Halál után

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bens
noén nem azt mondom, hogy hülyeség. szívesen elmagyaráznám, de úgyis azt néznéd, hogy hol tudsz belekötni, így nem látom értelmét a dolognak.

aki érti, az érti, aki nem, az nem. ez a magyarázat : )

Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!

semmire 😄 hülyeség az egész 😄

áááá na látom nevet már nem tok változtatni. de mindegy akkor nem számít :) csak idgesítő ,hogy mindeki homokos fiúnak néz. tehát a tisztán látás végett: lány vok :)) bezony .na :))

bens
a 2 fölsõ ugyanaz. vagy direkt? : )

sz4bolcs
halál nincs. a lélek mindig is élt, a test mindig is halott volt.
lélek nincs. a halál mindig is élt, a halott mindig is test volt.

-nohát milyen bölcsek vagyunk ma...
Jelöld meg a helyes választ!
mit lehet még ezen magyarázni? 😄

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

bens
én egyetértek vele : )

nemtudom mit lehetne még ezen magyarázni. sztem teljesen világos. mire vagy kíváncsi?

én gy értelmeztem:
" lélek mindig is volt"
tehát gondolom hiszel a lélekvándorlásban, és abban ahogy a lélek mindig is volt csak mindig más testben.

"a test mindig is halott volt"

tehát soha nem a testünk élt igazán. az csak közvetítõ a materialikus világ és a lélek között.

"halál nincs "

ez meg egyértelmû.

ha rosszul érzelmeztem javíts ki. bár én ennek a "eszmefutásnak" sok részével nem értek egyet.

áááá na látom nevet már nem tok változtatni. de mindegy akkor nem számít :) csak idgesítő ,hogy mindeki homokos fiúnak néz. tehát a tisztán látás végett: lány vok :)) bezony .na :))

Ez mar eszmefuttatasnak szamit? 😊
Én hiszek a lélekben de ez a eszmefuttatás egy kicsit zavaros.
ezt kifejtenéd nekem?
ez így elég kategorikus kijelentés . mik az alapjai?😊

bens

"Érzések... Benyomások..."

na pont ezek nincsenek közvetítõ nélkül.

"Most majdnem azt írtam, hogy természetfölötti pedig a természetfölötti NEM LÉTEZIK! Semmi sincs a természet fölött, csak mi érezzük úgy azokra dolgokra, amiket még nem értünk. "

na ebben egyetértünk 😊
viszont vannak dolgok melyket nem megérteni kell csak rájönni ,hogy hülyeség. de az ilyen megvilágosulásokhoz több információ kéne. persze most nem azt mondtam ,hogy minden amit mi természet fölöttinek hívünk hülyeség. csak van egypár.

a töbi állításoddal nem tok mit kezdeni 😊 vagy igazak vagy ne,. ez saját tapasztalat. viszont sztem azok akik visszajöttek a halálbol( orvosok segítségével) vagy azért kazuttak ekkorákat ,hogy pénzt kapjanak érte vagy csak álmodtak.

bár most nem tudtam követni ki ( te vagy az egyik barátod) tapasztalta e ezeket, met csak átfutottam, de nekem ez az általános véleményem 😊

Érzések... Benyomások... Egyszer láttam szellemet... Egyszer meg az Asztrális projekciót próbáltam... nos félsikerrel. Félig jöttem ki.... Fura volt. Azóta nem próbálta. Teszteltem valakit aki próbálta. Meggyõzõen bizonyítoota az igazát. (A jó öreg felírom a számot/szimbólumot a lapra és õ megnézi.)Sajna aztóta már meghalt, de sok érdekes dolgot beszéltünk.

Sztem nem kölön ágak ezek. Pl. Reiki+meditáció. Összefügnek ezekkel a dolgokkal.

Most majdnem azt írtam, hogy természetfölötti pedig a természetfölötti NEM LÉTEZIK! Semmi sincs a természet fölött, csak mi érezzük úgy azokra dolgokra, amiket még nem értünk.

