Halál után
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csak nem akarom a népet borzongatni, max ha megengedik <#crazya>#crazya>
BomBa
BomBa
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Sztem a titok ezzel kapcsolatban nem a tulvilagon rejtozik, hanem a gondolkodasunkban, eloszor pszihologiai uton kozelitenem meg ezt az egesz kerdest.
Ja 1-2 feligmeddig komoly kerdes azoktol, akik a lelek letezese mellett teszik a voksukat: minden elolenynek van? Az kicsit tulzott egora vallana, ha kijelentenenk, hogy csak az embernek van (nomeg ugye mi lenne a regi koztes fajokkal..). Pl ha az embernek van, akkor a csimpanznak is? Ha a csimpanznak, akkor mondjuk a hangyanak is? Hova fer a hangyaba az a 21 grammos lelek? Ha az embernek allitolag ilyen nehez, akkor csak ugy realis a dolog, hogy a kisebb allatoknak konnyebb. Atjarhato a lelek a kulonbozo lenyek kozott?
Ha igen: akkor a lelek hizhat, novekedhet hisz egy hangyalelek kicsi lenne egy emberbe. Ez esetben nem feltetlenul emberi testbe fogsz inkarnalodni(mar ha van reinkarnacio) miutan meghalsz. Ha nincs reinkarnacio, akkor egyre tobb lelek kell legyen, es a szamuk korlatlanul novekedne.
Ha nem atjarhato: a lelek fajspecifikus. Mi tortenik ha kihal egy faj? hasznalhatatlanok lesznek azok lelkek. Vagy ha elszaporodik, tobb lelek szukseges.
Evolucio teren mi a helyzet, a lelkeknek is van evoluciojuk vagy dino lelkunk van? Mi van a novenyekkel? Nekik van vagy nincs? Ha a kisebb allatoknak is van, van mondjuk az amobaknak? A bakteriumoknak? Naes a csak felig meddig elolenyek, mint a virusok? Vagy a virusoknal is egyszerubb vegyuletek, amik mar elethez hasonlo jelet produkalnak? Huzhatunk egy vonalat, hogy efolott nincs efolott mar van? Vagy egy vizmolekulanak is van mar?
BomBa
BomBa
BomBa
BomBa
9..8..7..6..5..4..3..2..1..0 ... restart complet
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Hát akinek meg visszatér a tudata az életébe ( visszajön a klinikai halálból) hát lehet hogy új tudat megy bele a születendõ babába.. vagy halva születik vagy komplikáció lesz.....
Mind1 nemtudom.. de azt tudom hogy ilyen kérdésekkel szerintem nem szabad foglalkozni.... ezek szerintem nem hiába titkok az emberek elött 😄
most gondoljátok el mindeki félisten lenne 😉(uralkodik élet és halál fölött....ááááá nem lenne káosz 😉 1 kicsit sem 😄)
majd lehet hogy válaszokat megtaláljuk... ha 1 kicsit fejlettebek leszünk morálisan meg erkölcsileg....
de ez a jövõ zenéje 😛
Pl ha letépem a körmöd akkor tuti behuyozol látod 😉 ??? ez is összefügg 😊
Lehet a szellem hozza létre a kavart a forró levesben, amtõl a "virtuális" dolgok olyannak látszanak, amilyennek.
Feltéve ha néhány, egyenlõre alapvetõnek tekintett, fizikai törvényt figyelembe veszünk. Meg persze azt, hogy kell lennie valamiféle kapcsolatnak a fizikai testtel, különben nem hathatnának egymásra.
Öööö, ez most logikus vagy csak annak látszik???
jaja, ezen már én is gondolkoztam
de mi lesz azokkal, akik visszatérnek az életbe a folyosóról? mi lesz ekkor ez éppen születendõ gyerekkel?
Vagy nyissatok 1 "szívjuk ki egymás vérét" topic ot <#crazya>#crazya>
amúgy a 123# hozzászólás... a folyosós dolog...
Én arra gondoltam, hogy aki meghal az a folyosóban van és megy a fény felé... de gondoljatok bele hogy mit lát egy éppen most születõ gyerek a csatornában ??? Folyosó és meg a fény felé <#rolleyes>#rolleyes>
1-2 évedre meg azért nem emléxel mert lehet hogy egy elõzõ tudat van még benned <#confused>#confused>
A másik lehetõség pedig, hogy te sem vetted komolyan amit írtál:
"talán 1000 év múlva...
akkor gyere vissza",
akkor pedig te se számíts komoly válaszra...
A te illúzióid nem az enyémek.
A te csalódásaid, tévedéseid sem az enyémek.
Jó.. Majd visszajövök 1000 év múlva...<#wave>#wave>
bár...
talán 1000 év múlva...
akkor gyere vissza
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
nagyon jó volt nézzétek meg
1. egy nõ összeégett a tûzben, meghalt
nem is akart visszajönni. odaát találkozott a késõbb születendõ gyermekevél, aki megkérte, hogy menjen vissza, hisz nélküle neki sincs esélye a leszületésre.
persze visszament. de rettegett a tûztõl. aztán megmentette a szomszéd családot a tûzbõl. késõbb pedig megszületett a fia is
2. faszi beborult a terepjáróval a folyóba. 30 percet volt víz alatt, annyi idõ múlva szedték ki. halott volt. mentõautóban már produkált pulzust, a kórházban pedig "épp" volt egy vérmelegítõ tesztgép, az meg is mentette
3. fasziba villámcsapott. 28 percet volt halott. a kórházi folyóson jött vissza a testébe