19494
  • stp4trick
    honnan?
  • bertino
    eltűnt a banner
  • akyyy
    hogyan lehetne megnézni melyik oldalakat néztem meg az elmlt pár napban?
    googleval kerestem egy oldalt, leltem is egy fórumot, ahol le volt írva egy számomra fontos dolog.

és most hiába keresem összevissza, nézegetem a firefox edlőzményeibe, ill. a googlénál keresek ugyanazokra a szavarka, nem lelem meg:(

szal nincs valami olyan , amivel az elmúlt honlapok cimeit lehet ellenőrízni, látni, esetleg megnyitni? vhola gépen registriben vagy vmi:(
  • stp4trick
    mozbackup innen
  • grizzly21
    elmentettem a defauls mappámat, de ezt bemásolva egy másik gépre nem azoakt a könyvjelzőket, beállításokat használja amiket lementettem. hogyan leeht ez megoldani?
  • Dj Faustus #3552
    "SIL nyaralni van?"
    Nyaral - a hasamban.
    Most ittam rá hideg vizet.
    [abbahagyja a viccelődést]

Tools/Options menüpont/Privacy fül/Settings gomb Clear private data when exit Firefox be van pipálva?
    Esetleg ha ugyanezen menüponton/fülön az alfüleken végigmenve törölnéd az összes cookie-t, cacche-t, jelszavat miegymást és újraindítod a Firefoxot megjavul?

Milyen kiterjesztések vannak feltelepítve? Lehet hogy az egyik hülyül.

Végső esetben a Firefox teljes újratelepítésével is megpróbálkozhatsz hátha...
  • shrek82
    SIL nyaralni van? :P
  • jbal
    sziasztok.nektek nem szokott olyat csinálni a Firefox h egyszerűen leblokkol?hiába akarok akármilyen honlapot megnyitni nem csinál semmit.csak azt írja h várakozás a következőre.és ilyenkor a letöltés is megáll
  • arsene
    hali, ha sikerült is leszedni, azért egy spyware-keresőt lefuttatnék drasztikus üzemmódban és a registry-t is megpucolnám.
  • shrek82
    Szia!
    Igen, van pipa előtte, de a jelszavakat mégsem menti..:(
  • stp4trick
    Lehet-e protokollt beállítani az FF-hez és hogyan?
    Volna ugyanis 1-2 olyan címem, ami nem http:// vagy ftp:// és nem tud velük mit kezdeni.
  • drH
    Ú, ez válasz volt #3531-re, csak elbénáztam...
  • drH
    No, nekem így nem sikerült, viszont némi logikával és kutakodással :-) rájöttem, van ott még egy chrome mappa, abban volt már két css fájl, oda másoltam és működik.
    Persze ez csak szőrszálhasogatás, illetve lehet, hogy csak nálam van így valami egyéb miatt.
  • scorpeeon
    thx
  • Cat 02 #3543
    nekem volt hasonlo és én a program telepítés és törlsénél szedtem le
    (sajátgépbe be és ott van oldal)
  • scorpeeon
    vki help! Ilyet szoptam be FF-el, hogy tüntethetem el?
  • 404
    Erről hallottál már?
  • Dévids
    hell
    mozilla-nál hogyan lehet beállítani azt hogy engedélyeze a flasgeht-et?
    Az internet expoler-nél ha megnyomom a jobb egérgombot akkor választhatok olyan parancsot hogy minden letöltése flasget-el.Ezt akarom elérni a mozillánál
  • Aspyrin
    Az jutott eszembe, hogy esetleg a használt témám lehet bugos talán.
  • Aspyrin
    Mostanában olyan furcsa dolgot tapasztalok, hogy időközönként elkezd ugrálni az adott oldal a kész keretek között, legyen szó akár az sg-ről akár más oldalról de ugyanez a történet.
    Megnyitottam párhuzamosan ie-vel ugyanazokat az oldalakat viszont ott semmi probléma nem volt :S
  • Dj Faustus #3537
    Tools/Options menüpont Privacy/Passwords fül Remember Passwords be vagyon pipálva?
    A View Saved Passwords gombra kattintva a megjelenő ablakban van lista?
  • shrek82
    Miért nem jegyzi meg a jelszavaimat sehol sem a foxom?Van egy pár extem, de még így is a fele van azoknak, amik eddig fent voltak, és ezekkel sosem volt gond..Természetesen megnéztem a jelszókezelőben, és egy oldal sincs a nem megjegyzendő oldalak listáján.. :roll:
  • shrek82
    Köszönöm!
  • cooldoc
    Itt meg kedvedre:
    Firefox Add-Ons Search Enines
  • cooldoc
    Itt egy csomó magyar:
    Magyar keresők
  • shrek82
    Köszi szépen, sikerült!
    Az lenne a következő kérdésem, hogy a kereső szolgáltatásokat hol tudom szerkesztgetni(hozzáadni/törölni belőlük)?
  • Dj Faustus #3531

