedelmi utak mi alapján jönnek létre? Elég felfedezni a cityt?
Kezdésnél ha a 2 city tengerparton van egyből átadódik a luxuscucc is és a resocures?
Lehet a játékban nagykövetséget építeni? -
#680 Akkor azok a hunok voltak. Igy már ok. Pl a városnevek nem Buda vagy Esztergom hanem hun városoké voltak. Az lett volna a jó ha tényleg a magyarok lettek volna benne és Árpád vagy Matyi lett volna a király. A hunok több nemzetiségből álltak pl magyarok is voltak köztük.
-
#679 Benne volt pedig....
Attila volt a királyunk a játékban. -
#678 Aligha.
És ki volt a királyunk ? Horty Miklos vagy Kádár János ? -
#677 Kivéve az, aki gondolkodik előre, és akkor teszi rendben a sírokat, mielött a tömegek megrohamozzák a sírokat, és lépni nem lehet a temetőben... :P -
#676 Nekem is ilyen kártyám van, és akkor szokott beszarn ia grafka, ha alt-taboztam. olyankor felbontás kell váltan ia játékban (átváltod mondjuk kisebbre, majd vissza, csak az a lényeg, hogy újra betöltse a grafikát) vagy újra kell indítani a játékot. -
#675 Civ2ben voltak magyarok is mint játszható nép. -
Verseghy #674 Nah emberek, mikor mehet a délutáni netes parti?:) -
#673 Ja a civ 3ban én is találkopztam "magyar" barbárokkal... akkor örültem neki de most hogy joban belegondolok sok europai nemzet nem tudja elmondani magáról hogy 876-ban már volt független államuk. Az americans meg teljesen a proganda miatt került bele.. Nem is választottam soha, mert nem fogadtam el a létezésük.. id előtt 4000-ben hol voltak az amcsik ?? -
#672 Civ4em még nincs,szal csak csipegetem az infomorzsákat,de BSre fellogolhatnál néha ally oldalra,ha találkozni akarsz. :-D -
#671 Már a civ1ben és 2ben is volt ilyen. :-) -
#670 A Civ3-ban is volt magyar törzs. Emlékszem, hogy rámentem egy falura a harcosommal és kiírta, hogy "The 'Magyar' tribe blablabla". :-) -
#669 jellemző pedig inkább a dicső amerika a barbár, dehát nc -
#668 csapatokat a shifttel lehet groupba fogni....
meg a város nagyításnál shifttel lehet megadni több termelést...
auto end turn tényleg nincs sehol?
-
#667 MEGTALÁLTAM A MAGYAROKAT!
egyzsercsak alakult egy barbár város északon....megyek harci olifántokkal hogy kitapossam beluket....látom a város neve: HUN
áhhh...hisz ez a világökörség része kell hogy legyen...nem fogom lezúzni....még kizárnak az enszből....
de azért körbe vettem őket....biztos ami biztos....
szóval benne vannak a magyarok... -
#666 Nem tudom, de a civilopediaban biztos benne van. -
ronhaven #665 hello, gf4TI4200-al nekem fekete lenne a talaj, vagy mi? -
Dansky #664 Viszonylag korán lehet védelmi szövetséget kötni, aztán jóval késöbb (nem emlékszem, melyik techhez van kötve) permament, vagyis állandó szövetséget. Vannak team projectek, mint az apollo program meg az űrhajó alkatrészei, de őszintén nem tudom, hogy létrejön-e egy team, ha valakivel állandó szövetséget kötsz. -
#663 erre valami válasz vkitől ? :) -
#662 Asszem ez a normális földi térkép minden nemzettel csak a kiegészítőben lesz benne. Elég szomorú... -
Verseghy #661 Az lenne a kérdésem, hogy meg lehete nézni a város látképét? Ha igen hol? -
#660 http://www.gamestar.hu/kommentek.php?sid=18953
itt van -
#659 mennyél a www.gamestar.hu-ra
és talán tegnapelőtti vagy azelőtti hírek között van egy cikk hogy hogyan kell megcsinálni
nekem is ezt irta ki mert ATI kártyám an és ezt megcsináltam azóta jó minden -
#658 nálam a kommunizmus kifejlesztése után lehetett kémeket képezni -
#657 ja másik..kémkedés és követségek vannak vagy kivették öket? ha van hol találom a funkciót? -
#656 Huhhh, hogy megijedtem tegnap mikor elöször elindítottam!
Mondom toljunk egy quick play-t..látom milyen kicsi a map....na mondom, biztos small méretű, csináltam egy maximális méretűt, erre ugyanolyan kicsi volt, aszittem szívrohamot kapok!
Erre aztán szép lassan kezdett összemenni a kis keret a mini-map-on hehe :D -
#655 Figy Szabja. Szerintem Sid Meier neve garancia arra hogy vakon megveheted a gamét, ne szarakodj a letöltéssel..
Visszatérve a város nagyságához és a városok sűrűségére az szituácó függő.. Pl nehezebb fogozaton a gép várhatóan nagyon pici területre fog beszórítani ezért nem mindig jó az ha minden várost tökéletes elrendezésben hozunk létre. Inkább legyen 8 db 8as mint 4 db 16-os. Vagy mondjuk randa területet kapsz: akkor a sivatagra vagy a hóra telepítel várost akkor ott normál várost kapsz igy egy randa területtől megszabadulsz... Vagy csinálsz olyan várost pl "búzajel" mellé és ezt a várost csak arra használod hogy setlert gyárts- tehát ennek a városnak csak 3 kockára van szüksége.. -
Zoli Zoltan #651 Segítséget kérek, tudom hogy már volt itt erről szó de nekem nem müxik így sem, vissza olvastam telepítettem D3DXLL (nem történt semmi, vagyis nem telepített ugyanis a 9,0c directx van fen)játék indításakor ezt a hiba üzenetet kapom Failed to Initialize Rendered-Check DirectX Version And Graphics Setting ! Ati Radeon 9550 256/128 grafikus kártya. Előre is kösz! -
mnorbi #650 Szia Botond ,régen láttalak :)
Nem olvastam vissza , sorry , de ha nem gond plz mondjátok el hogy hogy an kell váltani valáást meg amit lehet ha nem te fejleszted ki elöször.Nem sikerült rájönöm.
Köszi -
#649 Generált térképnél így volt,scenarioknál nem.Legalábbis a 3. részben. -
#648 Magyarosítás várható a játékhoz? -
navahok #647 Úgy emlékszem, hogy a civ3-ban ha a térképen monjuk megyek folyamatosan keletre akkor előbb utóbb átkerülök a térkép nyugati oldalára. de itt nem így van vagy már a háromban sem így volt és csak azt hiszem? -
#646 208 -
#645 ja bocsi ,kérdés -
#644 még anno valamikor régen, sikerült elérnem hogy közösen fejlesszünk ki minden vívmányt egy másik néppel...akkor is ritkán sikerült, de most ezen résszel lenyomtam 2 teljes kört és egy felet, de nem is láttam lehetőséget ilyen diplomáciai dolgokra...kivették netalán? vagy valamelyik kutatáshoz kapcsolodik?
az infó képernyőkön látok megnemtámadási (vagy vmi hasonló dolgot), eddig még eztsemsikerült elérnem, pedig pár néppel elég jó viszonyban voltam... -
#643 Frage -
zizzenet #642 Ez kérdés, vagy ezek az infóid?