1376
Mi történik?
-
patiang #684 illetve:(( -
patiang #683 Véleményem szerint az az igazságos, ha nincs túlvilág. Mert, ha van, akkor az itteni maga a menyország.
Egyetlen egy ember sincs, aki ne követett volna el bűnt:)) -
toto66 #682 Az Én a saját gondolataim által létezik, magyarán az öntudatom vagyok, ha ezt elveszítem, véglegesen akkor a testem hiába "él" még tovább az ÉN már halott. Az agyhalál esetén előfordulhat, hogy az ember más szervei még elég hoszú ideig működőképesek maradnak...
A gondolkodás szerve az agy, ha megszünik működni, a gondolataink is megszünnek, ezzel együtt az ember "lelke" is, hiszen az csak a gondolatai által létezik... -
patiang #681 Köszi, hogy ily egyenes vagy. -
patiang #680 ..........ne haragudj, ha félreértettelek
-
#679 Hagyd csak! Úgy látom Patiang nem érti a viccet. -
#678 most mit piszkálod???te talán tudod mi lesz a halál után??nem! ugyh tök felesleges másokba belekötni.. -
patiang #677 Ja és vissza is jött. -
patiang #676 "Meghaltál már néhányszor, vagy mi???"
PLS csak egy darabot mutass, aki már többször is fedobálta a pacskert, de legalább egyszer. -
#675 "Amikor valaki meghal, akkor kész, vége. Nincs semmilyen lélekvándorlás, meg szellemek, meg fasztudja."
Úgy látom, komoly tapasztalattal rendelkezel e téren...
Meghaltál már néhányszor, vagy mi???
-
#674 Jó vagy Bens! -
patiang #673 Yeah!! -
#672 nothing else matters... -
patiang #671 Ez nem elég érdekes, hanem maga a tény, amit a szemellenzősök nem akarnak látni.
De attól a Biblia még egy óriási mű, amit a helyén kellene értelmezni.
Sztem. -
#670 ez elég érdekes... -
#669 http://www.borsonline.hu/news.php?op&hid=5410 -
blackgamer #668 Milyen érzés meghalni?
elég durva írás -
patiang #667 A TV-k azt adnak, amit megvesznek.
Dőzsike kell??
Tessék!! Két marékkal! -
patiang #666 Ha a kisbaba, meghal, mert sajna van ilyen, s lett volna még dolga ebben a büdös életben, akkor visszajár oákolni.
Na ne!!! -
patiang #665 SEMMIT:XDD -
#664 nagyik... nem tudnak elszakadni az idióta tv-től -
aqspd #663 Hát érdekes. Elképzelhető, hogy a dédid szelleme egy ideig ottmaradt abban a házban. Ez olyankor szokott előfordulni, amikor a léleknek valami dolga van, vagy figyelmeztetni akar valamire. Velem is történtek ilyek a nagyanyámmal. -
#662 Szerintem van Meny Ország isés a lelkünk felkerűl oda és egy időután újjászületünk. Dédim is meghalt és 40 napig az othonában volt a lelke. pl.: Úgy kapcsolódott fel a tv a Csongrád tv-re(Az volt az az adó amit legtöbször nézett), hogy a kapcsoló nem is volt a tévé közelében. Na erre mit mondtok? -
#661 gondolom azért nem veszed a véleményemet túl komolyan
és ez így helyes is -
patiang #660 köszike!
azért nagyon, de nagyon...."már a gyökérnél több"-én meg!!
vagyis -
#659 már a gyökérnél több
de szerencséje van, mert van érzéke az ilyen "természetfeletti"dolgokhoz, különben ő sem lenne különb egy rezsőnél -
patiang #658 thx!!
De!!! "szabolcsnál okosabb"
ő az értékitéleted létrájának hanyadik fokán leledzik? -
#657 nem
kedvellek pati
viszonylag nyitott vagy
szabolcsnál okosabb -
patiang #656 annélkül, hogy megsértenélek: " itt nincs helye tanításnak."
-
#655 egy igazságot nem lehet vitatkozva megérteni. csak úgy ha alázatosan tudakozódik az ember egy taítómestertől és lemond az egójáról. ergó ha ez a topic egy vita, akkor itt nincs helye tanításnak. -
patiang #654 ..tudod mindenki a maga szintjén! -
patiang #653 .....de azért neked több is van, mint kellene.
gondolom most már kezdem nálad elérni a "rohadt" szintet.
ne fogd vissza magad mikike!!!!! -
#652 vicces vagy rezső -
#651 Te is bögréből iszod a levest? :-) -
#650 nincs kanál
hányszor mondjam? -
patiang #649 ..mert, ha mindenki birka módjára: iiiiigeeen, be lehet zárni a topicot
-
patiang #648 ..csak hát a topic nem kötözködés- hanem vita, ami esetleg előre is vihet.
"van aki olyan szinten van h nem akarja megérteni az igazságot"
akkor hát mi az IGAZSÁG??
halljuk!! -
#647 van aki olyan szinten van h nem akarja megérteni az igazságot, csak szeret kötöszködni. ez pl egy szint... -
patiang #646 ....nem értesz se semmit MIKI.
még azt sem amit összezagyválsz
-
#645 most ezt nem értem, ebbe miért kötsz bele pati?
az ő szintje, az ő szintje
szerinte nincsen élet halál után, mert azt mondták neki a hangok
majd rájön
mástólúgyse hinné el