Halál után
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A fehér ruhás öreg: orvos; és a többi ember, aki körüláll csak azért bõgnek, mert sikerült az újraélesztés. - én így képzelem el a halálom.
djukel: Szomszéd topicban van rá példa, hogy nem feltétlenül száll apáról fiúra és fiúról szentlélekre a vallás. Én érett fejjel ...érett most érettségizek
na szóval még most sem tudom eldönteni, mit válasszak.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
De ha egy csapat felhergelt Triádtag fenyít be heggesztõpisztolyokkal, akkor kész megkönnyebülés amikor jön az alagút.
Ha meg egy kamion csap el akor idõd sincs rájönni mi történt máris azon kapod magad, hoyg valami fehér ruhás öreg magyaráz neked. 😊
Bár sokan idõsebb fejjel sem tudják, mi a különbség a "hiszem" és a "tudom" szavak közt, de neki menni fog gondolom én...
(én materialista, ateistába hajlón, õ NAGYON értelmes gyerek)
Mit mondhattam?
ELmondtam, hogy EZT mondja a Biblia, EZT a Korán, van aki a reinkarnációban hisz, van aki semmiben, stb....
Megkérdezte, õ miben higgyen? mondjam el, én mit gondolok.
"nem mondhatom el. Ezt neked magadnak kell megértened. Ez az egyetlen dolog az életben, amiben nem tudsz tanácsot kérni - senkitõl."
Úgy tûnt - megértette.
Tenyleg minden vallasban mashogy kezelik, azt meg ne dontse el mar senki onkenyesen, kinek van igaza 😊 Egy ismerosomet beszippantotta egy szekta, es azota legszentebb meggyozodese, hogy mindenki elkarhozik, aki nem az o vallasukat uzi, ez is kb hasonlo..
\"Bármit megtehetsz, mindent megnyerhetsz, mindent eljáthatsz, játszva meghalhatsz!\"
Mellesleg sajnálom hogy így látod <#shakehead>#shakehead>
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Annyira meg nem kell edzeni... Még sosem halottam olyasvalakirõl akinek nem sikerült volna, szóval nem lehet olyan nehéz a dolog. <#nyes>#nyes>
Semmi sem történik véletlenül.
Semmi sem történik véletlenül.
Mindenki különbözõképpen éli meg. Talán azért nem láttál semmit, mert "még nem jött el az idõd" Tudom, hogy ez most nagyon közhelyes volt, de akár lehetett ez is az oka.
Köszönöm hogy megosztottad ezt velünk.
Állítólag a lélek minden alvsákor kissé kilép a testbõl. Ha ez igaz akkor bye most megyek kilépni. <#kacsint>#kacsint>
"Nem félek a haláltól 2004.10.25-e óta!!!!!!!!!!!!!"
Autóbalesetet szenvedtem! Nem voltam bekötve annak köszönhetem az életem!!! Oktober 25-én éjjel ködös nyirkos idõ volt. Mentünk kocsival (én az anyósülésen ültem)és velünk szemben jött 1 teherauto refivel és a sofõrt elvakította. Ennek hatására fékezett és magcsúszott a kocsi, lesodrottunk az útról, szaltoztunk 2, kivittünk 1 villanyoszlopot és 1 jelzõtáblát. Poén képpen a kocsi maga alá gyürt, deréktól felfelé a kocsi alatt voltam( tetejére borult a kocsi). Láttam hogy mi zajlik körülöttem a nyüzsgõ embereket, a segitõ embereket és Magamat a kocsi alatt. Ezt sehogy nem láthattam volna!! Említettem h deréktól felfele kocsi alatt!!! Nem féltem és nem fájt semmim!! Ez idõ alatt egy különös jó érzés keringett bennem, NEM FÉLTEM! Az élet eggyik percrõl a másikra véget érhet, úgy hogy észre sem veszed. Pár fogam kipottyant, 6 helyen varták a buksimat és a gerincem összeropant! Amúgy jól vagyok, senki nem mondaná meg h mi történt velem. Majdnem úgy nézek ki mint akit diszkó után megvertek! Azóta nincs halálfélelmem és ennek örülök! De a történteket nem kívánom senkinek, mert 1 életen át kísérni fog! Az élet túl rövid!! Megváltozott minden, a természetem és az életfelfogásom!
Szóval röviden ennyi!
Ui.: Nem láttam fehér alagutat!
Az élet eleme a lét!
"Nem félek a haláltól 2004.10.25-e óta!!!!!!!!!!!!!"
Mi volt akkor?
Állítólag a halottak egy ideig itt vannak még a közelben. Rokonunk fárje meghalt 96-éves korában. Nagyon szigorú de jószivû bácsi volt. Körülötte mindig rendnek kelett lennie. Azt mondta ha õ nem lenne akkor senki sem vigyázna a házra. Serény ember volt, mindig tett vett a házban. A kis neszei hozzátartoztak a házhoz. Tudom mert sokat voltam ott kis koromban. Sokat mesélt a háborúkról. (Szegény mindkettõben volt katona.)Én meg nagyon szerettem ezért.
Hirtelen halt meg. Egy nap rosszul érezte magát és két nap múlva már elment. DE egyre azt mondta hogy csak legyen jobban, majd rendbetesz õ mindent a házban. 😊
És úgy is tett.
A felesége mondta hogy a temetése után, a kis neszek, amiket a házban keltett, tovább folytatódttak. Papó nyilván tovább tette a dolgát. Én már akkor voltam olyan nagy, (Kemény 11-éves.)hogy nem igazán hittem el.
És tényleg. Máig nem tudom megmagyarázni, de tényleg mintha még mindig ot lett volna. A neszek, ahogy leül a hintaszére. A drága szivar illata. (Nem valami bivódott régi szag, hanem a frissen rágyújtott szivar szaga.)