Na de most már tényleg jóéjt. 😊
de fellehet fogni.
azt a tényt legalábbis mindenképpen fellehet ,hogy vagy van halálután élet vagy nincs.
ez tényleg marhaség ,hogy halálunk után felvilágosítnak.
"biztos" hmmmm........................ és mi az amitõl megbizonyosodtál? melyik azaz érv, bizonyxíték, vagy csak egy gondolat menet?
én itt irkáltam már eletgerröl , mst meghalgatnálak téged is 😊))))))))

akupunktúra? meditáció? ezek külön ágak. aza kérdés meg hogy van e élet a halál után csak egy kérdés marad. válasz van ezer féle. kinek melyik illik jobban bele akis világába. de ha a test elhal akkor a lélek hogy élhet tovább? bármi féle információ bevitel nélkül?
meg ezaz egész annyira nem reális. egyszerûen nem való bele ebbe az ésszerû, egyszerû, s mégis bonyolult ( miáltalunk tul bonyolított) világba.

joéjt 😊 aztán elne tévedj a dimenziók között 😊)))

Hmm... az a baj hogy a saját felfogóképességünkel próbáljuk felfogni a dolgot. Olyan dologról beszélünk, amit egyszerûen nem lehet felfogni. Épp ésszel legalábbis nem. Talán ha az ember igazán csak befele néz, akkor jöhet rá a válaszra.

Az én befelehalgatásomkor az igen-t hallom. Jómagam, már kirpóbáltam néhány dologt, és abban szinte teljesen biztos vagyok, hogy valami van a halál után. Sztem marhaság, amikor azt mondja valaki, hogy a halálunk után megtudjuk mi az igazság. Sztem az egyetlen igazság amit a halálunk után megtudunk, hogy van e élet vagy sem. Ha nem akkor nincs mit tárgyalni, ha igen akkor is sztem semmt sem tudunk meg a tényen kívül. Nem hiszem, hogy Isten vagy valami felsõbb inteligencia odajön, hogy elmondja a frankót. Csak bámulunk aztán visz tovább a folyamat.

Érdesek, hogy a tudomány bármenyire is vadul tagadja a dolgot, hallgat azokról az esetekrõl, amit cáfolják. De ez nem csak ennél van így, hanem más ágaknál is.

(Vadul tagadták a meditáció/homeopátia/akupunktúra hatásosságát éveken át, aztán végre valami angol faszi vette a fáradságot/idõt/pénzt/kutatást, hogy utánnanézzen a dolognajkk. Azt akarta benizonyítani, hogy az átverés. Aztán az jött ki neki hogy mégis igaz.) Így kéne a többit is kutani, ha már mindenképpen válaszokat akarunk.

Egy példa. Sok halálból visszatérõ/testébõl kilépõ számol be róla hogy máshol volt.... A tudósok már régen kutatják és matematikailag be is bizonyított, hogy rengeteg, sík, vagy akár egész világok létezhetnek, alig miliméternyire a miénktõl... Nos van ha az elhunytak lelekei/energiáji is ezeken a velünk határos síkokon/világokon tesznek látogatás?

Na egyekõre ennyi halandók. Megyek vissza a XZK dimenzióba.

Jóéjt.
vááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá

huhhh

ez már részlet kérdés 😊 ha valóban van a halál után élet akkor az elhalálozás akár többször is megtörténhet . azok akik ebben hisznek igazábol a reinkarnációban hisznek. miszerint egy lélek több testet is megjár, sõt.................................

dehát ez baromság. akkor ez azt jelenteni ,hogy az elsõ nem tom hány millió ember után már nem született uj lélek. csak a régiek születtek ujjá.de ezt akor ki döntötte el ,hogy melyik léleknél kell megállni? vagy azt ,hogy mi számít egyáltalán értelemre fogékony léleknek. mert ugye majomszabású öseinknek egy két tagjának lelke nem hiszem ,hogy máig ugrándozik az emberek testébe.

bár , van egy két olyan emebr akibõl kinézném 😄DDDDDDDDDD

najo most csak gonoszkodok 😊)))))

Ron Ragm
Vajon van-e halál a halál utáni élet után?

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

😄DDDDDDD

ezek a variációk 😊)))))
hát minden esetre ha van halál után élet egy vmi biztos: engem jézus nem fog szivesen látni 😄

igazábol nem hiszek a halál utáni életben. abban meg vékkép nem ,hogy az anyagtalan részünk külön tud válni a testünktõl. 1. azért éltünk eleget a világba hogy nagyjábol kitapasztaljuk mi illhet bele ebbe a képbe és mi nem. 2. ha külön tudna vállni a lélek a testõl, ( ami érzékelte a világot, s kapcsolatot jelent az anyagi részünk és anyagtalan között) akkor mivel nem lenne mirõl gondolkoznia, nem lenne ami érzelmeket válthatna ki belõle, egyszerûen megsemmisülne.

ez a mese csak azoknak jo akik félnek a haláltol. megnyugvást jelent. ám a valószínûsége nos......................................................

