19494
-
#3237 Írd be a címsorba, hogy about:plugins. -
#3236 Bocsi elég láma vagyok hozzá,azt hol kellene megnézni? -
#3235 ..hát nemtom automatice leszedte és feltelepitette az 1.5.3-at...maradt ugyan magyar a nyelv, DE vmi sztem nem kóser,mert most kb. 3x olayan lassan jeleniti meg az oldalakat a FF.
-
#3234 sziasztok!
2 kérdés:
-magyar 1.5.2 FF-om van nem kavar be neki,ha 1.5.3-ra frissül? (csakmer ugy tudom ebből még nincs magyar,szoval marad magyar? )
-Outpost firewall -om van ez ugye kompatibilis a FF-el ? -
#3233 ismeritek a portable (USB Pen drive.on hordozható) változatot? szerintem kiváló munkát végeztek az alkotók PortableApps -
hofitom #3232 Google toolbar másnak is bekeverte az űrlap kitöltőt? Sztem a toolbar-ban lévő Autofill megzavarta mert nem működött egyik oldalon sem. -
#3231 Nekem is az a kedvencem, de vannak ám annak előzményei is... Sőt, még az IE-ben is megvolt ez a feature, csak ott egy sima kék oldalt hozott be (amolyan "kék halál"-paródia). Az SP2-ben eltávolították, de a res://mshtml.dll/about.moz címen meg lehet nézni. -
#3230 Lóól:D Ezt még nem is láttam:D Amúgy ha valaki unatkozik, keressen rá a kitejresztések között az ápdét.moz.orgon hoyg "kitchensink" ez hozzáad egy ilyet: about:kitchensink [beszarás] -
Cat 02 #3229 akkor is a best :P -
#3228 És a Flash plugin milyen verziójú? (lásd pl about:plugins) -
#3227 Ha az Operából tűnt el, az Operás topicban talán jobban tudnak segíteni. Az Operát is próbáltad újratelepíteni? -
#3226 Ja,és persze ha újraindítom a cuccot ugyanúgy előjön ez a figyelmeztetés.
Az újratelepítés sem hozta meg az eredményt. -
#3225 Sziasztok!
Lenne egy problémám a Firefox-szal.Már régóta ezt használom és eddig semmi gondom nem volt vele.Tegnap óta viszont állandóan ezt írja ki:
Mi lehet a gond? Amúgy az 1.5.0.2-es van fent. -
#3224 Itt az újabb verzió:
Mozilla Firefox 1.5.0.3 -
#3223 javasolnám, hogy egy böngészőt használj, hacsak nem vagy webfejlesztő.
talán ütik egymást valahol és ez kavart be. -
hencsyke #3222 Hello!
Szíves segítségetek kérem.A Firefox 1.5.0.2hu verziót használom s telepítés után
eltünt a- eddig hibátlanul működő- Kedvencek importálási lehetősége az Opera-ból,csak az IE-t ajánlja fel.Többszöri újra telepítés (régebbi verzióval is próbálkoztam)sem oldotta meg a problémám.Tudtok valami használható megoldást?
Választ előre is köszönöm:
hencsyke -
#3221 Sil és Metamórfózis !
Igazatok volt, a Reveal volt a ludas, le is szedtem. Köszi. -
#3220 Valami malware lesz pedig, akkor is, ha nem találta meg semmi eddig. Futtasd le a spyware-irtóidat Csökkentett módban is, és ha így se megy, nézz be valamelyik spyware-ekkel foglalkozó topicba, végső esetben egy HijackThis-log kielemeztetése is segíthet. Meg persze nézd át a programjaidat, nem telepítettél-e valami olyat, aminek spyware vagy adware eleme van (pl a Messenger Plus, ha "szponzorokkal" telepíted, vagy a Kazaa, a Smiley Central, vagy pl a FlashGet ingyenes verziója is jelenít meg reklámablakokat, de akár bizonyos spyware-irtónak látszó programok is okozhatnak ilyet). -
#3219 Az idogepeset ensem ismerem, de nem mind1 hogy a belső rss olvasó ami feltehetőleg jól megvan írva dolgozik, vagy egy kitudja milyen kiterjesztes. De szerintem is a reveal vág oda. -
#3218 Nekem leginkább a Reveal a gyanús, az tűnik a legerőforrásiényesebbnek. Az idokep.hu-t nem ismerem (leginkább egy Forecastfox-koppintásnak tűnik, jóval kevesebb beállítási lehetőséggel és előrejelzés nélkül), de az időjárásos cuccok általában egy XML fájlt töltenek le (megadott időközönként), és azt jelenítik meg, szóval szerintem nem nagyon különböznek az RSS-es megoldástól. -
#3217 Ha nem fut semmi, és csak úgy a semmiből felugranak reklámablakok, akkor neked valami nagyon komoly spyware-d vagy esetelgesen vírusod van. Nem érdekel ha nem találta meg semmi, ez nem tartozik a normál működés leírásába:D -
Wittgen #3216 Szevasztok!
