19494
-
#3197 Ilyesmi
NA mostmár kipróbálom:D -
#3196 Persze, biztos van ra extenzson is, biztos ezerfelekepp lehet... -
Cat 02 #3195 jah CSS -t mindenki tud szerkeszteni ? xD :D -
#3194 ezt hogy? -
#3193 google?:) Most igy en sem tudom, mert annyira nem eredkel, de nem lehet nagy ordongosseg:) -
Cat 02 #3192 és megmondod nekünk ? :D -
#3191 yamm. -
#3190 Dehogy, sima userContent.css. Az 1.5 tud már oldalankénti felhasználói stílusokat is, úgyhogy bármilyen oldalat át lehet dizájnolni (mondjuk az SG-t nehéz, mert nem CSS-alapú, hanem elég béna táblázatos megoldások vannak benne). -
#3189 Le ne harapd mar a fejem:D
Egyebkent mi ez a fuvesites havasitas? greasemonkey?:) -
#3188 én a havasodat is használtam pár hónapig :D -
SpyMac #3187 www.portableapps.com
-
SpyMac #3186 speckó, nekem egyeltalán nem tetszik :-)
egyébként orvosoltam aproblámámat!
melóhelyi böngészés Maxthon+Gecko
Otthoni böngészés FF hátt ennyi lenne a történet -
#3185 Na, kicsit befüvesítettem, milyen? ;-)
-
#3184 Persze, de egy konkrét probléma megoldása nemcsak egyféleképpen lehetséges. A Tab Mix főleg azoknak jó, akiknek van a többi részére is igényük, pl mert előtte Operát vagy valami hasonlót használtak. -
#3183 Azert ez kicsit tobb lehetoseget ad. Tobbsoros tabbar, a keresomezot is belehet allitani hogy uj tabba nyiljon, mivel en a sztakis fordito bizergat is hasznalom, hasznos hogy nem viszi el... es ezer dolgot lehet még... -
#3182 Ezt kiterjesztés nélkül is egész jól be lehet állítgatni, lásd pl #2210. -
#3181 Többen bajlódnak az újablak vs újtab problémán, ez megold mindent: Tab Mix Plus -
#3180 Hát, amennyit mostanában van időm itt mászkálni... A hozzászólások tetejéről is le kéne már vennem a havat, de azt legalább csak én látom... ;-) -
#3179 :lol: -
Cat 02 #3178 OFF:
nálatok még esik a hó ? :D mert sztem rókáéknál már nem xD -
#3177 Akkor fogsz egy Mr Tech Local Install-t (aminek része a Nightly Tester Tools), és vagy telepítés közben kihagyod a maxVersion szám ellenőrzését, vagy utána nyomsz neki egy "kompatibilissé tétel"-t. És akkor van rá esély, hogy működjön (ha már egyszer az 1.5 alfáival működött anno).
Egyébként megteszi szerintem egy sima Alt+F4 is, és utána simán megnyitod újra, ha fent van a SessionSaver vagy a Tab Mix Plus, még az oldalakat is visszaállítja, ahogy hagytad. -
hofitom #3176 Én meg olyat aki 0.9-el:))))) -
Cat 02 #3175 :D vazze ismerek oan aki még az 1.0.7 el nyomul xD -
SpyMac #3174 végül is mind1, neked -
Cat 02 #3173 akkor töltsd le a régit :D most nem mind1 hogy 1 sec vayg 0.5 sec az oldal ? D: -
SpyMac #3172 próbáltam, nem kompatibilis a 1.5.0.2-vel -
#3171 PaNIC kiterjesztés? -
SpyMac #3170 Nem épp erre gondoltam, egyébként JÓL ismerem a windows billentyűparancsokat -
#3169 Winkey+M mindent ledob tálcára, ez is hasznos (ez windowsos shortcut, nem FF). :) -
HG #3168 Szia! Legalább azt tudom, hogy nem vagyok egyedül. :) Elég hülye frissítés az ilyen.
