19494
-
#3277 Hát annál gyorsabban mint amennyi a sávszéled, soha és semmi nem fog letölteni, akármit mond vagy állít. egyebkent külön menüpont a "Download tools" az addons.mozilla.org on. -
#3276 Valami nagy gebasz van nálad... vagy 3 gépen és 3 különböző oprendszeren sem volt gondom se az sg bejelentkezéssel se a firefox memoriajaval (a beallitasokat tekintve) -
Tiberius B #3275 plusz kérdés: van olyan letöltő-kiterjesztés a FireFox-hoz, aminél:
-csak annyit kell beállítani, hogy hova töltsön le
-gyorsabb lesz a letöltés
-meglétét egyetlen menü jelzi a beállításoknál
van ilyen??? -
Tiberius B #3274 Lenne egy idegesítő gondom a FireFox-szal:
bármikor elindítom az eszkösztárak beállnak alapba, habár csak 1 perc mire megcsinálom, de akkor is idegesítő
ja és vmi jó is történt a hétvégén a FireFox-szal pont egyszerre ezzel: hirtelen elkezdett működni az, hogy egyből bejelentkezk az SG-re, éljen!
nem tudom mi a baj, már minden opciót végignyálaztam, de nem találtam meg a megoldást, ha vki tudja, előre is köszi. -
XRV #3273 Sziasztok!
Probléma a következő: adva van az image zoom mely nagyon jó. Ám egy dolgo bosszant, a helyi menüben amikor éppen lenyomtam a jobb egérgombot a megnyitott ablakok közt is vándorol a kijelölés amikor a görgövel éppen nagyítok. Az melyik funkció , kiterjezstés is vagy azon belül mit kellene kikapcsolnom?
Nem tudjátok? -
Kedit #3272 Mire leírtam már mindent megtaláltam! Csak egy picit lusta voltam! De azért köszi!:-) -
Spire #3271 1.5.0.3 ami most a legújabb. Firefox -
Cat 02 #3270 ? :D www.getfirefox.com ;) -
Kedit #3269 Sziasztok!
Tudtok valahol az 1.5-ös MF magyar változatáról?
Vagy még korai? -
#3268 Fogd és vidd technika. Egyszerűen áthúzod a képet PS-ba. :C -
#3267 hát, olyan kiterjesztés végülis van, ami képként menti le az egész oldalt.. :)
Ha még nem ismered, akkor ezzel lehet ilyet.
"Ezzel a kiterjesztéssel a teljes weboldalt egyetlen képként el tudjuk menteni (Java felhasználásával), ami azért nagyszerű, mert a hagyományos mentéssel nem biztos, hogy ugyanazt a képet kapjuk vissza, amit szeretnénk. Igaz, hogy keresni nem lehet benne, de az eredetihez megszólalásig hasonló végeredményt kapunk. :)" -
#3266 én arra gondoltam hogy egy oldalbol egy darabot ki tudjak vágni.
ne kelljen mindig beillesztenem monjuk photoshop-ba ha egy képet ki akarok szedni egy oldalbol -
#3265 Scrapbook? -
Cat 02 #3264 kijelölöd és CTRL+C megnytsz egy HTML szekresztő progit és CTRL+V
ez jó táblázaatra is meg kérpe is meg mindenre -
#3263 olyan kiterjesztés nincs amivel egy weboldalon ki tudok jelölni egy részt és elmenteni? -
#3262 Oh "reseter" nagyon szépen köszönö a segitségedet sikerült :D -
reseter #3261 hello beállítások - adatvédelem - jelszavak -
#3260 Hello
Valaki nem tudja hogy lehet azt megszüntetni hogy a mozilla firefox megjegyezze a jelszavamat ha már egyszer rámentem arra hogy megjagyzés ezen az oldalon???
-
#3259 Hmm, szedd ki az about:config-ban a dom.popup_allowed_events-nél az engedélyezett események közül a click-et és a mouseup-ot, és akkor nem fog megnyílni. Igaz, így más helyeken se fog megnyílni popup, ha egy linket megnyitsz. -
#3258 de ha itt megnyitsz egy linket akkor megnyilik az is
http://top40.webtar.hu/warez/ -
Cat 02 #3257 nem nyitom meg ? -
#3256 hogy lehet megcsinállni hogy egy oldal soha ne jöjjön be?
pl:http://www.webaruhaz.hu/main.php?ref=4&openshop=toner -
#3255 Feltettem egy új gépre az FF-t és mikor a Macromadia Flash playert bővitményt tenné fel sikertelen lesz a telepítés. Mi baja lehet? -
kav5 #3254 Meg van a megoldás, előbb körül kelett volna néznem :)
http://www.mozilla.com/firefox/releases/fix-extensions.html -
kav5 #3253 Hy!
Eddig Mozilla Firrefox 1.5.0.1-et használtam aztán frissítettem 1.5.0.3-ra és ha elindítom ez a figyelmeztetés fogad:
Error launching browser window:no XBL binding for browser
és nem indul el a firefox. de ha visszateszem az 1.5.0.1-et akkor minden rendben.
Mitől lehet?
Köszi! -
LeePí17 #3252 sajna de így sem megy...
ebből jövőhéten rendszer rakás lesz ha nemtom megcsinálni...
mind1 de köszi a segítséget -
LeePí17 #3251 gif képek itt a fórumban..
a "logók"....
flashplayert (macromedia)...
de meglesem Sil irományát.. -
#3250 Milyen animáció nem megy? Sima gif képek, vagy Flash?
Ha gifek, akkor nézd meg az about:config-ban, hogy az image.animation_mode "normal"-on áll-e. Ha igen, ellenőrizd a tűzfalad tartalomszűrő részének a beállításait.
Ha Flash animációk nem töltődnek be (pedig telepítve van), akkor az AdBlockban kapcsold ki az Obj-Tabs megjelenítését. -
404 #3249 ShockwavePlayer? -
LeePí17 #3248 azzal sem...
vki vmi 5let? -
LeePí17 #3247 meglesem
-
#3246 flash playert rakd ujra, vmi ott nem stimm -
LeePí17 #3245 sávszél? 2,60Mbit...
gondolom csak elég.. -
#3244 nekem sávszél miatt nem jelenítette meg egyedül, nem lehet, hogy lekorlátoltak ? xD
ne flémelj, nem ide való -
LeePí17 #3243 nemmondod vazze ma már 3X raktam újra..
szal most innen várok kis helpet ...
te mé nem aszol?...jah..persze..majd suliba.. -
#3242 telepítsd ujra -
LeePí17 #3241 sziasztok!
segítségért fordulok hozzátok mert ha belépek az sgre akkor a logókon nem megy az animáció..újraraktam a FFet amíg ki nem kapcsoltam a gépet vagy be nem zártam addig jó volt..de most nem tudok dőlőre jutni ebben...mi lehet a baj?
válaszotokat köszi előre is!
üdv leepí -
#3240 Hmm. Próbáld meg újratelepíteni a plugint, és/vagy a böngészőt, ha ez nem segít. -
#3239 És az az érdekes,hogy nem mindig küldi ezt a hibaüzenetet.De ha 1x elkezdi meg sem áll addim amig: a Firefox exe hibát észlelt.....stb.
Megőrjít mert most már tényleg bosszantó hogy fogja magát és böngészés közben kilép. -
#3238 ezt írja:
Fájlnév: NPSWF32.dll
Shockwave Flash 8.0 r24