1376
Mi történik?
-
#364 Ez nem új dolog, nem is veled történik először, meditációs meg tudatos álom témáknál sokszor olvastam már ilyet. -
Zsoldos #363 :) honnan tudod, hogy nem az, aki hallucinal csak abbol tudja, hogy fura dolog tortenik. Ja amugy az ufok raboltak el, a paralizalo sugaruk fenyet lattad. -
abonyitomz #362 Tegnap este elég fura dolog történt velem , elaludtam 10 óra felé , majd kb. olyan éjszaka körül hirtelen felébredtem és nem tudtam mozogni csak a szememmel tudtam "körül" nézni! EGYSZERŰEN NEM TUDTAM MEGMOZDULNI SEHOGY SEM! tisztára bevoltam sózva hogy mi a franc történhet , csak a szobámat láttam meg olyan4-5 másodpercre egy nem olyan hosszú és saccra olyan fél méter széles fényt, utánna hirtelen elaludtam. Reggel meg az órám csörgésére felkeltem!
Teljes mértékben MAGAMNÁL VOLTAM , 100% nem halucináció!
-
Zsoldos #361 Tul magas szinten van, azert nem vallaljak el a kepzesemet. Felnek, hogy megismetlodik az Anakin-incidens. -
#360 na ezaz ! én már jedi vagyok ! belőled sohasem lesz jedi mert nincs benned elég mediklorián szám...! -
Prof William #359 Ha emlékeznék a könyv címére megmondanám. Csak a borítóra emlékszem tisztán. olyan nagy atlasz szerű könyv volt, mint mondjuk a "Legendák Földjén" vagy a "Világ 100 csodája"
A borító pedig: Vörös gömb alakú fény benne egy oldalas emberi alak. A címe talán... Amire nincs magyarázat. vagy valami hasonló. De nem kizárt hogy tévedek a címet illetően.
Jó keresgélést! -
#358 Jer be nwo topicba :D -
Zsoldos #357 Hat 4-5 evesen a csillagok haboruja megnezese utan meg biztosan hittem, hogy lehetek jedi. Persze ezzel gondolom nem voltam egyedul.. Az ember termeszetenel fogva szeret vagy szeretne hinni az ilyesmikben, nyilvanvalo okokbol :) Aztan nemelyek szakitanak az elkepzelessel, nemelyek pedig nem. Van akiben meg kesobb alakul ki. Hogy kinek van igaza, majd az ido eldonti, bar en meg nem sok jedit lattam, ellenben nagyon sok embert aki penzt keres vele, nemelyik eleg csunyan.. -
#356 helyes. :D De nem ezen volt a hangsúly, hanem hogy mióta :-) -
Zsoldos #355 Ha ez foldhozragadtsagnak szamit akkor igen :) Semmi bajom, ha vki hisz benne, azzal sem, ha tenyleg csodadoktor, auralato, levital szabadidejeben, stb, elhiszem neki.
Csak az a durva, mikor bizonygatas kozben bizonyitott tudomanyos tenykent allitjak be, mikor nem az. (meg akkor is, ha egyszer talan meg az is lehet belole, de igy akkor is valotlansag) -
#354 8) Mióta vagy te ilyen földhözragadt? -
Zsoldos #353 szezo=szerzo -
Zsoldos #352 Igen, csak a meresek nagyon titkosak. Latod prof william is tud roluk, de titkolozik, ha konkretumokrol kerdezem :)
Sok ezoterikus szovegben gyakori ervkent olvashato, hogy a legnevesebb tudosok (bar a nevuket nem szokas emliteni, csak annyit, hogy nevesek..) gyakran mernek parajelensegeket, pozitiv eredmennyel. Persze bar bizonyithatoak, ezek a neves tudosok ezeket nem publikaljak sehol, biztos valami nagy osszeeskuves miatt, szabotaljak, hogy a tudomany reszeive valjanak. Igy csak ezekre a megbizhato kozvetett forrasokra hagyatkozhatunk :)
erdekessegkepp Isaac Newton egy levelenek reszlete 1676-bol: "A modszert, mellyel a higany atitathato, masok ragadhatjak magukhoz, akik arrol tudomast szereznek, de akiknel nem szolgal valami nemesebb celt. Az eljaras kozlesebol oriasi kar szarmazhat a vilagra... Ezert semmi egyebet nem akarnek, csak azt, hogy a nemes szezo nagy bolcsessege hallgasson errol az ugyrol..."
