19494
  • Gunner
    és mééég a nevem melletti jókis gif-et se látom se smiley, se semmi brb
  • Gunner
    Emberek, biztos volt már másnak is gondja hasonló mint nekem, ezért is fordulok hozzátok...

az SG.hu-t semmien formában nem képes normálisan behozni a firefox-om. próbálkoztam már reinstall-al, update-val de nem jön be rendesen, némely ikont nem jelenít meg, a sg menüsorban látom szöveget, de kereteiket nem. nem látom a hozzáadás kedvencekhez ikont sem, viszont a fórum bannert igen. java script konzolt megnyitva hibákat észlel
    (próbáltam má java frissítést is)
    csak, hogy 1-2-t idézzek:

Hiba: uncaught exception: Engedély megtagadva a metódus hívásához: Location.toString

Hiba: Expected end of value for property but found ','. Error in parsing value for property 'margin'. Declaration dropped.
    Forrásfájl: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1100255345
    Sor: 0

Hiba: Expected end of value for property but found ','. Error in parsing value for property 'margin'. Declaration dropped.
    Forrásfájl: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1100255345
    Sor: 0

• lee86
    upsz télleg. :$ thx! :)
  • Pretorian
    Shálom. Nem tudja valaki, honnan tudnék letölteni Japán karakterkészletet Firefoxhoz? Internet Explorernél mindig megkérdezi, hogy akarom-e telepíteni, de Firefoxnál phingom sincs hogyan kell.
  • Cat 02 #3353
  • Johnny23
    ..hoppá frissültem 1.5.0.4-re
  • Cat 02 #3351
    a 2. végülis az hogy ha egy linkre kattolsz új Tabon nyíoljon meg ? (tab=fül)
    mert akkor beállítások / lapok asszem
  • ProGabe #3350
    Ez azért van mert a real player egy szar,nálam is csak szökőévente egyszer megy fel úgy hogy nem omlik össze az FF amikor a beépülő modulját hívja meg.Ha mindenképpen hallgatni akarod akkor az csak explorer alatt fog menni,vagy esetleg próbálgasd addig installálgatni a realt amíg egyszer csak jó lesz.
    Persze lehet hogy mindjárt ideírja valaki hogyan lehet megcsinálni és azt én is nagyon megköszönném!!És mielőtt valaki a realalternativot ajánlaná:azzal sem jó.
  • gerg82
    Sziasztok!Olyan problémával fordulok hozzátok, hogy a http://www.bbc.co.uk/radio1/
    oldalon szeretném hallgatni a rádiot de nem kinálja fela bővitmény telepítését! A Realplayert is felraktam már de avval se engedte elindítani a rádiót!Mindig hibát észlel a firefox és leáll!Mielőbbi segítségeteket kérem a választ pedig előre is köszönöm!
  • cooldoc
    Itt is megtalálod (minden kérésre van válasz)
    Mozilla Tudásbázis
  • G_ArchAngel #3347
    Köszönöm!
  • Tomicsek
    http://www.c-enter.hu/center/0163994.html
  • lee86
    hűha köszönöm a gyors válaszokat! ezzel az ultranagy gondom gyakorlatilag megoldva! köszi mindannyiotoknak! :)
  • G_ArchAngel #3344
    Sziasztok,

Kérdésem lenne felétek: hogyan/miként kell lementenem a Firefox bookmarkokat, beállításokat, hogy másik gépre áttudjam vinni...
    Szintén érdekelne, hogy a Thunderbird-ből miként tudom a leveleket és címeket átmenteni majd a másik Thunderbirdbe, az új gépen...

Köszönöm a válaszokat előre is,

Üdv,
    G.
  • urbijoe
    "Plain Text Links" kiterjesztés
    és kijelölsz egy szövegben http://valamit.. akkor jobb egérgomb és a menüben benne van hogy ij lapon vagy uj ablakban nyissa meg

a "keresés a weben" funkcioval google-ba keresi
  • Malakai
    Jéé, s télleg.. Látszik túl régóta használok mouse gesturest. :P
  • lck #3341
    Csak megfogod és felhúzod a meglévő fül mellé - alapból benne van.
  • Malakai
    Hm, nemtom', nekem mouse gestures nyomja a http://-ből fülbe betöltést, amúgy nemtudom. :)
  • lee86
    sziasztok!
    eddig javarészt maxthon-t használtam, javarészt azért, mert abban a böngészőben van egy un SuperDrag funkcio, aminek az a lényege, hogy
    -ha kijelölök egy szöveget, és drag&drop-olom, akkor arra a szövegre egy uj fülben a gugli rákeres, valamint
    -ha egy linket jelölök ki, vagy csak megyek rá, akkor ugyanigy, egy mozdulatbol a link egy uj fülben betöltődik.

