22323
128px-Dharma-logo.svg.png
  • atothhu
    szerinted arra mennyi esély van, hogy a levegőben kettétört repülőgép zuhanást ennyien túléljék? szal :))

SPOILER

az is lehet, hogy figyelik a partot. a "többiek" életét, történetét nem ismerjük. másrészt nem tudjuk pontosan Ethan mikor került a túlélők közé.
  • Pharaoh
    Azért van abban valami, hogy várta őket, a lezuhanás után egy kicsivel már ott is volt, ráadásul át is oltözött, mert nem a tipikus others ruha volt rajta. És a sziget mind két végén, pont ott legyen egy others, hogy mind a két csapatba beépüljön azért nem sok esély van.
  • Kou
    Úgyse derül ki mivel Boone már halott.. :P
  • PyRex
    akkoris... gratulálok...
    :)
  • WTH
    Szerintem is ez történt.
  • _Vegeta_
    Akkoris baki, punktum. :)
  • Cvd
    Nem hívnám bakinak (az nálam a nem szándékos hibát jelent). Egyszerűen annyiról lehet szó hogy mikor kitalálták a másik csapatnak ezt a felhozórészt, akkor jöhetett ötlet hogy legyen valamiféle kapcsolat a két csapat között, amihez a rádióbeszélgetés jól jött. Ehhez utólag bele kellett nyúlni a beszélgetésbe és megváltoztatni hogy így is legyen értelme (eredetileg valszeg nem volt konkrét feladata a régi verziónak, csak úgy fogalmazták meg hogy lehessen agyalni rajta, és esetleg később építeni rá). Arra figyeltek hogy nagyjából ugyanúgy hangzik a régi és az új verzió, akár azt is lehetne mondani hogy a rossz hangminőség miatt miatt hangozhat kétféleképpen, de felesleges ennyire belemenni. Ennél többet belemagyarázni szvsz teljesen felesleges.
  • PyRex
    "There aren't survivors..."
    "We are the survivors..."

rekedten, félig hallhatóan tök ugyanúgy hangzik. na ennyit erről. ki van zárva, hogy ekkora baki lenne benne.
  • _Vegeta_
    Ne beszelj hulyesegeket. There are no.. volt ott tisztan hallani.
  • fifi
    ott a "NO"...
  • PyRex
    de az angol felirat is rossz lenne akkor? hmm, mondasz valamit... Igaz, hogy kiejtve a

"We're the survivors.."

és a

"There are no survivors..." az hasonlít...
  • pedro870
    nem baki szvsz, emlékszem erre a vitára, többféle felirat volt, mivel ugye a recsegést nem olyan könnyű megérteni.

egyik szerint azt mondják, hogy a járatnak nem voltak túlélői, a másik szerint meg azt, hogy "mi vagyunk a túlélők". ha jól rémlik a dvd-n az utóbbi verzió van a hivatalos angol feliratban és ezzel került pont a vita végére...:)
  • Aspyrin
    Remek, köszi.
  • _Vegeta_
    Mint minden sorozatoknal, nem lehet tudni. Ahogy winnie is mondta a keszitoknek még 2-3evadra eleg sztoriuk van.
  • Nyiri
    Never ending story...
  • Aspyrin
    Igazán kedvelem ezt a sorozatot és tudni szeretném, hogy hány epizód van még hátra. Elkezdtem visszafelé olvasgatni, de akaratlanul is spoilerekre bukkantam. Inkább nem kockáztatnék, valaki árulja el legyenszíves.

• PyRex
    baki :)
  • _Vegeta_
    Vagy baki vagy valami nagyon furcsa zajlik a szigeten. :)
  • Bandy
    vagy az is lehet, hogy tényleg az "others"-ekkel beszéltek :).
  • PyRex
    ja, télleg baki. illetve nem annak mondanám. gondolom ana-t és a csapatát csak később írták bele a forgatókönyvbe.
  • sanzik
    Okés,erre emlékszem mind,ezzel nincs gond.
    Csak ugy vettem ki,hogy az a teljes repülő,de most 5x-re jobban megnézve az tényleg csak a vége a gépnek...
  • qper
    aha, persze. és egyszerre többen is ugyanazt hallucinálják?

ugyan már...
  • Csacsi
    De azt is mondta Ana, hogy csak nem meglátott Bernard, és ezért kellett odajönni hozzánk. Szóval egyáltalán nem biztos, hogy várták őket, legalábbis nekem nem jött le biztosan, ettől függetlenül sem mellette, sem ellene nincs mit felhozni, ezek csak találgatások. talán egyszer majd kiderül :D
  • _Vegeta_
    Tuttommal a sajat velemenyemet mondtam eddigis.
    A bakirol pedig: Nezd meg ujra azt a reszt.

