19494
  • bala_
    Az a bajom hogy az UpdateNotifier amióta 0.1.3 ra frissítette magát, ezt csinálja mind Firefox, mind Thunderbird alatt. Mi lehet a hiba??
  • stp4trick
    Minden bizonnyal. Takarítsd ki a registryt is lehetőleg, meg a docs&settingsből is a firefox könyvtárat, hogy minél nagyobb esélyed legyen a hibamentességre.
    Nekem default profilom van, nem csináltam másikat, így még ha frissítem is megtartja az előző beállításokat, nincs felülírás az újjal, csak a progi frissül.
  • Gazsa
    Yeah, Zordon..
  • Gazsa
    A könyvtár megvan, az segítene, ha uninstallt csinálnék és úgy tenném fel?
    Csak mert eddig mindig update-et csináltam......
  • Dj Faustus #3433
    "adott oldalt betölti"
    Az oldalt be - csak a képet nem mindig.
    Mindenesetre furcsa - csak Firefox esetén csinálja ezt.

"- Nem lehet a nézetet testre szabni, hiába variálom át úgy, ahogyan nekem tetszik, a követlező FF indításkor minden ikon és állapotsor az alapbeállításra áll újra."
    A téma feltelepítése után, válaszd a Tools/Themes Use theme gombot.
    Esetleg egy hibás(an telepített) téma is okozhatja ezt, vagy a Firefox beállításait tartalmazó könyvtárának (C:\Documents and Settings\neved\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\********.default) törlődése is.

"- Időnként, (pár hetente, vagy 1-2 havonta a kezdőoldalam eltűnik és a Mozilla kezdőlapja ugrik be helyette, a könyvjelzők kiüresednek, minden az alapbeállításra változik, mintha akkor telepítettem vona frissen."
    No akkor ez okozhatja a téma alapbeállításra való váltását is. Nincs esetleg valami, ami törölhetné az adott könyvtárat? Vírus, spyware, de akár túlérzékeny spywareírtó (bár ez eléggé érdekes lenne), kisöcsi, stb?
  • stp4trick
    Zordon?
    Várj türelemmel hátha megírják a frankót, addig olvasd végig a topicot, hátha másnál is volt ilyen, nekem úgy rémlik volt hasonló.
  • stp4trick
    adott oldalt betölti
  • Dj Faustus #3430
    Hm, ki van szedve, mégis ugyanaz a probléma (vagy félig tölti le, vagy egészen - de utána egy szép színes téglalapot hagy).
    Ubuntu Linux alatt nem csinálja...

Mindegy, szerencsére ez kevés oldalon jelentkezik - lehet hogy csak időszakos probléma...
  • cooldoc
    Eszközök/Beállítások/tartalom/Képek betöltése
    Itt opció: csak az eredeti kiszolgálótól - vedd ki a pipát, vagy definiáld akivételeket
    Igen, az nhl.com oldalon jártam így:)
  • Dj Faustus #3428
    Most viszont én is belefutottam egy érdekes problémába.
    Egyes oldalaknál - mint például a oldalon - a képek nem akarnak rendesen megjelenni.
    Vagy lejönnek félig - mint az alábbi képrészleten látható, vagy a kép helyén egy szép színes téglalap jelenik meg.

A képet külön fülön megnyítva (a képen jobbklikk, és a View image menűponton középső egérgomb/görgő nyomása esetén) a kkép teljes egészben jön le.

Más böngészőknél (Opera, Netscape, IE), illetve a Firefox 1.5.0.4 előtti változatainál az oldal rendesen megjelenik.
    Találkozott valaki hasonlóval, vagy ez csak az én egyedi problémám?
  • Treblakos
    frissített a róka az 1.5.0.4 re és azóta a kezdőoldalam nem az ami volt :(
    az eredeti gúglisat használtam ,most is az van ,de már nincs ott ,hogy magyarnyelvű ,vagy angol találatokat akarok...
    ez marhára idegesítő
    Most lehet kénytelen leszek az alap googlet beállítani kezdőnek
  • Dj Faustus #3426
    Bookmarks LinkChecker
    Nem könyvjelzőkhöz: Linkchecker
  • urbijoe
    ezt állitsd be
  • XRV
    Könyvjelző halott linkjeit mivel tudom átnezetni? Milyen progi vagy kiterjesztés van ehhez?
  • Gazsa
    Sziasztok!
    Az FF-ot használok már rég, de van néhány gondom vele, amitől még működik rendesen, de összességében már bosszantók.
    - Nem lehet a nézetet testre szabni, hiába variálom át úgy, ahogyan nekem tetszik, a követlező FF indításkor minden ikon és állapotsor az alapbeállításra áll újra.
    - Időnként, (pár hetente, vagy 1-2 havonta a kezdőoldalam eltűnik és a Mozilla kezdőlapja ugrik be helyette, a könyvjelzők kiüresednek, minden az alapbeállításra változik, mintha akkor telepítettem vona frissen.
    Ez utóbbit már javítom a MozBackup-pal, de jobb lenne, ha nem lenne erre szükség.
    MInden automatikus frissítés, vagy újabb verzó keresése le van tiltva.
    - egyes oldalakból nem tudok kilépni, konkrétan pl. a FlyOrDie online játékoldal ilyen, amiből csak úgy tudok kilépni, ha a feladatkezelővel állítom le a FF-ot.
    A legújabb verzó van feltelepítve, op. rendszer XP sp2.
    Szóval?
    Köszi a segítséget!