Én is amikor a széke elõtt ûltem, amibõl minig mesélt nekem, olyan erõsen éreztem hogy van ott valaki, hogy... sajna nincs viszonítási alapom.
Így ment vagy egy hétig. Mindig látogattam a nénit, hoyg megnézzem hogy van+ papóval is szivesen akartam találkozni, egy nap viszont amikor bementem a házba érezni lehetet, hogy már csak egy valaki lakja. Nem tudom leírni hogyan, de éreztem hogy papó most már tényleg elment.
Amikor megkérdeztem a feleségét, jött a hanyattesés.
Azt mondta hogy már zavarta a dolog ezért egy este jól megmondta neki(az üres háznak)fenhangon, hogy menjen már el békében,tudja, hogy mindig mindent õ akart elinténi, de most már minden el lesz rendezve.
Úgy látszik megfogadta.
Furcsa.
Azóta kénytelen vagyok elhinni, hogy ez igaz lehet.
Veletek volt már olyan, hogy éreztétek, hogy van ott valaki, közbe meg nem is?
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
hány csepp van egy oceánban? hogy lehet az hogy több millio éve esik az esõ és még nem fogyott el?
😉
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Nem baj õket majd mindennap jól elverjük. Mondjuk ha van reinkarnáció akkr Sztálin+Hitler már réh újjászülettek. Esetleg anya és kisfia képében. 😊
"Ha semmiben sem hiszel akkor valószínüleg oda is fogsz kerûlni. Szerintem ez maga a pokol."
Nem kizárt hogy tényleg van valami ilyesmi. Ne becsüljétek alá az emberi elme képességeit.
Ez elég furcsa lessz.
Szóval . Szerintem van reinkarnáció, viszont az, hogy mi történik velünk a születésig az változó.
Mivel az már bizonyított, hogy rengeteg sík/dimenzió létezik, akkor a tulvilág akár egy msáik dimenzió is lehet.
A hitnek és az akaratnak nagy hatalma lehet. Ha több millióan/,illiárdan hiszn nek a földön a menyországban, akkor nem kizárt, hogy létrehoznak egy kis zsebsíkot, ami tényleg a menny? Persze ezt is mindenki máshogy éli meg. - ezt inkább nem boncolgatom tovább, mert nagyon hosszú lenne és mindjárt mennem kell. Közkivánatra beírom az egészet.
Sokan azt szokták felhozni, hogy hogy lehet, hogy régen csak 20000-ember reinkarnálódott, most meg van 6-milliárd. Az a baj, hogy ezeket a dolgokat nehezen, vagy egyáltalán nem fogjuk fel. Kb. Annyi sejtésünk lehet a dolgokról mint a borospohárnak, a benne lévõ bor évjáratáról.
Nagyon sok összegyûjtött reinkarnációs élmény van amikor az alany nem embernek emlékszik vissza hanem ufónak. - Érdekes. - Olyan részletesen írja le hogy nagyon komoly fizikai ismeretek kellenének ehez. Amit mondjuk egy dokmunkás nem biztos, hogy tud.
Sokan meg emberként olyan idegen helyeket írtak lee, ami egyértelmûen nem a mif ölédünkön van. Pár kutató szerint, ha végtelen számú világ létezik, akkor ezek között is lehet átjárása a lelkeknek. (EZ nagyon menõ, mert akkor már most kikötöm, hogy köv életemben lovag akarok lenni. 😊 )
1.Az ember álmodja az egészet! és mikor meghal akkor fog ujjászületni egy anya által ( egyértelmû hogy akkor már fogalmunk se lesz elõzõ életünkrõl)
2.A túlvilág valóban létezik ( ahová a lelkünk felvándorol és ott lesz egy "hatalmas" világ ahol mindenki örök életben él ... viszont itt elég fura lenne mert ott lenne pl Hitler , Sztálin csak hogy két jómadarat említsek)
3.Van Menyország és Pokol itt szelektálódik két felé az emberiség a tulajdonságuk alapján! Viszont ha valaki a Pokolra kerül örökké a pokolban fog "égni".. abszurd!
4. Ujjászületünk egy állat képében (bár ez lehet hogy csak mese)
----> Nekem már volt egy balesetem amikor egy motorral nekicsapódtam egy villanyoszlopnak , na akkor LEPERGETT elõttem az egész életem (abban a 3-4mpben, ezóta ELHISZEM ezt a részt , ez tuti hogy van ha elkerülsz a haláli állapotba!!!!!)
\"Bármit megtehetsz, mindent megnyerhetsz, mindent eljáthatsz, játszva meghalhatsz!\"
egy csomó idodet és mit kapsz a végén? Belehalsz. Ez lenne a jutalom? A
halál a bónusz, vagy mi? Azt hiszem, hogy pont fordítva muködik ez az
egész.. Meghalni kéne eloször - letudni rögtön. Aztán jönne az öregek
otthona. Ha már eleget fiatalodtál, akkor onnan kirúgnak. Kapsz egy
aranyórát. Dolgozni mész. Ledolgozol negyven évet, amíg végre elég fiatal
vagy ahhoz, hogy visszavonulhass és élvezd az életet. Bulizol, piálsz,
kipróbálod a kábítószert. Közben felkészülsz az iskolákra - egyetem,
középiskola, majd az általános. Utána kiskölyök leszel és annyit játszol,
amennyi csak belédfér. Nincsen felelosség egyáltalán a válladon. Aztán
bebújsz egy kellemes, meleg helyre, ahol lebegve töltöd az utolsó kilenc
hónapodat és alaposan kipihened magad. Végül pedig egy hatalmas,
eksztatikus orgazmusban kimúlsz a világból...
És azt ismeritek hogy két FIAT megy a sivatagban ?