19494
  • gnar killer
    Sajna nem sikerált, dromon is a favos ablak ugyanilyen kicsi :c
    #3313: köszi, legalább széthúzni szét tudom :D
  • ivjoe
    Eszközök --> Beállítások --> Tartalom --> Javascript haladó --> Első sor elől pipa ki!
  • jbal
    azt nem tudjátok h miért csinálja, amikor töltök le meg áll 0.1 vagy 0.2 kb-nél a végén és nem jön le teljesen hanem várni kell pár percet.és ilyenkor ha behozom a böngészőt ott se lép sehova.
  • Cat 02 #3314
    görgőt nyomd le :D és húz oldara mást nem tudok ? :(
  • ProGabe #3313
    about:config-ban állítsd át ezt a sort true-ra:
    dom.disable_window_open_feature.resizable és akkor tudod méretezni az összes ablakot
  • gnar killer
    "...és görgetni se tudok..."
    szal így néz ki:
  • Cat 02 #3311
    nyomd le a görgöt úgy tuccc görgetni x]
  • gnar killer
    Valamiért a fepattanó ablakok (pl. itt a bejelentkezés is) kisebb méretben jelennek meg és görgetni se tudok hogy lássam a teljes tartalmát. Ez miért?
  • ProGabe #3309
    Hülye vagyok,ez nem az,ez a kess ugyebár.Ami neked kell az itt van:
    C:\Documents and Settings\[Felhasználónév]\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\[valami.profilnév]\cookies.txt
  • ProGabe #3308
    C:\Documents and Settings\[Felhasználónév]\Local Settings\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\[valami.profilnév]\Cache
    Ha minden igaz.
  • drobee
    Sziasztok. A kérdésem az lenne, hogy winxp alatt az FF hol tárolja a cookiekat?
  • Cat 02 #3306
    próbáld ki :D nekem 200 mb-n van
  • Garfield
    Igen, éppen ezért mondom, hogy nincs.
    Ext formában nem érhető el a Quicktime FF alá.
  • Johnny23
    sziasztok!

FF 1.5.0.3-at hasznélok és azt kérdezném,hogy a "lemezes gyorsitótér" 76.8MB alapba az jo ugy??? Mert 1idő után,ha sok(kb.7) ablak is megva nyitva egyszerűen kifagy a FF és csak a "feladatkezelőből " is kiütve tudom ujrainditani...szoval a gyorsitotár -ra gyanaxom,mintha betelne (és lefagy), bár lehet nem az a gond

..szoval HELP PLZ !!!!
  • Cat 02 #3303
    sikeült leszednem :D el is iníttottam az install-t erre kiírja nincs admin jogom x]
  • ProGabe #3302
    Felteszed EZT a kiterjesztést és akkor lesz a Beállítások->Letöltés->Haladó beállítások ablakban egy olyan hogy download que és ott beállítasz 1-et.De egyszerűbb ha vmilyen letöltésvezérlőt használsz amiket flashgottal kezelsz ff-en belül.
  • Garfield
    Nincs.
  • Cat 02 #3300
    hali suliban vok de nincs Quick Time na és kéne :D
    ha letöltöm a hivatlason oldaról nem engedi felrakni
    olyan nincs hogy csak az FF hez tölti le 1ből ???
  • Boroskóla
    Hi emberek, lehet a Firefoxal olyat csinálni hogy töb fájlt teszek be a letöltésbe és egymásután kezdi el a letöltést egyiket a másik után.
  • ProGabe #3298
    Shift+Ctrl+Delete és ott az űrlapkezelő.Vagy beállítások,adatvédelem és ott a mentett űrlapok.
  • Ch_Slater
    Gondolom Tools/Options/Privacy/Saved Forms/Clear Saved Form Data Now...

de ez minden form adatot töröl..
  • Cat 02 #3296
    és az hol ? mert nekem olyan csak a felső keresőnél van :(
  • arsene
    clear search history
  • Cat 02 #3294
    Gugli ól hogy kell törlni amit eddig beírtam és megjegyezte ?
  • MetaMórfózis
    Pacsee:)
  • Tiberius B
    Egy bonyolult uninstall-install lánc megoldotta az eltűnős dolgot, éljen!!!
  • ProGabe #3291
    Attól függ hogy milyen letöltésvezérlőt használsz,hiszen a flashgot csak kezeli azokat.Ha pl free download managert használsz akkor abban kell beállítanod hogy mit hogyan csináljon.
  • hofitom
    Nem. Egyszer beálítod és oda ment mindent. Gyáriban csinál egy Downloads könyvtárat és oda fog menteni.
  • Tiberius B
    majd, ez nem égető
    inkább az eszköztár problémára kéne megoldás, mert nagyon idegesítő
  • MetaMórfózis
    Persze, témától függően, valamilyen (általába narancssárga) embléma megjelenik jobboldalt az url mellett, pl most mikor ezt olvasod, is kéne hogy legyen ott, arra balklikk, és már hozzá is adhatod a kedvenceid hez mint élő könyvjelző.
  • Krezga
    Hali!
    1.5.0.3-as FF-et használok, és azt kérdezném, hogy meg lehet-e csinálni, hogy felismerje az rss-eket(mert az operában szépen betette őket a hírcsatornákhoz),
    és tudjam használni őket?
  • Cat 02 #3286
    ott is biztos be lehet x]
  • Tiberius B
    ez ok, benn van, csak a flashgot is mindíg megkérdezi?
  • Cat 02 #3284
    hogy minden letöltésnél én választom meg, hogy hova
    Eszközök / Beállítások / Letöltés / Mindne letöltés előtt a célmappa megkérdezése xD
  • Tiberius B
    a letöltő téma már ok. de azért kösz, ha van még némi infó, mi beleillik azokba kritériumokba, melyeket felvázoltam, a megkérdezést úgy értettem, hogy minden letöltésnél én választom meg, hogy hova
    és semmi nem árulja el egyébkét, hogy ez a letöltéskezelő ott van:-)(hülyeség szerintem, de ilyen vok)
  • Cat 02 #3282
    gyorsítja a letöltés és midnig ugyanoda tölt le xD
    de sima fox letöltésnél is be lehet állítani hogy midnig +kérdezze
  • Tiberius B
    tényleg: a "bejelentkezve marad"-nak úgy kell ugye működnie, hogy: www.Sg.hu és már be is van jelentkezve, vagy úgy marad (nem tom a hátterét)
    de egy ideig (jó sokáig) működött IE-n is, aztán úgy fél éve elkezdett a FF szarakodni vele, visszatértem egy ideig IE-re, aztán már annál is ki kellett töltögetni a bejelentkezést.
    ekkor visszatértem a kedvenchez:-)(igazából egyikkel sincs bajom, de azért a FF-ot jobban szeretem)
    én se tom, mi baja, kicsit kiakadtam, mikor egyszercsak nem találtam semmit:-(
  • Tiberius B
    a FlashGot-ra gondolsz?
    nem felel meg a 3. kritériumnak, de már tervezem, hogy kipróbálom vmikor:-)
  • Tiberius B
    Kösz a válaszokat, a letöltőt már megtaláltam.
    Végignyálaztam a Download Tools-t, megérte:-)
  • hofitom
    Flashget?