SpecTator
😄DD...én meg elmegyek máshova majd 😄

Sok művészet van de a graffiti az egyik legszebb azt vajon miért nem sorolják bele? :)

+ nem is kapu lessz. Bár bejöhet ez is. Jézus majd mekkorát fog nézni, amikor õt meglátva hisztérikusan röhögni kezdek. 😊
Én hiszek valamiféle másik létezésbe de valszeg 99.99% hogy nem Jézus bá fog ott szobrozni a kapu melett.
SpecTator
az viszont a vlág hülyesége h jessus vár téged egy "kapunál" és ezzel a szöveggel "gyrere gyermekem térj át a túloldlara" vagy mi faszom 😄

Sok művészet van de a graffiti az egyik legszebb azt vajon miért nem sorolják bele? :)

Sose becsül alá...

A filmekben is mindig az ilyen öreg fószerok mondják meg a frankót. Meg az indiánok.
pikk8
"nincs menyország , nincs pokol! még a pap is kupakol!!!"
ezt egy hulla-részeg öreg bácsitól hallottam, kb 10-éve tokajban.amikor rock táborban (most hegyalja fesztivál) voltunk, és koncert elõtt bemelegítettünk egy csehóban.

\"Bármit megtehetsz, mindent megnyerhetsz, mindent eljáthatsz, játszva meghalhatsz!\"

Readingman
Hanem 2 lehetõség van: menny és pokol

Readingman
Senkinek sincs igaza!

Neeeee!!!!
Hanga
vagy ha rosz voltál csótány leszel azRTL-en

A legmerészebb álmok mindig a lehetetlent valósítják meg.

+ még annyi hogy a népszerû vicc mintájára Gödöllõn szándékozok újjászületni tenyésznyúl formájában.
A testünk biztosan.
Ron Ragm
Hogy mi történik halál után? Halottak leszünk.. 😊

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

😊
Nem hiaba szedtek a samanok, jo buli volt. Aztan mondtak 1-2 hulyeseget es megvolt a megelhetesuk 😊
Nemhiába hívháka drogokat Tudat-Tágító anyagnak. Azon felül hogy azér szedik amiért tényleg kitágítják az érzékelés határait. Ez az állapot hasonló lehet a mél meditációhoz. És ha jól rámeditál az ember a dolgora érdekes dolgok történhetnek. Nemhiába szedték a sámánok + tsaik.

Most meg azért szedi a sok okos ember hogy minél hamarab meghaljon. 😞
Crokin
Itt és most inkább nem mennék bele ebbe a DROG (vigyázat! halál! túladagolás!) dologba.Sajnos egy kicsit nagyon túl lett reagálva ez az egész manapság, pedig ha az ember rendesen felkészül, és lelkileg rendben van, akkor bizony el lehet érni velük szép eredményeket. De ezzel kapcsolatban inkább privát üzenet.
Itt amúgy lehet tájékozódni. Ajánlom a könyvtárban lévõ Feldmár köteteket.

Repatarurgyán

Tiudatmódosító szereket nem ajánlanám. Tágítja a rudatot az igaz de végül is ezek DROGOK! Inkább tágítsd meditálással mint én!
Erre gonsoltam én is. Sztem van élet a halál után, de nem valami misztikus megfoghatalan okból, hanem majd elõbb utóbb talál rá választ a tudomány.

Pl. Az már most biztos, hogy egész világok létezhetnek akár csak egy miliméterre is a miénktõl!
Mi van ha a lélek is egy ilyen világba távozik? ÉS akik AP-ben vettek részt azok is egy ilyen világba tekintenek be?
Crokin
Érdekes idézet:

"A neurokémiai kutatásaink szerint a cardiovascularis mûködés megszûnésével, a szívmûködés és a légzés leállásával az oxigén- és glükózhiány miatt az agy limbikus területén a boldogság hormon, a dopamin hatalmas mennyiségben szabadul fel, és ez a haldokló számára az élet legutolsó pillanataiban feltételezhetõen kellemes érzéseket biztosít. Egyébként a drogok is, például az ecstasy, hasonló hatásokat fejtenek ki az agy ezen területén."

Ebbõl az elõadásból.

Repatarurgyán

Crokin
Az anyag nem vész el, csak átalakul. Ezért nem lehet VÉGE csak úgy. A film is véget ér az igaz, de az emléke ott lesz minden ember fejében. Sõt, ott marad a szalagon, cd-n, dvd-n amit akarsz.
A számítógép pusztán csak gép, öntudat, lélek nélkül. De az agyad nem csak ilyen információk sokasága, ugyanis az embernek van ego-ja, éntudata, lelke, aminek nincs meghatározott helye az emberi testben.

