19494
-
#3517 Javascript ki van pipálva, tűzfal engedi, akkor valami reklámblokkoló lesz... -
#3516 Javascript engedélyezve van (Tools/Options/Content/Enable Javascript bepipálva)?
Tűzfal kiengedi a Firefox-ot?
Valami reklámblokkoló nincs bekapcsolva? -
#3515 csak simán böngészőn keresztül próbálom. -
#3514 Webes felület (böngészőn keresztűl - melyik verzióval)?
Levelezőklienssel (Outlook, Thunderbird)?
Nálam működik, szóval nálad lehet valami hálózati probléma... -
#3513 Hali!
Mért van az, hogy nem tudom megnézni a freemailomat? Be akarok lépni, erre csak tölt és tölt és nem lép be... -
Calu #3512 Igazság szerint azt szeretném, ha semmilyen zene sem indulna el ;) (ha meg valamit nagyon meg akarok hallgatni, még mindig itt van az ie)
Mondjuk a kirohanásom kiváltó oka egy quick-time-os lejátszó volt, találtam is egy bővítményt, amit töröltem, de... semmi eredmény.
-
Cat 02 #3511 pontosan milyen tipusú ? :D -
Calu #3510 Sziasztok!
Lenne egy kérdésem... szóval, az a helyzet, hogy kissé kezdem unni, hogy netezés közben zenét hallgatok, minden nyugis, belemerülök az olvasásba, aztán hirtelen a fejembe üvölt egy jobb esetben zenének nevezhető valami. Valakinek van ötlete hogy melyik plugint kellene törölni, vagy mit átállítani? - csak egy oldalig néztem át topicot, szóval elnézést, ha kérdezte már előttem valaki. :$ -
Cat 02 #3509 nem tom már :D
íed be hogy Joga -
cooldoc #3508 Melyik add-on ez? Mi a neve? Kösz. -
Cat 02 #3507 kipróbáltátok már a focis add-on t ???
kb ilyen :D sztem jó -
#3506 Jah, erre jöttem rá én is, hogy már valami hasonlót csináltam, és le kell hozzá tölteni valamit. És letöltöttem valamit:) És tádám!:) -
Zséé #3505 remek :)
amúgy így -
#3504 Hülye vagyok:) Közben rájöttem, hogy hogy is van ez:D -
#3503 Hali!
Hogy tudom megcsinálni, hogy menjen a FleshGet a firefox-al? -
cooldoc #3502 Csinálj egy shortcutot a Firefox Profile-nak!
Shortcut tulajdonságoknál a "Cél"-ba írd be:
%ProgramFiles%\Mozilla Firefox\firefox.exe -P
ygy lesz egy Profile Managered. Csak akkor tudod megnyitni, ha nem fut a Firefox. -
#3501 meg ték is volt ^^ :@@@@ -
#3500 előző alapján megoldottam hál istennek... -
#3499 Segítség kéne nekem! Mikor indítottam volna a firefoxot akor megkérdezte hogy alapértlmezett user vagy default profilt indítom és én pechemre arra nyomtam ahol nincsenek benne az elmentett jelszavaim ill. a könyvjelzőim... És a legnagyobb baj hogy be volt az az opció pipálva hogy többé nem kérdezi meg.....
Segítség kéne nekem mihamarább... előre is köszi -
KÖSZI
-
hofitom #3497 Bookmarks.bak-ra keress rá. Docs&Settings/neved/ApplicationData/Mozilla/Firefox/Profiles/qq***.default
Kb itt. -
#3496 Sziasztok. Hova menti a honlapokat és a kedvenceket a firefox? Előre is köszi
-
#3495 talált-süllyedt
köszi -
bacuka #3494 Nem lehet, hogy a hit-a-hint nevű kiterjesztés.
Ez a arra hivatott, hogy egér nélkül tudjál gyorsan netezni.
Nálam legalábbis az működik így. -
#3493 Újabb kérdés:
Space lenyomására a megynitott böngészőlapon betűk és számok villannak fel szürke keretben. Elég zavaró, mert ha ide írok is a harmadik-negyedik space lenyomása után kidobja a kurzort, de citromailben pl nem is működik a szóköz és alsóaláhúzással tudtam levelet írni csak. Mi okozhatja? -
#3492 Valaki help pls. Ahányszor elindul a mozilla mindig megjeleníti hogy index.php mentés másként :S Már újra is telepítettem (uninstall és install) és ugyan úgy megjelenik. Tudja véletlen valaki mi okozhatja? :-( -
paralzsolt #3491 Ha nem jön be a FlyOrDie akkor azon az 1 lapon engedéjezd a pop-up-okat
Nekem bejött
-
#3490 akkor nalam van valami... -
#3489 tökjó, megnéztem a Metacafe-t, és nyitotta (volna) ugyan a videot, nem kért semmit, viszont úgy belassult a gép, hogy csak ne, feladatkezelőben 90%-ra ugrott a FF memófelhasználása -
#3488 pedig az fent van..legujabb..
nincs otletetek hogy miert nem jatsza le? -
Cat 02 #3487 ja nem :D
hoppá Metacafe beújjítot windows media playerre :D -
Cat 02 #3486 talán flash player de nem biztos
Shockwave / macromedia flash player -
#3485 nem...
pl. metacafe
itt barmire ramegyek, akkor azt irja hogy valamilyen bovitmeny kell hozza.
azt kerdezem, hogy mi? -
#3484 win98?
olyan esetekre gondolsz mikor nem nyitja meg a WMP/Quicktime-t stb.? ha igen akkor ezt tedd fel -
#3483 Sziasztok!
tudna valaki segiteni?
letoltottem a firefox-ot, es ha valamilyen videot akarok neten nezni, (pl. metacafe, google video stb..) akkor azt irja hogy valamilyen bovitmeny kell hozza.
ramegyek hogy letoltse, de nem talal bovitmenyt.. explorer-el lejatsza..
mi kell hozza? -
Cat 02 #3482 ccleaner-t ajánlom neked :D
nekem 3 giga xart talált :D:D:D -
#3481 Tools/Clear Prvate data vagy
Tools/Options/Privacy/Cache/Clear cache now -
#3480 És ott pontosan hol, mert nem találok ilyesmit ? :) -
#3479 Én a vezérlőpult internetbeállításoknál keresgéltem , ott is van szemét rendesen . -
#3478 a beállítások között tudod törölni a Cache tartalmát. ez alapból 50MB-t foglal le...