boone elkezd beszelni. Mayday mayday hall valaki? itt a 815s jarat tuleloi stb stb. Erre a valasz: A 815s jaratnak nem voltak tuleloi kerem ismetelje meg. Ilyesmi aztan pukk lezuhan. :)
    Erre mondtam ha ez baki akkor olyan ki*aszott nagy hogy ihaj, de ha nem akkor meg mi... :D
  • PyRex
    Az első évadbanis elhangzik az, hogy halló itt a 815-ös járat túlélői, majd utána jön csak, hogy nem voltak túlélői... Most néztem meg a feliratot. Vagy azt Boone mondja? Na majd ha otthon leszek, megnézem... :)
  • Papirzacsi
    Nem követed a topik cselekményét? :-)
    Szal az a helyzet, hogy az első szériában az hangzik el, hogy a 815s járatnak nicnsenek túlélői, a második szériában pedig az, hogy mi vagyunk a 815-s túlélői.. Asszem világos az eltérés.
    Amúgy szvsz nem lenne értelme annak, ha a készítők az első szériában is már úgy gondolták, hogy boone akkor a rádión az öreggel beszél, mert sztem nem illik a szituhoz, hogy az öreg aszondja, a 815snek nincsenek túlélői... legalábbis a saját felfogásommal hasonló helyzetben nem ezt mondtam volna.
    Szal sztem olyan nem odaillő a mondat annak tudatában , hogy ki mondta.
  • PyRex
    őőő, ez miért lenne baki? Az ANA féle csapat mondta azt, hogy a 815-ös járatnak nem voltak túlélői, mert ők azt hitték, hogy rajtuk kívül senki nem élte túl.
  • PyRex
    Dehogynem derült ki. Ana is rájött erre, hiszen a gép lezuhanása után Goodwin már szaladt is ki az erdőből. Vagy csak "véletlenül" járt volna arra? Goodwin mindenesetre nem tagadta...
  • PyRex
    "a flashback (ebben a sorozatban) a foszereplok lezuhanas elotti esemenyeit jelenti"

NEKED lehet. De ne általánosíts...
  • _Vegeta_
    Bammeg...#2982! Persze h ez hangzott el ezt mondtam az elobb is. Es iszonyu nagy baki. Es meg pyrex kollega engem gyanusit h nem nezem eleg erdeklodessel a lostot. :D
  • Csacsi
    Ezek szerint, akkor tényleg baki, mert a mostani részben tisztán hallani, hogy azt mondja, amit a #2985-ben írtam.
  • Papirzacsi
    Találtam egy angol feliratot. Ez van benne szó szerint:
    "There were no survivors of oceanic flight 815."
    Szal ha tényleg ez hangzott el a filmben angol nyelven, akkor az csak azt jelentheti, hogy még maguk a forgatókönyvírók se tudták mi lesz még később,vagy baki baki baki... :-)
  • Csacsi
    Igen, kéne az első széria 20-as részének angol felirata, mert lehet, hogy csak fordítási hiba. Bár itt ennek a résznek az angol feliratában is ez van, hogy "We're the survivors of flight 815.", SZóval itt biztos jó, de kíváncsi lennék, hogy abban a részben mi van pontosan, mert ha ott rossz, akkor ez elég nagy baki :D
  • Csacsi
    "- az "others" rájuk már várt"

Ez nekem nem derült ki, már ne is haragudj....Ez szerintem nem egyértelmű. Bele lehet magyarázni, de nem biztos, hogy így van. Semmi biztos utalás nincs erre.
  • Papirzacsi
    Spoilerocska szerűség
    Lehet ők vmi elvetemült hippi,könyezetvédő,stb stb csoport, akik elvonultak messzire a világtól, és akár erőszakkal is megpróbálják megvédeni az értékes embereket.. :-)
    Személy szerint a vírusos fertőzés vagy hasonló lehetőségét kizárnám, legalábbis én teljesen másképp képzeltem el a "fertőzött others"-t, mert Goodwin tök normálisan viselkedett a többiekkel. Azt leszámítva, hogy embereket raboltatott el, meg megölte Nathant. :-)
  • _Vegeta_
    Igen. Akkora baki hogy huuuuuuujuuj, enis eszrevettem.. Biztos van valami a dolog hata mogott, mert ekkora bakit bennehagyni... hát nemtudom. :)
  • _Vegeta_
    Nekem mint elobb is emlitettem a flashback (ebben a sorozatban) a foszereplok lezuhanas elotti esemenyeit jelenti.

off

Rengeteg sorozatot nezek de a walker nem tartozik kozejuk, koszonom a tippet. Es a lost is kezd visszaesni kozepkategoriaba...sajnos.
  • Nyiri
    SPOILER
    Azt mondta Goodwin hogy csak a jokat viszik el... Lehet hogy az othersek nem is rosszak? :)
  • Papirzacsi
    A szinkronosban (elős sorozat), mikor Boone mondja, hogy a 815 járat túlélői vagyunk, akkor a rádióban lévő hang visszakérdez, hogy "Haló..az Oceanic 815-ös katasztrófájának túlélői?" A második sorozatban meg az öreg azt mondja, hogy "Mi vagyunk a 815s járat túlélői" Szal baki-e? :-)
  • koryne
    SPOILER!

A kés Goodwin-é volt sztem, ő azt mondta, hogy a békehadtasetnél szolgált. Szóval lehet, hogy odaadta az egyik mezítlábas haverjának, akinél később Ana megtalálta. Így simán lehetett rajta az US Army feírat és Goodwin is ott lehet a szigeten egy ideje.