végülis az első opció valamilyenszinten benne van ebben is, viszont ha a másodikra valaki tudná a megfelelő extension-t, akkor azt nagyon megköszönném!
    köszi!
  • thinker
    ProGabe:köszi a helpet, most hogy kicsit jobban megnéztem rájöttem, hogy csak egy bizonyos oldalnál áll fenn ez a probléma. Más torrent oldalakról simán tölt, és feljön az a kis ablak amit te is beraktál ide, viszont azmp3nova.org-ról minden linkre a forrást nyitja meg. Nemtudom, hogy ez csak nálam van-e így, vagy másnál is és hogy van e vmi megoldás erre.
  • bertino
  • ProGabe #3336
    Hát így:
  • thinker
    Firefoxban hogy lehet azt beállítani, hogy ha egy torrent linkre (blabla.torrent) klikkelek akkor azt automatikusan kezdje el tölteni(like IE) és ne a forrást nyissa meg? Azt tudom hogy mentés más néven le lehet tölteni a file-t és azt elindítani de az úgy hosszabb. Vmi megoldás?
  • keeper2
    Nem tudok időbeli űrítésről, ellenben meg van szabva a foglalt vinyó terület, ami ha betelik, akkor a régebbiekből dobál ki.
  • DJ Skyline
    szevasztok
    a firefox ürítheti sajátmagától a gyorsítótárat? mert van úgy,hogy bemegyek itt egy topikba,és elkezdi előről letölteni a képeket...nem rögtön hanem pl egy pár óra után...persze ez a probléma nem minden napos,csak heti 1x-2x forul elő,de zavaró mondjuk egy olyan topik esetében,ahol sok a kép!
  • stp4trick
    lassan több mint fél éve feliratkoztam, és azóta semmi, elfáradtam nézegetni
  • Dj Faustus #3331
    Hivatalos weboldalt nézted már?
    http://www.allpeers.com/index_f.htm - Coming soon (hamarosan jön...)
    Itt pedig a blogjuk: http://www.allpeers.com/blog/
    Google rulez!
  • stp4trick
    az ALLPEER kiterjesztésből nem lett semmi?
  • DjDano
    no problem már rájöttem :)
  • ProGabe #3328
    Ez kész,elkezdtem sorban leszedegetni a exeket és az egyiknél(tab mix plus) miután leszedtem és újra felraktam jó lett.Mármint az igazán furcsa,hogy amikor nem volt fenn akkor is előjött ez a dolog,pont azért raktam vissza és most végre jó
  • DjDano
    A problámám a következő: Pár napja valahogy eltünt a könyvjelző fájlom, a Firefox biztonsági mentései-ből visszamásoltam, de minden indításkor visszaállítja alapra... próbáltam írásvédetté tenni, de ekkor meg újakat hoz létre... mi lehet a gond?
  • cooldoc
    Általában ezt a jelenséget (utánaolvasás és tájékozódás után szűrtem le a saját bőrömön) nem kompatibilis, vagy rosszul installált / eltávolított kiterjesztések okozzák. Először teljesen ZÁRD BE a Firefoxot! Nézd meg "Safe MOde"-ban, hogy előjön-e a hiba?Ha nem, akkor vmelyik "Extension" a hunyó!
    Először menj végig a kiterjesztéseken, tiltsd le őket egyenként!
    Ha ez megoldja (az a gonosz, ami után a HUGE GREY BAR eltűnik, akkor jó!
    Ha nem, akkor nézd meg ezt a foldert:
    %USERPROFILE%\Local Settings\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles in Windows 2000/XP
    Töröld ki ezt a file-t: "XUL.mfl" (Windows)innen , a Cache tartalmával együtt.
    Kikapcsol, újraindítasz, és rendben van.
    Ha nem, keresd meg ezt a filet, itt: xpinstall.manifest
    %USERPROFILE%\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles
    Töröld ki! Amikor gyomlálsz, ne menjen a Firefox (nézd meg "Task Manager-ben is, ha fut, lődd ki!
    Sok sikert!

• ProGabe #3325
    És leírnád hogyan csináltad?Mert nálam is előjött ez a hiba(ha egyáltalán az),és már sokmindent kipróbáltam de nem segít,gondolom hogy valami ext a bűnös,de már ebben sem vagyok biztos + a config-ot is átböngésztem már
  • cooldoc
    Az "xpinstall.manifest" fájl a "bűnös" a beállításoknál, a "chrome" folderben, ha a kiterjesztések egyenkénti, diagnosztikus eltávolítása nem vezet eredményre.
    a "XUL.mfl" és a cache is eltávolítandó...
  • cooldoc
    Akit érdekel a "Nagy ssürke csík" rejtélye, hosszas kutakodás és kísérletezés után megvan a válasz a problémára. A Mozilla Zine tudásbázisban afórumokban itt a válasz:
    Itt
    És itt
    Jó reggelt Mindenkinek!
  • cooldoc
    Sziasztok!
    Nekem egy makacs szürke csíkkal gyűlt meg a bajom. Hiába uninstalláltam (profilokkal, beállításokkal együtt) mindent, visszajött. Ezt egy régi Mozillás kiterjesztés csinálja, úgy hívják: Extension Uninstaller. Nem kompatibilis, de vmiért régen telepítettem (egy makacs, nem frissíthető extension eltávolítása végett). Vmi xul-file-okhoz való.
    Nem jelzi a kiterjesztések között a profilban, és így nem is tudom eltávolítani. Hogy lehet az, hogy MINDENT kitörlök, (az extension-öket) is, csak ettől az elbaszott csíktól nem tudok megszabadulni?
    A "Safe" módban is előjön.Most meguntam, felraktam a Bon Echo Alfa"-t - itt nics csík, de ez mégis egy nightly - build, és spártai a felület (alig van hozzá ext.)
    Viszont max. 35-40 megát eszik 4-5 tabbal - megszűnt a memory-leak!
    Mit tegyek ugyanakkor, hogy ezt aqrva csíkot eltávolítsam, ha mégis fáj a szívem a jól bevált 1.5.0.3-hoz? Hol lehet a scriptet megváltoztatni, melyik chrome-file-t töröljem?
    Ha kell, bemásolom az üzenetet, amit a Java-console ír...
    Tehetetlen vagyok...Segítsetek!
  • Boroskóla
    Akarom mondani kripróbálom.
  • Boroskóla
    Kösz kripómálom
  • gnar killer
    Siker de Amsénak hála ^^ Azért htx (:
  • ivjoe
    Mondjuk ha e mellé még beállítanád, h új lapon nyíljon meg a javascript...
    + Csukd össze a Firefox ablakát kisméretűre, és húzd szét a széleit nagyobbra. Utána visszarakhatod teljes képernyősre.