Szóval hozz létre egy userChrome.css nevű állományt a C:\Documents and Settings\xxxxxxxx\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\[i]yyyyyyy[/y].default könyvtárban és a következő tartalma legyen:
    /* Multi-row bookmarks toolbar */
    #bookmarks-ptf {display:block}
    #bookmarks-ptf toolbarseparator {display:inline}
  • shrek82
    Sziasztok!

Sil, kellene az a parancs, vagy mi, amit ha beírok, akkor két soros lesz a könyvjelzők eszköztár mappa itt felül..
    Meg az is, hogy hova kell beírni..

Köszi
  • cooldoc
    100% egyetértek:)
  • Sil78
    Igen, a freemail általában a sütik miatt száll el. De nem muszáj hozzá az összeset törölni, elég csak a freemail-ről származókat.

Egyébként elmondtam már párszor, de a két legalapvetőbb problémamegoldó lépés minden böngészőnél:
    1. gyorsítótár (cache) törlése
    2. ha ez nem segít, akkor a cookie-k törlése.
  • hofitom
    Sztem is:)
  • urbijoe
    jok ezek a progik,csak meg kell nézni mik vannak bepipállva mielött töröl az ember
  • cooldoc
    CCleane, EasyCleaner , Pucoló és társaival vigyázni kell...
    Egyszer letöröltem az Office XP uninstalláló (szép magyarosan) fájljait:)
    Úgy felb@sztam az agyam, hogy nem tudok Office-t frissíteni, hogy nagy nehezen letöröltem és felraktam az Office 2003-at.
    Örülök, hogy megoldottad.
    Van egy jó kis kiterjesztés Rókához: Safe Cookies. Egyenként is be tudod állítani a sütik kezelését. Én "allow for session"-re állítottam az összeset.
  • tmk
    Ccleanert ráengedtem, utána is szar volt, de most h rákérdeztél inkább kitöröltettem firefoxal a sütiket és így most müxik.
    Köszi!
  • cooldoc
    Sütit megnézted? Ideiglenes fájlokat kitörölted?
  • tmk
    Sziasztok!

Nekem is freemailes problémám lenne és láttam hogy korábban is írt ezzel kapcsolatban egy srác, de a problémát megoldó választ nem találtam. Szóval ha belépek a freemailes postafiókomba, és rányomok az olvas gombra, a következő oldal betöltésekor a beérkezett levelek, illetve az aktuális levél tartalmánál az alábbi hibaüzenet jelenik meg: "A kapcsolat alaphelyzetbe állt"
    Már régóta ahsználok firefoxot, nem állítottam rajta semmit, egyik naproól a másikra jött elő ez a probléma. IE alól megy normálisan.
  • Krezga
    Már nagyon jól működik, nemrég tettem fel:D
    Köszi az ötletet!
  • Cat 02 #3520
    ha magadtól 1 óra alatt beállíod akkor gratz :D
  • Krezga
    Oké, kipróbálom.
  • Cat 02 #3518
    sztem használj Thunderbirdöt de csak egy 5let :D