-
#3167 :lol:
vagy alt+TAB
vagy vmilyen kaméleon progi -
Cat 02 #3166 alt+ f4 ? -
#3165 Tudom, csak viccből kérdeztem. Egyébként a Maxthon megy Gecko motorral is. -
Thanatos #3164 azert mert a maxthon egy ie-s plugni csak szitne mig ff egy különálló böngésző... :P -
SpyMac #3163 váltás oka----> egyre több oldalnál vettem észre, hogy szétesnek ak oldalak, meg természetesen a firefox változatossága tetszett meg (maxthont 3 éve használtam, használom) -
#3162 "nemrégen váltottam maxthonról firefoxra" miért teszel ilyeneket? Egyébként az úgynevezett főnök gomb, biztos megvan a Firefoxban is csak nem tudom hol, pedig használtam a foxit.
-
SpyMac #3161 hello mindenki!
nemrégen váltottam maxthonról firefoxra, eggyetlen egy dolog van amit hiányolok, még pedig az úgynevezett "BOSS key"-t pontosabban egy olyan funkció amivel egy bizonyos billentyűparancs lenyomására eltűnik a képernyőről a firefox (munkahelyi böngészés). Keresgéltem kiterjesztéseket hozzá, de sajna nem találtam használhatót.
előre is kösz:
SM -
Garfield #3160 Nálam is dettó, csak nem foglalkoztam vele. Gyanítom, hogy a frissítésnek köze van hozzá. -
HG #3159 Sziasztok! Egy olyan problémám van, hogy egyik napról a másikra nem működik a Ctrl C - Ctrl V funkció. Vagyis csak a Ctrl C, azaz nem helyezi vágólapra a kijelölt szöveget. Más progiban igen, WORD -ben, Windows explorer -ben működik, két napja azonban Mozillában nem. Van valami ötletetek? Nem állítotam semmit. Segítségeteket előre is köszi! -
#3158 Az az IE-re optimalizálás következménye (semmibe véve a böngészőfüggetlenséget, no meg a validitást...).
Firefoxban így jelennek meg a linkek:
<a href="/gameinfo/sk_kimastery.asp?wpMastery=KimHbmg&wpFaction=kHKgt"></a><a href="/gameinfo/sk_kimastery.asp?wpMastery=KimHbmg&wpFaction=kHHsk"></a><a href="/gameinfo/sk_kimastery.asp?wpMastery=KimHbmg&wpFaction=kHBgp"></a><a href="/gameinfo/sk_kimastery.asp?wpMastery=KimHbmg&wpFaction=kHBsg"></a><a href="/gameinfo/sk_kimastery.asp?wpMastery=KimHbmg&wpFaction=kHGyk"></a><a href="/gameinfo/sk_kimastery.asp?wpMastery=KimHbmg&wpFaction=kHSpj"></a><a href="/gameinfo/sk_kimastery.asp?wpMastery=KimHbmg&wpFaction=kHBjg"></a>
IE-ben így:
<a href="/gameinfo/sk_kimastery.asp?wpMastery=KimHbmg&wpFaction=kHKgt"><td width="162" align="center" class="gi_skm_slt">Cold Force Series</td></a>
<a href="/gameinfo/sk_kimastery.asp?wpMastery=KimHbmg&wpFaction=kHHsk"><td width="162" align="center" class="gi_skm_std" onMouseOver=this.style.backgroundColor='#E3E0E7' onMouseOut=this.style.backgroundColor='#FFFFFF'>Frost Guard Series</td></a>
<a href="/gameinfo/sk_kimastery.asp?wpMastery=KimHbmg&wpFaction=kHBgp"><td width="162" align="center" class="gi_skm_std" onMouseOver=this.style.backgroundColor='#E3E0E7' onMouseOut=this.style.backgroundColor='#FFFFFF'>Cold Wave Attack Series</td></a>
<a href="/gameinfo/sk_kimastery.asp?wpMastery=KimHbmg&wpFaction=kHBsg"><td width="162" align="center" class="gi_skm_std" onMouseOver=this.style.backgroundColor='#E3E0E7' onMouseOut=this.style.backgroundColor='#FFFFFF'>Frost Wall Series</td></a>