Halál után
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hmmmm....
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
meg allitolagugyhallottamhogyvan1ismerosom aki mondta...
Amugy szerintem a halál elõtt / után az a pár mg eltérés lehet folyadék elpárolgás, vagy hasonló dolog is.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Egyik hívõ ismerõsöm szerint a bibliában az van, hogy halál után a test tudattalanul fekszik, az alváshoz hasonlítható, csak soha nem ébred fel az illetõ. Ez igaz? És akkor az ember lelkével mi történik (mármint a biblia szerint)?
Az a baj, hogy ahány vallás annyi féle "elmélet" van. Nem lehet tudni melyik igaz, ha igaz is vmelyik egyáltalán...
Bazinga!
(Lol, mekkora állat vok...)
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Nekem elég sokszor volt már olyan érzésem hogy már sodort volna magával az álom, de hirtelen észbekaptam és "magamhoz tértem". Elég furcsa volt, mintha pár mp-cel elõtte lelkileg nem azon a helyen lettem volna, hanem egy sokkal nyugodtabb, lágyabb, könnyebb világban....
amúgy szerintem, minden éjszaka, amikor álmodunk, elhagyja lelkünk a testük
szal nem szabad semmit kizárni.
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
http://www.lohere.net - a MagyarChan
Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.
spam. sry
biztosan õk tévednek és neked van igazad
Es hogy melyik? amelyiktõl megnyugszol.
Én nemhiszek a hókuszpókuszokban. MEghaltal => eltemetnek kesz.
most kifejtettem.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
nem lenne rossz, ha utána olvasnátok a dolgoknak, ma már elég sok könyv van a témában, de azért egyet ajánlanék
Helen Wambach: Hányszor születik egy ember?
meggyõzni nem akarok senkit, mert a dolgokra mindenkinek magának kell rájönnie, az élet célja a fejlõdés
no most aki azt hiszi, hogy halál után megszûnünk létezni az kb. a startvonalon (0) áll
hajrá
Az a szar meg rázott.. aztán gyengóltem és azt vettem észre hogy emelkedek felfelé mintha szállnék ki a testembõl.. aztán felébredtem...
A problema az, hogy az emberek vallasosan hisznek ezekben, es mikor eloallnak valamire egy tudomanyos magyarazattal azonnal elutasitjak. Igy volt ez a heliocentrikus vilagnezet, a Fold alakja es az evolucios-elmelet bevezetesenel is, igy sajnos hatraltatja a vallas a tudomanyt. Nem mondom azt, hogy minden hibas, amit allitanak, de en inkabb a tudomanynak hiszek, ha valasztani kell.