Lenne egy kérésem/kérdésem. Van valami javaslatotok arra, hogy hogyan tudnám megakadályozni, hogy mindenféle reklámoldalak bejöjjenek? Ezeket nem spy-ok vagy vírusok okozzák, mivel lefuttattam több progit is. Nem felugró pop-up ablakok, mivel, ha nincs megnyitva a böngésző (mozillát használok), akkor is automatikusan betöltődnek ezek az oldalak. Semmi kedvem rendszert telepíteni (amit a sok okos ember már javasolt a környezetemben).
Tud valaki ebben a témában segíteni nekem? -
#3215 Igen, a kiterjesztések képesek lassítani és vagy lecrasholni a böngészőt ha szarul van megírva. Ezért kell meggondolni hogy mit teszel fel... Például az időjárásos megoldásod helyett kereshetnél valami rss-forrást amit betehetsz könyvjelzőnek, ez a live bookmark. És akkor abban a csoportban mindig a legfrissebb idojarasos cumok lesznek. A reveal se kutya, amikor kiskepet general minden tabodról, vagy amikor az animaciojaval jatszik, nekem itt notebookon neha be is szaggatott, aztan ra is jotttem hogy voltakepp folosleges kiterjesztes:) -
#3214 Kiterjesztések le tudják lassítani a böngészőt?
Több is van fent, de főleg a +reveal" ill. az "idokep.hu" kiterjesztések telepítése óta mintha nehézkesebb lenne egy-egy oldal behívása.
Mivel az "idokep.hu" gondolom kommunikál egy adott szerverrel, hogy mindig friss időjárási adatokat hozzon elő, arra gyanakszom. -
Cat 02 #3213 az a link ? :D -
#3212 at hogy lehet megcsinállni hogy egy oldal soha ne jöjjön be?mert ha ezt megnyitom
http://top40.webtar.hu/warez/ és rákattintok valamire mindig ez jön be
http://www.webaruhaz.hu/main.php?ref=4&openshop=toner -
Cat 02 #3211 az a Mozilla és nem a Firefox :D -
#3210 nem. importaltam oket az IE -bol.
most meg felraktam egy masikat azzal viszont semmi gond nincs. csak ennek nem a tuzmadar az ikonja hanem egy pici dino fej
(1.7 -es ver) -
#3209 Nem üres véletlenül a Könyvjelző Eszköztárad? -
#3208 frissitesnel is csinalja. viszont akkor abbahagyja amikor itt elkuldok egy hozzaszolast :) -
#3207 igen mindegyiken. regebben mikor hasznaltam semmi gond nem volt. aztan most megint ramjott hogy felrakjam, ezt meg is tettem az elobb es azota.
(azota meg ujra felraktam, ujra is inditottama ketyeret...)
-
#3206 MI? milyen odlalon? minden oldalon? -
#3205 viszont amikor frissul az oldal akkor nem csinalja... -
#3204 mi a francert van hogy folyamatosan ugral a webfelulet az ablakban? fel le, fel le, mint hulyegyerek a duhongobe -
#3203 Modntam hogy engem kulonosebben nem erdekel, de ez a cumo is ilyesmit tud, de ahogy nezem eleg benuska:) -
#3202 Na, ez a kiterjesztés pont nem kell hozzá, mint mondtam, az 1.5 már alapból is tud oldalankénti stílusokat. Egyébként rákereshettetek volna a topicon belül is, a téli cuccomat pl lásd #2629, általános leírást meg #2193. Ja, és a stílusok WYSIWYG alakítgatásához ott a jó öreg Web Developer kiterjesztés Edit CSS funkciója.
A füves meg kb ennyi:
@-moz-document url-prefix('http://www.sg.hu/')
{
SMALL { color: darkgrey !important; font-family: arial !important; }
TD { font-family: arial !important; font-size: 13px !important; }
td.msgbody { padding: 2px !important; background-color: #C4EDB5 !important; }
body { background: #D3EDFB !important; }
div > table { padding-top: 15px !important; background: url('http://img.photobucket.com/albums/v127/sil02/fu.png') 0 0 repeat-x !important; border-width: 0px 1px 1px 1px !important; border-style: solid !important; border-color: green !important }
form { margin: 0 !important }
} -
swabo #3201 köszi. az adblock egyébként nekem is fent van de most valamiért ezt használtam
-
#3200 Szerkesztés -> beállítások -> tartalom -> képek betöltése [mellette gomb] kivételek
De javaslom az adblock sokkal használhatóbb, és fejlettebb. Azthiszem már nem fejelsztik, hanem egy másik van helyette, de én még midnig ezt hasznalom, nekem bevalt eddig:D -
swabo #3199 1 egyszerű kérdés: ha az oldalon rámentem arra hogy képek tiltása a(z) *****.** oldalról akkor hogy hozhatom vissza a képeket? -
#3198 Nah, tietek a pálya
Még nem igazan muxik, pl vagy midnen odlal hattere szurke vagy egyiké se, de valószinű rtfm problemam van:)