19494
  • akyyy
    help. van az a híresnevezetesmajomparades, és a forumaiban a hszek elégg furák, főleg az ékezetnél iylen ä meg százalék...karakterkodolással vissza tom állítani, de most mindne egyes oldalletötléskor állítsam át?:S
  • keeper2
    Faustus: a magyar foxnál az általad leírtak alapértelmezésként be vannak állítva. Mindenesetre, nekem anno már az 1.04 táján is előjött ez a hiba, csak ott nem ilyen trapézlogos kérdőjel volt, hanem csak sima hétköznapi kérdőjel => fejlesztik ám a foxot :)))
    Emlékszem, hogy anno átállítottam az összes lehetőséget, aminek hatására megoldódott a probléma, csak nem sikerült újra reprodukálnom, hogy megtudjam, mi volt a hiba. Most szórakoztam kissé és egyesével sikerült megtalálni a beállítási módot, ami megoldja: nézet/karakterkódolás/automatikus felismerés pontban a kikapcsolva helyett univerzálisra állítva rögtön megjavult. A furcsa az egészben viszont, hogy ha visszaállítom kikapcsoltra, akkor is megmarad már helyesen megjelenítve. Jelenleg más oldal címe nem jut eszembe, ahol hibásan jelenik meg, de remélhetőleg ez minden oldalnál rendbeteszi.
  • cooldoc
    Itt megtalálsz minden huncutságot:)
    Magyar Mozilla Projekt
  • cooldoc
    Igen - MozillaZine. Van egy jó kis nyelvi átváltó, ez jó szolgálatot tehet. Mondjuk kijön az új (1.5.0.5) angolul. Ha elkészül a magyarítás (s Te ragaszkodsz hozzá), nem kell újtra letöltened, hanem a nyelv-átváltóval át tudsz térni.
  • Cat 02 #3593
    én ismerke oylat aki 1.0.7 es foxal tolja vagy régebbivel mert neki elég az is :D nekem is volt olyanom hogy angolt szerettem de vhogy a megszokás visszatérített a magyar utra
  • Dj Faustus #3592
    Az. Azért jobb, mert jobban tudsz probléma esetén külföldi oldalakon segítség után nézni. Másrészt egy frissítést hamarabb adnak ki, nem kell külön várni a honosításra.
  • bertino
    100x jobb mindenből az angol, mint a magyar, bocs :)
    itt még a Winfos is angol... nem véletlenül
  • Cat 02 #3590
    neked angol van ? :O
  • Dj Faustus #3589
    Hogy az ilyesmiket elkerüld a következőket érdemes megtenni:
    * Tools/Options menüpont/Advanced/Edit languages gomb/Select languages to add lista: Hungarian[hu] -> Add Gomb.
    * Tools/Options menüpont/Content/Font & Color rész Advanced gomb/Default Character Encodimg: Central European (ISO 8859-2)
    * View/Character Encoding/Customize list menüpont Central European (ISO 8859-2) A bal oldali listából Add hozzá a jobb oldalihoz.
    * És természetesen használd a legfrissebb Firefoxot
  • Cat 02 #3588
    oldal kodolás van van a baj régen neekm is votl de már vmiért megjavult :D
  • keeper2
    Valaki rá tudna nézni a http://startrek.spacetechnology.net/sorozat.php?sorozat_id=5&szezon_id=1 oldalra? Nálam fox alatt az ékezetes betűk nem működnek, helyükre egy pici deltoidot rak, amik közepében egy kérdőjel van. De nem csak a problémásabb ő és ű betűknél, hanem mindennél. Az ie tökéletesen megjeleníti. Már vagy tucatnyi ilyen hibályú oldallal futottam össze, és nem értem, miért van, hogy az oldalak pár %-ánál nem tudok ékezetes betűt megjeleníteni.
  • cooldoc
    Mindenkinek, akit érdekelnek a finomságok:
    Firefox Tweak
  • peteragoston
    hello. van egy olyan problemam h. nem mukodik a copy paste...
    mi lehet a baj?
  • KeKKSZike
    Köszi, megoldottam a problémát! Mozilla Safe-al visszaállítottam MINDENT az eredetibe és mostmár OKs! Nem tudom, hogy miért nem volt jó ez előtt... Nah, mindegy! :)
  • Garfield
    A #3576-ban említett helyen bennevan az addons.mozilla.org?
  • KeKKSZike
    Valaki segítsen már, mert kezdek begolyózni! :D Köszi!
  • KeKKSZike
    Valami nálam nagyon le lehet tiltva, mert természetesen ezt sem tudom feltenni, nem engedi ezt se! :( De hát ezt nem igaz, hogy nem lehet valahol kikapcsolni?!
  • Cat 02 #3580
    iavro vagy mi beadta a kulcsot :D
  • bertino
    azon gondolkodom, hogy cache ürítés óta nincsenek nekem bannerok, amik eddig voltak fav topicoc egyben sincs banne
    amiket viszont cache ürítés után raktam favba, azokban van...
  • cooldoc
    Valamelyik kiterjesztés. Érvénytelenítsd az összeset, mahd vmennyit egyenként újrakapcsolva, meglesz a bűnös. Nekem a Yono volt,de a "Joga" is csinált már ilyet. A nyomtatási előnézetnél fagyott le, úgy, ahogy mondtad. Ha a probléma újkeletű, akkor vmelyik mostanában telepített kiterjsztés csinálja a galibát.
  • Ramox
    Hali olyan problémám lenne, hogy ha bemegyek néhány topikba ezt az üzit kapom: A parancsfájl nem válaszol. Folytatás/leállítás

