19494
-
cooldoc #3637 Itt
BonEcho Beta1 Candidates RC3 -
cooldoc #3636 Pontosan. le akarod tölteni? -
Cat 02 #3635 külön zárható ? ilyen X van a sarokban vagy mi ? D: -
cooldoc #3634 Igen, csak Extension-jeim többsége nem működik. Egy-két hét és (a mozillazine szerint) jön ki a stabil. Azt már megvárom. Anti-phishing van benne, és minden egyes Tab külön zárható - többek közt. Bár ezt a TabMixPlus kiterjesztés is tudja. -
Cat 02 #3633 http://www.mozilla.com/products/download.html?product=firefox-2.0b1&os=win&lang=hu
próbáltam ár valaki ? -
cooldoc #3632 1-ClickWeather - ez a Tied Torrente! -
cooldoc #3631 Az a Weather.com gadget-je lehetett. Keress rá, vmi 1-click... -
#3630 köszi de nem ilyen volt.sokkal szebb volt és ki irta,hogy ahol lakom milyen idő van-lessz. -
#3629 Hogy lehet csökkenteni a memória használatot?
80-100 megát eszik.
Vissza olvastam és megcsináltam azokat amikat írtatok korábban de nem igazán jöttek be. -
nedudu #3628 forecastfox a neve es itt: http://forecastfox.mozdev.org/ vagy itt: https://addons.mozilla.org/firefox/398/ talalod.
-
#3627 Ez lesz az. -
#3626 Sziasztok.Abban kérném a segítségeteket,hogy ma kaptam az első mozzilámat volt benne 1 olyan progi ami mutatta a helyi időjárást is ahol lakom ez tetszett.De én láma uninstaltam.Most meg nem tudom honnal lehetne leszedni mert a honlapjukon nem találtan +.Előre is kösz -
Cat 02 #3625 én nem tudom ez sztem csak ez :D de kiraktam egy az oldal csak FF alatt jó renedesent :D -
cooldoc #3624 Ez trendi. Így megfordult itthon, vagy ez daydreaming? -
Cat 02 #3623
egy jó oldal :D -
cooldoc #3622 Melyik Béta, Mate? -
kav5 #3621 hy!
A #3614 hsz-ben milyen skin van? :) -
#3620 beta az jó?véleményt plz:) -
Ádám525 #3619 thx -
#3618 ez jó. -
cooldoc #3617 Firefox Profile Folder
-
cooldoc #3616 Igen a key3.db egy kódolt adatbázisfile. Ebben vannak a jelszók. A kettő együtt (a signons.txt-vel együtt) kell a jelszóhoz. Forrás: mozillazine. -
#3615 WinXP
<meghajtó>:/Documents and Settings/<neved>/Application Data/Mozilla/Firefox/Profiles/<profil neve>/signons.txt
Linux
/home/<neved>/.mozilla/firefox/<profil neve>/signons.txt
az alábbi fájloknak is köze lehet a jelszavakhoz: cert8.db, secmod.db, key3.db -
#3614 Szerkesztes / beallitasok / adatvedelem / jelszavak ful / mentett jelszavak megtekintese.
-
Ádám525 #3613 hi hol tárolja a firefox a jelszókat az oldalakhoz??? előre is thx -
#3612 igen -
cooldoc #3611 Érdekes egy hiba. Ez az alapértemezett böngésző? -
#3610 nem találtam semmi nem odaillőt -
cooldoc #3609 Nézd meg regedittel a következő foldereket:
HKLM\Software\Microsoft\Windows\Currentversion
-Run
-RunServices
-RunOnce
-RunServicesOnce
HKCU\Software\Microsoft\Windows\Currentversion
-Run
-RunServices
-RunOnce
-RunServicesOnce -
#3608 köszi, de sajna ezek sem segítenek
nem értem hogy miért indul ilyen lassan, nincs semmi vírus, spyware, nem fut sok program, van egy csomo szabad memoriám (több mint a fele az 512nek) és mégis kell neki vagy 6-8 másodperc mire elindul... -
cooldoc #3607 Ahogy én látom (sok utánaolvasás után) 18 Megánál nem lesz kevesebb.
Esetleg az about:config-ban állíthatod a browse.cache.memory.capacity-t, de ez inkánbb azt szabályozza, hogy max. mennyi memóriát használ, ill. att, hogy visszaallokálja a nem használt RAM-ot a többi alkalmazásnak.
Üsd be a címsorba, kezdd el gépelni brows.. és a filter feldobja a menüket.
Az alap -1, ez azt jelenzti, hogy ő dönti el. 2 egész számú hatványaira célszerű állítanod: pld. 65536, 32768 (KB)stb. talán segít. 0-ra ne rakd,mert iszonyatosan lelassul. A browse.cache.disk.capacity-t is leveheted , mondjuk 30 Megára. -
#3606 2 db kiterjesztésem van csak, viszont nincs 1 giga ramom csak 512
de akkoris zavar hogy kb 6-8 van amikor 10 másopderc mire elindul -
cooldoc #3605 Sok kiterjesztésed van? A 18 NAGYON kevés. Nálam a Default (Kiterjesztések nélküli, mezítlábas változat) eszik 25 Megát. A 15 Extension-nel rendelkező, saját konfigurációm eszik 35-40 Megát, indulónak. El tudom viselni, mert 1 Giga RAM van a notebookomon. A 18 meséen jó. IE7 és Opera sem eszik 30-35 alatt. -
#3604 18 megát eszik nálam a firefox 'alapjáraton', szal ugy hogy about:blank van, nincs betöltve semmi weboldal...ez normális? meg nagyon lassan indul el, korábban kb 3 másodperc alatt elindult, most jóval több kell neki...erre esetleg van vmi okosság? próbáltam firetune -t, fasterfox -ot, de egyik sem okozott 'szemmel látható' gyorsulást -
#3603 firefox 2 beta -
cooldoc #3602 Magyarul is... -
cooldoc #3601 Firefox & Thunderbird 1.5.0.5 -
cooldoc #3600 Nagyon jó (bár kisé alapfokú) összefoglaló Firefoxról, magyar nyelven.
OpenSourceArticles -
#3599 Beállítások->Tartalom->Betűk és színek->Haladó->Alapértelmezett karakterkódolás -
#3598 help