Halál után
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Izé...a pirospozsgás szmájlit törlöni szeretném....lehet? <#rolleyes>#rolleyes>
Semmi sem történik véletlenül.
Megéltem, tudom, hogy van élet a halál után. Ez nekem már több, mint hit kérdése, hogy úgy mondjam, mákom volt azzal, hogy részese voltam a lehetõségnek.
Az életet nem leélni, hanem megélni kell. Megélés után pedig bátran meg lehet halni <#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#awink>#awink>
Az életet nem leélni, hanem megélni kell. Megélés után pedig bátran meg lehet halni <#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#awink>#awink>
Elmondom az en kovetkeztetesemet:
A gyakorlatban a szkeptikus kisgyerek semmivel nem jar rosszabbul, mint a hivo, ugyanolyan szep elete lehet majd odaat. Viszont a hivo pedig minden egyes masodpercben amig a 'tulvilag'-rol fantazial, lemarad valamirol ebbol a vilagbol, ami megha egy sotet unalmas kis lyuk is, lehet jo.
A gyakorlatban a szkeptikus kisgyerek semmivel nem jar rosszabbul, mint a hivo, ugyanolyan szep elete lehet majd odaat. Viszont a hivo pedig minden egyes masodpercben amig a 'tulvilag'-rol fantazial, lemarad valamirol ebbol a vilagbol, ami megha egy sotet unalmas kis lyuk is, lehet jo.
A történet maga szép, csak ne akarja senki komolyan venni, mert hamis következtetésekre is juthat a végiggondolása után.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Ez is igaz!<#nyes>#nyes>
Viszont szomjas marad <#vigyor3>#vigyor3>
Stílusromboló, mert nagyon dialektikus a te történetedhez képest...<#smile>#smile>
Szûk látókörhöz is eszembe jut egy példa a félig tele avagy félig üres pohárról(mindannyian ismerjük...). Aki el tudja képzelni a félig tele pohár állapotát akkor is, ha csupán egy csepp van benne, az az ember hittel rendelkezik: bármire képes. <#heureka>#heureka>
Szûk látókörhöz is eszembe jut egy példa a félig tele avagy félig üres pohárról(mindannyian ismerjük...). Aki el tudja képzelni a félig tele pohár állapotát akkor is, ha csupán egy csepp van benne, az az ember hittel rendelkezik: bármire képes. <#heureka>#heureka>
Stilusrombolo? 😊 Szerintem az egyik legjobban beleillo mondat a tortenetbe. A szovegben nem az all, hogy megis letezik hanem, hogy nincs. Az egyik leghatasosabb modja a szuk latokor kifejezesenek. ("Az kizart dolog, mert nem tudom" - ki tudja honnan van az idezet? 😉
Zsoldos, ez nagyon szép...<#vigyor2>#vigyor2>
Csupán analóg, és egyben roppant stílusromboló az a hasonlat, hogy 2 millió dollárt sem láttam még, mégis létezik...
Csupán analóg, és egyben roppant stílusromboló az a hasonlat, hogy 2 millió dollárt sem láttam még, mégis létezik...
Két kis magzat beszélget egy anya méhében:
- Te hiszel a születés utáni életben?
- Természetesen. A születés után valaminek következnie kell. Talán itt is
azért vagyunk, hogy felkészüljünk arra, ami ezután következik.
- Butaság, semmiféle élet nem létezik a születés után. Egyébként is,
hogyan nézne ki?
- Azt pontosan nem tudom, de biztosan több fény lesz ott, mint itt.
Talán a saját lábunkon fogunk járni, és majd a szájunkkal eszünk.
- Hát ez ostobaság! Járni nem lehet. És szájjal enni - ez meg végképp
nevetséges! Hiszen mi a köldökzsinóron keresztül táplálkozunk. De mondok
én neked valamit: a születés utáni életet kizárhatjuk, mert a köldökzsinór
már most túlságosan rövid.
- De, de, valami biztosan lesz. Csak valószínûleg minden egy kicsit
másképpen, mint amihez itt hozzászoktunk.