• Garfield
    Google Browser Sync: könyvjelzők, jelszavak, stb. szinkronizálása több Firefox között, a Google-n keresztül.

Telepítéskor ajánlott "advanced"-et választani, amikor is már ott be tudjátok állítani a mentett adatok titkosítását (ez egyébként telepítés után is megadható.)
  • Dj Faustus #3421
    Vagy itt...
  • Dj Faustus #3420
    Esetleg itt találhattok néhány tanácsot...
  • Dj Faustus #3419
    Néha szokott olyasmit csinálni, hogy azt hazudja, hogy nem tudja elérni az oldalt. Mikor felmész a címmezőbe, bal egérgombot nyomsz rajta, majd Entert nyomsz (lényegében újra behívod az oldalt), akkor meg bejön normálisan az oldal.

Valószínűsítem, túl érzékeny a terhelt weboldalakra - bár a valódi okát nem tudom.
  • gerg82
    eddig mindig jo volt de mátol csinálja csak
  • Dj Faustus #3417
    Tűzfal kiengedi a Firefox-ot?
    Esetleg nem használsz Proxy-t, anonimizáló szoftvert?
  • ProGabe #3416
    Esetleg le van tiltva tűzfalban
  • gerg82
    ][URL=http://iaro.srv.hu/kep/freemail.hu.JPG]Kép (78.4 KB)[/URL]
  • Dj Faustus #3414
    Maximum ilyesmit: Firefox prevented this site from opening a popup window - vagyis a Tűzróka megakadályozta ezen az oldalon a felugró ablakok megnyitását. Ez nem hiba, ez tulajdonság.
  • gerg82
    Sziasztok!Amikor a freemailt behivjátok nektek nem ir ki ilyen hibaüzenetet?A kapcsolat alaphelyzetbe állt!
  • Dj Faustus #3412
    "Szép Napot Kedves Látogató! Az oldal hibátlan megtekintéséhez Ineternet Explorer használata javasolt:"
    ...így veszítesz pár látogatót akinek más böngészője van. Rossz esetben 20%-a a potenciális látogatóknak.

"a logommal mi van?"
    where is the logo? = Hol van a logód?
    Nálam megjelenik.
  • bogyoka
    ahha, nagyon szépen köszike, akkor a sentinellest nem fogom használni

a logommal mi van?:D Nem nagyon tudok angolul:))
  • bertino
    fingom sincs, tegnap pl ez a FF banner se jött be, most meg igen :\
    és nem is tölt, mert azt mondja done, tehát kész, szal nagyon hülye, de mind1, nem létprobléma, szerencsére...
  • Malakai
    Nem lehet, hogy vmi AdBlock féle kompatibilitási hiba?
  • bertino
    valamikor bejönnek, vmikor csak az Xes négyzet van a helyükön, mikor-hogy van kedve...
  • Dj Faustus #3407
    "az uj FFel nem minden topicba jönnek be a bannerok, feltűnő jelenség, csakis frissítés óta van..."
    Melyikeknél?
  • bertino
    ezzel csak annyit akartam mondani, hogy néha baromi idegesítő :|
  • bertino
    az uj FFel nem minden topicba jönnek be a bannerok, feltűnő jelenség, csakis frissítés óta van...
  • subcyka
    Sziasztok!

Firefox-hoz (az új verzióhoz) kellene korlátozás, hogy kliens gépen ne tudját átállígatni a proxy-t meg egyéb beállítást. Létezik ilyen??
  • Dj Faustus #3403
    Pontosabban az erről az oldalról származó szkript a ludas: http://www.sentinelli.nl
  • Dj Faustus #3402
    A hulló "szivecskék" okozzák.
    Szedd ki őket - nem vesztesz vele sokat.
  • Cat 02 #3401
    hát sajan elég sokat nem tud :(:(:( de nekem jók a szívek FF alatt

ui.: where is the logo ?
  • bogyoka
    jó köszi szépen, most letöltöttem a firefoxot, amúgy meg nem inkább fiúknak való tudom, nekik giccses, de design versenyre már hívtak:)
  • Malakai
    Tippre hulló szivecskék... Amúgy is giccses (bocs). :D
  • bogyoka
    SZiasztok!

Lehet, hogy hülye kérdést teszek fel, de tanácstalan vagyok.
    Van egy honlapom, és az admin írt nekem, hogy az egyik menüpontom egy script miatt nem müködik rendesen, vagyis nem görgethető. Nekem IE van, és nálam minden jó, de most akkor hogy tudhatnám meg egyszerűbben meg, hogy melyik az a scriptem amit a firefox nem tud használni?

Ilyeneket tud valaki esetleg? Mit csináljak, hogy tudjam korrigálni, vagyis melyik sciptet ne használjam?

Elszomorodtam, mert ezt nem tudtam:(

Erről lenne szó