(kis kieg: olyan higanyrol beszelnek, ami minden femet (meg az aranyat is) felold) -
#351 Ezeket a para jelenségeket tudják mérni? -
Prof William #350 Zsoldos.
Sajna azt már nemtom. Valami paranormális dolgokkal foglalkozó könyv volt. Tudományosan közelítette meg a dolgot. Volt benne szó öngyulladásról,+ mindenről. Kis 12-évesként paráztam is tőlle rendesen. Valami vörös fény és bene egy alak volt a borítón. Sajna csak ennyit tudok.
Wow ez kissé bonyolutlan hangzik. Az legtöbb ember nincs tudatában ennek. Az álmok 90 száléka nem más mint az agy szüleményei. A maradék 10 az ami talán több.
(Kicsit körítek, de a lényeg az hogy nem tudom a választ. ha tudnám, akkor már én lennék valami nagy megvilágosodott manusz. :) Kérdezzéte meg Sry Chimoit vagy kit. :) ) -
flashX #349 Na ha ez igaz, és mondjuk álmodsz vkivel..azaz a lelked elvándorol vhova..és ha vkivel álmodsz akkor annak akivel álmodsz annak a lelke is elvándorol?
[halotta] -
Zsoldos #348 Milyen muszerrel mertek milyen energiat es hol olvastad?
Csak hogy legyen valami konkretum is :) -
#347 jelen majdnme halál után -
Prof William #346 Nem éppem.Álmainkat álmodjuk, és látjuk csak az ébredéskor elfelejtjük őket. Álmaink az ébredés pillanatában elvesznek, csak később jutnak eszünke, amikor gondolkodunk rajtuk.
Pl. Az élőző életekre is csak hipnóziban+ilyesmiben lehet visszaemlékezni. Az most is olyan nekünk mintha álmodtuk volna. Életünk során bevillanhatnak emlékek az előzőről, csak kb olyan szinten, mint amikor az álmára emlékszik az ember.
"Minden alvás kis meghalás." - A tibetiek, az alvást "kis halálnak" nevezik, mert szerintük az ember lelke/szelleme/ energiája/ nevezzétek ahogy akarjátok elhagyja a testet. Persze nem mindenkinél, és szinte mindig nem tudatosan. Tudósok vizsgéltak alvókat és asszem 100-nól 87 esetben a műszer komoly emergianövekedlt jelzett a szobában alváskor. Amúgy mivel elméletileg (bizonyított elmélet) létezik jópár dimenzió,+sík, lehet hogy a lélek ezekben mozdul el alváskor.
Múgy elhiszem ezeket és sztem a tudomány, ha nem is most de majd egyszer megmagyarázza ezeknek a jelenségeknek az okát. -
alfaproton #345 Ez esetben nincs a halál után semmi. Hiszen az álmaink is akkor tudatosulnak bennünk amikor felébredünk, halálból azonben nincs ébredés. Sőt, mivan ha már most is álmodunk? Ha meghaltunk és álmodunk akkor nem fogunk felkelni soha... -
#344 Ítyfan! -
#343 Szeretkezz, ne háborúzz! :-) -
#342 De tarkólövés esetén annak is annyi, akit megszálltál! -
#341 KUSS!!! :-)
-Ez mindig kihozza az emberekből a legjobbat.