Mi lehet a probléma?
  • ProGabe #3576
    Beállítások->Tartalom->Figyelmeztetés kiterjesztések...->Kivételekben elvileg benne van az addons.mozilla.org,bár ez is csak azt állítja ugyebár hogy szóljon-e
    Ha így sem megy akkor tedd fel EZT és lesz egy install gomb a témák ablakban,szal csak le kell töltened a jar fájlt.
  • KeKKSZike
    Theme

Ezt szeretném "telepítani"! Rákattintok az Install-ra, majd egy olyat ír ki nekem, hogy... A Szoftvertelepítés jelenleg tiltva van. Kattintsak a beállításokra és engedélyezzem! De ott sehol se találom... :( :(
  • Cat 02 #3574
    nekem mindig kiíja hogy innen nem engeid telepíteni és ott a z engedélyezés :D
  • KeKKSZike
    Szoftvertelepítést hol lehet engedélyezni, mert az istenért se találom, és nem tudok telepíteni Theme-t! Köszi a segítséget!
  • Cat 02 #3572
    iaro vagy mi beszart :D
  • Krezga
    nekem sincs...
  • Cat 02 #3570
    ugrás / előzmények ?
  • Met
    ha elkezded beírni a címsorba, hogy www.g
    akkor neked nem dob egy listát, urlekkel? ott meg tudod nézni, hogy mi volt a kulcs szó amire kerestél
  • Cat 02 #3568
    nekem egyedül a mirc:// vagy mit nyitja meg :S mms:// -t nem :(
  • Sland
    Ezt is megoldottam. Ha valakit érdekel hogy kell akkor szóljon
  • Sland
    Megvannak. csak azt nem tom hogy hogy rakjam őket be megint bookmarknak
  • Sland
    Srácok!
    Az összes mentett könyvjelzőm eltűnt! Az előzmények meg a cookiek még megvannak, de minden könyvjelző elszállt.
    Vissza lehet valahogy hozni? Az tuti h nem én töröltem ki. Volt egy hiba az explorereben, rányomtam h befejezés most, és újraindítottam a gépet és erre eltűnt minden könyvjelző. PLZ HELP!
  • bertino
    geciieee nekem meg sehol sincs banner
  • DjDano
    a Thunderbird topikba már feltettem a kérdést... hátha itt több szerencsém lesz:

egy meglehetősen furcsa hibám van, az új üzenetek ugyebár a "beérkezett üzenetek mappába" kerülnek, de nálam kilépés után eltünnek a levelek ebből a mappából!!

mi okozhatja ezt? Át kell húznom egy másik mappába a bejövő leveleimet, ha nem akarom hogy köddé váljanak

előre is kösz ha valaki választ tud adni
  • Ch_Slater
    nekem sincs. lehet hogy akinek van, annak cache-ből megy.
  • Sil78
    Én erre az Enhanced History Manager nevű kiterjesztést használom, nagyon hasznos tud lenni a régebben látogatott oldalak közt való keresésben. (Lehet vele pl csoportosítgatni és sorbarendezni az oldalakat különböző szempontok szerint, meg szűrni, stb...)
  • Newfronter
    Nekem is...
  • stp4trick
    pláne
    nekem van
  • bertino
    nem tűnt el ?
    nekem még ha azt mondom neki, hogy View image (az Xre fent) azt mondja 404- Not found

lehet vmi télleg nem stimm a FF-emmel ?