A WAREZT KÉRETIK MELLŐZNI!

• bacsi5514

Az utolsó játékomban egy, azaz 1 körrel hamarabb sikerült megépíteni az űrszekeret, mint az AI(India)! :)
    Kb 2000 pontos különbséggel vezettem már, de tech fejlettségem nem volt olyan szintű, mint az indiaiaknak, pedig nagyobb több várossal, nagyobb népességgel, folyamatos 100% kutatással nyomtam addig. Mondjuk egy ideig elment a gyártásom arra, hogy lenyomjam az amcsikat, de szinte minden csoda is nálam volt, tehát nem nagyon értem, hogy csinálta.
    Szóval, mikor az első alkatrészt megépítette, kaptam észbe és kezdtem őrült kutatásba és építésbe. Küldtem 4 kémet is, hogy hátráltassam őket, de ennél többet nem engedett gyártani. Vajon miért? Mondjuk több nem is kellett volna, de azt hittem elvesznek, amikor szabotálom az építést. Viszont meglepődtem, hogy csak az adott kör termelését tudja megsemmisíteni, aminek költsége attól függ, hogy hány %-ban van kész a cucc. Ez egy hülyeség.
    Ráuszítottam a velem egy kontinensen lévő "barátomra", Alexanderre, hogy azzal is időt nyerjek. Alex egy kígyó, egy ideig friendly volt a kapcsolatunk. Közös vallás, együtt ütöttük az amcsikat stb. kb 15+ volt. Aztán egyre jobban kezdtem kulturálisan elnyomni, amitől pleased-re csökkent, aztán amikor pont a legnagyobb űrverseny közepén üzent hadat...
    Nem volt mit tenni visszatöltöttem néhány száz évet. Nem tartom csítnek(vagyis leszarom), mert ha 30 órát beleölök egy játékba, nehogy egy ilyen gerinctelen köcsög miatt vesszek már. Támadhatta volna a másik kontinensen lévő japcsikat is, akivel elég rosszban voltak, még esélye is lett volna ellenük.
    Konklúzióként annyit, hogy sajnos az AI nem külön kezeli az általa irányított népeket. Túl sok az olyan összekötő szál, ami a játékos szopatását hivatott szolgálni.