19494
  • cooldoc
    Itt
    BonEcho Beta1 Candidates RC3
  • cooldoc
    Pontosan. le akarod tölteni?
  • Cat 02 #3635
    külön zárható ? ilyen X van a sarokban vagy mi ? D:
  • cooldoc
    Igen, csak Extension-jeim többsége nem működik. Egy-két hét és (a mozillazine szerint) jön ki a stabil. Azt már megvárom. Anti-phishing van benne, és minden egyes Tab külön zárható - többek közt. Bár ezt a TabMixPlus kiterjesztés is tudja.
  • Cat 02 #3633
    http://www.mozilla.com/products/download.html?product=firefox-2.0b1&os=win&lang=hu

próbáltam ár valaki ?
  • cooldoc
    1-ClickWeather - ez a Tied Torrente!
  • cooldoc
    Az a Weather.com gadget-je lehetett. Keress rá, vmi 1-click...
  • torrente111
    köszi de nem ilyen volt.sokkal szebb volt és ki irta,hogy ahol lakom milyen idő van-lessz.
  • Met
    Hogy lehet csökkenteni a memória használatot?
    80-100 megát eszik.
    Vissza olvastam és megcsináltam azokat amikat írtatok korábban de nem igazán jöttek be.
  • nedudu
    forecastfox a neve es itt: http://forecastfox.mozdev.org/ vagy itt: https://addons.mozilla.org/firefox/398/ talalod.
  • lck #3627
    Ez lesz az.
  • torrente111
    Sziasztok.Abban kérném a segítségeteket,hogy ma kaptam az első mozzilámat volt benne 1 olyan progi ami mutatta a helyi időjárást is ahol lakom ez tetszett.De én láma uninstaltam.Most meg nem tudom honnal lehetne leszedni mert a honlapjukon nem találtan +.Előre is kösz
  • Cat 02 #3625
    én nem tudom ez sztem csak ez :D de kiraktam egy az oldal csak FF alatt jó renedesent :D
  • cooldoc
    Ez trendi. Így megfordult itthon, vagy ez daydreaming?
  • Cat 02 #3623

egy jó oldal :D
  • cooldoc
    Melyik Béta, Mate?
  • kav5
    hy!

A #3614 hsz-ben milyen skin van? :)
  • akyyy
    beta az jó?véleményt plz:)
  • Ádám525
    thx
  • Ch_Slater
    ez jó.
  • cooldoc
    Firefox Profile Folder
  • cooldoc
    Igen a key3.db egy kódolt adatbázisfile. Ebben vannak a jelszók. A kettő együtt (a signons.txt-vel együtt) kell a jelszóhoz. Forrás: mozillazine.
  • Ch_Slater
    WinXP
    <meghajtó>:/Documents and Settings/<neved>/Application Data/Mozilla/Firefox/Profiles/<profil neve>/signons.txt

Linux
    /home/<neved>/.mozilla/firefox/<profil neve>/signons.txt

az alábbi fájloknak is köze lehet a jelszavakhoz: cert8.db, secmod.db, key3.db
  • petipetya
    Szerkesztes / beallitasok / adatvedelem / jelszavak ful / mentett jelszavak megtekintese.
  • Ádám525
    hi hol tárolja a firefox a jelszókat az oldalakhoz??? előre is thx
  • precision
    igen
  • cooldoc
    Érdekes egy hiba. Ez az alapértemezett böngésző?
  • precision
    nem találtam semmi nem odaillőt
  • cooldoc
    Nézd meg regedittel a következő foldereket:
    HKLM\Software\Microsoft\Windows\Currentversion
    -Run
    -RunServices
    -RunOnce
    -RunServicesOnce
    HKCU\Software\Microsoft\Windows\Currentversion
    -Run
    -RunServices
    -RunOnce
    -RunServicesOnce
  • precision
    köszi, de sajna ezek sem segítenek
    nem értem hogy miért indul ilyen lassan, nincs semmi vírus, spyware, nem fut sok program, van egy csomo szabad memoriám (több mint a fele az 512nek) és mégis kell neki vagy 6-8 másodperc mire elindul...
  • cooldoc
    Ahogy én látom (sok utánaolvasás után) 18 Megánál nem lesz kevesebb.
    Esetleg az about:config-ban állíthatod a browse.cache.memory.capacity-t, de ez inkánbb azt szabályozza, hogy max. mennyi memóriát használ, ill. att, hogy visszaallokálja a nem használt RAM-ot a többi alkalmazásnak.
    Üsd be a címsorba, kezdd el gépelni brows.. és a filter feldobja a menüket.
    Az alap -1, ez azt jelenzti, hogy ő dönti el. 2 egész számú hatványaira célszerű állítanod: pld. 65536, 32768 (KB)stb. talán segít. 0-ra ne rakd,mert iszonyatosan lelassul. A browse.cache.disk.capacity-t is leveheted , mondjuk 30 Megára.
  • precision
    2 db kiterjesztésem van csak, viszont nincs 1 giga ramom csak 512
    de akkoris zavar hogy kb 6-8 van amikor 10 másopderc mire elindul
  • cooldoc
    Sok kiterjesztésed van? A 18 NAGYON kevés. Nálam a Default (Kiterjesztések nélküli, mezítlábas változat) eszik 25 Megát. A 15 Extension-nel rendelkező, saját konfigurációm eszik 35-40 Megát, indulónak. El tudom viselni, mert 1 Giga RAM van a notebookomon. A 18 meséen jó. IE7 és Opera sem eszik 30-35 alatt.
  • precision
    18 megát eszik nálam a firefox 'alapjáraton', szal ugy hogy about:blank van, nincs betöltve semmi weboldal...ez normális? meg nagyon lassan indul el, korábban kb 3 másodperc alatt elindult, most jóval több kell neki...erre esetleg van vmi okosság? próbáltam firetune -t, fasterfox -ot, de egyik sem okozott 'szemmel látható' gyorsulást
  • urbijoe
    firefox 2 beta
  • cooldoc
    Magyarul is...
  • cooldoc
    Firefox & Thunderbird 1.5.0.5
  • cooldoc
    Nagyon jó (bár kisé alapfokú) összefoglaló Firefoxról, magyar nyelven.
    OpenSourceArticles
  • ProGabe #3599
    Beállítások->Tartalom->Betűk és színek->Haladó->Alapértelmezett karakterkódolás
  • akyyy
    help