Egyébként meg tarkólövés. A méreg nem mindig jön be, a giotin(hogy írják?) körülményes, az akasztás túl embertelen, a keresztrefeszítést után meg még Jézus is föltámadt. De a legbiztosabb egy asszony. -
#340 NYugi van már, monnyad ami eszedbe jut! Ami a leghatásosabb! -
#339 Melyik tudós és milyen vizsgálat bizonyítása alapján? -
#338 newage/radikális -
#337 Írd a korszakot..
konzervatív/ál/newage? Melyik? -
#336 [Tudományosra szavaz] -
#335 Keresztény, buddhista, vagy tudományos szemszögből szetetné olvasni a választ az úr? -
Prof William #334 Az nem olyan biztos! Hátha megszáltál valakit és úgy pötyögsz. Vagy izé... kérem kapcsolja ki... -
#333 Még nem haltam :-) -
Prof William #332 Ja. Szóval ahalálközelisek eljitnak valaminek a határára, de mivel csak halálközelisek, nem tovább. Ezért tudják elmondani mit láttak. A többiek max valami szenászon, számolhatnak be :) -
#331 Hát amit írtál azt csinálom már sok-sok éve. Kevés, ha rég tudom is mi a jó/rossz (nem sarkításként képzelem el a jó/rosszat)-ez mindig a célokon, azok megvalósításán múlik, kevés ha átlátok az embereken (ismerem őket), látom az okokat, és a célokat, ha nem úgy élek, mert nekem nincs. Kevés a hitem hozzá, és mindig van kétely, hogy egy cél és egy elv párosuljon. Túlságosan szabály és rendszerető vagyok, pedig a szabályok nem csak azt engedik meg, hogy betartsák őket, hanem azt is, hogy megszegjék őket. Pl. Biblia sem azt mondja, hogy nem ölhetsz, hanem azt, hogy ne ölj... mert van következménye pontpontpont -
#330 már az.
Katapultban alagutál=alagútban katapultál=visszatér NEM= kapuban álldogál
és a fehér alagútra gondoltam. -
LowEnd #329 Azt meg, hogy én sem tudom mi az igazság, természetesen mondtam. (Azt hittem egyértelmű) -
LowEnd #328 Nézd Szabolcs... A kislányom felnéz rám. (mint a legtöbb szülőre) Ezért, ha azt mondom neki "úgy gondolom nincs Isten, ezért meg ezért" vagy ilyesmi, akkor már nem lenne választása...
És mi van ha tévedek?
Mi van ha igaz mindaz, amit a biblia ír, és a kislányom emiatt a pokolra jut?
(persze nem hiszem (tudom h nem), de akkor is.) A leányomnak mindig azt tanítottam hogy gondolkozzon, kérdezzen, ne higgyen vakon, művelje magát.
A kislányom nem gondolt hazugnak. Tisztában van vele (mint minden gyerek), hogy vannak olyan dolgok, amit nem beszélnek meg egy gyerekkel. Tudom hogy szarul hangzik, de ha a 4 éves gyermeked megkérdezi hogy pl "a nagymama rákban halt meg. én is lehetek rákos?" .akkor lehet hogy nem válaszolsz, hazudsz, vagy az értelmi szintjéhez igazítod a választ.
Szerintem a szülők "én mindent tudok, és megmondom miben kell hinned" hozzáállása a lehető legrosszabb dolog ami egy nyiladozó értelmű gyerekkel történhet. -
OPM #327 "halálontúlit is el lehet, csak az élők nem halják" -
Prof William #326 "Aki visszajött az lehet, hogy a katapultba alagutált."
Kapuba áldogált?
Ezt nem értettem.
Hát igen. Van különbség a halálontúli és a halálközeli élmény között. A halálközelit el lehet mondani, és bár a halálontúlit is el lehet, csak az élők nem halják.
-
#325 Hogy hogy nem tudod eldönteni hogy mit válasszál? Nincs értelem választani, minddel kell foglalkzni, hiszen alapjában véve minden vallás alapja jó, és ha a sok sok vallásból te összerakod a dolgokat akkor mnár jó vagy. Amúgy szerintem nincs élrtelme vallást választani.....vallások dogmatikusak.....életfilozófiát kell választani! (Ami természetesen lehet az amit eghy vallás leír de egy vallásnak elkötelezni magad szerintem értelmetlen)
UI.: A fehér ruhás öreg: orvos; és a többi ember, aki körüláll csak azért bőgnek, mert sikerült az újraélesztés Ez irónia akar lenni?