19494
  • MetaMórfózis
    Ilyesmi
    NA mostmár kipróbálom:D
  • MetaMórfózis
    Persze, biztos van ra extenzson is, biztos ezerfelekepp lehet...
  • Cat 02 #3195
    jah CSS -t mindenki tud szerkeszteni ? xD :D
  • urbijoe
    ezt hogy?
  • MetaMórfózis
    google?:) Most igy en sem tudom, mert annyira nem eredkel, de nem lehet nagy ordongosseg:)
  • Cat 02 #3192
    és megmondod nekünk ? :D
  • MetaMórfózis
    yamm.
  • Sil78
    Dehogy, sima userContent.css. Az 1.5 tud már oldalankénti felhasználói stílusokat is, úgyhogy bármilyen oldalat át lehet dizájnolni (mondjuk az SG-t nehéz, mert nem CSS-alapú, hanem elég béna táblázatos megoldások vannak benne).
  • MetaMórfózis
    Le ne harapd mar a fejem:D
    Egyebkent mi ez a fuvesites havasitas? greasemonkey?:)
  • Ch_Slater
    én a havasodat is használtam pár hónapig :D
  • SpyMac
    www.portableapps.com
  • SpyMac
    speckó, nekem egyeltalán nem tetszik :-)

egyébként orvosoltam aproblámámat!

melóhelyi böngészés Maxthon+Gecko
    Otthoni böngészés FF hátt ennyi lenne a történet
  • Sil78
    Na, kicsit befüvesítettem, milyen? ;-)

• Sil78
    Persze, de egy konkrét probléma megoldása nemcsak egyféleképpen lehetséges. A Tab Mix főleg azoknak jó, akiknek van a többi részére is igényük, pl mert előtte Operát vagy valami hasonlót használtak.
  • MetaMórfózis
    Azert ez kicsit tobb lehetoseget ad. Tobbsoros tabbar, a keresomezot is belehet allitani hogy uj tabba nyiljon, mivel en a sztakis fordito bizergat is hasznalom, hasznos hogy nem viszi el... es ezer dolgot lehet még...
  • Sil78
    Ezt kiterjesztés nélkül is egész jól be lehet állítgatni, lásd pl #2210.
  • MetaMórfózis
    Többen bajlódnak az újablak vs újtab problémán, ez megold mindent: Tab Mix Plus
  • Sil78
    Hát, amennyit mostanában van időm itt mászkálni... A hozzászólások tetejéről is le kéne már vennem a havat, de azt legalább csak én látom... ;-)
  • stp4trick
    :lol:
  • Cat 02 #3178
    OFF:
    nálatok még esik a hó ? :D mert sztem rókáéknál már nem xD
  • Sil78
    Akkor fogsz egy Mr Tech Local Install-t (aminek része a Nightly Tester Tools), és vagy telepítés közben kihagyod a maxVersion szám ellenőrzését, vagy utána nyomsz neki egy "kompatibilissé tétel"-t. És akkor van rá esély, hogy működjön (ha már egyszer az 1.5 alfáival működött anno).

Egyébként megteszi szerintem egy sima Alt+F4 is, és utána simán megnyitod újra, ha fent van a SessionSaver vagy a Tab Mix Plus, még az oldalakat is visszaállítja, ahogy hagytad.
  • hofitom
    Én meg olyat aki 0.9-el:)))))
  • Cat 02 #3175
    :D vazze ismerek oan aki még az 1.0.7 el nyomul xD
  • SpyMac
    végül is mind1, neked
  • Cat 02 #3173
    akkor töltsd le a régit :D most nem mind1 hogy 1 sec vayg 0.5 sec az oldal ? D:
  • SpyMac
    próbáltam, nem kompatibilis a 1.5.0.2-vel
  • Sil78
    PaNIC kiterjesztés?
  • SpyMac
    Nem épp erre gondoltam, egyébként JÓL ismerem a windows billentyűparancsokat
  • Malakai
    Winkey+M mindent ledob tálcára, ez is hasznos (ez windowsos shortcut, nem FF). :)
  • HG
    Szia! Legalább azt tudom, hogy nem vagyok egyedül. :) Elég hülye frissítés az ilyen.
  • stp4trick
    :lol:
    vagy alt+TAB
    vagy vmilyen kaméleon progi
  • Cat 02 #3166
    alt+ f4 ?
  • Tomicsek
    Tudom, csak viccből kérdeztem. Egyébként a Maxthon megy Gecko motorral is.
  • Thanatos
    azert mert a maxthon egy ie-s plugni csak szitne mig ff egy különálló böngésző... :P
  • SpyMac
    váltás oka----> egyre több oldalnál vettem észre, hogy szétesnek ak oldalak, meg természetesen a firefox változatossága tetszett meg (maxthont 3 éve használtam, használom)
  • Tomicsek
    "nemrégen váltottam maxthonról firefoxra" miért teszel ilyeneket? Egyébként az úgynevezett főnök gomb, biztos megvan a Firefoxban is csak nem tudom hol, pedig használtam a foxit.
  • SpyMac
    hello mindenki!