Amúgy minden titok nyitja az, hogy minden egy. Ezt megmagyarázni elég nehéz, el kell érni egy bizonyos tudatállapotot, hogy átélhesd. Lehet próbálkozni meditációval, ill. különféle tudatmódosító szerekkel is.

Repatarurgyán

Szerintem kicsit reálisabban kellene kezelnünk ezt a témát, miért nem lehet felfogni azt, hogy ha meghaltál akkor kész vége THE END.
Ha megnézel egy filmet, vagy megeszel vagy megiszol valamit, vagy csak egyszerûen megtörténik veled valami ezek a dolgok is végesek és mégsem morfondírozol rajta 1 percet sem, ugyanez vonatkozik az életre is ha vége akkor vége, és nincs tovább.
Persze vannak emberek akik ezt a TÉNYT nem tudják, tudták kezelni és kitaláltak egy elméletet miszerint a földi életed után kezdõdik egy másik máshol (szeretném ezt hinni Én is). Illetve sokan kérdezgetik, hogy oké oké meghalunk de mi lesz a lelkünkel.
Kérdezem én milyen lelkünkel, mi az hogy lélek ?
Az a dolog ami kézzel nem fogható és bennünk van ?
Akkor ezek szerint pl. a számítógép kézzel fogható hardwer egységein kívül az abban cikázó információk adatok stb. stb. az a számítógép lelke ?
Az agyad pont ilyen információk, emlékek, adatok, képek, hangok, stb. stb. halmaza pusztán adatok és információk de nem LÉLEK, mert olyan nincs is.

Az a baromi nagy gond, hogy tényleg az agykapacitásunkhoz képest nagyon buták vagyunk és az olyan dolgokról amire nincs tudományos magyarázat hajlamosak vagyunk azt hinni hogy az csak valami természetfeletti megmagyarázhatalan csoda lehet.

Gondolj bele, a XV. századba visszavinnél egy Porschét emberfeletti isteni csodának vélték volna, most ugyan ez a helyzet amit ma csodának vélsz az pár száz vagy pártíz év múlva egy kézenfekvõ hétköznapi teljesen általános dolog lesz

PS4 PSN: angyisz

Arra mérget vehetsz. <#vigyor0>

Volt pár meggyõzõ dologban részem, szóval nem csak egy tréfa a dolog. 😊 Bár lehet hogy valaki jót röhög rajtunk odaát... 😊
Szerintem a halál utáni dolgokról gondolkodni olyan mint felfogni a végtelen méreteit. bele is õrülhet az ember akkor sem tudja kézzelfogható dolgokhoz kötni...
végigolvasva titeket viszon érdekes dolgokat láttam. Aki hisz valamiben annak nagyon jó mert nincsen bizonytalanság. Én nem vagyok vallásos és szeretném hinni hogy ez a pár év bohóckodás itt nem csak egy tréfa...

De türelem majd egyszer úgyis megtudjuk az igazságot mindannyian

sz4bolcs
<#shakehead>

Ability
Hát végigolvasva a topicot így egészében nem mondom, hogy jó érzést kelltett bennem. Nem tudom, engem általában valahogy hidegen hagynak az ilyenek, de most nem így történt. Nem is a halál elõtti/utáni feltételezések, hanem sokkal inkább a misztikussága az ami megfogott. Érdekel a téma, de nem igazán tudok érvényesülni a feltételezésekkel, bár ettõl eltekintve kíváncsi vagyok midenki véleményére, élményére. Fõleg a téma vége fele egyre sûrûbben emlegetett szellemes, és hasonló ügyek hatottak rám. Nem mondom, hogy elhiszem, de ettõl függetlenül rossz érzéssel töltött el. Fõleg, ha olyan történne velem is, mint amit meséltek, hogy felébrednek, de nem tudnak mozogni, és esetleg még képzelõdnek is. Hát ha én így ébrednék, és valami démont látnék (halucináció) akkor úgy beszarnék, hogy ...

... inkább nem folytatom. :C
Én is megálmodom a jövõt.Néha napközben bevillan egy kép.

Szintugy.
jointeer
nekem is:|

köcsög

sz4bolcs
milyen az a hormonváltozás?

Magnumrolcsi
Nekemis volt már ilyen álmom.Kértem haveromat hogy csípjen meg .

Amit említettél úgy hívják😞Dezsavü)Persze írni nem így kell. Leginkább hormonváltozáskor jelentkezik, nem ritka jelenség, csak nem mindenki tud róla beszélni. Próbáld ki azt, hogy a "megálmodott" eseményeket megtudod-e változtatni! Nekem volt amikor sikerült!!

Mindenki csak a saját hibáiból képes tanulni, pedig a máséból olcsóbb!