19494
-
#3317 Sajna nem sikerált, dromon is a favos ablak ugyanilyen kicsi :c
#3313: köszi, legalább széthúzni szét tudom :D -
#3316 Eszközök --> Beállítások --> Tartalom --> Javascript haladó --> Első sor elől pipa ki! -
#3315 azt nem tudjátok h miért csinálja, amikor töltök le meg áll 0.1 vagy 0.2 kb-nél a végén és nem jön le teljesen hanem várni kell pár percet.és ilyenkor ha behozom a böngészőt ott se lép sehova. -
Cat 02 #3314 görgőt nyomd le :D és húz oldara mást nem tudok ? :( -
#3313 about:config-ban állítsd át ezt a sort true-ra:
dom.disable_window_open_feature.resizable és akkor tudod méretezni az összes ablakot -
#3312 "...és görgetni se tudok..."
szal így néz ki:
-
Cat 02 #3311 nyomd le a görgöt úgy tuccc görgetni x] -
#3310 Valamiért a fepattanó ablakok (pl. itt a bejelentkezés is) kisebb méretben jelennek meg és görgetni se tudok hogy lássam a teljes tartalmát. Ez miért? -
#3309 Hülye vagyok,ez nem az,ez a kess ugyebár.Ami neked kell az itt van:
C:\Documents and Settings\[Felhasználónév]\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\[valami.profilnév]\cookies.txt -
#3308 C:\Documents and Settings\[Felhasználónév]\Local Settings\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\[valami.profilnév]\Cache
Ha minden igaz. -
#3307 Sziasztok. A kérdésem az lenne, hogy winxp alatt az FF hol tárolja a cookiekat? -
Cat 02 #3306 próbáld ki :D nekem 200 mb-n van -
Garfield #3305 Igen, éppen ezért mondom, hogy nincs.
Ext formában nem érhető el a Quicktime FF alá. -
#3304 sziasztok!
FF 1.5.0.3-at hasznélok és azt kérdezném,hogy a "lemezes gyorsitótér" 76.8MB alapba az jo ugy??? Mert 1idő után,ha sok(kb.7) ablak is megva nyitva egyszerűen kifagy a FF és csak a "feladatkezelőből " is kiütve tudom ujrainditani...szoval a gyorsitotár -ra gyanaxom,mintha betelne (és lefagy), bár lehet nem az a gond
..szoval HELP PLZ !!!! -
Cat 02 #3303 sikeült leszednem :D el is iníttottam az install-t erre kiírja nincs admin jogom x] -
#3302 Felteszed EZT a kiterjesztést és akkor lesz a Beállítások->Letöltés->Haladó beállítások ablakban egy olyan hogy download que és ott beállítasz 1-et.De egyszerűbb ha vmilyen letöltésvezérlőt használsz amiket flashgottal kezelsz ff-en belül. -
Garfield #3301 Nincs. -
Cat 02 #3300 hali suliban vok de nincs Quick Time na és kéne :D
ha letöltöm a hivatlason oldaról nem engedi felrakni
olyan nincs hogy csak az FF hez tölti le 1ből ??? -
Boroskóla #3299 Hi emberek, lehet a Firefoxal olyat csinálni hogy töb fájlt teszek be a letöltésbe és egymásután kezdi el a letöltést egyiket a másik után. -
#3298 Shift+Ctrl+Delete és ott az űrlapkezelő.Vagy beállítások,adatvédelem és ott a mentett űrlapok. -
#3297 Gondolom Tools/Options/Privacy/Saved Forms/Clear Saved Form Data Now...
de ez minden form adatot töröl.. -
Cat 02 #3296 és az hol ? mert nekem olyan csak a felső keresőnél van :( -
#3295 clear search history -
Cat 02 #3294 Gugli ól hogy kell törlni amit eddig beírtam és megjegyezte ? -
#3293 Pacsee:) -
Tiberius B #3292 Egy bonyolult uninstall-install lánc megoldotta az eltűnős dolgot, éljen!!! -
#3291 Attól függ hogy milyen letöltésvezérlőt használsz,hiszen a flashgot csak kezeli azokat.Ha pl free download managert használsz akkor abban kell beállítanod hogy mit hogyan csináljon. -
hofitom #3290 Nem. Egyszer beálítod és oda ment mindent. Gyáriban csinál egy Downloads könyvtárat és oda fog menteni. -
Tiberius B #3289 majd, ez nem égető
inkább az eszköztár problémára kéne megoldás, mert nagyon idegesítő -
#3288 Persze, témától függően, valamilyen (általába narancssárga) embléma megjelenik jobboldalt az url mellett, pl most mikor ezt olvasod, is kéne hogy legyen ott, arra balklikk, és már hozzá is adhatod a kedvenceid hez mint élő könyvjelző. -
#3287 Hali!
1.5.0.3-as FF-et használok, és azt kérdezném, hogy meg lehet-e csinálni, hogy felismerje az rss-eket(mert az operában szépen betette őket a hírcsatornákhoz),
és tudjam használni őket? -
Cat 02 #3286 ott is biztos be lehet x] -
Tiberius B #3285 ez ok, benn van, csak a flashgot is mindíg megkérdezi? -
Cat 02 #3284 hogy minden letöltésnél én választom meg, hogy hova
Eszközök / Beállítások / Letöltés / Mindne letöltés előtt a célmappa megkérdezése xD -
Tiberius B #3283 a letöltő téma már ok. de azért kösz, ha van még némi infó, mi beleillik azokba kritériumokba, melyeket felvázoltam, a megkérdezést úgy értettem, hogy minden letöltésnél én választom meg, hogy hova
és semmi nem árulja el egyébkét, hogy ez a letöltéskezelő ott van:-)(hülyeség szerintem, de ilyen vok) -
Cat 02 #3282 gyorsítja a letöltés és midnig ugyanoda tölt le xD
de sima fox letöltésnél is be lehet állítani hogy midnig +kérdezze -
Tiberius B #3281 tényleg: a "bejelentkezve marad"-nak úgy kell ugye működnie, hogy: www.Sg.hu és már be is van jelentkezve, vagy úgy marad (nem tom a hátterét)
de egy ideig (jó sokáig) működött IE-n is, aztán úgy fél éve elkezdett a FF szarakodni vele, visszatértem egy ideig IE-re, aztán már annál is ki kellett töltögetni a bejelentkezést.
ekkor visszatértem a kedvenchez:-)(igazából egyikkel sincs bajom, de azért a FF-ot jobban szeretem)
én se tom, mi baja, kicsit kiakadtam, mikor egyszercsak nem találtam semmit:-( -
Tiberius B #3280 a FlashGot-ra gondolsz?
nem felel meg a 3. kritériumnak, de már tervezem, hogy kipróbálom vmikor:-) -
Tiberius B #3279 Kösz a válaszokat, a letöltőt már megtaláltam.
Végignyálaztam a Download Tools-t, megérte:-) -
hofitom #3278 Flashget?