19494
  • lac coo
    Hali ?

A Firefox hová gyűtögeti az ideiglenesen letöltött filekat ?
    Vagy valami hasonló...
    Semmi nincs a gépemen szinte és mégis betelt a vinyom , valami ilyesmire gyanakszom ...
  • Dj Faustus #3476
    Ja vagy úgy! Olyan westernes, pisztolybárbajos, gyorsabban lövős, meghalós!
  • Thanatos
    a gyorsaságot ő arr aértette hogy egyszerübb egy gombot leütni mint kettőt :)
  • Dj Faustus #3474
    Billentyűzet-kódok
    Újratöltés: F5 vagy CTRL+R (elvileg mindkettő ugyanolyan gyors)
    Újratöltés a cache felülírásával (nem a helyi gépről tölti be az oldalt, hanem a webről): Ctrl+F5 vagy Ctrl+Shift+R
  • Aquir
    omg, pedig alapabb, de én meg a ctrl+r-t nem tudtam eddig :D
  • Cat 02 #3472
    kösz :D F5 gyorsabb mint a ctrl+r :D gyorsabb lett az életem x]
  • Aquir
    Eszközök - Beállítások - Adatvédelem - Sütik - Sütik engedélyezésére gondolsz?
  • grebber
    Firefoxon belül hogy kell engedélyezni a cookiekat hogy tökéletesen müködjön?
  • Aquir
    biztos arra gondolt amire először én is, vagyishogy a letöltés kezelő ablakra
  • Peti1
    köszi a választ, a képet is sikerült behoznom :)
    de itt arra az "összes fájt letöltödött" üzire nem találok semmi opciot :(
  • hofitom
    Nem jön össze tehát:

Eszközök / Letöltések / letöltéskezelő
  • hofitom
    Na talán most
  • hofitom
    Na még eccer.
  • hofitom

Kis kockába klikk.
  • Peti1
    aha :D
    kerestem, de sajna nem találtam :(
  • Aquir
    a kis szemét mindig megzavar az olvasásban, ugye? :)) Biztos ki lehet kapcsolni valahogy.. csak nemtom hogy :)
  • Peti1
    pontosan, ami alul feljön :)
    semmi probléma vele, csak annyi, hogy zavar :)
  • Aquir
    mármint ami alul feljön? nagyon zavar, vagy van külön valami probléma vele? :)
  • Peti1
    azt az "Összes fájt letöltődött" begördülő ablakot hogy lehet kikapcsolni?
  • cooldoc
    Érdemes kitakarítani még: Local Settings/Application data/Mozilla/Firefox. töröld a teljes cache-könyvtárat, meg a .Xul éys egyéb file-okat!
    Aztán CCleaner, reboot!
  • bertino
    mindig van valami :)
    (koppkoppkopp, míg nekem nincs :)
  • Gazsa
    Nos, megoldottam, az volt a gond, hogy a rendszerleíró adatbázisban rákerestem a Mozilla kifejezésre és töröltem egy dll-t.
    Fel tudtam tenni újra, nincs változás, most azt gyanítom,hogy a MozBackup kavar be, de már tele van vele a tököm és nem érdekel
    A segítségeket köszönöm.
  • stp4trick
    1.5.0.1-nél csinálta nekem is ezt
    full letakarítás mindent ami FF, aztán néhány rregpucoló, lemezkarbantartó és utána reinstall, azóta megy
  • stp4trick
    lassan már én is Berti barátom verziójára gondolok, vmi annyira keresztbeakadt Neked a winfossal, hogy csak OS reinstall segíthet a problémán, de vki okosabb hátha kitalál még vmit
  • urbijoe
    az nekem is van ,hogy mikor bezárom akkor még fut ,és a feladatkezelöben tudom leállitani
  • Gazsa
    Na neeee. Az IE működik.
  • bertino
    format c:
    :\
  • Gazsa
    aha, most megcsináltam, tehát a profiles könyvtárat kilőttem, de a FF egyszerűen nem hajlandó elindulni, kiírja, hogy már fut, zárjam be, vagy indítsam újra a rendszert.
    A feladatkezelő szerint nem fut, újraindítottam kétszer, újratelepítettem 3szor, semmi, nem hajlandó elindulni, segítsen valaki!

Kösz!
  • urbijoe
    ezt minden indulásnál engedélyezni kell?
    hiába nyomok "enable all tabs"-ot nem jegyzi meg
  • urbijoe
    már megvan :D
  • stp4trick
    Megkeresed a C:\Documents and Settings\Felhasználónév\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\valami.default mappát, abban tárol minden beállítást, még ha takarítod is a reg-et, meg uninstallsz, ebben van minden, ami emlékeztetni fogja a könyvjelzőktől kezdve mindenre.
    Lehet ezt kéne Neked kitakarítani és megoldódna a problema.
  • urbijoe
    ez jo
    de hogy kell beéllitani hogy milyen idöközönként frissitsen?
    mert nincs beállitás menü
  • ProGabe #3445
    EZZEL az extel lehet.
  • urbijoe
    hali
    azt nem lehet beállitani,hogy ha megvan nyitva egy lap akkor azt egy bizonyos idön belül magátol frissitse?hogy ne kelljen mindig F5-öt nyomogatni
  • Gazsa
    Hát nem tudom.....
    Töröltem a progit, még a registry-ben is, bár abban nem vagyok biztos, hogy jó helyen voltam, lényeg, hogy amikor újra feltettem, semmi nem változott, én azt vártam, hogy a könyvjelzőim is eltűnnek és vissza kell majd állítanom, hiszen újra felraktam a progit, de nem, visszajött minden de a beállításaimat tovűábbra sem tudom rögzíteni,
    na mindegy, elvagyok én ezzel, csak néha bosszant.
  • bala_
    Kösz.Egyelőre letiltottam. Várom az ujabb verziót..:)
  • cooldoc
    Rossz kiterjesztés. Én is így jártam. Szerencsére van utalás a script-ben, hogy mi okozza a bajt! Nem mindig van ez így, a Nagy Szürke Csíkokkal:)
  • stp4trick
    szedd le, tegyél vissza régebbit
  • Sorcy
    Sziasztok, én eddig nem használtam Firefox-ot de most csak pozitív véleményt tudok mondani! Tényleg nagyon gyors! Ajánlom mindekinek!
  • bala_