19494
  • MetaMórfózis
    Hát annál gyorsabban mint amennyi a sávszéled, soha és semmi nem fog letölteni, akármit mond vagy állít. egyebkent külön menüpont a "Download tools" az addons.mozilla.org on.
  • MetaMórfózis
    Valami nagy gebasz van nálad... vagy 3 gépen és 3 különböző oprendszeren sem volt gondom se az sg bejelentkezéssel se a firefox memoriajaval (a beallitasokat tekintve)
  • Tiberius B
    plusz kérdés: van olyan letöltő-kiterjesztés a FireFox-hoz, aminél:
    -csak annyit kell beállítani, hogy hova töltsön le
    -gyorsabb lesz a letöltés
    -meglétét egyetlen menü jelzi a beállításoknál
    van ilyen???
  • Tiberius B
    Lenne egy idegesítő gondom a FireFox-szal:
    bármikor elindítom az eszkösztárak beállnak alapba, habár csak 1 perc mire megcsinálom, de akkor is idegesítő

ja és vmi jó is történt a hétvégén a FireFox-szal pont egyszerre ezzel: hirtelen elkezdett működni az, hogy egyből bejelentkezk az SG-re, éljen!

nem tudom mi a baj, már minden opciót végignyálaztam, de nem találtam meg a megoldást, ha vki tudja, előre is köszi.
  • XRV
    Sziasztok!

Probléma a következő: adva van az image zoom mely nagyon jó. Ám egy dolgo bosszant, a helyi menüben amikor éppen lenyomtam a jobb egérgombot a megnyitott ablakok közt is vándorol a kijelölés amikor a görgövel éppen nagyítok. Az melyik funkció , kiterjezstés is vagy azon belül mit kellene kikapcsolnom?
    Nem tudjátok?
  • Kedit
    Mire leírtam már mindent megtaláltam! Csak egy picit lusta voltam! De azért köszi!:-)
  • Spire
    1.5.0.3 ami most a legújabb. Firefox
  • Cat 02 #3270
    ? :D www.getfirefox.com ;)
  • Kedit
    Sziasztok!

Tudtok valahol az 1.5-ös MF magyar változatáról?

Vagy még korai?
  • ivjoe
    Fogd és vidd technika. Egyszerűen áthúzod a képet PS-ba. :C
  • Aquir
    hát, olyan kiterjesztés végülis van, ami képként menti le az egész oldalt.. :)

Ha még nem ismered, akkor ezzel lehet ilyet.

"Ezzel a kiterjesztéssel a teljes weboldalt egyetlen képként el tudjuk menteni (Java felhasználásával), ami azért nagyszerű, mert a hagyományos mentéssel nem biztos, hogy ugyanazt a képet kapjuk vissza, amit szeretnénk. Igaz, hogy keresni nem lehet benne, de az eredetihez megszólalásig hasonló végeredményt kapunk. :)"
  • urbijoe
    én arra gondoltam hogy egy oldalbol egy darabot ki tudjak vágni.
    ne kelljen mindig beillesztenem monjuk photoshop-ba ha egy képet ki akarok szedni egy oldalbol
  • Sil78
    Scrapbook?
  • Cat 02 #3264
    kijelölöd és CTRL+C megnytsz egy HTML szekresztő progit és CTRL+V
    ez jó táblázaatra is meg kérpe is meg mindenre
  • urbijoe
    olyan kiterjesztés nincs amivel egy weboldalon ki tudok jelölni egy részt és elmenteni?
  • Peti0011
    Oh "reseter" nagyon szépen köszönö a segitségedet sikerült :D
  • reseter
    hello beállítások - adatvédelem - jelszavak
  • Peti0011
    Hello
    Valaki nem tudja hogy lehet azt megszüntetni hogy a mozilla firefox megjegyezze a jelszavamat ha már egyszer rámentem arra hogy megjagyzés ezen az oldalon???
  • Sil78
    Hmm, szedd ki az about:config-ban a dom.popup_allowed_events-nél az engedélyezett események közül a click-et és a mouseup-ot, és akkor nem fog megnyílni. Igaz, így más helyeken se fog megnyílni popup, ha egy linket megnyitsz.
  • urbijoe
    de ha itt megnyitsz egy linket akkor megnyilik az is
    http://top40.webtar.hu/warez/
  • Cat 02 #3257
    nem nyitom meg ?
  • urbijoe
    hogy lehet megcsinállni hogy egy oldal soha ne jöjjön be?
    pl:http://www.webaruhaz.hu/main.php?ref=4&openshop=toner
  • Pharaoh
    Feltettem egy új gépre az FF-t és mikor a Macromadia Flash playert bővitményt tenné fel sikertelen lesz a telepítés. Mi baja lehet?
  • kav5
    Meg van a megoldás, előbb körül kelett volna néznem :)

http://www.mozilla.com/firefox/releases/fix-extensions.html
  • kav5
    Hy!

Eddig Mozilla Firrefox 1.5.0.1-et használtam aztán frissítettem 1.5.0.3-ra és ha elindítom ez a figyelmeztetés fogad:
    Error launching browser window:no XBL binding for browser
    és nem indul el a firefox. de ha visszateszem az 1.5.0.1-et akkor minden rendben.
    Mitől lehet?

Köszi!
  • LeePí17
    sajna de így sem megy...
    ebből jövőhéten rendszer rakás lesz ha nemtom megcsinálni...
    mind1 de köszi a segítséget
  • LeePí17
    gif képek itt a fórumban..
    a "logók"....
    flashplayert (macromedia)...

de meglesem Sil irományát..
  • Sil78
    Milyen animáció nem megy? Sima gif képek, vagy Flash?
    Ha gifek, akkor nézd meg az about:config-ban, hogy az image.animation_mode "normal"-on áll-e. Ha igen, ellenőrizd a tűzfalad tartalomszűrő részének a beállításait.
    Ha Flash animációk nem töltődnek be (pedig telepítve van), akkor az AdBlockban kapcsold ki az Obj-Tabs megjelenítését.
  • 404
    ShockwavePlayer?
  • LeePí17
    azzal sem...
    vki vmi 5let?
  • LeePí17
    meglesem
  • bertino
    flash playert rakd ujra, vmi ott nem stimm
  • LeePí17
    sávszél? 2,60Mbit...
    gondolom csak elég..
  • bertino
    nekem sávszél miatt nem jelenítette meg egyedül, nem lehet, hogy lekorlátoltak ? xD
    ne flémelj, nem ide való
  • LeePí17
    nemmondod vazze ma már 3X raktam újra..
    szal most innen várok kis helpet ...

te mé nem aszol?...jah..persze..majd suliba..
  • bertino
    telepítsd ujra
  • LeePí17
    sziasztok!

segítségért fordulok hozzátok mert ha belépek az sgre akkor a logókon nem megy az animáció..újraraktam a FFet amíg ki nem kapcsoltam a gépet vagy be nem zártam addig jó volt..de most nem tudok dőlőre jutni ebben...mi lehet a baj?
    válaszotokat köszi előre is!
    üdv leepí
  • Sil78
    Hmm. Próbáld meg újratelepíteni a plugint, és/vagy a böngészőt, ha ez nem segít.
  • lybrahu
    És az az érdekes,hogy nem mindig küldi ezt a hibaüzenetet.De ha 1x elkezdi meg sem áll addim amig: a Firefox exe hibát észlelt.....stb.
    Megőrjít mert most már tényleg bosszantó hogy fogja magát és böngészés közben kilép.
  • lybrahu
    ezt írja:
    Fájlnév: NPSWF32.dll
    Shockwave Flash 8.0 r24