19494
-
#3477 Hali ?
A Firefox hová gyűtögeti az ideiglenesen letöltött filekat ?
Vagy valami hasonló...
Semmi nincs a gépemen szinte és mégis betelt a vinyom , valami ilyesmire gyanakszom ... -
#3476 Ja vagy úgy! Olyan westernes, pisztolybárbajos, gyorsabban lövős, meghalós! -
Thanatos #3475 a gyorsaságot ő arr aértette hogy egyszerübb egy gombot leütni mint kettőt :) -
#3474 Billentyűzet-kódok
Újratöltés: F5 vagy CTRL+R (elvileg mindkettő ugyanolyan gyors)
Újratöltés a cache felülírásával (nem a helyi gépről tölti be az oldalt, hanem a webről): Ctrl+F5 vagy Ctrl+Shift+R -
#3473 omg, pedig alapabb, de én meg a ctrl+r-t nem tudtam eddig :D -
Cat 02 #3472 kösz :D F5 gyorsabb mint a ctrl+r :D gyorsabb lett az életem x] -
#3471 Eszközök - Beállítások - Adatvédelem - Sütik - Sütik engedélyezésére gondolsz? -
#3470 Firefoxon belül hogy kell engedélyezni a cookiekat hogy tökéletesen müködjön? -
#3469 biztos arra gondolt amire először én is, vagyishogy a letöltés kezelő ablakra -
Peti1 #3468 köszi a választ, a képet is sikerült behoznom :)
de itt arra az "összes fájt letöltödött" üzire nem találok semmi opciot :( -
hofitom #3467 Nem jön össze tehát:
Eszközök / Letöltések / letöltéskezelő -
hofitom #3466 Na talán most -
hofitom #3465 Na még eccer. -
hofitom #3464
Kis kockába klikk. -
Peti1 #3463 aha :D
kerestem, de sajna nem találtam :( -
#3462 a kis szemét mindig megzavar az olvasásban, ugye? :)) Biztos ki lehet kapcsolni valahogy.. csak nemtom hogy :) -
Peti1 #3461 pontosan, ami alul feljön :)
semmi probléma vele, csak annyi, hogy zavar :) -
#3460 mármint ami alul feljön? nagyon zavar, vagy van külön valami probléma vele? :) -
Peti1 #3459 azt az "Összes fájt letöltődött" begördülő ablakot hogy lehet kikapcsolni? -
cooldoc #3458 Érdemes kitakarítani még: Local Settings/Application data/Mozilla/Firefox. töröld a teljes cache-könyvtárat, meg a .Xul éys egyéb file-okat!
Aztán CCleaner, reboot! -
#3457 mindig van valami :)
(koppkoppkopp, míg nekem nincs :) -
Gazsa #3456 Nos, megoldottam, az volt a gond, hogy a rendszerleíró adatbázisban rákerestem a Mozilla kifejezésre és töröltem egy dll-t.
Fel tudtam tenni újra, nincs változás, most azt gyanítom,hogy a MozBackup kavar be, de már tele van vele a tököm és nem érdekel
A segítségeket köszönöm. -
#3455 1.5.0.1-nél csinálta nekem is ezt
full letakarítás mindent ami FF, aztán néhány rregpucoló, lemezkarbantartó és utána reinstall, azóta megy -
#3454 lassan már én is Berti barátom verziójára gondolok, vmi annyira keresztbeakadt Neked a winfossal, hogy csak OS reinstall segíthet a problémán, de vki okosabb hátha kitalál még vmit -
#3453 az nekem is van ,hogy mikor bezárom akkor még fut ,és a feladatkezelöben tudom leállitani -
Gazsa #3452 Na neeee. Az IE működik. -
#3451 format c:
:\ -
Gazsa #3450 aha, most megcsináltam, tehát a profiles könyvtárat kilőttem, de a FF egyszerűen nem hajlandó elindulni, kiírja, hogy már fut, zárjam be, vagy indítsam újra a rendszert.
A feladatkezelő szerint nem fut, újraindítottam kétszer, újratelepítettem 3szor, semmi, nem hajlandó elindulni, segítsen valaki!
Kösz! -
#3449 ezt minden indulásnál engedélyezni kell?
hiába nyomok "enable all tabs"-ot nem jegyzi meg -
#3448 már megvan :D -
#3447 Megkeresed a C:\Documents and Settings\Felhasználónév\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\valami.default mappát, abban tárol minden beállítást, még ha takarítod is a reg-et, meg uninstallsz, ebben van minden, ami emlékeztetni fogja a könyvjelzőktől kezdve mindenre.
Lehet ezt kéne Neked kitakarítani és megoldódna a problema. -
#3446 ez jo
de hogy kell beéllitani hogy milyen idöközönként frissitsen?
mert nincs beállitás menü -
#3445 EZZEL az extel lehet. -
#3444 hali
azt nem lehet beállitani,hogy ha megvan nyitva egy lap akkor azt egy bizonyos idön belül magátol frissitse?hogy ne kelljen mindig F5-öt nyomogatni -
Gazsa #3443 Hát nem tudom.....
Töröltem a progit, még a registry-ben is, bár abban nem vagyok biztos, hogy jó helyen voltam, lényeg, hogy amikor újra feltettem, semmi nem változott, én azt vártam, hogy a könyvjelzőim is eltűnnek és vissza kell majd állítanom, hiszen újra felraktam a progit, de nem, visszajött minden de a beállításaimat tovűábbra sem tudom rögzíteni,
na mindegy, elvagyok én ezzel, csak néha bosszant. -
#3442 Kösz.Egyelőre letiltottam. Várom az ujabb verziót..:) -
cooldoc #3441 Rossz kiterjesztés. Én is így jártam. Szerencsére van utalás a script-ben, hogy mi okozza a bajt! Nem mindig van ez így, a Nagy Szürke Csíkokkal:) -
#3440 szedd le, tegyél vissza régebbit -
#3439 Sziasztok, én eddig nem használtam Firefox-ot de most csak pozitív véleményt tudok mondani! Tényleg nagyon gyors! Ajánlom mindekinek! -