- De hát onnan még soha senki nem tért vissza! A születéssel az élet
egyszerûen véget ér. Különben is, az élet nem más, mint örökös zsúfoltság
a sötétben.
- Én nem tudom pontosan, milyen lesz, ha megszületünk, de mindenesetre
meglátjuk a mamát, és õ majd gondoskodik rólunk.
- A mamát? Te hiszel a mamában? És szerinted õ mégis hol van?
- Hát mindenütt körülöttünk! Benne és neki köszönhetoen élünk.
Nélküle egyáltalán nem lennénk.
- Ezt nem hiszem! Én soha, semmiféle mamát nem láttam, tehát nyilvánvaló,
hogy nincs is.
- No, de néha, amikor csendben vagyunk, halljuk, ahogy énekel, és azt is
érezzük, ahogy simogatja körülöttünk a világot. Tudod, én tényleg azt
hiszem, hogy az igazi élet még csak ezután vár ránk.
- Te hiszel a születés utáni életben?
- Természetesen. A születés után valaminek következnie kell. Talán itt is
azért vagyunk, hogy felkészüljünk arra, ami ezután következik.
- Butaság, semmiféle élet nem létezik a születés után. Egyébként is,
hogyan nézne ki?
- Azt pontosan nem tudom, de biztosan több fény lesz ott, mint itt.
Talán a saját lábunkon fogunk járni, és majd a szájunkkal eszünk.
- Hát ez ostobaság! Járni nem lehet. És szájjal enni - ez meg végképp
nevetséges! Hiszen mi a köldökzsinóron keresztül táplálkozunk. De mondok
én neked valamit: a születés utáni életet kizárhatjuk, mert a köldökzsinór
már most túlságosan rövid.
- De, de, valami biztosan lesz. Csak valószínûleg minden egy kicsit
másképpen, mint amihez itt hozzászoktunk.
- De hát onnan még soha senki nem tért vissza! A születéssel az élet
egyszerûen véget ér. Különben is, az élet nem más, mint örökös zsúfoltság
a sötétben.
- Én nem tudom pontosan, milyen lesz, ha megszületünk, de mindenesetre
meglátjuk a mamát, és õ majd gondoskodik rólunk.
- A mamát? Te hiszel a mamában? És szerinted õ mégis hol van?
- Hát mindenütt körülöttünk! Benne és neki köszönhetoen élünk.
Nélküle egyáltalán nem lennénk.
- Ezt nem hiszem! Én soha, semmiféle mamát nem láttam, tehát nyilvánvaló,
hogy nincs is.
- No, de néha, amikor csendben vagyunk, halljuk, ahogy énekel, és azt is
érezzük, ahogy simogatja körülöttünk a világot. Tudod, én tényleg azt
hiszem, hogy az igazi élet még csak ezután vár ránk.
Hamis.Szerintm nem hallanál mást csak némi recsegést,meg zúgást. Ha szellemeket hallanál az csak tõled függne, mármint ha hinnél benne.Én ugyanis nem tudom mit hidjek.Régebb hittem, de mióta a természet tudományokkal foglalkozok... nem is tudom...
dixitque deus fiat lux
Hihetõ, hogy egy üres szobában felvesszük a csendet és hangosan lejátszuk akkor lehet hallani, hogy mit mondanak a szellemek? Fehér zaj?
<#idiota>#idiota>
<#idiota>#idiota>●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●
Tessék, ezek is hasonlók, csak ide MÉG okosabbnak kell lenned 😉
dixitque deus fiat lux
de aki TÉNYLEG okos, az le tudja hántani róla a kamut
Ezt persze nem pont erre a cikkre értettem, hanem az újságra úgy általában!
Lehet hogy ez a cikk épp igaz lehet...
Lehet hogy ez a cikk épp igaz lehet...
dixitque deus fiat lux
1ébkéntitt a link
dixitque deus fiat lux
Igaz!
A dolgokat máshonnan lopkodják, de nha-néha meg is toldják, hogy kapósabb legyen.