nemrégen váltottam maxthonról firefoxra, eggyetlen egy dolog van amit hiányolok, még pedig az úgynevezett "BOSS key"-t pontosabban egy olyan funkció amivel egy bizonyos billentyűparancs lenyomására eltűnik a képernyőről a firefox (munkahelyi böngészés). Keresgéltem kiterjesztéseket hozzá, de sajna nem találtam használhatót.

előre is kösz:
    SM
  • Garfield
    Nálam is dettó, csak nem foglalkoztam vele. Gyanítom, hogy a frissítésnek köze van hozzá.
  • HG
    Sziasztok! Egy olyan problémám van, hogy egyik napról a másikra nem működik a Ctrl C - Ctrl V funkció. Vagyis csak a Ctrl C, azaz nem helyezi vágólapra a kijelölt szöveget. Más progiban igen, WORD -ben, Windows explorer -ben működik, két napja azonban Mozillában nem. Van valami ötletetek? Nem állítotam semmit. Segítségeteket előre is köszi!
  • Dj Faustus #3158
    Az az IE-re optimalizálás következménye (semmibe véve a böngészőfüggetlenséget, no meg a validitást...).
    Firefoxban így jelennek meg a linkek:
    <a href="/gameinfo/sk_kimastery.asp?wpMastery=KimHbmg&wpFaction=kHKgt"></a><a href="/gameinfo/sk_kimastery.asp?wpMastery=KimHbmg&wpFaction=kHHsk"></a><a href="/gameinfo/sk_kimastery.asp?wpMastery=KimHbmg&wpFaction=kHBgp"></a><a href="/gameinfo/sk_kimastery.asp?wpMastery=KimHbmg&wpFaction=kHBsg"></a><a href="/gameinfo/sk_kimastery.asp?wpMastery=KimHbmg&wpFaction=kHGyk"></a><a href="/gameinfo/sk_kimastery.asp?wpMastery=KimHbmg&wpFaction=kHSpj"></a><a href="/gameinfo/sk_kimastery.asp?wpMastery=KimHbmg&wpFaction=kHBjg"></a>

IE-ben így:
    <a href="/gameinfo/sk_kimastery.asp?wpMastery=KimHbmg&wpFaction=kHKgt"><td width="162" align="center" class="gi_skm_slt">Cold Force Series</td></a>
    <a href="/gameinfo/sk_kimastery.asp?wpMastery=KimHbmg&wpFaction=kHHsk"><td width="162" align="center" class="gi_skm_std" onMouseOver=this.style.backgroundColor='#E3E0E7' onMouseOut=this.style.backgroundColor='#FFFFFF'>Frost Guard Series</td></a>
    <a href="/gameinfo/sk_kimastery.asp?wpMastery=KimHbmg&wpFaction=kHBgp"><td width="162" align="center" class="gi_skm_std" onMouseOver=this.style.backgroundColor='#E3E0E7' onMouseOut=this.style.backgroundColor='#FFFFFF'>Cold Wave Attack Series</td></a>
    <a href="/gameinfo/sk_kimastery.asp?wpMastery=KimHbmg&wpFaction=kHBsg"><td width="162" align="center" class="gi_skm_std" onMouseOver=this.style.backgroundColor='#E3E0E7' onMouseOut=this.style.backgroundColor='#FFFFFF'>Frost Wall Series</td></a>