A dolgokat máshonnan lopkodják, de nha-néha meg is toldják, hogy kapósabb legyen.
dixitque deus fiat lux
ha lenne lövésed a dolgokhoz, akkor tudnád, hogy õk pedig máshonnan lopkodják a cikkeiket
de hajrá, akkor keresd meg az angol forrást
de hajrá, akkor keresd meg az angol forrást
#197. "Arra riadtam fel", stb. stb. Ne fárassz már...
"Semmi a világon nem tûnik el,és a halál sem pustulás,hanem csak a dolgok változása és átalakulása"
sajnos nem tudom kitõl az idézet,de biztatóan hangzik😊
sajnos nem tudom kitõl az idézet,de biztatóan hangzik😊
██
Inkább azon törnétek az agyatok, hogy mibõl nem húznak meg és azon hogy melyik csajt vigyétek a csúcson túlra, nem pedig a halálon.
Mert arra magyarázatot sohasem fogtok találni, hacsak nem az az igazság, hogy a halál után pont kerül a mondat végére...
De szó ami szó egy súlyos lelki válság(pl. ha Isten ments 1szeretted meghal), teljesen megrendítheti az eddigi világképedet...és azután már nem is érdekel, hogy mások mit is gondolnak.
Mert arra magyarázatot sohasem fogtok találni, hacsak nem az az igazság, hogy a halál után pont kerül a mondat végére...
De szó ami szó egy súlyos lelki válság(pl. ha Isten ments 1szeretted meghal), teljesen megrendítheti az eddigi világképedet...és azután már nem is érdekel, hogy mások mit is gondolnak.
dixitque deus fiat lux
én sem.
Hát nekem mikor 1 rokonom meghalt azt mesélték, hogy éjszaka mindannyian felébredtek. Pedig nem tudták hogy meghalt.
BomBa
Amikor (3 éve) egy éjjel autóbalesetben meghalt egy barátom, elég furcsát álmodtam, és arra riadtam fel, mintha bekiabálna az ablakon...
Ezek azért elég furcsa dolgok, de carpet diem, azaz diego-szõnyeg még ma, inkább az élettel törõdjünk. Szerelem rulezz.
Ezek azért elég furcsa dolgok, de carpet diem, azaz diego-szõnyeg még ma, inkább az élettel törõdjünk. Szerelem rulezz.
Hát igen... én is inkább a lányokat látogattam volna meg az ágyukban. 😊)) Aztán jött volna az új szûzmária legenda.
Ha így volt, papád jót mókázhatott halála után, a drága 😊
En meghalnek es elnek utana vmilyen formaban hat fix hogy nem kulcsokat rongalnek meg kapucsongoket nyomkodnek, max ha vkin bosszut akarnek meg allni 😊
Nem kamu, csak olyan urban legend x+1 😊
Így utólag elnézve akkora kamunak néz ki, inkább töröltetni kéne.
BomBa
Hát miután papám meghalt, azután pár nappal elég furcsa események történtek. Nem akarok semmít szépíteni. Elõször is. Apám mikor rggel felébredt, az egyik kulcsa félbehajlott. Keresztapámnak este a hamutartója kettétört és úgy, hogy az egyik fele felfele állt. Majd a kapucsengõ 1 órán át folyamatosan csengett és nem lehetett vele mit csinálni. Ekkor megbizonyosodtam, hogy van a halál után élet. Ezekután higgyen bárki bármit. De csssssss. <#kuss>#kuss>
BomBa
szerintem #179-re írta...
egyébként én is kérem! 😛
egyébként én is kérem! 😛
Mért ne merném? Ehhez azért qrva nagy bátorság kell mi? 18. Na? Beszarás! Ennek most mit kéne/nem kéne bizonyítania?
engedelyt megadom <#vigyor3>#vigyor3>
Korhatáros mûsor van, vagy csak nem mered beírni, mert esetleg semmit nem bizonyítana?
na mind1 holnapig megvárom hányan kérik most aludni kell mennem
BomBa
hány éves vagy?
BomBa
még megvárom a többieket 😊
BomBa
meg nem szeretem felidézni, vagy ha leírom jönnek a fekete öltönyösök elhallgattatni 😊
BomBa